FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
goust78 kaže...

Ok,ima li super deluxe da se kupi nakon izlaska igre ?Da li to znas ?

Nema. Ponuda vrijedi do izlaska igre...

Pa zato  mi je i frka ! :) Hocu super deluxe .

Odavno sam  pazario  obicu verziju za 43 $ ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 11:35 (goust78).
10 godina
FIFA 17

Al ga trola u pm... Prvo pise da ne zna gdje narucit, pa da je narucio, a zatim da preskace ovogodisnju igru i onda odjednom narucio super deluxe i obicnu koliko sam shvatio...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Demo izlazi 18og, i za PC uz konzole.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Al ga trola u pm... Prvo pise da ne zna gdje narucit, pa da je narucio, a zatim da preskace ovogodisnju igru i onda odjednom narucio super deluxe i obicnu koliko sam shvatio...

Kad sam ja rekao da necu naruciti fifu 17?Na CD key sam kupio " Obicnu " verziju jos 20.6 .

Preko origina i vaulta sam izvrsio preorder super deluxe ? :)

Zbunjuje me sto ne skidaju pare sa racuna ali sad je i to razjasnjeno ! :)

Sad sto ste vi ljubomorni sto nemate love ,jbg,sta cu vam ja ! :)

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Shivi kaže...

Kad sam ja rekao da necu naruciti fifu 17?Na CD key sam kupio " Obicnu " verziju jos 20.6 .

jebes mi sve ako ovako nastavis da ces ostati i bez ovog racuna na forumu ;)

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
goust78 kaže...
Shivi kaže...

jebes mi sve ako ovako nastavis da ces ostati i bez ovog racuna na forumu ;)

Ih sad pa vratili su mi i onaj ! hahahahahahahah

Odbanovan sammmmmmmm hahahahhahaha

Mada sad lokalni izbori u BiH ,kampanja, pa mi i nije bas do fife ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 12:52 (goust78).
12 godina
neaktivan

odakle ti to za demo da je 18tog? imas neke informaicej potvrdene?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 13:29 (orim0909).
16 godina
FIFA 17

Mislim da su glasine da demo izlazi 13. točne, jer je demo od zadnje tri FIFE izašao uvijek u utorak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rtzuiop kaže...
Demo izlazi 18og, i za PC uz konzole.

Nema službene potvrde. Našao sam na netu tri datuma. 08. 13 i 18.09. Koji je točan tko zna... najbliže istini je 13.09. Stvarno je neobično i nikada se do sada nije dogodilo da tri tjedna prije izlaska igre nema službenog datuma kada izlazi demo...

10 godina
FIFA 17

Ja sam ubedjen da izlazi 13.9.... Sacekajmo jos par dana pa cemo znati x)

Nisam igrao Fifu 3 dana, sad kad pocnem 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 18:32 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ovo sam napisao par dana nakon najave na prvoj stranici teme.

Early EA Access and Origin Access will be available on Monday, September 19th, 2016, with the demo predicted to launch six days earlier on Tuesday, September 13th. FIFA 17 Webstart will be the preseason for FIFA Ultimate Team and is the first major release that you’ll want to be prepared for.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nekad je bila na tv emisija slikom na sliku. Pošto se oba članka pozivaju na producenta igre Gareth Reedera, u kojem članku lik laže ili koji članak laže?

http://www.tportal.hr/gadgeterija/gamereport/443429/Navucite-kopacke-Demo-Fife-17-dolazi-prije-nego-sto-ste-mislili.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 11:09 (movie).
11 godina
neaktivan
Ja sam u jednu ruku siguran da ce 13og izac jer su skoro svi prenijeli sem EA jos davno, a u drugu mislim da nece jer bi valjda objavili do sad zvanicno. Stvarno nisam pametan ali svakako jedva cekam demo da vidim sta mozemo ocekivati od ove godine.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

najavljen 13.,pusten 18.

moja pretpostavka

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav :)
Igram fifu na pc ali se omisljam da kupim ps 3 (za 4 nema teorije da skupim keša)..
Da li je ogromna tj kolika je uopste razlika u grafici,gameplay-u itd između ovo dvoje?
Kompić je inače mašina gledajući konfiguracije itd :D

0 0 hvala 0
17 godina
bole1819 kaže...
Igram fifu na pc ali se omisljam da kupim ps 3 (za 4 nema teorije da skupim keša)..
Da li je ogromna tj kolika je uopste razlika u grafici,gameplay-u itd između ovo dvoje?

PS3 verzija igre je na prastarom engineu i neće imati niti približno veze s novom fifom na PS4 i PC. Čak neće imati niti sve modove igre koje će imati PS4 i PC verzija igre. Ideš s konja na magarca...

11 godina
neaktivan
bole1819 kaže...

Ako baš ne mora biti novi, pogledaj za PS4 na Njuškalu. Možeš ih naći za kikiriki, ispod 2000 kn. 

9 godina
neaktivan
Ma iz BiH sam drug,to je oko 500km ako se ne varam ali džaba kad nemam toliko :/
Zato pitam jel velika razlika ps3 / pc,ako 3ka zaostaje bolje mi je onda kupit' za 100 120km cd za komp.
Sa 16kom sa prezadovoljan vezano za grafiku itd al i igranje preko neta :)
Jedino mi je ram 4gb al njega je bar lako nadogradit :D
14 godina
bole1819 kaže...
Ma iz BiH sam drug,to je oko 500km ako se ne varam ali džaba kad nemam toliko :/
Zato pitam jel velika razlika ps3 / pc,ako 3ka zaostaje bolje mi je onda kupit' za 100 120km cd za komp.
Sa 16kom sa prezadovoljan vezano za grafiku itd al i igranje preko neta :)
Jedino mi je ram 4gb al njega je bar lako nadogradit :D

17 kupi za PC i do 18 ušparaj za PS4

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
FIFA 17

The FIFA 17 demo is expected to be released imminently, with a worldwide release on Tuesday September 13.

There will be the usual demo restrictions, so don't expect to toy with Ultimate Team, the traditional career mode or sample head-to-head online matches. There are unconfirmed reports that the demo will feature a sample of The Journey story mode, allowing you to control a small portion of lead character Alex Hunter's career.

You will be able to get a taste of what the gameplay is like with the free download, though, and (depending on what console you have) experience FIFA on EA's famous Frostbite engine for the first time. More on that later...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Držim se pc-a ipak onda,hvala na odgovoru :)
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Demo je uvijek 2 tj prije cijele igre.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 19:28 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Evo i EA je objavio da 13-tog dolazi demo.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja sam to znao od pocetka da je 13og, nisam hteo ulaziti u diskusiju bzv :P

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Za ps4 ti treba jos psn+ pretplata,oko 50 e godisnje+ .Sranje! Kupis igru i moras jos da platis da igras online 50 e godisnje,pa gdje to ima?
13 godina
neaktivan
FIFA 17

i onda ce ti netko rec...''da,ali dobijes par igrica mjesecno koje skines besplatno''

onda bi se najradije ubio...te igrice su mozda zanimljive djetetu od 3 god...

uostalom meni se te gluposti sto oni djele uopce neigraju..igram,nba2k,fifu,pes,ufc i jos ponesto i to je to..nikakve druge igre me nezanimaju,pa mi je glupost placat nesto sto necu igrat

0 1 hvala 0
12 godina
goust78 kaže...
Za ps4 ti treba jos psn+ pretplata,oko 50 e godisnje+ .Sranje! Kupis igru i moras jos da platis da igras online 50 e godisnje,pa gdje to ima?

Ne znam što se žališ kad nemaš ps4 i još se razbacuješ s novcima kupujući fife na različitim računima. Da budem točan potrošio si/potrošit ćeš 90 eura na super deluxe i još 38 eura na običnu verziju? I još 10 eura za cheat? Kako ti onda 50 eura može biti previše? Ne znam kog zajebavaš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 21:30 (The_K).
9 godina
neaktivan
Cit je dzaba! : )
Zbog fife da kupujem ps4?!
Sad posto je izasao Neo,mozda i kupim ps4 500 gb,u Bosni je vec oko 250 e nov!
17 godina
goust78 kaže...

Pa toga ima na kugli zemaljskoj. Kako moraš platiti avionsku kartu tako moraš platiti i da bi se igrao online na konzolama. Tako stvari funkcioniraju...

Mortiis kaže...

i onda ce ti netko rec...''da,ali dobijes par igrica mjesecno koje skines besplatno''

onda bi se najradije ubio...te igrice su mozda zanimljive djetetu od 3 god...

uostalom meni se te gluposti sto oni djele uopce neigraju..igram,nba2k,fifu,pes,ufc i jos ponesto i to je to..nikakve druge igre me nezanimaju,pa mi je glupost placat nesto sto necu igrat

Evo ja neću reći jer nisam u tri godine skinuo tri igre niti me interesiraju. Volio bih da ne moram plaćati ali pošto je to nemoguće platim i ne bunim se.. U 3.5 godina koliko imam konzolu u nju su ušle tri igre. Fifa, Uncharted 4 i The last of us. Konzola mi služi samo za fifu i nije mi žao baciti 50 eura godišnje na PSN samo da igram na miru lišen ovih manijaka s PC koji varaju i uništavaju igru..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice