FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Imam stabilinih 60 FPS, na koje god postavke zadam (od low do ultra), ali svejedno igra trzuka...Postoji li neko rješenje?

Konf: i5 2500k, 8gb ram, asus gtx 570

Prvu odigrao jučer i dobio Real 3-0 sa Bayernom(Legendary). 1. gol ubačaj sa strane na Lewandovskog koji zabija glavom. 2. gol iz kornera na Boatenga, koji zabija glavom. 3. gol Alcantara sa 20m, Navas se ispruzio koliko je dug, ali nije mogao ništa.

Igra mi se čini ok, jer kao god okreneš, djeluje kao najbolja fifa do sada, samo što po prvi put igra mi neradi smooth...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 7:34 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 17

ako igraš sa nekim gamepadom, probaj ga ištekat pa pokrenut...

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Stavi na manual pa nije ping pong...

kako da sa manual igram fut protiv nekog tko isto igra manual???? tj da igram protiv onih koji iskljucivo i jedino igraju manual??

16 godina
Mortiis kaže...
Praetorian1 kaže...

kako da sa manual igram fut protiv nekog tko isto igra manual???? tj da igram protiv onih koji iskljucivo i jedino igraju manual??

Nikako. Samo se nadamo iz godine u godinu da će staviti filter za kontrole kao i u Seasonsu, ali očito im to nije u interesu iz nekog samo njima logičnog razloga.

šumski put je bio ravan.
15 godina
Mortiis kaže...
Praetorian1 kaže...

Samo protiv frendova. Al stvarno je već previše da ni dan danas u FUT nisu stavili filtere za manual, a u Seasons modu su tamo odavno.

Na kraju dana igra na manual stvarno je odlična, ali nije rješenje ako želiš igrati FUT. Naravno da možeš igrati protiv assissted ekipe, ali tek full manual vs full manual tekme su stvarno zanimljive. Ako ništa drugo barem znaš da si izgubio jer je protivnik stvarno bolji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ps bas to...manualne tekme su 300x bolje nego to sranje assisted...

jucer s prijateljm deerao 2-3 sata pes17 sa svim manualnim...iako su mi pesovi sranje vec dugo godina,bas smo jucer uzivali...i svaki gol je bio ogromna erupcija odusevljenja jer znas da si ga zasluzio i da si ama bas sve sam napravio

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ja sam odigrao jedno 10ak utakmica, i prezadovoljan sam Fifom mislim da je napokon kompletna igrica sa dobrim balansom golman, odbrana i napad. Meni mnogo bolja od prošlih naslova, igrica nije dramatčna ali definitivno je mnogo bliža mehanikama stvarnog nogometa.

Što se tiče šuteva, nema onoga droppa na svakom šutanju, lopta ide brže a ne da se vuče, imaš osjećaj koliko si ošutao. Dodavanje i uzimanje lopte nije robotsko kao prije a golmani nisu magneti.

Kompletna igrica u svemu, ekstra za odmjeriti snage.

Pros:

-gameplay

-golmani

-balans

-grafika

Cons:

-drčave animacije

Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
Artem kaže...

Ja sam odigrao jedno 10ak utakmica, i prezadovoljan sam Fifom mislim da je napokon kompletna igrica sa dobrim balansom golman, odbrana i napad. Meni mnogo bolja od prošlih naslova, igrica nije dramatčna ali definitivno je mnogo bliža mehanikama stvarnog nogometa.

Što se tiče šuteva, nema onoga droppa na svakom šutanju, lopta ide brže a ne da se vuče, imaš osjećaj koliko si ošutao. Dodavanje i uzimanje lopte nije robotsko kao prije a golmani nisu magneti.

Pros:

-gameplay

-golmani

-balans

-grafika

Cons:

-drčave animacije

Jucer i prekjucer je bila LP,  danas je EL pa si pogledaj stvarni nogomet... Ona brzina i onakva dodavanja nemaju veze sa stvarnoscu...

I am over 9000!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 17

100 ljudi 100 čudi kud bi svijet došao da svakom od nas ugodi,hmmm...meni je igra čistam vredu 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Probao sad demo.Onaj Physical trebaju makniti iz igre kad jedan Silva izgura Pogbu.Igra dosta brza.
Ali mi nekako kretnje igraca i veza medu niima nije dobra.

Igram na ps3 i uzeo Man Unted vs City i na World Clas izgubio 1-0...

Jel tko uspio pobjediti?
442 mi je jakk slab zasada pa veza između 2 napadača je nikakva.

Glupo je uspoređivati kada ti igras igru na engineu starom dvije generacije. Niti nemas u igri implementirane sve novitete koje ima igra rađena na frostbite engineu. Mislim da su to dvije različite igre ako uspoređuješ PS4 i PS3 verziju igre. No sve to ne mijenja činjenicu da igra većini nije sjela. OK, kao i svake godine treba faza privikavanja na nešto novo. No i dalje me peru bezvezni penali, slobodnjaci i korneri. Ne znam kaj su mijenjali ali meni golman sada izađe na svaki peti korner. Nemam nikakav filing kod tog kornera i crtanje kružića na travi u 2016 godini po meni je debeli korak unazad.

9 godina
neaktivan
Shivi kaže...
Artem kaže...

Pros:

-gameplay

-golmani

-balans

-grafika

Cons:

-drčave animacije

Jucer i prekjucer je bila LP,  danas je EL pa si pogledaj stvarni nogomet... Ona brzina i onakva dodavanja nemaju veze sa stvarnoscu...

Dobro, pogledaj utakmicu United - City. Pa tamo su igrali brže nego na ovoj Fifi.

Mislim da će je malo usporiti u finalnoj verziji, ako se ne varam, to je bio slučaj i sa 16-icom.

Dobro je što se može staviti na slow pa je ok. Nije toliko brzo. Ja zasad guštam u ovome. 

Konačno se osjeti da si šutnuo loptu, a udarci po podu su mi hit. To mi je faililo jako...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako se tacno izvodi korner ?Drzim LS ali mi djezi onaj marker po travi ?

Da li tako treba ili kako vec?Onda pritsnem X da ispuca ?

Kako se tacno gradi ?Da li drzil L2 ili tipkam ?

Hvala !!!

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 11:47 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Hvala !!!

Prvo sa LS odabereš mjesto i napuniš s visokim dodavanjem. Potom promijeniš igrača s kojim želiš skakati pa pritisneš jedanput tipku koja ti je visoko dodavanje i to je to.

Kaj se tiče građenja, L2 se drži

13 godina
FIFA 17

Gameplay fenomenalan, baš ide glatko i fino, grafički isto super, ALI imam problem s izvođenjem. Bilo na low ili high, igra ide većinom super, ali u trenucima kad protivnik dobije loptu, zamrzne se na 5 sekundi uz užasan zvuk komentatora, imam osjećaj da će mi se razletjeti zvučnici na laptopu. Imam i5 5200U, 940M i 8GB ram-a. Kažem, sve ide glatko, ali u tim nekim trenucima koji nisu ni toliko rijetki, igra je užas i neigriva. Ne znam dal bi kupio ili ne, pošto verziju s tpb-a neću moći skinuti da isprobam, osim ako ne probiju denuovo.

1 0 hvala 0
15 godina
markoZG279 kaže...

Dobro, pogledaj utakmicu United - City. Pa tamo su igrali brže nego na ovoj Fifi.

Mislim da će je malo usporiti u finalnoj verziji, ako se ne varam, to je bio slučaj i sa 16-icom.

Dobro je što se može staviti na slow pa je ok. Nije toliko brzo. Ja zasad guštam u ovome. 

Konačno se osjeti da si šutnuo loptu, a udarci po podu su mi hit. To mi je faililo jako...

Sigurno da nisu 90 minuta mogli igrati u istom ludom tempu ko što možeš na FIFI. Ne znam u kojoj si ti to tekmi vidio da u 1 minuti imaš po 4 šanse pred svakim golom što se u FIFI događa non stop.

90% ljudi ovdje priča o online igri. Stavljanje na slow ne postoji i ljudski protivnik igra puno brže od AI-a pa sve izgleda brže. Dal će ju usporiti ili će ju ubrzani ne zna nitko. I što će još zbrljati patchevima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
FIFA 17

U tome je stvar, jesu :).

To je bila jedna od najboljih utakmica koje sam gledao u zadnjih 10 godina valjda.

No istina, nije svaka ni blizu takva. I ja bi da je malo sporije. To se da sredit sve sa postavkama na "slow! i sliderima kad izađe full igra.

Za online nažalost ne, tu se slažem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 12:04 (markoZG279).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
markoZG279 kaže...
goust78 kaže...

Hvala !!!

Prvo sa LS odabereš mjesto i napuniš s visokim dodavanjem. Potom promijeniš igrača s kojim želiš skakati pa pritisneš jedanput tipku koja ti je visoko dodavanje i to je to.

Kaj se tiče građenja, L2 se drži

Hvala !

17 godina
Artem kaže...

Pros:

-gameplay

-golmani

-balans

-grafika

Od navedenog jedino plus zaslužuje grafika. Drugo sve nabrojano debeli minus. Balans? Smiješno. Golmani? Najgori u zadnjih nekoliko godina. Gameplay? Trenutno nepoznanica ali nit smrdi nit miriše... na prvu, nije mi sjeo..

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Nisam neki igrac i nisam bas kompetentan da dajem ocjenu posto ne vidim te finese ali meni se ne svidja na prvu!

Imam neki cudan drop fps u meniju ?Na medium bez AA u igri ide fps do 100 ali u meniju pada na 24 fps sto iritira poprilicno !

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Imam stabilinih 60 FPS, na koje god postavke zadam (od low do ultra), ali svejedno igra trzuka...Postoji li neko rješenje?

Igra mi se čini ok, jer kao god okreneš, djeluje kao najbolja fifa do sada, samo što po prvi put igra mi neradi smooth...

ista stvar, lockam 60fps bilo preko settingsa, bilo preko nvidia control panela i svejedno onako svakih sekundu-dvije trza

17 godina
FIFA 17
Vidim da su nekima golmani jako dobri. Meni nisu i sada ću na par primjera objasniti što me smeta. Ove sam golove zabio danas, inače bilo je i puno smješnijih i tragičnijih do sada ali nažalost nije mi palo na pamet da ih zabilježim

Kod prvog primjera, golman je bez reakcije iz ove pozicije što nije normalno. Iz ove pozicije od 10 udaraca zabijem 9 ovakvih golova. Ovo je OP pozicija ove godine do koje moraš doći i gol nije nikakav problem ako ovako pukneš loptu po golu. Igrano na WC.

Ovo je OP pozicija bila i u prošloj fifi i iz nje sam zabijao isto gotovo sa 100% sigurnošću. Za razliku od prošle godine kada se golman bar bacio za loptom u paradi, ove godine nema pravovaljane reakcije. Lopta ide visoko, golman se niti ne odlijepi od trave ide nisko i smiješna je ovakva reakcija na udarac s ove udaljenosti i pozicije. Igrano na legendary

Treći primjer mi je opet neobjašnjiva reakcija golmana. Na ovakav udarac on sramežljivo ispruži nogu. Praktično cijeli gol je nepokriven. Igrano na legendary

Ćetvrti primjer je samo zato da vidite kako ove godine golmani izlaze na igrača s loptom. Znači on uklizuje na leđa što nema nikakve logike jer nije igrač. Golman uklizuje po strani kako bi svojim tijelom pokrio što više gola. Ovako nema šanse išta obraniti. Sve prolazi pored njega bez ikakvih problema. Igrano na legendary

Sve govorim iz pozicije golmana s obzirom da sam prošao neku golmansku školu i cijeli život branim pa me možda zato neke stvari smetaju koje većina niti ne primjeti. Znači ja u svim primjerima ne komentiram sam gol jer je on nebitan već samo golmanske reakcije koje su problematične i u veteranskom nogometu a ne s golmanima svjetske klase zastupljene u ovoj igri...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Nisam čitao zadnjih par stranica pa me zanima di je najjeftinije za uzeti igru?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodinho kaže...

http://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-17-pc-cd-key-origin

teško ćeš naći jeftinije..

17 godina
movie kaže...
Dodinho kaže...

http://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-17-pc-cd-key-origin

teško ćeš naći jeftinije..

A VPN i te šeme više ne pale? Znam da sam 15 i 16 uzeo preko Mexica.

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
Dodinho kaže...

A VPN i te šeme više ne pale? Znam da sam 15 i 16 uzeo preko Mexica.

Nisam nikada tako uzimao fifu pa ne znam... morat će ti objasniti netko tko je tako uzimao igru ali koliko vidim na forumu, izgleda da više ne pali ta fora..

10 godina
neaktivan
Preko Mexica je ista cijena možda kad izađe igra bude tam jeftinije. Ja sam 16 kupio u 12 mjesecu preko Mexica u pol cijene i nadam se da će i ove bit tako ako se igra pokaže dobrom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Vidim da su nekima golmani jako dobri. Meni nisu i sada ću na par primjera objasniti što me smeta. Ove sam golove zabio danas, inače bilo je i puno smješnijih i tragičnijih do sada ali nažalost nije mi palo na pamet da ih zabilježim

Kod prvog primjera, golman je bez reakcije iz ove pozicije što nije normalno. Iz ove pozicije od 10 udaraca zabijem 9 ovakvih golova. Ovo je OP pozicija ove godine do koje moraš doći i gol nije nikakav problem ako ovako pukneš loptu po golu. Igrano na WC.

Ovo je OP pozicija bila i u prošloj fifi i iz nje sam zabijao isto gotovo sa 100% sigurnošću. Za razliku od prošle godine kada se golman bar bacio za loptom u paradi, ove godine nema pravovaljane reakcije. Lopta ide visoko, golman se niti ne odlijepi od trave ide nisko i smiješna je ovakva reakcija na udarac s ove udaljenosti i pozicije. Igrano na legendary

Treći primjer mi je opet neobjašnjiva reakcija golmana. Na ovakav udarac on sramežljivo ispruži nogu. Praktično cijeli gol je nepokriven. Igrano na legendary

Ćetvrti primjer je samo zato da vidite kako ove godine golmani izlaze na igrača s loptom. Znači on uklizuje na leđa što nema nikakve logike jer nije igrač. Golman uklizuje po strani kako bi svojim tijelom pokrio što više gola. Ovako nema šanse išta obraniti. Sve prolazi pored njega bez ikakvih problema. Igrano na legendary

Sve govorim iz pozicije golmana s obzirom da sam prošao neku golmansku školu i cijeli život branim pa me možda zato neke stvari smetaju koje većina niti ne primjeti. Znači ja u svim primjerima ne komentiram sam gol jer je on nebitan već samo golmanske reakcije koje su problematične i u veteranskom nogometu a ne s golmanima svjetske klase zastupljene u ovoj igri...

Prva dva primjera su ti smiješna. Pa to niti jedan golman ne bi obranio. Pogotovo prvi primjer. AKo si ikad igrao nogomet, onda znaš da u takvim situacijama golman mora braniti prvi kut, to je PRIMARNO.

Druga situacija, dobar udarac iz daljine, što je tu golman mogao? OK, ako zabijaš tako tri, četiir po utakmici, to nije dobro. Ali ne vidim tu problem golmana. Od trećem i četvrtom bi se dalo raspravljati.

17 godina
markoZG279 kaže...

Prva dva primjera su ti smiješna. Pa to niti jedan golman ne bi obranio. Pogotovo prvi primjer. AKo si ikad igrao nogomet, onda znaš da u takvim situacijama golman mora braniti prvi kut, to je PRIMARNO.

Druga situacija, dobar udarac iz daljine, što je tu golman mogao? OK, ako zabijaš tako tri, četiir po utakmici, to nije dobro. Ali ne vidim tu problem golmana. Od trećem i četvrtom bi se dalo raspravljati.

Daj čitaj s razumijevanjem. Ja ne pričam o golovima već o reakcijama golmana. Rekao sam da me gol ne interesira. Kakva je reakcija golmana kod prvog gola? Nema je. On mora zatvoriti prvi kut i nakon udarca reagirati. Kuda će nakon toga lopta otići to je nebitno. Govorim o reakciji koje nema. Iz te situacije mi nećeš zabiti 1 gol iz 10 pokušaja. Kod drugog gola golman se ne odlijepi od trave. Znači nema pravovaljane reakcije. Prošle godine se lijepo odlijepio od trave u paradu i lopta je završila u golu. Sve pet, ali ove godine nema reakcije. Ja da ovako branim za veterane sterali bi me u kitu. Kod trećeg gola pruža nogu? Kakva noga kada desno imaš najmanje 4 m nebranjenog gola. reakcija mora biti s rukom a gdje će lopta završiti nebitno. Četvrti gol pogledaj iz zadnje kamere. Ko pajcek je legao na leđa i ruke mu paralizirane. Što možeš tako obraniti? Da je izašao i uleti u šut bočno kako bi to trebalo postoji šansa da te lopta pogodi jer ti je masa veća i pokrivaš veći dio gola. Ovako je reakcija smiješna..

11 godina
neaktivan
Pa i najbolji golmani nekad imaju smijesnu reakciju. Sve zavisi o situaciji. Pa nisu roboti da za svaku situaciju imaju programiranu reakciju. Nekad se obrani nemoguce a nekad ispadnu smijesni. Slazem se s tebom da nije idealno, ali ipak moramo shvatit da je ovo igra. Kazws da si bio golman, i ja sam igrao i jos igram pa nekad napravis budalu od golmana a nekad on tebe. To je tako.
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Komsija koga derem u fifa 16 od 10 dobijem 8 partija ,izvukao je 2 :2 u partijam  ,kaze da je mnogo bolja ova fifa?!Ja nemogu da se sastavim ! :)

Od kornera ne znam da se branim,kad dobije igrac loptu u for nema sanse da ga stignes ili odguras.Iz kosa mi svaku prodje napadac ne znam kako da ga izguram.

Stavrno cu otkazati preorder ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 16:11 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice