- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj se samozapali! Pokreni igru i uživaj u igri a ne u cheatu... zar se nisi nekoliko puta uvjerio da jedino ti od svih forumaša uživaš varajući? Ako netko na cesti stane u govno, je li i ti trčiš da ugaziš? Kakva su to opravdanja, svi koriste cheat? Tako ti je lakše kada se pogledaš u ogledalo? Na 250 stranica fife16 pričao si o cheatu a sada si se prebacio na fifa17 temu i opet mantraš isto...
https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-demo-release-date?utm_campaign=fifa17_hd_ww_ic_ic_fb_demo-release-fb-09-09-16&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=16955&ts=1473441304857&sf48671980=1
https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-player-ratings-top-10-strength-and-physicality
Glavni razlog zasto macko/goust nece kupit ps4 i fifu jer tamo ne moze varat i onda mu kao smeta 50€ za psn, a ne smeta mu bacit preko 100€ na super deluxe i obicnu verziju, te jos po ko zna koliko eura na razlicite racune...
i meni smetaju citeri na PC ,no davat sad za konzolu tolke pare,pa predplate za samo jednu igru ne hvala....ja se nadam da ce xbox izbaciti nesto slicno ovom novom PS4,i da podrzava u 4k,pošto imam od prije 4k tv,jer mi se više xbox-ovih ekskluziva svidja,i to bi cak uzeo jer mi se onda isplati,a do tada,moram se drzat PC-a i podalje od prve pa cak i druge divizije u FUT-u.
Mada,ja igram fut,pa career,pa opet fut,kak me pukne,evo sada pred kraj ove fife uzivam u ženskim turnirima,nešto novo i zabavno :D
ja u 90% slucaja online sam igrao samo NBA2k16...ovih 10% je FIFA...
FIFA mi jednostavno nije uzitak igrat online,jer gameplay u futu je jebeni uzas,90% udaraca su gol.. a 99% udaraca idu u okvir...realnost na vrhuncu...
plus sto svi igraju na full assists
35-40€ nije 440kn
da,igra stara godinu dana..i svi koji ju vole ju odavno imaju...
kao da npr sad opale FIFU16 free...pa tko ce to skidat!?
i meni smetaju citeri na PC ,no davat sad za konzolu tolke pare,pa predplate za samo jednu igru ne hvala....ja se nadam da ce xbox izbaciti nesto slicno ovom novom PS4,i da podrzava u 4k,pošto imam od prije 4k tv,jer mi se više xbox-ovih ekskluziva svidja,i to bi cak uzeo jer mi se onda isplati,a do tada,moram se drzat PC-a i podalje od prve pa cak i druge divizije u FUT-u.
Mada,ja igram fut,pa career,pa opet fut,kak me pukne,evo sada pred kraj ove fife uzivam u ženskim turnirima,nešto novo i zabavno :D
Pa online se plaća i na xboneu. To je microsoftov izum koji je kasnije prihvatio i sony. Ne znam o kojim xbox ekskluzivama pričaš kada će sada sve igre izlaziti i za xbone i za PC. Znači, nemam niit jedan razlog zašto bi kupio xbox. I još k tome ima duplo manje igrača nego na PSN, nema podršku za HR niti ima HR online servis kao što to ima sony.
Zašto je Macko promjenio account na Bug-u? goust78
Prije Macka je bio Genius, a prije toga tko zna kako?!
Lik je jednostavno dosadan k'o proljev pa mijenja nickove u nadi da ljudi neće skužiti o kome je riječ.
100 nickova, a jedan te isti davež u pičku meterinu.
Pozdrav.
Posto sam jos u nedoumici da li kupiti novu FIFU napravit cu dvije ankete pa glasajte ako nije problem. Hvala unaprijed.
Da li ćete kupiti FIFU 17?
19 | Da |
---|---|
3 | Ne |
0 | Ne znam |
Za one koji su probali xbox 360 i xbox one controller.
5 | XBOX ONE controller |
---|---|
8 | XBOX 360 controller. |
Zašto je Macko promjenio account na Bug-u? goust78
Prije Macka je bio Genius, a prije toga tko zna kako?!
Lik je jednostavno dosadan k'o proljev pa mijenja nickove u nadi da ljudi neće skužiti o kome je riječ.
100 nickova, a jedan te isti davež u pičku meterinu.
jedan od najgorih i najdosadnijih udava koje sam vidio na bilo kojem forumu vec dugo dugo vremena
meni nakon sto sam se navikao,xbox one gamepad definitivno..A ova anketa gore,ja cu dobiti na poklon vjerojatno igru,ma da mozda bolje da uzmem bf1..

Za one koji su probali xbox 360 i xbox one controller.
Ja sam koristi oba i oba su mi jako dobra, posto je xone u manjini dacu glas njemu Inace jako, jako kvalitetni gamepad-i.
meni nakon sto sam se navikao,xbox one gamepad definitivno..A ova anketa gore,ja cu dobiti na poklon vjerojatno igru,ma da mozda bolje da uzmem bf1..
I sam sam koristio xbox 360 za PC i bio mi je puno bolji od ps3 i ps4 controllera ali nisam imao priliku da isprobam xbox one controller pa rekoh da pitam one koji jesu.
Googlao sam međusobne usporedbe između to dvoje i vecina kaze bas ono sto i ti, nakon navikavanja da je bolji xbox one i da se ne bi vratili na xbox 360.
Razmislit cu jos malo iako i sam naginjem na xbox one controller.
Xbone gamepad je poboljšana verzija 360-ice. Ako ti je razlika u cijeni nebitna onda nema nikakve dvojbe koji uzeti. Kako god, ni s jednim nećeš fulati.
I sam sam koristio xbox 360 za PC i bio mi je puno bolji od ps3 i ps4 controllera ali nisam imao priliku da isprobam xbox one controller pa rekoh da pitam one koji jesu.
Googlao sam međusobne usporedbe između to dvoje i vecina kaze bas ono sto i ti, nakon navikavanja da je bolji xbox one i da se ne bi vratili na xbox 360.
Razmislit cu jos malo iako i sam naginjem na xbox one controller.
Mislim da je sve to stvar navike. Pošto godinama igram PS logično je da sam se priviknuo na njega. Novi DS4 je sigurno jako kvalitetan gamepad, tu zbora nema. Za nogomet meni bez premca. Na PC sam nekako volio logitech ali jednostavno su zastali u razvoju. Trigeri su katastrofa. Stoga sam prije par godina prešao na microsoftov gamepad i mjesec, dva sam pola tekmi izgubio zbog njega. Nekako glomazan, klizi iz ruku, čudan.. kada sam se priviknuo sasvim dobar gamepad. Sada mi je svejedno s kojim igram jer su oba gamepada kvalitetni. Kako rekoh stvar navike i samo zbog navike i većeg broja sati provedenog s njim dajem prednost DS4. Da se razumijemo, microsoftov gamepad je jako kvalitetan.
20 najbržih igrača u igri
Di se najvise isplati kupit igru (ekipa s ps4,uzeo konzolu neki dan, dosta mi je PC sranja) ?
Di se najvise isplati kupit igru (ekipa s ps4,uzeo konzolu neki dan, dosta mi je PC sranja) ?
Na konzoli su ti razlike u cijeni puno manje nego kod PC. Ako hoćeš najjaču verziju igre ona je dostupna samo preko PSN. Ostale dvije verzije po netu se razlikuju u par eura pa ako hoćeš proći najjeftinije morat ćeš potražiti. Ja sam zadnjih godina kupovao u santa domenici preko njihovog wep shopa. Em dobijem popust em uzmem na par rata pa niti ne osjetim da sam dao novce za igru... ove godine sam uzeo najjaču verziju preko PSN-a i dobio 10% popusta jer sam imao fifu16.
Na neku foru neki su se dokopali demoa
Moj rekord u FIFA 16 105-5-0 gledajte me na youtubu :) https://www.youtube.com/channel/UCJKq8iM1KhNV4cr-Ji5Ac-Q
Moj rekord u FIFA 16 105-5-0 gledajte me na youtubu :) https://www.youtube.com/channel/UCJKq8iM1KhNV4cr-Ji5Ac-Q
Vec znam tko ce te pozorno pratit i prosipat nam tu pamet
Svi stadioni u fifi17
http://www.fifauteam.com/fifa-17-stadiums/
I za macka preporuka kako koristiti che kartice u igri
Svaka čast, hebeno igras
Svaka čast, hebeno igras
Ukusi su različiti. Meni je ovo silovanje jednog igrača. Svi golovi su isti a kada dođe na 20 m više nema suradnje. Drugi igrači mu ne trebaju, samo silovanje s jednim igračem dok ne uđe u gol. Tko voli nek izvoli ali takvom igrom se od fife radi samo još veća arkada nego što to igra je. Naravno, svatko igra onako kako zna i što ga veseli. Nemam ništa protiv, samo imam svoje mišljenje...
Znaci Anfield je koma... Nisu ga napravili s novim Main standom i vecim kapacitetom..
Svaka čast, hebeno igras
Ukusi su različiti. Meni je ovo silovanje jednog igrača. Svi golovi su isti a kada dođe na 20 m više nema suradnje. Drugi igrači mu ne trebaju, samo silovanje s jednim igračem dok ne uđe u gol. Tko voli nek izvoli ali takvom igrom se od fife radi samo još veća arkada nego što to igra je. Naravno, svatko igra onako kako zna i što ga veseli. Nemam ništa protiv, samo imam svoje mišljenje...
Pa to je to, u fifi 16 igras dobro ako znas driblat i kako ti kazes silovat jednog igraca=kljuc uspjeha, sve ostale taktike su manje uspješne.