Fifa strasno iritira ljude ,vidis da nisam ja jedini ! :)
Izgleda da je Movie u pravu mene su banovali dozivotno ,nece ni pare sa paypala da mi skinu a slika fife preorder stoji i dalje !
Mozda mi daju dzaba ?! :)
Izgleda da je Movie u pravu mene su banovali dozivotno ,nece ni pare sa paypala da mi skinu a slika fife preorder stoji i dalje !
Mani se foruma, igra nam Liverpool 
Movie
, da li vam se desilo da cujete protivnickog igraca, muziku kod njega itd
ili sam ja nesto u origin-u pobrljao ili nzm sta se desava, mislio sam da mi je to dok koristim slusalice ali i bez slusalica cujem, cak i komentatora kod njega, malopre mi neki govori "come on, come on" i ja ga pocastim sa dva komada i on kaze shit i izadje iz partije haha
Često mi se deru na tv. Već sam jednom opisivao dva talijana koji su prešli velik put od podjebavanja pa do glasnog plakanja i urlikanja te na kraju izlaska iz igre. Slušalice nikada ne koristim ali ako je netko s druge strane zakačen na njih čujem ga preko svog televizora. Mislim da to u opcijama možeš isključiti..
Movie
, da li vam se desilo da cujete protivnickog igraca, muziku kod njega itd
ili sam ja nesto u origin-u pobrljao ili nzm sta se desava, mislio sam da mi je to dok koristim slusalice ali i bez slusalica cujem, cak i komentatora kod njega, malopre mi neki govori "come on, come on" i ja ga pocastim sa dva komada i on kaze shit i izadje iz partije haha
Često mi se deru na tv. Već sam jednom opisivao dva talijana koji su prešli velik put od podjebavanja pa do glasnog plakanja i urlikanja te na kraju izlaska iz igre. Slušalice nikada ne koristim ali ako je netko s druge strane zakačen na njih čujem ga preko svog televizora. Mislim da to u opcijama možeš isključiti..
Ljudi gube u NBA po 20 razlike i nista ali fifa je uzas ,pola komsiluka djece je poludjelo od fife ! Agresivni,psuju ,katstofa !
Ima li kakav promo cod za preorder fife?
Sad sam konacno dobio EA support i nista ,nece da mi prodje uplata i jbg !Moracu na main acc da dam 90 e za super deluxe ,bar ima malo paketa za pocetak ,ko
ce od nule igrati !
Sad mi se jednostavno gadi protiv kompa igrati na bilo cemu jacem od proff. a i to nevoljno !
Necce da prodje uplata da ga ebes !
Gle, kada nekoga ideš uvjeravati što je pravopisno točno onda mu ne linkaš jednu od milijun internet stranica koje može pokrenuti svaki nepismeni lik poput tebe i mene. Linkaj Hrvatski pravopis u kojem je sve jasno napisano. Probao sam naći i bosanski ali je to izgleda malo teže, no ima bosanska wikipedija na kojoj sam našao zgodan članak u kojem se osam puta ponavlja riječ "djeca" i svaki put piše "djeca". Valjda stranica bosanske wikipedije drži do pravopisa ili su njih učili drukčije?
Gle, kada nekoga ideš uvjeravati što je pravopisno točno onda mu ne linkaš jednu od milijun internet stranica koje može pokrenuti svaki nepismeni lik poput tebe i mene. Linkaj Hrvatski pravopis u kojem je sve jasno napisano. Probao sam naći i bosanski ali je to izgleda malo teže, no ima bosanska wikipedija na kojoj sam našao zgodan članak u kojem se osam puta ponavlja riječ "djeca" i svaki put piše "djeca". Valjda stranica bosanske wikipedije drži do pravopisa ili su njih učili drukčije?
Kad ne znam kako se ensto pise odem na net i tu jbg pise dijeca !
U pravu si pise se DIJETE ali DJECA za mnozinu .
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Pa nzm, gaming evolved nikad ne instaliram, za ovo drugo nzm, a isao sam repair i sad se ne cuje nista, nzm do cega je, neki bag sigurno, ali trip je da haha...
Evo malopre opet se cuje neko dete i neki lik, nemam taj raptr.tv makar ga ne vidim u kontrol panelu. E vecito nesto sa ovim fifama haha 

Odi u game settings i pod "audio" isključi "voice chat".
Evo jesam valjda se vise nece ukljucivati, da li je ta opcija po default-u ukljucena?
Hvala, izgleda da je do toga, iskljucio sam voice chat i odigrao dve utakmice, za sad je sve ok.
pa ako tele s kojim igraš ima uključen mikrofon, normalno da se čuje
Baš me zanima postotak igrača koji aktivno igraju Career Mode u FIFI. Meni je to odavno izgubilo svaku draž.
Evo ti podatak iz prve ruke s respektabilnim brojem anketiranih.
Da li je moguce da vise od pola igra Career mode, iznenadjen sam
, mislio sam da je Fut daleko najpopularniji mod u igri.
ja sam uvijek iskljucivo samo career mode igrao..ono klasika uzmem klub i deri...
tako da,ima nas :)
probao par utakmica futa i gotovo u svakoj mi je protivnik izasao u 1.poluvremenu...
takve stvari bi ea sports morao drasticno kaznjavat...recimo da im se drasticno oduzimaju coinsi...
Baš me zanima postotak igrača koji aktivno igraju Career Mode u FIFI. Meni je to odavno izgubilo svaku draž.
Evo ti podatak iz prve ruke s respektabilnim brojem anketiranih.
Da li je moguce da vise od pola igra Career mode, iznenadjen sam
, mislio sam da je Fut daleko najpopularniji mod u igri.
ja sam uvijek iskljucivo samo career mode igrao..ono klasika uzmem klub i deri...
tako da,ima nas :)
probao par utakmica futa i gotovo u svakoj mi je protivnik izasao u 1.poluvremenu...
takve stvari bi ea sports morao drasticno kaznjavat...recimo da im se drasticno oduzimaju coinsi...
ne dobije coinse i teže ga spaja s nekim
i ja isto igram samo career , iako bih inace igrao fut ali imam problema sa spajanjem sa protivnikom , a i znam nerijetko dobiti dc usred tekme -.- , inače sa drugim online igricama nemam ni najmanjnih problema sa konekcijom -.- ...
eh nadam se da kod fife 17 necu imati tih problema ...
Trebao cooldown kao i u svim igrama.
Movie ,kad si izvrsio preorder posle koliko vremena si dobio potvrdu da je sve ok proslo ?Ovde na Originu pise do 30 min,
kod mene je proslo duze i jos pise processing ! Jebem li ga vise !
Movie ,kad si izvrsio preorder posle koliko vremena si dobio potvrdu da je sve ok proslo ?Ovde na Originu pise do 30 min,
kod mene je proslo duze i jos pise processing ! Jebem li ga vise !
Sve je bilo gotovo u minuti ili dvije...
Kad kupujes preko Origina nema kljuce vec ti se samo slicica igre pojavi tamo sa ostalim igrama.
Nekoliko puta sam pokusao da platim preko paypal.
Sigurno 5-6 puta i nijednom nije proslo.Onda platim direktno karticom na Origin sto bas i nije pametno ali jbg.
Jutros provjerim i dalje pise processing ,znaci da nije zavrsena jos transakcija .
Mozda ne rade vikendom ! :)
Ako danas ne zavrse to onda cu opet ici na canceded . Nece pare 90 e! Jaka kuca, imaju !
Moguce ,samo mi glupo malo ali jbg ,ja kad kupujem preko Paypala volim da kad kupim nesto odmah obrisem karicu
za svaki slucaj jer mi se desavala da posle skida nesto sam bez pitanja !
Movie kaze da su njemu skoro odmah skinuli pare sto bi bilo logicnije !Sta ako nemam na kartici novca u vrijeme izlaska igre ?!
Ma ko ih jebe ja sam ponudio a oni ako nece idem opet na cancel !Svakako je 90 e za igru placka i kupujem samo zbog 40
pakova da ne igram bas od nule !Bar cu ugovora imati .
Moguce ,samo mi glupo malo ali jbg ,ja kad kupujem preko Paypala volim da kad kupim nesto odmah obrisem karicu
Movie kaze da su njemu skoro odmah skinuli pare sto bi bilo logicnije !Sta ako nemam na kartici novca u vrijeme izlaska igre ?!
Ma ko ih jebe ja sam ponudio a oni ako nece idem opet na cancel !Svakako je 90 e za igru placka i kupujem samo zbog 40
Ja sam igru kupio preko PSN za PS4. Tamo se novci skidaju istu sekundu i sve je gotovo za minutu. Možda origin drukčije funkcionira iako sam kupovao i preko steama i uplaya i origina i uvijek mi je odmah skidalo što je i logično.
Ja sam igru kupio preko PSN za PS4. Tamo se novci skidaju istu sekundu i sve je gotovo za minutu. Možda origin drukčije funkcionira iako sam kupovao i preko steama i uplaya i origina i uvijek mi je odmah skidalo što je i logično.
Tako bi trebalo da bude ,skinu lovu pa kad igra izadje dobijes je za dl obicno malo ranije nego drugi !Tako je bilo za fifu 16 ,koju sam kupiio
preko Mexica prosle god ,pare su odmah skinuli sa paypal-a!Kad dodjem sa posla ako ne zavrse opet idem na live chat da vidim gdje je BA zapelo ? :)
za 90 eura mogao si kupiti preko neke druge stranice meni i sebi fifu i kao zahvalu ja tebe uvedem u diviziju koju god hoces hahahahaha
Svaka cast njima i njihovoj ponudi, ali 90€ nedam. Ok, dobijes 40 packova, okrenes coinse, mozda dobijes kapitalce, ali opet kroz jedno mjesec - dva dana igre si slozim ekipicu sa kojom cu igrat tak da ne vrijedi te novce...
Ja cak sta vise volim da pocnem od pocetka, od nule, pa polako, gradim tim 
za 90 eura mogao si kupiti preko neke druge stranice meni i sebi fifu i kao zahvalu ja tebe uvedem u diviziju koju god hoces hahahahaha
Uveo sam ja sebe u 1 div. hahahaah,nece da uzmu pare pise processing !
Svaka cast njima i njihovoj ponudi, ali 90€ nedam. Ok, dobijes 40 packova, okrenes coinse, mozda dobijes kapitalce, ali opet kroz jedno mjesec - dva dana igre si slozim ekipicu sa kojom cu igrat tak da ne vrijedi te novce...
Slazem se da ne vrijedi ali opet ne znas koliko ce biti govori i sl sranja .
najjadnija moguca stvar mi je i to sto su dozvolili da si ljudi kupuju te paketice..a i oni koji kupuju su jadni...
obicno varanje u igrici...to je isti kurac kao da npr igrate football manager pa si svim igracima current i potential ability okrenete na 200 pa kazete,u jebote ja sam sa dinamom u prvoj sezoni pokorio ligu prvaka...jadno da nemoze bit jadnije
jedine uspjehe priznajem onima koji krenu od nule...
Sad sam isao na live cha, kazu da skidaju pare tek kad izadje igra ! Ma ko ga jebe necu ni pokusavati vise !
U fifa 16 sam se zajebao imam 300 igraca ,Italijanska,Nemacka,Englesak,Francuze,Brazilce ,samo nemam Spance!
Sad cu panetnije samo 2 tima za fitnes i tacka .I idem do svog limita a to je sredina tablice ,dok mogu da igram bez frustracije.
I pomalo, za gust sto kazete !
U fifa 16 sam se zajebao imam 300 igraca ,Italijanska,Nemacka,Englesak,Francuze,Brazilce ,samo nemam Spance!
Sad cu panetnije samo 2 tima za fitnes i tacka .I idem do svog limita a to je sredina tablice ,dok mogu da igram bez frustracije.
I pomalo, za gust sto kazete !
Ne isplati se slagati puno momčadi. Igrači stalno gube na cijeni i stalno pušiš. Imam samo dvije momčadi i kad mi dosade prodam jednu i složim drugu. Puno manje izgubiš na 11 igrača nego na 300. Ionako ne možeš igrati s 5 momčadi. Imam u klubu 30 igrača, i par onih kaj ne možeš prodati a i to je previše. Neki ne vrijede ništa pa nema smisla prodavati ih...