FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
drakula789 kaže...

nezz,moguće zato sto je polovan gamepad..

Zar ne bi bilo logičnije zato što je neispravan ili u koliziji s nečim a ne polovan. Nakon kupnje, raspakiravanja i prvog korištenja svi gamepadi su polovni i svi rade i to godinama.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

neda mi se raspravljat s tobom,znam sto sam htio reci..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ma da i ja mislim da je do gamepada, uglavom diskonektuje se po 4-5 puta tokom jednog dana igranja, otprilike jednom u sat vremena, a sto je najgore ne bira vreme, popio sam par golova zbog toga :-\
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

neda mi se raspravljat s tobom,znam sto sam htio reci..

... ali to nisi napisao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 16:47 (movie).
10 godina
FIFA 17

Da li je ko skoro kontaktirao EA podrsku (live chat), meni su se pre javljali, sad vec danima cekam i ne docekam nikog 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
O svemu pomalo, o novim karticama, o zaključanim acc, komičnim golovima i tako. Show počinje na 5m 42 sek

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 20:18 (el pistlero123).
11 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Smiješni katalonski kmečavci došli plakat oko par brojeva na kartici. Zašto vas pecka što je Ronaldo bolje ocjienjen? Naravno da osvajaču LP i EP neće dati downgrade, uz to je i jedini izbor za zlatnu loptu. Messiju su spustili ocjene jer je osuđeni kriminalac, kakvu bi to pouku dalo djeci da su mu kojim slučajem povećali ocjene. Takav je ugovor i takav je dogovor. Uostalom, vi svi smatrate dribling pod skill moves, prije ću reći da Ronaldu treba smanjiti skill moves na 3* jer osim bickila i ponekog elastico chopa, više ništa i ne koristi. Priča o passingu je smiješna, otkad to je krilnom napadaču glavna odlika pas igra?

A kakva se poruka šalje djeci kad Ronaldo prima od Badr Haria? Da pogledaš koju utakmicu Messi-ja znao bi zašto ima najbolji pass na svijetu. I Messi nije krilni napadač, Messi je playmaker. Pecka me što je ronaldo bolje ocijenjen, zato jer je očito previše pedera na svijetu koji se dive kralju pedera. Drugi razlog ne postoji zašto bi on bio bolje ocijenjen, jer svojim partijama na terenu on to nedokazuje. 

13 godina
neaktivan
el pistlero123 kaže...
Rayz00 kaže...

Smiješni katalonski kmečavci došli plakat oko par brojeva na kartici. Zašto vas pecka što je Ronaldo bolje ocjienjen? Naravno da osvajaču LP i EP neće dati downgrade, uz to je i jedini izbor za zlatnu loptu. Messiju su spustili ocjene jer je osuđeni kriminalac, kakvu bi to pouku dalo djeci da su mu kojim slučajem povećali ocjene. Takav je ugovor i takav je dogovor. Uostalom, vi svi smatrate dribling pod skill moves, prije ću reći da Ronaldu treba smanjiti skill moves na 3* jer osim bickila i ponekog elastico chopa, više ništa i ne koristi. Priča o passingu je smiješna, otkad to je krilnom napadaču glavna odlika pas igra?

A kakva se poruka šalje djeci kad Ronaldo prima od Badr Haria? Da pogledaš koju utakmicu Messi-ja znao bi zašto ima najbolji pass na svijetu. I Messi nije krilni napadač, Messi je playmaker. Pecka me što je ronaldo bolje ocijenjen, zato jer je očito previše pedera na svijetu koji se dive kralju pedera. Drugi razlog ne postoji zašto bi on bio bolje ocijenjen, jer svojim partijama na terenu on to nedokazuje. 

Kakvi kompleksi... Znaš li da Messi ne zna da postojite, zašto se borite za par brojeva na njegovoj kartici, vjerujem da njega boli dik i za vas i za karticu.

PSN: RayzCRO
13 godina
FIFA 17

Strasni pacijenti. Hebo me svatko ako ste normalni. Zapalili se radi brojeva na kartici, vrh ! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
14 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Strasni pacijenti. Hebo me svatko ako ste normalni. Zapalili se radi brojeva na kartici, vrh ! 

Majke mi :)

10 godina
FIFA 17

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ruya - Sta da radim sa ovim xbox one gamepad-om i ovim wiraless adapterom, sam od sebe gamepad mi se diskonektuje, pocne da svetluca ono dugme za paljenje i onda moram da iskopcam adapter i da vratim nazad i onda opet radi neko vreme, menjao sam port, probao direktno adapter u port ali opet je isto.

promjeni baterije

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 11:25 (gazda099).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

probaj s drugim gamepadom..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ma prodacu ovo i uzeti kabl xd

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
S obzirom da se svake godine ponavljaju jedna te ista pitanja, na sljedećem linku je objašnjeno što se sve može prenijeti i kako s fife16 na fifu17.

http://www.fifauteam.com/fifa-17-carryover-transfer-ultimate-team/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Di maria,mahrez,tiago,el sharawy novi 5 star skilleri,zalosno sto nema Ibre.

0 0 hvala 0
12 godina
nidjoPro kaže...

to ti je zato jer ibra nikad ne radi skillove xD

11 godina
protjeran
nidjoPro kaže...

Thiago Alcantara ?

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
nidjoPro kaže...

Thiago Alcantara ?

Da.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
protjeran
FIFA 17

Ima momak te finte i sve to...Već ga vidim u svakoj ekipi bundeslige.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Ne kužim zašto El Sharawy sad opet ima 5*. U jednom trenu u karijeri je jednostavno zaboravio kako se dribling radi pa je sad opet naučio?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ne kužim zašto El Sharawy sad opet ima 5*. U jednom trenu u karijeri je jednostavno zaboravio kako se dribling radi pa je sad opet naučio?

Puno stvari se u ovoj igri ne kuži. Kako nekome u godinu dana pace može pasti za 15? Primjeri su kroos i busquets. Kaj su zaboravili trčati. Prošle godine su diegu godinu osjetno dignuli pace, ove su mu opet osjetno spustili pace. Kaj malo trči pa malo ne trči i tako... primjera možeš izvući koliko hoćeš. Svjestan sam da je to ogroman posao i da je teško sve realno prenjeti u igru ali da toliko šaraju, to nema smisla. Mislim, uspoređivati sharawya i ibru i reći da ibro nije zaslužio 5* u odnosu na ovog, smiješno.. pa onda de bruyneu dignuti ocjenu za 2 a maknuti mu 5* sa slabije noge? Pa lik puca da ne kužiš je li ljevak ili dešnjak.

13 godina

Xabi alonso isto preko noci je izgubio nogu izgleda. Ronaldo ima 4 star weak foot dok neki "talenti" imaju 5 a ni sa svojom jacom neznaju sutirat kako bog zapovjeda..znaci dosta nelogicnosti u ovoj fifi sta se tice statistika. Trebali bi ih preuzet of FM-a

Origin ID: ReaLazio
17 godina
FIFA 17
Ha, ha... moguće da se demo pojavi samo za PS4 i xbone?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Ha, ha... moguće da se demo pojavi samo za PS4 i xbone?

a zašto ga ne bi bilo za pc? nije to konami koji pusti cijelu igru pod demo i onda se čude što netko odključa sve

nemam za potpis
17 godina
tenac kaže...

a zašto ga ne bi bilo za pc?

Zato kaj sam na par mjesta pročitao da se demo sprema samo za PS4 i xbobe? Koliko u tome ima istine vidjet ćemo uskoro.. doduše ništa službeno još nema oko demoa a izlazi za tjedan dana. Malo čudno?

15 godina
movie kaže...
tenac kaže...

a zašto ga ne bi bilo za pc?

Zato kaj sam na par mjesta pročitao da se demo sprema samo za PS4 i xbobe? Koliko u tome ima istine vidjet ćemo uskoro.. doduše ništa službeno još nema oko demoa a izlazi za tjedan dana. Malo čudno?

čitao sam i da ima naše reprezentacije pa očito nema. mislim da će biti demo jer nema razloga da ga ne bude, a posebno za pc jer pretpostavljam da mnogi neće kupiti igru prije nego isprobaju da im opće radi.

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 20:32 (tenac).
14 godina
FIFA 17

Igrom slučaja sam jučer odlučio uzeti Origin Access na mjesec dana da isprobam Dragon Age 3 i pročitao da ću dobiti 10h free FIFE 17 kad izađe. S obzirom da demo rijetko kad prezentira ono što na kraju i izbace, ovo mi baš paše. 

EDIT: Šta ipak nema Hrvatske? Samo zbog toga sam i razmišljao kupiti...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 20:31 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice