FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 17

Demo sutra popodne kao i prijasnjih godina?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 22:34 (JohnnyBlaze).
17 godina
JohnnyBlaze kaže...

Demo sutra popodne kao i prijasnjih godina?

Usput, novi design origina na PC mi je odvratan i anarhičan..

11 godina
neaktivan
Mi Movie na PS4 moramo novi acc pravit? Ne bude mi se to dalo radit, radije pricekam ponoc

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...
denislesjakyoutube kaže...

Moj rekord u FIFA 16 105-5-0 gledajte me na youtubu :) https://www.youtube.com/channel/UCJKq8iM1KhNV4cr-Ji5Ac-Q

Svaka čast, hebeno igras

Ukusi su različiti. Meni je ovo silovanje jednog igrača. Svi golovi su isti a kada dođe na 20 m više nema suradnje. Drugi igrači mu ne trebaju, samo silovanje s jednim igračem dok ne uđe u gol. Tko voli nek izvoli ali takvom igrom se od fife radi samo još veća arkada nego što to igra je. Naravno, svatko igra onako kako zna i što ga veseli. Nemam ništa protiv, samo imam svoje mišljenje...

Izgleda da od skilla nema odbrane ?Bar meni nije jasno kako bih se odbranio od ovakvog  driblinga?Mozes ti udvajati,jockey

koliko hoces ali tip prolazi kroz odbranu kao da je nema !

Vecina bi voljela da zna da igra tako zato se pokloniti vjestini ! :)

Zamolio bih denislesjakyoutube da odigra koju prijateljsku sa ovim koji kazu da je soliranje pa da se izvagaju ! Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 9:09 (goust78).
11 godina
FIFA 17

Nema Camp Nou-a više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ljudi, kada za PC izlazi demo? Jer nigdje nisam procitao gdje pise konkretno...

0 0 hvala 0
10 godina
Ljudi, kada za PC izlazi demo? Jer nigdje nisam procitao gdje pise konkretno...

Edit: naravno ako netko zna i satnicu ili doba dana kada ce biti dostupno? Pozz svima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KAk ne pise,citaj malo....covece ovo je vise nevjerovatno,dal je takav problem ukucat na google FIFA 17 DEMO i sve saznati???
13 godina
neaktivan
KAk ne pise,citaj malo....covece ovo je vise nevjerovatno,dal je takav problem ukucat na google FIFA 17 DEMO i sve saznati???
17 godina
goust78 kaže...

Izgleda da od skilla nema odbrane ?Bar meni nije jasno kako bih se odbranio od ovakvog  driblinga?Mozes ti udvajati,jockey

Zamolio bih denislesjakyoutube da odigra koju prijateljsku sa ovim koji kazu da je soliranje pa da se izvagaju ! Hvala

Hoćeš reći da igranje s jednim igračem dok ne uđe u gol nije soliranje? Može mi zabiti deset golova ali to neće promijeniti činjenicu kao niti moje mišljenje da je to fifa street a ne nogomet. Pogledaš jedan gol i do kraja filmića sljedećih dvadeset su isti. Gdje je tu draž nogometne igre? Jesi primjetio recimo da su na taj način igrali u subotu MU i MC a gledali smo odličan nogomet. Recimo igranje s antiljanom stvara takav ugođaj nogometne igre kakav smo vidjeli u subotu u manchesteru. Užitak mi je igrati takvu tekmu a ne ganjanje jednog igrača po terenu gdje mu ostalih 10 igrača služe samo kao statistički podatak jer bez njih ne može početi tekmu. Rekao sam, svatko igra kako misli da je najbolje. I ja to poštujem. No imam pravo na svoje mišljenje s kojim se možeš i ne moraš složiti. Za sve postoji obrana pa tako i za skill. Neka proba tako antiljana vozati pa da vidimo kako će proći... ne znam zašto se ljudi trude prikazati fifu kao simulaciju kada nakon ovakve tekme vidiš da to sa simulacijom nema nikakve veze.. inače, svaka čast na rezultatu ali kako sam rekao to nije nogomet koji se meni sviđa..

playjob kaže...

Nema Camp Nou-a više?

Dobro jutro! Pa info je dostupan već mjesec dana kako je ekskluzivu za stadion ove godine ugrabio konami kao i to da im je barca zaštitni znak igre ovu sezonu.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Hoćeš reći da igranje s jednim igračem dok ne uđe u gol nije soliranje? Može mi zabiti deset golova ali to neće promijeniti činjenicu kao niti moje mišljenje da je to fifa street a ne nogomet. Pogledaš jedan gol i do kraja filmića sljedećih dvadeset su isti. Gdje je tu draž nogometne igre? Jesi primjetio recimo da su na taj način igrali u subotu MU i MC a gledali smo odličan nogomet. Recimo igranje s antiljanom stvara takav ugođaj nogometne igre kakav smo vidjeli u subotu u manchesteru. Užitak mi je igrati takvu tekmu a ne ganjanje jednog igrača po terenu gdje mu ostalih 10 igrača služe samo kao statistički podatak jer bez njih ne može početi tekmu. Rekao sam, svatko igra kako misli da je najbolje. I ja to poštujem. No imam pravo na svoje mišljenje s kojim se možeš i ne moraš složiti. Za sve postoji obrana pa tako i za skill. Neka proba tako antiljana vozati pa da vidimo kako će proći... ne znam zašto se ljudi trude prikazati fifu kao simulaciju kada nakon ovakve tekme vidiš da to sa simulacijom nema nikakve veze.. inače, svaka čast na rezultatu ali kako sam rekao to nije nogomet koji se meni sviđa..

Mozda nema veze sa stvarnom igrom ali kolega igra fifu za 10 !

10 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Svaka njemu cast... Ozbiljniji igraci bi ga zdrobili jer mu soliranje nebi prolazilo, a nista drugo ne zna. Ja sam ostao zadivljen jednim likom koji me je dobio 4:1, lik je igrao na par dodira, znaci od noge do noge i u napadu je odigrao prakticki bez sprinta, bas ostanes vau poslije tak neke tekme, a ne neke gdje netko sili jednog igraca...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Svaka njemu cast... Ozbiljniji igraci bi ga zdrobili jer mu soliranje nebi prolazilo, a nista drugo ne zna. Ja sam ostao zadivljen jednim likom koji me je dobio 4:1, lik je igrao na par dodira, znaci od noge do noge i u napadu je odigrao prakticki bez sprinta, bas ostanes vau poslije tak neke tekme, a ne neke gdje netko sili jednog igraca...

Hajde ti druze Shivi odigraj koju sa kolegom pa javi kako si prosao ! Brani se kako hoces !

nema odbrane od toga !

Valda bi od tih 105 tekmi neko dobio i uspio da se odbrani ! jbg,razmisli malo !

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 11:26 (goust78).
14 godina
FIFA 17

Ako znaš igrati onda od svega ima obrane. A oni koji nemaju pojma koriste cheat.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ako znaš igrati onda od svega ima obrane. A oni koji nemaju pojma koriste cheat.

Tacno tako ,bez cita cu doci do 5 div zato se ne sekiram bas !Da nisam  neki igrac to je tacno !

U fifi 17 cu se drzati 7-8 div i igrati opusteno !

Zato bih volio da znam  da skilam ali nemam talenta .

Uostalom imajte vi omjer 100:5:0 pa onda pricajte ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 11:58 (goust78).
14 godina
goust78 kaže...
Hexfire kaže...

Tacno tako ,bez cita cu doci do 5 div zato se ne sekiram bas !Da nisam  neki igrac to je tacno !

U fifi 17 cu se drzati 7-8 div i igrati opusteno !

Zato bih volio da znam  da skilam ali nemam talenta .

Uostalom imajte vi omjer 100:5:0 pa onda pricajte ! :)

Da je stvarno dobar imao bi 105:0:0

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Necu lagat pa rec da nisam nestrpljiv za demo,jedva cekam da zaigram,puno stvari me zanima,pogotovo oni golmani sto se bacaju kao u rukometu.

0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...
...pogotovo oni golmani sto se bacaju kao u rukometu.

To me ne zanima, to me frustrira već sada..

10 godina
FIFA 17

Sutra navecer taman ispratim zenu na put i deri jutro do posla po fifi moram odigrat minimano 50 utakmica da vidim da li bi mi se isplatilo kupit igru, tj. da li su ispravili bugove itd. ili ce biti ista 16. ali samo usminkana...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Sutra navecer taman ispratim zenu na put i deri jutro do posla po fifi moram odigrat minimano 50 utakmica da vidim da li bi mi se isplatilo kupit igru, tj. da li su ispravili bugove itd. ili ce biti ista 16. ali samo usminkana...

Ja bih volio da ostane kao fifa 16 ,sta joj fali ?

10 godina
Lazicki88, naknadno sam napisao da me zanima vrijeme (doba dana) kada bi moglo biti pusteno. Isprika ako sam se upocetku krivo izrazio. Naravno da znam da izlazi sutra, samo na poslu sam pa nisam puno svrljao po netu vec eto samo ovdje naletio sa pitanjem. Jos jednom isprike tvojoj velicini i hvala na odgovoru.
10 godina
Hehehe, Shivi ti si se pravo pripremio za demo. Samo nemoj kasniti na posao xD
14 godina
goust78 kaže...
Shivi kaže...

Pa tebi je samo bitno da cheat radi.

9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
goust78 kaže...
Shivi kaže...

Pa tebi je samo bitno da cheat radi.

nece biti cita valjda !

9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Meni bi dao 10 golova kolega a cisto sumnjam da biste i vi bolje prosli ! hahahahha

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Naravno da ce biti chita. 

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Naravno da ce biti chita. 

Ja bih volio da ga ne bude da ne dolazim u iskusenje !

Pogotovo kad primim gol u 90 + minutu pa izgubim !

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 13:45 (goust78).
10 godina
goust78 kaže...
Hexfire kaže...

Meni bi dao 10 golova kolega a cisto sumnjam da biste i vi bolje prosli ! hahahahha

Ne bi sigurno dao jer bi ti nakon 3-4 gola izasao van... Mozda sam puno i rekao...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...
goust78 kaže...
Hexfire kaže...

Ne bi sigurno dao jer bi ti nakon 3-4 gola izasao van... Mozda sam puno i rekao...

Da ,bas tako !

9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Sa kim se zena igra na putu ?! :)

Ne vjerujem da igra fifu ?! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 14:29 (goust78).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice