FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 668.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 17

Dakle, ovo je klasična i omiljena situacija u fifi16 koju sam opjevao bezbroj puta. Sada vidim da će biti i u fifi17 praveći me i dalje idiotom. Krenimo redom. Crveni igrač okreće se prema sredini terena gdje mu dolaze dva njegova igrača i bar jedan je u idealnoj situaciji da zaprijeti po gol protivnika. Logično je u ovoj situaciji pokušati dodati laganu rolicu igračima koje nitko ne pokriva, kao što se odlučio i lik koji igra. No u trenutku upućivanja igra prebacuje strelicu na trećeg igrača koji je najdalje u kadru, skroz gore, lijevo krilo. Taj igrač nema šanse dobiti loptu jer ispred njega stoje dva plava igrača.

Naravno plavi igrači presijeku laganu i nelogičnu loptu te kreće kontra napad. Zašto, zašto igra u 2016 godini koja se diči umjetnom inteligencijom zavidne razine prepozna igrača koji nema nikakvu šansu dobiti loptu boljim rješenjem nego igrača oko kojeg bar deset metara nema niti jednog protivničkog igrača i još ti je duplo bliže ako ništa drugo od lijevog krila? Ide rolica, može pucati, može povući, može dalje odigrati, može što hoće. No igra odabere onoga koji nema nikakve šanse da lopta dođe do njega. Taj potez nema nikakve nogometne logike. Ovakve situacije ubijaju igru i prave idiota od igrača a vidimo da će to biti sastavni dio fife 17. Čemu služe ovi beta testeri nego da ukažu na ovakve situacije?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 23:16 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 17

Ja ozbiljno razmišljam o tome da se poigram s pass assistanceom jer osim ovoga što si opisao ima bezbroj takvih situacija gdje lopta ne ide onom igraču kojeg želim. Ista stvar je i s jačinom dodavanja kada npr. samo taknem trokut da lopta ide metar-dva ispred igrača, ali ne, on dodaje 15 metara ispred i uništava 100 postotnu gol šansu..

11 godina
protjeran
Ubijte vi mene ali mene bolje izgleda FIFA 14.
Igrao sam demo ovog novog PESa...Usporeno do bola,inteligencija igrača je sranje...

Fifu 17 kupunem svakako nadam se da UT nece imat nekekve retardirane bugove
This time next year we'll be millionaires
10 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ubijte vi mene ali mene bolje izgleda FIFA 14.
Igrao sam demo ovog novog PESa...Usporeno do bola,inteligencija igrača je sranje...

Fifu 17 kupunem svakako nadam se da UT nece imat nekekve retardirane bugove

To je po meni najbugovitiji dio fife, a najvise bode u oci gameplay koji se razlikuje od sveg ostalog...

17 godina
danijel206 kaže...

Ja ozbiljno razmišljam o tome da se poigram s pass assistanceom jer osim ovoga što si opisao ima bezbroj takvih situacija gdje lopta ne ide onom igraču kojeg želim. Ista stvar je i s jačinom dodavanja kada npr. samo taknem trokut da lopta ide metar-dva ispred igrača, ali ne, on dodaje 15 metara ispred i uništava 100 postotnu gol šansu..

Gle, najgore mi je kada se u ovakvoj situaciji, kao gore opisanoj nađem nekoliko puta u tekmi. I umjesto da iskoristim odličnu situaciju ja popijem kontru. I da stvar bude gora lik ti opisdi po golu s 30 m i zabije gol. I kako da sada igraš normalno i ponašaš se normalno? S jedne strane tebe igra onemogućuje  a s druge strane protivniku daje lagani poguranac. No mene interesiraju ovi beta testeri. Koliko vidim većina je oduševljena igrom. Jedino su svi složni da su golmani katastrofa i da su najgori u zadnjih nekoliko godina.

I sada ti budi pametan? Ja pričam o nečemu o čemu nitko ne priča. Oni to ne vide niti im pozicioniranje stvara problem. Jedino se o tome problemu raspisao lik s futheada koji je lijepo sve to secirao. Kako da ea ima povratnu informaciju ako se nitko na to ne buni? No meni je čudno da se ovakve stvari nisu događale u fifi15 ili su se događale rijetko pa možda nismo toliko tome pridavali pozornosti. Ne znam ali iz svega viđenog, a dalo se dosta toga vidjeti i ova igra imat će iste bolesti kao i prošla samo uz neke nove OP trenutke. Jako zabrinjavajuće....

Usput, dečki se dobro sprdaju s igrom

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 10:13 (movie).
10 godina
FIFA 17

Ja bih samo voleo da vrate gameplay od fife 15, da sam znao da je toliko dobra kupio bih je jos pre dve godine, trenutno sam usao u 2 diviziju i mogu da konstatujem da sam primio mozda samo dva ili 3 glupa gola dok u fifi 16 padne i 10tak i to za jedan dan igranja. I sto je najaznije nema citera, makar nisam naisao jos ni na jednog.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ja bih samo voleo da vrate gameplay od fife 15, da sam znao da je toliko dobra kupio bih je jos pre dve godine, trenutno sam usao u 2 diviziju i mogu da konstatujem da sam primio mozda samo dva ili 3 glupa gola dok u fifi 16 padne i 10tak i to za jedan dan igranja. I sto je najaznije nema citera, makar nisam naisao jos ni na jednog.

sta jos uvijek ima ljudi koji to igraju online??

[19xx]C3c1l
10 godina
C3c1l kaže...
ruya kaže...

sta jos uvijek ima ljudi koji to igraju online??

Ima da, ne bas toliko kao u fifi 16 ali ne cekam nista duze da me spoje sa nekim, ja sam i dalje ocaran fut-om u 15ci 

11 godina
neaktivan
Iskreno se nadam da ce fifa 17 biti najbolja fifa do sad,fifu 16 sam igrao puno,a mislim da je igrica odvratna,15 mi je punk bolja,od pekova pa do marketa.Nadam se da ce se vratiti trade ko u fifi 15,jer sam ove godine natrejdao 100k.

1 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...
Iskreno se nadam da ce fifa 17 biti najbolja fifa do sad,fifu 16 sam igrao puno,a mislim da je igrica odvratna,15 mi je punk bolja,od pekova pa do marketa.Nadam se da ce se vratiti trade ko u fifi 15,jer sam ove godine natrejdao 100k.

A što nedostaje trgovanju na marketu ove godine? Oko TOTS-a je bila berba samo takva. Moglo se ekstremno zaraditi.

http://www.futhead.com/17/players/?display=cards&bin_platform=ps

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 19:55 (movie).
11 godina
protjeran
Ja u 14-ci još nisam dobio nijednogIF ni plavu larticu...najbolji igrac 10k.A potrosio 3 miliona
This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan

Marcelo 4 stars skill moves. Već vidim poigravanja u obrani. :D

10 godina
Kad izlazi demo, nalazim razlicite datume, negde kazu 8,negde 9 a negde 13.9.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Demo izlazi 13.9.,vidim iznenadujuci upgradeovi za golmane,svidaju mi se ocjene.

0 0 hvala 1
13 godina
postoji li mogucnost da ce biti hrvatske

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Dobro se zahebavaju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Prema ovome čini se da smo unutra: http://news.futhead.com/posts/fifa-17/34381-fifa-17-career-mode-preview

"After just four games of my Man United career I was presented with a job offer from the Venezuelan National Team, and then Belgium, Ireland, Slovenia, Bolivia, Croatia, England, Australia and countless others as the season progressed."

11 godina
neaktivan
Boateng ce biti stup u obrani.Kako Kane ima bolji sut od Mullera?
10 godina
nidjoPro kaže...

Englez... Eto zasto...

I'm over 9000!!!
10 godina
FIFA 17

Kako citam dosta sportskih vijesti na stranim portalima, tako odem i do komentara u kojima se u zadnje vrijeme spominju fifa 17 i pes 17... Ljudi su jako kriticni prema fifi, uopce nema hajpa, ne iscekuju je itd... Nisu ni pesom bog zna kako odusevljeni, ali u njemu vide napredak dok u fifi sta se tice gameplaya ne...

I ja se sve vise hladim kako se priblizava datum izlaska igre, vidim kako neki spominju fifu 15 i da je tamo fut gameplay dobar, mogu si je besplatno skinut prek vaulta pa se mozda okusam haha...

I'm over 9000!!!

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

nema vise hypa oko fife jer svake godine budemo razocarani njome 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

pa kad svake godine prodaju jednu te istu igru sa malo apdejtanim rosterima...užas...

kod pesa isti kurac

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samo zelim da pekovi budu bolji u 17,jer ovo u 16 je bilo katastrofa.Sta ti znaci ako svaki draft osvojis i dobijes 4k nazad od quick sella

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...
nidjoPro kaže...

Englez... Eto zasto...

A što ima Kane lošiji udarac od Mullera? Prošlu sezonu oba su igrača zabila po 32 gola u svim natjecanjima. Ocjena udarca se sastoji od nekoliko komponenti kao što su pozicioniranje, finiš, udarci iz daljine, volej, penali, snaga udarca... U nekim kategorijama je jedan bolji u nekima drugima drugi bolji. Kada se sve zbroji rezultat je takav kakav je.

15 godina
danijel206 kaže...
jpantalon kaže...

Prema ovome čini se da smo unutra: http://news.futhead.com/posts/fifa-17/34381-fifa-17-career-mode-preview

"After just four games of my Man United career I was presented with a job offer from the Venezuelan National Team, and then Belgium, Ireland, Slovenia, Bolivia, Croatia, England, Australia and countless others as the season progressed."

na gamescomu nije bilo, vidjet ćemo

nemam za potpis
13 godina
neaktivan
tenac kaže...
danijel206 kaže...
jpantalon kaže...

na gamescomu nije bilo, vidjet ćemo

zato sto je tamo isto bio Demo

[19xx]C3c1l
10 godina
movie kaže...
Shivi kaže...
nidjoPro kaže...

Englez... Eto zasto...

A što ima Kane lošiji udarac od Mullera? Prošlu sezonu oba su igrača zabila po 32 gola u svim natjecanjima. Ocjena udarca se sastoji od nekoliko komponenti kao što su pozicioniranje, finiš, udarci iz daljine, volej, penali, snaga udarca... U nekim kategorijama je jedan bolji u nekima drugima drugi bolji. Kada se sve zbroji rezultat je takav kakav je.

Koliko je Muller prilika zapucao, a koliko Kane? Ne volim niti jednog niti drugog, ali sto se tice udarca sveukupno gledajuci Muller ima bolji (ili ako hoces ucinkovitiji) od Kanea...

I am over 9000!!!
17 godina
FIFA 17
Interesantne su mi ove ocjene. Recimo Di Maria je u svim kategorijama dobio ocjenu manje, a u jednoj čak tri manje, a konačni rankings mu je za ocjenu veći? I nije jedini. Ako je čovjek imao odličnu sezonu u kojoj je zabijao i asistirao, zašto mu je udarac lošiji, zašto su mu dodavanja manje precizna i zašto sporije trči nego prošle godine? Dobio je winter upgrade te 8 kartica u fifi16 da bi imao ocjenu manje u svim kategorijama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Interesantne su mi ove ocjene. Recimo Di Maria je u svim kategorijama dobio ocjenu manje, a u jednoj čak tri manje, a konačni rankings mu je za ocjenu veći? I nije jedini. Ako je čovjek imao odličnu sezonu u kojoj je zabijao i asistirao, zašto mu je udarac lošiji, zašto su mu dodavanja manje precizna i zašto sporije trči nego prošle godine? Dobio je winter upgrade te 8 kartica u fifi16 da bi imao ocjenu manje u svim kategorijama?

Mozda traitovi pa ima vise? Znas da im je ocjenjivanje ponekad rak rana...

I am over 9000!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice