FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...

Futhead se igra ratinga igrača u nadolazećoj fifi. Mislim da su dosta toga fulali... objasnili su na početku na temelju čega su ocjenjivali igrače.. po kojoj logici su došli do toga da bi robben i ibro trebali zadržati isti rating? Robben pola sezone ozlijeđen a ovo što je odigrao prosjećno. S druge strane ibro najbolji igrač, strijelac i asistent francuske lige i po njima nije zaslužio upgrade?

http://www.futhead.com/17/players/

Sad se cudis ko kokos govnu... Znas da je to EA...

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Otkazao igru zbog demoa,tj telim probat prije nego sto kupim,a onaj punjac isto jer vidim da se moze s play and charge kitom punit.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Otkazao igru zbog demoa,tj telim probat prije nego sto kupim,a onaj punjac isto jer vidim da se moze s play and charge kitom punit.

da sam mjerio bilo koji nastavak Fife po demu niti jednu nebi kupio

[19xx]C3c1l
10 godina
protjeran
FIFA 17

Ljudi sta ste vi dijeca  ili sta vec ,radite li vi sta u zivotu pa vam je 100 e para ?! :)

Tatu i mamu za vrat daj pare za fifu i gotovo !

Mene dijeca ogulise ,te hoce s5 ,te bicucicle te rolere te studiram na privatnom fax. 2000 e godina i tako ! hahahahah

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

A čuj, to ti je samo 2 izlaska u narodnjačke klubove, tamo bez bar 50 eura ne možeš proći :D

Why so serious?

0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Kužio bih tvoj potez da na tržištu ima deset proizvoda ali nažalost imaju samo dva. U startu znaš što možeš očekivati od fife i od pesa. Prema tome ako želiš igrati nogomet odluka i nije tako teška... taj demo me nikada nije previše interesirao niti usmjerio jer ionako nakon dva patcha igra nema nikakve veze s demom. Samo je pitanje, igra li ti se fifa ili ne?

10 godina
mackocicko2004 kaže...

Ljudi sta ste vi dijeca  ili sta vec ,radite li vi sta u zivotu pa vam je 100 e para ?! :)

Mene dijeca ogulise ,te hoce s5 ,te bicucicle te rolere te studiram na privatnom fax. 2000 e godina i tako ! hahahahah

Ja macko radim znas i ti od kad, nemam dinara , a sto se tice demoa i finalne verzije nikad ne bude isti gameplay tako da je demo verzija slabo merilo za finalnu verziju igre.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Nađeš mi jedan tipfeler u deset postova i skrećeš mi pozornost na njega. Ja sam ti našao 19 tipfelera ili pravopisnih grešaka u ovih par rečenica? Zar te ovo "dijeca" ne bode u oči? Nauči da nakon završetka riječi bez razmaka ide zarez, točka, upitnik, uskličnik pa onda razmak i početak nove riječi ili rečenice.

Pričaš da 100 eura i nisu neki novci a onda kupuješ jeftine gamepadove jer ne želiš dati 50 eura za pošteni gamepad. Netko je negdje rekao: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Kupio si nekoliko gamepadova a nisi našao onaj pravi, bar tako kažeš. Kada sve zbrojiš, potrošio si više novca za nekoliko loših gamepadova nego što bi potrošio za jedan pošteni a u konačnici i dalje si nezadovoljan. Za nešto što te ne veseli, puno je dati i jedan euro. Ako se netko ne osjeća ugodno igrajući fifu ili ga to ne veseli, nema niti jedan razlog zašto bi je kupio. Kakva god fifa bila, trenutno ne mogu naći bolji nogomet pa ću i dalje istovremeno uživati i živcirati se ovom igrom. Netko ima kraći fitilj pa možda neće... ostavit će tih 100 eura u džepu i potrošit ih na nešto drugo..

Još četiri dana do predstavljanja najveće navlakuše koju je jedna igra ikada imala. Naravno riječ je o futu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2016 10:51 (movie).
10 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nađeš mi jedan tipfeler u deset postova i skrećeš mi pozornost na njega. Ja sam ti našao 19 tipfelera ili pravopisnih grešaka u ovih par rečenica? Zar te ovo "dijeca" ne bode u oči? Nauči da nakon završetka riječi bez razmaka ide zarez, točka, upitnik, uskličnik pa onda razmak i početak nove riječi ili rečenice.

Pričaš da 100 eura i nisu neki novci a onda kupuješ jeftine gamepadove jer ne želiš dati 50 eura za pošteni gamepad. Netko je negdje rekao: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Kupio si nekoliko gamepadova a nisi našao onaj pravi, bar tako kažeš. Kada sve zbrojiš, potrošio si više novca za nekoliko loših gamepadova nego što bi potrošio za jedan pošteni. I dalje si nezadovoljan. Za nešto što te ne veseli, puno je dati i jedan euro. Ako se netko ne osjeća ugodno igrajući fifu ili ga to ne veseli, nema niti jedan razlog zašto bi je kupio. Kakva god fifa bila, trenutno ne mogu naći bolji nogomet pa ću i dalje istovremeno uživati i živcirati se ovom igrom. Netko ima kraći fitilj pa možda neće... ostavit će tih 100 eura u džepu i potrošit ih na nešto drugo..

Još četiri dana do predstavljanja najveće navlakuše koju je jedan igra ikada imala. Naravno riječ je o futu...

Ima live prenos? U koliko pocinje?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pričaš da 100 eura i nisu neki novci a onda kupuješ jeftine gamepadove jer ne želiš dati 50 eura za pošteni gamepad. Netko je negdje rekao: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Kupio si nekoliko gamepadova a nisi našao onaj pravi, bar tako kažeš. Kada sve zbrojiš, potrošio si više novca za nekoliko loših gamepadova nego što bi potrošio za jedan pošteni a u konačnici i dalje si nezadovoljan. Za nešto što te ne veseli, puno je dati i jedan euro. Ako se netko ne osjeća ugodno igrajući fifu ili ga to ne veseli, nema niti jedan razlog zašto bi je kupio. Kakva god fifa bila, trenutno ne mogu naći bolji nogomet pa ću i dalje istovremeno uživati i živcirati se ovom igrom. Netko ima kraći fitilj pa možda neće... ostavit će tih 100 eura u džepu i potrošit ih na nešto drugo..

Još četiri dana do predstavljanja najveće navlakuše koju je jedna igra ikada imala. Naravno riječ je o futu...

U Bosni se pise dijeca ,tako su me ucili u skoli ,drugo Logitec  f 310 je kostao 75 km ili ti oko 38 e ,tako da ne znma sta da ti kazem .... :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
FIFA 17

Ja ne mogu da nadjem wireless xbox one adapter, tj nasao sam jedan na kupujem prodajem ali mislim da je skup za nase uslove 35 eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ruya kaže...

Ja ne mogu da nadjem wireless xbox one adapter, tj nasao sam jedan na kupujem prodajem ali mislim da je skup za nase uslove 35 eura.

Ja sam uzeo za 22 eura s Alzashopa. I još dobiš 5 eura popust ako se preplatiš na njihov newsletter. Pretpostavljam da nisi iz Hrvatske pa eventualno ako imaš koga u RH da ti kupi pa dostavi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
ruya kaže...

Ja sam uzeo za 22 eura s Alzashopa. I još dobiš 5 eura popust ako se preplatiš na njihov newsletter. Pretpostavljam da nisi iz Hrvatske pa eventualno ako imaš koga u RH da ti kupi pa dostavi.

Da imam u hr rodbine pa cak i devojcicu  hvala ti za info, pogledacu bas, jako je ovde slaba ponuda.

13 godina
neaktivan
ruya kaže...
Hexfire kaže...
ruya kaže...

Da imam u hr rodbine pa cak i devojcicu  hvala ti za info, pogledacu bas, jako je ovde slaba ponuda.

Imas u tia mobiteli za 200 kn,oko 25 eura.Samo ih ne kontam,trebao sam danas dobit paket,a nista me ne izvjestavaju.Nisam dobio cak ni tracking broj.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa igra mi se fifa,naravno,ali ipak..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Evo nasao sam jedva nekako za 26 eura, sto je hajde i podnosljiva cena, skuplje kod nas nego kod vas u hrvatskoj a koliko je kod vas veci standard, znaci strasno, kod nas bi to trebalo biti 15 eura, a vidim ide cena preko 30, jedva nadjoh ovaj od 26. A sad mi treba i Play & Charge Kit ili da nadjem neki punjac za punjenje obicnih alkalnih baterija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ruya kaže...

Evo nasao sam jedva nekako za 26 eura, sto je hajde i podnosljiva cena, skuplje kod nas nego kod vas u hrvatskoj a koliko je kod vas veci standard, znaci strasno, kod nas bi to trebalo biti 15 eura, a vidim ide cena preko 30, jedva nadjoh ovaj od 26. A sad mi treba i Play & Charge Kit ili da nadjem neki punjac za punjenje obicnih alkalnih baterija?

Ja sam si uzeo Play and Charge. Izgleda mi ko manje zajebancije nego vaditi baterije van da se pune. Ovako uštekam u gamepad USB kabel i gotovo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
ruya kaže...

Ja sam si uzeo Play and Charge. Izgleda mi ko manje zajebancije nego vaditi baterije van da se pune. Ovako uštekam u gamepad USB kabel i gotovo.

Videcu jos sta cu, ovo dvoje Wireless controller adapter + Play & Charge kit bi me izaslo ravno 50 eura. 

10 godina
FIFA 17

Kad vec diskutujemo o ovom, sta vi kazete sta je bolje da kupim play and charge kit ili Venom Twin Battery pack i koja je razlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruya kaže...

Kad vec diskutujemo o ovom, sta vi kazete sta je bolje da kupim play and charge kit ili Venom Twin Battery pack i koja je razlika?

Original je samo jedan..

edit:dosao krkan jutros u 11 iz glsa i otisao samo na jedna vrata,i ne ostavi mi paket..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2016 19:16 (drakula789).
10 godina
drakula789 kaže...
ruya kaže...

Original je samo jedan..

edit:dosao krkan jutros u 11 iz glsa i otisao samo na jedna vrata,i ne ostavi mi paket..

Znaci bolje je play and charge kit, dostavice ti sutra, ne sekiraj se :)

10 godina
protjeran
FIFA 17

Sta milite  da li ce preorder super deluxe biti jeftinija u 9. mj od sadsnjih 80 e ?Ima neka akcija na Originu kao 10 % manje !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sta milite  da li ce preorder super deluxe biti jeftinija u 9. mj od sadsnjih 80 e ?Ima neka akcija na Originu kao 10 % manje !

Super deluxe se prodaje samo do izlaska igre.  10% daju svakome tko je kupio fifu16. To je jedini popust koji ćeš dobiti na tu verziju igre. Bar je tako na PS4. Ja sam uzeo još prije mjesec dana. I nije ti 80 nego 89,99 eura.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2016 20:04 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Super deluxe se prodaje samo do izlaska igre.  10% daju svakome tko je kupio fifu16. To je jedini popust koji ćeš dobiti na tu verziju igre. Bar je tako na PS4. Ja sam uzeo još prije mjesec dana. I nije ti 80 nego 89,99 eura.

Da u pravu si ako imas vault onda je 10 % popusta !Sad vault se placa 4 e mjesecno ako kupim fifu 17 na tom acc on valjda

prelazi u " trajno " vlasnistvo ?!

10 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Da u pravu si ako imas vault onda je 10 % popusta !Sad vault se placa 4 e mjesecno ako kupim fifu 17 na tom acc on valjda

Imas sa vaultom 10% popusta, kad je kupis tvoja je dozivotno bez obzira na sve ostalo...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imas sa vaultom 10% popusta, kad je kupis tvoja je dozivotno bez obzira na sve ostalo...

Super ,to nije lose ,znaci fifa ostaje aktivna a ostale igre ako hocu doplacujem 4 e mjesecno ?

Vrijedi super deluxe jeste skuplja ali vrijedi ,imam jos oko 60 ugovora za 28 tekmi !

Doduse,dobio sam Otamendija vrijedio je oko 20 k u tom momentu,Teveza oko 30 k i Lewandolskog oko 40-50 k .

Uz to ide gomila drugih stvari uglavnom korisnih za FUT !

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2016 20:27 (mackocicko2004).
10 godina
FIFA 17

Ipak mislim da uzmem Venom Twin Battery pack jer mislim da je u prednosti nad Play & Charge Kit jer se dobijaju dve baterije a sve ostalo je isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma tek u utorak 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 17

sad sam 2x pokusao da izvrsim preorder fifa 17 ,u originu se pojavi igra ali mi ne skida pare sa paypala ?

da li odma treba da skinu pare ili kako vec ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice