FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
balky1911 kaže...
Pa i najbolji golmani nekad imaju smijesnu reakciju. Sve zavisi o situaciji. Pa nisu roboti da za svaku situaciju imaju programiranu reakciju. Nekad se obrani nemoguce a nekad ispadnu smijesni. Slazem se s tebom da nije idealno, ali ipak moramo shvatit da je ovo igra. Kazws da si bio golman, i ja sam igrao i jos igram pa nekad napravis budalu od golmana a nekad on tebe. To je tako.

Slažem se ali postoji nešto što je škola i što se nikada ne mijenja. Kod prvog gola svaki golman pa i moja malenkost bi napravila korak dva ispred stative i skratila kut te nakon udarca pokušala obraniti gol. Kod drugog gola stajao bih malo drukčije a na udarac reagirao u pokušaju da dohvatim loptu. Kuda bi ona otišla nebitno, ali bih pokušao. Ovdje nema pokušaja kada se nije niti odlijepio od trave. Kod trećeg gola bih svakako izašao korak dva naprijed i pokušao braniti rukom. Nikada ne branim nogom, pogotovo ne udarac kuji ide u tom smjeru.  Kod zadnjeg gola golman mora osjetiti proigravanje i prije izaći u šut i probati svojom dužinom pokriti što više gola. Hoće li to biti dovoljno, nebitno. Bitno je da si napravio ono što je normalno. Za sada prva dva gola zabijam gotovo u svakoj tekmi. Opet će biti 2/3 situacije koje ćemo svi nastojati izboriti kako bi zabili gol. Postalo mi je to bezveze...

15 godina
neaktivan
FIFA 17

meni je nova fifa odlična, sve mi super radi na ultra postavkama a imam 4gb ram-a,i5 3450 i 7850 2gb grafu...daj mi recite jel ima kakav patch za demo verziju sad da se produlje minute igranja i da se maknu nakon svake tekme one novosti, te neke jos timove ako su ubacili :D najgore mi je sad kaj neznam pucati penale hahah

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja cu sad da testiram pes 17 demo pa da uporedim

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Daj link za dl !pes 17 .

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...

Daj link za dl !pes 17 .

Promeni samo vpn i skini demo sa steam-a posto ga nema za nase podrucje. 1,6 gb zauzima.

15 godina
FIFA 17

Kak ne bi bilo PES dema za naše područje? Samo odeš na Steam i skineš.

Odigrao sam 2 tekme u full verziji PES-a i igra je bolja od ovog EA smeća čak i u ovoj PS3 verziji koju su portali na PC. Ali teško da će većina preći natrag na PES kad i dalje fali toliko stvari u igri. Trebalo mi pola sata da pronađem Real za odabir. Jbt MD White da te jbo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

konacno na leg. 1:1 uh ! muke moje !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Glupi bug form, bem ti html code u tri p.m. Mrs mrs mrs

Jel moguće dodati jači i brzi pas u ovoj fifi? 

Meni npr svaki pas na daljinu od npr 15m je iste brzine i jačine. Totalno nerealno i bode me u oči. 

Ako zadrzim dugme za pas, onda dodaje daljem igraču. 

Btw, nema soccera za BiH na steam ukinuli ga za ovu regiju, tako bar piše. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 18:50 (Imperator01).

0 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...

Odigrao sam 2 tekme u full verziji PES-a i igra je bolja od ovog EA smeća čak i u ovoj PS3 verziji koju su portali na PC. Ali teško da će većina preći natrag na PES kad i dalje fali toliko stvari u igri. Trebalo mi pola sata da pronađem Real za odabir. Jbt MD White da te jbo.

Nzm za hr za srbiju nema pa sam promenio ip da bih ga skinuo, odigrao 1,5 utakmicu, los, los, los. I fifa je losa ali kakva god bila daleko je bolja, prvo vizualno, mnogo je slabiji graficki, zaostaje godinama iza fife prvo se zbog tog ne bih mogao naviknuti, sto se tice gameplaya nista nije bolji od fife ako komande podesite na legacy defending, ima dosta vise sudaranja igraca, ne znam, ne svidja mi se uglavnom. Delete.

16 godina
neaktivan
ruya kaže...

Teško se tu bilo što može usporedit.

Bitno je kakva je igra online, protiv drugih igrača; a kakva je protiv kompjutera ili prijatelja na kauču, potpuno je nebitno.

PES je katastrofa online, jer je prevše precizan i dubinske lopte stalno prolaze, a nema ni filtera protivnika po snazi kluba kojeg odabire, odnosno po broju zvjezdica kluba, pa svi levati igraju samo s Barcom, Realom, Bayernom.

U FIFI bar možeš odabrati recimo HSV i spoji te s igračem koji je odabrao npr. Stoke City ili Santos i možeš normalno igrati bez da siluješ Messija ili Ronalda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 19:13 (dayvee).
13 godina
movie kaže...

Od navedenog jedino plus zaslužuje grafika. Drugo sve nabrojano debeli minus. Balans? Smiješno. Golmani? Najgori u zadnjih nekoliko godina. Gameplay? Trenutno nepoznanica ali nit smrdi nit miriše... na prvu, nije mi sjeo..

Dobro, neću sad nešto da se raspravljan, vidim da se niko ne slaže, ono što mogu reći je da se meni igrica sviđa i to je to manje više.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav raja. Pitanje vezano za origin i kupovinu. 

Novi origin mi pokazuje kod sa popustom od 50% pa me zanima da li je primjenjiv na pre-order cijenu, tj cijenu pre order FIFE. 

Ako bi bilo primjenjivo onda bi me kostala 30 eura sto i nije mnogo. 

Odlucio sam da kupim fifu i ako nista da mi bude zadnja u mojoj gamerskoj karijeri. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

koliko sam skuzio ne vrijedi za star wars old republic i za preordere . sto je bilo ocekivajuce nisu ludi dati popust na fifu 17

0 0 hvala 0
17 godina
Imperator01 kaže...

Jel moguće dodati jači i brzi pas u ovoj fifi? 

Naravno, držiš R1 plus dodavanje. Onda lopta ide puno brže..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
balky1911 kaže...
Pa i najbolji golmani nekad imaju smijesnu reakciju. Sve zavisi o situaciji. Pa nisu roboti da za svaku situaciju imaju programiranu reakciju. Nekad se obrani nemoguce a nekad ispadnu smijesni. Slazem se s tebom da nije idealno, ali ipak moramo shvatit da je ovo igra. Kazws da si bio golman, i ja sam igrao i jos igram pa nekad napravis budalu od golmana a nekad on tebe. To je tako.

Slažem se ali postoji nešto što je škola i što se nikada ne mijenja. Kod prvog gola svaki golman pa i moja malenkost bi napravila korak dva ispred stative i skratila kut te nakon udarca pokušala obraniti gol. Kod drugog gola stajao bih malo drukčije a na udarac reagirao u pokušaju da dohvatim loptu. Kuda bi ona otišla nebitno, ali bih pokušao. Ovdje nema pokušaja kada se nije niti odlijepio od trave. Kod trećeg gola bih svakako izašao korak dva naprijed i pokušao braniti rukom. Nikada ne branim nogom, pogotovo ne udarac kuji ide u tom smjeru.  Kod zadnjeg gola golman mora osjetiti proigravanje i prije izaći u šut i probati svojom dužinom pokriti što više gola. Hoće li to biti dovoljno, nebitno. Bitno je da si napravio ono što je normalno. Za sada prva dva gola zabijam gotovo u svakoj tekmi. Opet će biti 2/3 situacije koje ćemo svi nastojati izboriti kako bi zabili gol. Postalo mi je to bezveze...

ti ne,ali ja da...

i bio sam golman u juniorima jednog prvoligaskog kluba davno,davno...

17 godina
Mortiis kaže...

ti ne,ali ja da...

i bio sam golman u juniorima jednog prvoligaskog kluba davno,davno...

Zato ja trajem već 40 godina... i još uvijek branim...i prošao sam sve od pionira, kadeta, juniora, seniora i sada veterana ...

Nije fifa niti krenula a lik ima:

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 20:42 (movie).
10 godina
FIFA 17

Sad sam odigrao jos par tekmi, par nereseno i jednu izgubio protiv legendary, ma nije to toliko ni lose, pogotovo posle pes-a xd, treba se samo malo navici i bice to ok, da ne kupim fifu nzm sta bih igrao preko cele godine tako da uzecu je.

Imam malo sutering ali na svim postavkama, inace igra super radi na 1080p na ultra, ali sutering se javlja i kad skroz smanjim detalje, tako da je do igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

fulo si limače :D

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

sto ce mu svi ti coinsti i fifa pointsi kad ne zna igrat ima 0 pobjeda i 6 poraza

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

limači su novokomponirana pizdarija. pioniri su prava stvar.

17 godina
The_K kaže...

sto ce mu svi ti coinsti i fifa pointsi kad ne zna igrat ima 0 pobjeda i 6 poraza

Ne brini, lik dobro živi od toga a zove se ChuBou. Evo i cijele ekipe kako otvara packove i zahebava se...

17 godina
drakula789 kaže...

U moje vrijeme limača nije bilo, kretalo se s pionirima. Tada je još Josip zemljom hodao, naravno Broz....

12 godina
FIFA 17

evo jedan dobar video od ksi-a kad je bio smijesan hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Cijelo vrijeme otvaraju 25k packove i nisu dobili poštenog igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Na PS4 je pes odlican, je grafika losija od FIFE al izlgeda oku fino. Pogotovo nocne tekme. Ali evo opet cujem da u Pesu online ne valja po recenzijama, pa jebo im pas mater radi tog cu uzet Fifu.

I ak ne mogu te licence sredit nek se ostave igre isto vrijedi i za online. Il nek ju prodaju  u pol cjene.

A Fifa ce sigurno imat dobar online na konzoilama, tamo ima puno manual igraca i nema baksuza ko na PC...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
markoZG279 kaže...

Prva dva primjera su ti smiješna. Pa to niti jedan golman ne bi obranio. Pogotovo prvi primjer. AKo si ikad igrao nogomet, onda znaš da u takvim situacijama golman mora braniti prvi kut, to je PRIMARNO.

Druga situacija, dobar udarac iz daljine, što je tu golman mogao? OK, ako zabijaš tako tri, četiir po utakmici, to nije dobro. Ali ne vidim tu problem golmana. Od trećem i četvrtom bi se dalo raspravljati.

Daj čitaj s razumijevanjem. Ja ne pričam o golovima već o reakcijama golmana. Rekao sam da me gol ne interesira. Kakva je reakcija golmana kod prvog gola? Nema je. On mora zatvoriti prvi kut i nakon udarca reagirati. Kuda će nakon toga lopta otići to je nebitno. Govorim o reakciji koje nema. Iz te situacije mi nećeš zabiti 1 gol iz 10 pokušaja. Kod drugog gola golman se ne odlijepi od trave. Znači nema pravovaljane reakcije. Prošle godine se lijepo odlijepio od trave u paradu i lopta je završila u golu. Sve pet, ali ove godine nema reakcije. Ja da ovako branim za veterane sterali bi me u kitu. Kod trećeg gola pruža nogu? Kakva noga kada desno imaš najmanje 4 m nebranjenog gola. reakcija mora biti s rukom a gdje će lopta završiti nebitno. Četvrti gol pogledaj iz zadnje kamere. Ko pajcek je legao na leđa i ruke mu paralizirane. Što možeš tako obraniti? Da je izašao i uleti u šut bočno kako bi to trebalo postoji šansa da te lopta pogodi jer ti je masa veća i pokrivaš veći dio gola. Ovako je reakcija smiješna..

Ne smetaju ti golovi kakve primaju golmani već reakcije? Meni smeta kak sudac trči. 

Kod prvog gola golman na fifi radi ono što bi trebao, stoji i pokriva prvi kut. Ovaj iz sve snage podere njegov suprotan i kaj bi trebao golman?

Pa takvi golovi padaju svaki vikend i većina golmana ni ne trzne. Odigrao sam danas još desetak utakmica i golmani su mi odlični (i njihove reakcije također, koliko je to moguće u jednoj igri)

13 godina
FIFA 17

Igrao sam Fifu demo i brza je igra, ali svida mi se sveukupno. Poslije upalim PES i tek vidim da je on 3 puta brzi, tako da ostajem na Fifi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
markoZG279 kaže...

Kod prvog gola golman na fifi radi ono što bi trebao, stoji i pokriva prvi kut. Ovaj iz sve snage podere njegov suprotan i kaj bi trebao golman?

Pa takvi golovi padaju svaki vikend i većina golmana ni ne trzne. Odigrao sam danas još desetak utakmica i golmani su mi odlični (i njihove reakcije također, koliko je to moguće u jednoj igri)

On ne radi ništa, on samo stoji... nema reakcije, nije u golmanskom stavu, nema veze s vezom... dam ti loptu i 10 pokušaja i da vidim hoćeš li mi poderati suprotan kut i hoću li ja stajati kao tele u takvoj situaciji. Drugi gol isto, nije se od trave odlijepio. Lopta visoko, on nisko. Imaš na netu takvih situacija koliko hoćeš i koje su još drastičnije od ove. Žao mi je što nisam snimao otpočetka sve smiješne golove koje su dobili ali dat ću si truda pa ću ih ubuduće sve bilježiti.

Ovo kaj lik dobije u jednom packu ja neću dobiti u cijeloj godini..

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 22:49 (movie).
15 godina
FIFA 17

odigrao 3 tekme, ne cini se lose, po meni jako jako slicno fifi 16, najveca mi je razlika u pasovima, tocniji i puno sporiji. vidim da ce se l1 trokut zesce zloupotrebljavat, proslo mi je par puta nekako bzvz... jos trebam polovit sve al moglo bi biti dobro. treba jos odigrat protiv zivog protivnika jer mislim da je i fifa 16 bila dobra protiv kompa

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Movie, dok sam sa gleda sazetke europa lige malo sam obratio pozornost na golmane. I molim te pogledaj i ti. Pa 80% golova je palo jer su ili krivo postavljeni. Znam da je ovo ipak druga liga europskih klubova a mi u igri pricamo o top golmanima. Ali svejedno molim te pogledaj sazetke. Ja dosad nisan bas toliko promatra golmanskr reakcije ali sam se dobro nasmija.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice