FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 17

Igro sam 16... niti blizu 14 nije. 90% radi engine i 10% radi gluposti sta su krenuli radit a nikad napravili kako treba.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 17
Ma bice demo za pc, ja nigde nisam nasao podatke da nece, izlazi 13og za sve 3 platforme.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...
Ma bice demo za pc, ja nigde nisam nasao podatke da nece, izlazi 13og za sve 3 platforme.

Interesantno je da demo izlazi 13.09. a ea sports 06.09. službeno nije rekla niti bee o tome??? Tako nije bilo niti jedne godine dom sada. Svaki put smo na gamescomu dobili datum izlaska demoa. U čemu je fora?

17 godina
FIFA 17

Talijani top 20

https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-player-ratings-top-20-calcio-a

opet nebuloza koliko hoćeš...Marchisio dvije ocjene gore a pace 4 ocjene dolje i phy 3 ocjene dolje te def 1 ocjena dolje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 23:43 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...

Talijani top 20

https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-player-ratings-top-20-calcio-a

opet nebuloza koliko hoćeš...Marchisio dvije ocjene gore a pace 4 ocjene dolje i phy 3 ocjene dolje te def 1 ocjena dolje?

Ti kao da ne znas fifu i kao da si je prvi put igrao pa se cudis nelogicnosti ocjena :p

Evo jedna zanimljiva usporedba

Kartice fifa 13-17

I am over 9000!!!
13 godina
FIFA 17

Nakon stalnih slaganja igraca iz engleske/francuske/spanjolske lige, ove godine se prebacujem na brazilce i to planiram bar prvih mjesec dana igrat samo s broncanima one tournamente. U pocetku ce bit visoke cijene ovih 80+ igraca tako da cu farmat coinse na tim turnirima dok ne padnu malo cijene. Prosle godine sam na PC-u tako poceo s broncanim francuzima, odigro par onih broncanih turnira, osvojio, upgradeo sve na silver francuze, osvojio silver turnire i odjedanput vise nije bilo igraca koji bi igrali te turnire. Pa sam morao pocet igrat fut seasons di sam s tim bronze/silver francuzima uso u 8. diviziju pa lagano poceo kupovat zlatne kartice. Buduci da na PS4 ima vise igraca valjda ce bit vise zainteresiranih igraca za te bronze/silver tournamente.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Je li moguće kupiti i 17 na mexicu i je li netko probao vec?

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Nakon stalnih slaganja igraca iz engleske/francuske/spanjolske lige, ove godine se prebacujem na brazilce i to planiram bar prvih mjesec dana igrat samo s broncanima one tournamente. U pocetku ce bit visoke cijene ovih 80+ igraca tako da cu farmat coinse na tim turnirima dok ne padnu malo cijene. Prosle godine sam na PC-u tako poceo s broncanim francuzima, odigro par onih broncanih turnira, osvojio, upgradeo sve na silver francuze, osvojio silver turnire i odjedanput vise nije bilo igraca koji bi igrali te turnire. Pa sam morao pocet igrat fut seasons di sam s tim bronze/silver francuzima uso u 8. diviziju pa lagano poceo kupovat zlatne kartice. Buduci da na PS4 ima vise igraca valjda ce bit vise zainteresiranih igraca za te bronze/silver tournamente.

Bacanje coinsa i vremena, isto ti je igrao sa brončanim od 50 chem ili 100 chem, nema tu nikakve razlike.
Ja sam prednarucčo igru za plejku, kad stigne uzet ću još 2200 pointsa i odigrat 7 draftova. Cijene svakog igrača idu u nebesa tako da se tu nadam dobroj zaradi.

PSN: RayzCRO
17 godina
Rayz00 kaže...
Cofinho kaže...

Bacanje coinsa i vremena, isto ti je igrao sa brončanim od 50 chem ili 100 chem, nema tu nikakve razlike.
Ja sam prednarucčo igru za plejku, kad stigne uzet ću još 2200 pointsa i odigrat 7 draftova. Cijene svakog igrača idu u nebesa tako da se tu nadam dobroj zaradi.

Kako se tu možeš nadati dobror zaradi kada otvaraš pack u kojem može i ne mora biti ništa vrijednog? Po meni je taj draft gubljenje vremena i pointsa. Nikada do sada nisam dobio u njemu igrača vrednijeg od 5k coinsa.

13 godina
Rayz00 kaže...
Cofinho kaže...

Di sam ja ista reko o chemistryu?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
FIFA 17

99% je o tome dali jedan igrac ima brzinu 87 i 86,i koliko tko coinsa ima i kakve skillove ima neki igrac....

totalno jebeno nebitne stvari....jedino sto je bitno je gameplay,a gameplay je izgleda zesce sranje..

2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Fifa sranje? Treba te doživotno banirati. Coinsi i samo coinsi, o kakvom ti gameplayu pričaš?? Koga još gameplay zanima pored savršenog Ultimate Team!

chem, points, draft, chemistry, skill, coinsi... Savršenstvo!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 18:38 (mariclius).
Moj PC  
1 4 hvala 0
10 godina
mariclius kaže...

Fifa sranje? Treba te doživotno banirati. Coinsi i samo coinsi, o kakvom ti gameplayu pričaš?? Koga još gameplay zanima pored savršenog Ultimate Team!

chem, points, draft, chemistry, skill, coinsi... Savršenstvo!!!

Uvijek cijenim sarkazam ;)

I am over 9000!!!
13 godina
neaktivan
Rekao si brončane francuze, isti dik bili oni francuzi ili bili sa različitih kontinenata, ipak se tu radi o brončanim igračima.
Movie, šta god dobijem zaradit ću, market je pravi cirkus na početku fife
PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
FIFA 17 kalendar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

Je li pametnije preordati sada ili je bolje pricekati jos neko vrijeme? (zbog cijene ofc)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 22:37 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
lovac82 kaže...

Je li pametnije preordati sada ili je bolje pricekati jos neko vrijeme? (zbog cijene ofc)

Sta se tice cijene mislim da je najpametnije narucit sad ako imas 10% popusta preko vaulta ili ps4... Sta se tice same igre bolje pricekati i tocno vidjet kakva ce bit jer (za sada) ce ocito bit kao 16. ali samo usminkana... Pozicija igraca frustrirajuca, dodavanja presla u drugu krajnost, soliranje i dalje teski op za onog tko zna bar radit slalom izmedu cunjeva itd...

Ja osobno mislim da cu preskocit... ovisi o vasim dojmovima na bugu :p

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 23:15 (Shivi).
17 godina
Shivi kaže...

Ja osobno mislim da cu preskocit... ovisi o vasim dojmovima na bugu :p

Ja preskačem svake godine obećanje da neću više igrati... no ove godine sam bar u nečemu ustrajao. Definitivno nemam namjeru uzeti Pc verziju igre..ostajem samo na konzoli..

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 10:07 (movie).
9 godina
neaktivan
Uradim preorder ali mi ne skida pare samo se pojavi slika fife 17 u popisu igara! Kad ih kontaktiram kazu da pare skidaju kad izadje igra?! Govirim za pc. Da li je tako i na ps4? Da li su vam odmah skinuli nivac sa paypala ili sa kartice ako ste direktno platili? Kazem meni jos ne skidaju novac i mogu da izvrsim cak i cancel ako hocu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...
Uradim preorder ali mi ne skida pare samo se pojavi slika fife 17 u popisu igara! Kad ih kontaktiram kazu da pare skidaju kad izadje igra?! Govirim za pc. Da li je tako i na ps4? Da li su vam odmah skinuli nivac sa paypala ili sa kartice ako ste direktno platili? Kazem meni jos ne skidaju novac i mogu da izvrsim cak i cancel ako hocu!

Znaju da varas pa te onda malo zajebavaju ;)

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...
goust78 kaže...

Znaju da varas pa te onda malo zajebavaju ;)

Ih da sam ja jedini koji vara.Drugi varaju na angro ja sam " sitan " !

17 godina
goust78 kaže...

Ovo pitanje postavljaš već peti put i svaki put ti odgovorim da mi istu sekundu skidaju novce s računa za PS4. Burek su ti prodali i za fifa pointse kada su ti objasnili da ćeš ih dobiti u roku 24 sata. Pointsi dolaze istu sekundu. Ako ti ne skidaju onda imaš problema s acc koji ti je možda banan ili s karticom koja nije valjana ili nema na njoj dovoljno sredstava ili jednostavno na računalu imaš neku kenju koja ti blokira rad internet preglednika...

13 godina
movie kaže...

Ovo pitanje postavljaš već peti put i svaki put ti odgovorim 

Jutros sam se suzdržao da mu grubo odgovorim na pitanje, ali sad više ne mogu jer ću puknut.

Jedno te isto piše već dvije godine - JEDNO TE ISTO.

Kako je loš igrač, kako su svi drugi čiteri i kako to da mu nisu uzeli novce s PayPala - DVIJE JEBENE GODINE JA TO ČITAM??!?!?!?!?!?!

Jedino što se mijenja je jebeni nick.... ili ga baniraju ili on promijeni jer mu je neugodno više zajebavat sa starim.

Počet ću ga prijavljivat za maltretiranje forumaša, jebeš mi sve ako neću.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ovo pitanje postavljaš već peti put i svaki put ti odgovorim da mi istu sekundu skidaju novce s računa za PS4. Burek su ti prodali i za fifa pointse kada su ti objasnili da ćeš ih dobiti u roku 24 sata. Pointsi dolaze istu sekundu. Ako ti ne skidaju onda imaš problema s acc koji ti je možda banan ili s karticom koja nije valjana ili nema na njoj dovoljno sredstava ili jednostavno na računalu imaš neku kenju koja ti blokira rad internet preglednika...

Pointse sam dobio neki dan  posle cca 24 h !Znaci ne znam  sta da mislim ?!

9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Ovo pitanje postavljaš već peti put i svaki put ti odgovorim 

Jutros sam se suzdržao da mu grubo odgovorim na pitanje, ali sad više ne mogu jer ću puknut.

Jedno te isto piše već dvije godine - JEDNO TE ISTO.

Kako je loš igrač, kako su svi drugi čiteri i kako to da mu nisu uzeli novce s PayPala - DVIJE JEBENE GODINE JA TO ČITAM??!?!?!?!?!?!

Jedino što se mijenja je jebeni nick.... ili ga baniraju ili on promijeni jer mu je neugodno više zajebavat sa starim.

Počet ću ga prijavljivat za maltretiranje forumaša, jebeš mi sve ako neću.

Movie  pise nesto 50 x ,jedno te isto pa se niko ne budi ! :)

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...

sta tebe tocno muci u cijeloj toj situaciji??? sta ti nije jasno?

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
goust78 kaže...

Nije mi jasno zasto odmah ne skinu pare sa paypala?

Na live podrsci kazu da ce pare skinuti tek kad igra izadja ?!Mozda tada necu imari novca na racunu ?To mi cudno ?

Bojim se da mi ne propadne super deluxe preorder jer mi se cine da nema posle izlaska igre da se kupi super deluxe ili se varam ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 10:54 (goust78).
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
C3c1l kaže...
goust78 kaže...

Na live podrsci kazu da ce pare skinuti tek kad igra izadja ?!Mozda tada necu imari novca na racunu ?To mi cudno ?

Origin u vecini slucajeva tako funkcionira kad se radi preorder.

U slucaju da nemas love na dan izlaska jednostavno ne dobijes igru i kraj price.

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
goust78 kaže...
C3c1l kaže...
goust78 kaže...

Origin u vecini slucajeva tako funkcionira kad se radi preorder.

U slucaju da nemas love na dan izlaska jednostavno ne dobijes igru i kraj price.

Ok,ima li super deluxe da se kupi nakon izlaska igre ?Da li to znas ?

17 godina
goust78 kaže...

Ok,ima li super deluxe da se kupi nakon izlaska igre ?Da li to znas ?

Nema. Ponuda vrijedi do izlaska igre...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice