Mislim da smo bliže tome da PES ugase i ostane samo jedan igrač na tržištu nego da se pojavi treći koji će ostalima pomrsiti račune.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Dobro, ja i dalje ne kužim tu zasljepljenost s 2k? Instalirao sam igru, par dana igrao i obrisao. Koliko problema ima fifa toliko ih ima i nba 2k16. Igrači se sudaraju po terenu, igrači klize po parketu, kolizija igrača prosječna, piganje dresova jednu generaciju iza fife. Gačice igračima ulaze u nogu a kada leže na podu svima su gačice kao štirkane pri pranju. Niti malo fleksibilnosti na njima. Možda je sam gameplay nekome zanimljiv ali tehnička izvedba ništa posebno.
Gameplay je najbitniji, što ti znači da igra ljepo izgleda pa onda dok ju zaigraš psuješ svima tko su napravili igru. 2k većinu problema koju igrači imaju je usmjerena prema game modovima koji nisu dobro napravljeni, a ne prema gameplayu. Možda neka sitnica je nerealna, al su dosta napredovali u tom smislu kad pogledaš kako je to bilo prijašnjih godina, pa onda pogledaš Fifu i ne vidiš to.
nije me bilo dost dugo ovdje pa da vas nesto od prije par stranica pitam...
vidim da se spominje neki popust code,dal to jos vrijedi,tko je to dobio,jel vrijedi za pc i dal je samo za super deluxe???
Sto se tice carrera,igram ga paralelno sa fut i zanimljiv je kad se uzme neki manji klub i napredujes,tako da mi se ovi noviteti jako svidjaju.
Htio sam cekat demo i vidim da ga za pc nema,a na kraju krajeva znam da ce bit jace od mene te da cu ovako i onako uzet igru i igrat cijelu godinu :D
nije me bilo dost dugo ovdje pa da vas nesto od prije par stranica pitam...
vidim da se spominje neki popust code,dal to jos vrijedi,tko je to dobio,jel vrijedi za pc i dal je samo za super deluxe???
Sto se tice carrera,igram ga paralelno sa fut i zanimljiv je kad se uzme neki manji klub i napredujes,tako da mi se ovi noviteti jako svidjaju.
Htio sam cekat demo i vidim da ga za pc nema,a na kraju krajeva znam da ce bit jace od mene te da cu ovako i onako uzet igru i igrat cijelu godinu :D
Na pc-u ako imas origin vault dobijes 10% popusta...
I ako iz igre (fife 16) narucis FIFA 17 Super Deluxe dobijes 10% popusta
Upravo narucio Wireless Controller Adapter i Venom Twin Battery pack za xbox one gamepad, stize sutra do podne, 44 eura ce me kostati.
Mislim da smo bliže tome da PES ugase i ostane samo jedan igrač na tržištu nego da se pojavi treći koji će ostalima pomrsiti račune.
Po meni nema šanse da bi netko u skorijoj budućnosti ušao u ring s ea sportsom glede nogometa. Vidljivo je da konami polako gubi korak a nogomet razvijaju gotovo 20 godina. Jednostavno, teško je napraviti dobar nogomet koji bi svima odgovarao. EA godinama radi kompromise pa i mijenja gameplay kako bi svake godine druga ciljana skupina igrača bila zadovoljna. Malo poguraju pace, pa malo soliranje, pa malo igru glavom, pa malo preskakanje igre u vidu L1+trokut, pa malo nerealne udarce koji završavaju svake godine iz drugih pozicija uvijek u golu i tako... našli su kemiju uspjeha za razliku od konamia koji se pogubio zadnjih par godina..
Problem je što se uvijek papir razlikuje od prakse. Pogotovo kada imaš amd proc i grafičku...
Gameplay je najbitniji, što ti znači da igra ljepo izgleda pa onda dok ju zaigraš psuješ svima tko su napravili igru. 2k većinu problema koju igrači imaju je usmjerena prema game modovima koji nisu dobro napravljeni, a ne prema gameplayu. Možda neka sitnica je nerealna, al su dosta napredovali u tom smislu kad pogledaš kako je to bilo prijašnjih godina, pa onda pogledaš Fifu i ne vidiš to.
Slažem se, donekle. U današnje vrijeme osim gameplaya igrači očekuju i vrhunski prikaz. Ne mogu se uživiti u igru ako u obrani igram jedan na jedan protiv tvog igrača i dok tvoj vodi loptu i hoda, moj u košarkaškom obrambenom stavu klizi po parketu kao na klizaljkama. Nemaš osjećaj da obrambeni hoda niti vidim te sitne korake u obrani. Osim u grafički doživljaj to već zadire i u gameplay, baš kao i sudaranje igrača po terenu. A takvih situacija sam vidio u tih par dana koliko hoćeš. I konami i ea sports godinama razvijaju svoje igre. Ulažu velike novce i rezultat je vidljiv i često osporavan. Sumnjam da bi 2k napravio nešto bitno, bar ne u prvih par godina. Nisu blesavi pa da ulaze na teren gdje su im šanse ravne glinenom golubu.
Ja mislim da ce raditi fifa 17 kod mene bez problema, jedino mozda ce trebati da dodam jos 2 gb ram-a.
Gdje je sad ona spika da je finalna igra s patchem jedini pokazatelj kakav će biti gameplay.
Gdje je sad ona spika da je finalna igra s patchem jedini pokazatelj kakav će biti gameplay.
Gameplay se u fifi mijenja svaki mjesec. Jedan je u 8 mjesecu, drugi u 9, treći u 10 i tako do Božića... ovisi koja grupacija igrača više plače...
Jbt kako ovo loše (isto) izgleda. Đabe novi engine kad ne doprinese gameplayu.
Izgleda da mi je jedina nada da manual stvarno je puno popularniji na PS4. Iako tupsani nikako da ubace manual filtere i u FUT. Ali lako moguće da i preskočim prvu generaciju na Frostbiteu.
to je steta sto nema jer zbog toga ni neigram online...neda mi se igrat flipper...
nemoze se ni friendly match sa FUT ekipom na full manual?
mislim da si ti jedini i na ovom forumu i sire koji nevidi koliko je gameplay 2k-a ispred fife...
Jbt kako ovo loše (isto) izgleda. Đabe novi engine kad ne doprinese gameplayu.
Izgleda da mi je jedina nada da manual stvarno je puno popularniji na PS4. Iako tupsani nikako da ubace manual filtere i u FUT. Ali lako moguće da i preskočim prvu generaciju na Frostbiteu.
to je steta sto nema jer zbog toga ni neigram online...neda mi se igrat flipper...
nemoze se ni friendly match sa FUT ekipom na full manual?
mislim da si ti jedini i na ovom forumu i sire koji nevidi koliko je gameplay 2k-a ispred fife...
Ja sam 2k16 igrao par tekmi sa kolegom i imam samo super iskustva. Ne volim kosarku pa nisam igrao duze, ali po tome sta sam igrao mogu reci da mi je gameplay super. Necu rec da nema mana, mozda da sam igrao npr. 10-20h bih vidio nesto sta ne stima dobro, mozda bih nasao mane i shvatio di su nekakvi propusti, ali u jedno 10-tak tekmi je sve bilo ok... Vidim da netko kao manu vidi piganje dresova itd. ali me briga za takve graficke detalje i dizajnerske greske, to me uopce ne zanima, da su pikselizirani igraci u fifi, a da je gameplay super ja bih je rade igrao nego sa nabrijanom grafikom i lutrijom dodavanja/pucanja/faulova/odbijanaca...
Po meni do sada najbolja simulacija nogometa je PES 6 kojeg dan danas imam i rado zaigram, pogotovo sa nekim kada dode, ludilo 
Prvo mislim da je glupo uspoređivati dva različita sporta. Drugo, slušam o toj superiornoj grafici kojoj nađem mana koliko hoćeš. I u gameplayu također. Recimo, zašto se u tom boljem gameplayu igrači sudaraju češće nego u fifi? Zašto obrambeni igrač klizi po parketu a ne hoda po parketu. Zamisli da u fifi igrač klizi po travi a ne hoda ili trči? Paljbe bi bilo i to rafalne. Možda je taj gameplay dobar nakon nekog vremena ali ja sam igru probao igrati gledajući što je to toliko superiorno o čemu svi pričaju? Igrao sam tražeći mane a ne da bih uživao u igri jer me košarka zadnjih 15 godina ne interesira. Kada tražiš mane obično ih i nađeš pogotovo u igri u kojoj ih ima podosta..
Kada sve zbrojim, meni ta igra nije nikakav spektakl. Solidan proizvod samo zato kaj nema boljeg. Nešto slično kao i fifa...
Da odgovorim i kolegi iznad. Piganje dresova nije mana gameplaya već ogranićenje grafičkog prikaza. Bilo je par igrača koji su prošle godine pokrenuli tu temu na fifi kao dresovi se nerealno pigaju pa pogledajte kako to rade majstori iz 2k na košarici. Pogledao sam i ostao razočaran jer je to dvije generacije iza fife. U današnje doba kada top grafička kartica košta oko 6000 kn, naravno da očekujem osim gameplaya i odličan grafički prikaz. Ja ne bih mogao igrati pikseliziranu igru dobrog gameplaya a loše grafike. To vrijeme je iza nas. Danas svaki igrač očekuje izvrsan grafički prikaz te realan gameplay.
Da odgovorim i kolegi iznad. Piganje dresova nije mana gameplaya već ogranićenje grafičkog prikaza. Bilo je par igrača koji su prošle godine pokrenuli tu temu na fifi kao dresovi se nerealno pigaju pa pogledajte kako to rade majstori iz 2k na košarici. Pogledao sam i ostao razočaran jer je to dvije generacije iza fife. U današnje doba kada top grafička kartica košta oko 6000 kn, naravno da očekujem osim gameplaya i odličan grafički prikaz. Ja ne bih mogao igrati pikseliziranu igru dobrog gameplaya a loše grafike. To vrijeme je iza nas. Danas svaki igrač očekuje izvrsan grafički prikaz te realan gameplay.
Sve stoji sta si rekao, ali mozda tu lezi problem svega, sto igraci ocekuju superiornu grafiku, a ako se radi na tome pati gameplay... Zbog toga ne samo da pati fifa, nego pate cod, battlefield, nfs itd. itd... Kao sta si i sam rekao, pljunes 6000 za grafu i ocekujes nesto prelijepo, tu se slazem sa tobom, ali ne mozes onda dobit i ovce i novce, negdje mora biti nesto sto nece biti doradeno do kraja... Ja bih bio najsretniji da npr. imam grafiku fife 14, a gameplay bez exploita unatoc tome sta sam svoju grafu masno platio. Meni osobno je najbitniji gameplay, a tek onda ostale stavke. Sta mi vrijedi savrseno docarani dresovi, igra kao da gledas prijenos na tv-u, a igraci se sudaraju, rade salto dok se dotaknu, ne mogu spojit tri dodavanja, bocni igrac je na pivi sa pomocnim sucem, napadac neometan prima loptu dok moji stoperi kartaju belu itd...
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Spreman za fifu :)
To majstore
, ja bih se sutra trebao opremiti 
Ali bi sad bio pozeljan monitor neki od jedno 30"
To majstore
Sad dok ne dodje fifa samo Rocket picim :D
To majstore
Sad dok ne dodje fifa samo Rocket picim :D
Ja cu da vezbam 15-ku da ne ispadnem iz forme dok ne dodje novo cedo xd
Postao sam na fifi16 temi kakav sam gol danas dobio. Izgubim od lika kojeg sam rastavio. Golove koje sam primio spadaju u rubriku vjerovali ili ne. Jednog sam postao, drugi standardni, lik centrira lopta nekoga pogodi i pada mom igraču na prsa koji s njom ulazi u gol. Pa onda penal koji nema veze s penalom. S druge strane tri puta idem na golmana a niti gol ne pogodim? Napravio sam ono što uvijek napravim i zabijem. Još par puta golman mu čudesno brani. Na kraju ogroman posjed u moju korist. No što to vrijedi kada sam uvjerljivo izgubio. Točno to što kažeš, kreneš u tekmu koju ne možeš dobiti pa da lik s druge strane drži gamepad nogama. Stalno govorim, dajte neka pobjedi bolji. Neka igrači odluče tko je bolji a ne igra. No očito to tako ne može.
Mislim da je moguće napraviti igru koja bi većini odgovarala a da ujedno i grafički odlično izgleda. Tko zna, možda je to svake godine no mi se nalazimo s one strane kojoj gameplay ne odgovara. Očito većini odgovara ovakva debilana od igre. Lik mi zabije gol s 35 metara pa ga gleda iz svih kuteva. Kao da ga je on zabio. Em igra na assist em je ove godine takav udarac OP. Čemu se ima onda veseliti? Ja ga isto zabijem i idem dalje bez nekog veselja jer mi je već gadljivo zabijati golove s takve daljine i jer to smatram nerealnim i totalno bezveznim. Lijepo je zabiti ali svaku tekmu iznova malo je previše da bi rekli da je realno..
Ovo jučer viđeno ne ulijeva mi neku nadu. Igra će bez sumnje grafički lijepo izgledati. No gameplay je prebrz iako će većina igračke populacije reći da je taman. I tu smo u problemu. Zabrinjavajuća je količina točnih dodavanja petom u jednoj akciji? Ispada da je lakše dodati petom nego licem okrenut igraču kojem dodaješ?
Definitivno fifa ide u arkadnom smjeru i očigledno to većini odgovara jer svake godine prodaju sve više. Njima dobar pokazatelj da su na dobrom putu a nama još jedna godina frustracije, živciranja i plakanja na ovoj temi...
gdje si uzeo stick?
Ovo je xbone gamepad? Trebao bi biti još kvalitetniji nego stari za xbox. Razmišljao sam da ga uzmem čisto zbog probe a opet imam 3 gamepada i želju da konačno napustim fifu na PC od ove godine tako da mi je to bacanje novca. No tko zna, kraj devetog mjeseca je još daleko..
Upravo narucio Wireless Controller Adapter i Venom Twin Battery pack za xbox one gamepad, stize sutra do podne, 44 eura ce me kostati.
Ajd kad testiraš javi koliko ti traje baterija. Uglavnom sam naišao na komentare da original baterije najdulje traju pa nisam ni tražio alternative.
Ovo je xbone gamepad? Trebao bi biti još kvalitetniji nego stari za xbox. Razmišljao sam da ga uzmem čisto zbog probe a opet imam 3 gamepada i želju da konačno napustim fifu na PC od ove godine tako da mi je to bacanje novca. No tko zna, kraj devetog mjeseca je još daleko..
Je, Xbone verzija. Kao netko tko se igrao 3 godine na 360 gamepadu je Xbone verzija puno kvalitetniji proizvod po baš svemu. Uzeo sam ga prvenstveno iz dosade jer su recenzije bile pozitivne, ali to je stvarno genijalan komad hardvera. Pogotovo sad kad sam si sredio i wireless dio priče, mi je srce na mjestu. I mislim da će mi najveći problem kod PS4 biti baš privikavanje na gamepad.
Tia mobiteli..i to slucajno skroz,trazim sestri mobitzel i kontam sad cu si uzet i gamepad,nadjem i to i uzmem odma s play and charge kitom.
Ukupno 815 kn.
ajd ako netko ima xbox joystick viska i misli ga prodavat neka mi posalje poruku 
ajd ako netko ima xbox joystick viska i misli ga prodavat neka mi posalje poruku 
Imam ja,al problem je sto zica prekida.Rastavio ga i sve to i sam treba zalemit i to je to.
Ako te zanima,javi se ;)
Imam ja,al problem je sto zica prekida.Rastavio ga i sve to i sam treba zalemit i to je to.
Ako te zanima,javi se ;)
Naglasak na ispravan :)
Svako prolece na Zvezdu mirise...