FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.856
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 17

FIFA se manje piratizira prvenstveno jer ima je*enu online komponentu. Denuvo ili ne, svejedno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
Cesc kaže...

I movie, ne zaboravi na činjenicu da se Pes slabije prodaje jer se lakše piratizira, Denuvo se ipak koliko toliko drži. Naravno da svatko tko piratizira neće kupiti igru, ali jedan određeni postatak se gubi. Ovako igram "besplatno" i za protuvrijednost od 50 eura kupim 3 gajbe piva (možda i više, ovisi gdje na Balkanu kupujem). Možemo upotrijebiti neku drugu vrijednost, ali dođe ti na isto. 

Slažem se ali prevelika je to razlika da bi se nešto bitnije promijenilo u rezultatima prodaje da nema piratluka. Ne znam kako s piratskim izdanjem ljudi igraju preko neta ali meni je jedina zabava u nogometu online igranje. Zabave mi nema u offline igranju zadnjih par godina.. No opet s druge strane ta navika za 50 eura tri gajbe pive dovela je do toga da je pes na aparatima. Tko će proizvoditi igru koju nitko ne kupuje već piratizira? Konami ili ea sportas treba motivirati da svako izdanje bude bolje tako što ćemo kupovati igru a ne je piratizirati. I onda ekipa plače kaj pc verzija nije ko PS4 verzija. Daj jedan razlog da bude?

16 godina
movie kaže...
Cesc kaže...

I movie, ne zaboravi na činjenicu da se Pes slabije prodaje jer se lakše piratizira, Denuvo se ipak koliko toliko drži. Naravno da svatko tko piratizira neće kupiti igru, ali jedan određeni postatak se gubi. Ovako igram "besplatno" i za protuvrijednost od 50 eura kupim 3 gajbe piva (možda i više, ovisi gdje na Balkanu kupujem). Možemo upotrijebiti neku drugu vrijednost, ali dođe ti na isto. 

Slažem se ali prevelika je to razlika da bi se nešto bitnije promijenilo u rezultatima prodaje da nema piratluka. Ne znam kako s piratskim izdanjem ljudi igraju preko neta ali meni je jedina zabava u nogometu online igranje. Zabave mi nema u offline igranju zadnjih par godina.. No opet s druge strane ta navika za 50 eura tri gajbe pive dovela je do toga da je pes na aparatima. Tko će proizvoditi igru koju nitko ne kupuje već piratizira? Konami ili ea sportas treba motivirati da svako izdanje bude bolje tako što ćemo kupovati igru a ne je piratizirati. I onda ekipa plače kaj pc verzija nije ko PS4 verzija. Daj jedan razlog da bude?

Sad bi ja trebao kupiti PES koji će na PC vjerojatno biti s*anje za 40€ tako da bi oni možda ubuduće radili istu verziju za PC kao i za PS4. Neka oni naprave istu verziju za PC kao i za PS4 pa bi ju možda više ljudi kupilo i podržalo.

17 godina
emerik kaže...

Sad bi ja trebao kupiti PES koji će na PC vjerojatno biti s*anje za 40€ tako da bi oni možda ubuduće radili istu verziju za PC kao i za PS4. Neka oni naprave istu verziju za PC kao i za PS4 pa bi ju možda više ljudi kupilo i podržalo.

Pa stvar ne štuca od sada već zadnjih 5/6 godina. Ti imaš opravdanje zašto ne želiš kupiti igru a oni imaju pokazatelj zašto im se ne isplati raditi igru za PC. Na kraju jedinu štetu imaju igrači na PC. Konami ionako sve kaj proda, proda na konzolama tako da im je ovaj potez vrlo vjerojatno ciljan kako bi dodatno podigli konzolašku prodaju.

13 godina
neaktivan
Cesc kaže...
movie kaže...
Zin8 kaže...

I ja se nekak nadam da ću uskoro umiroviti ovu PC gaming periferiju i zamjeniti ju za PS4. Mislite da opet bude takva ili slična ponuda od Tele2 il nekog drugog?

Pa kada starta neo automatski će pasti cijena starog PS4. Kako u oglasnicima, vrlo vjerojatno i u dućanima. Strpi se još dva mjeseca pa onda baci oko gdje ćeš i kako ćeš najpovoljnije doći do konzole

Vjerujem da hoće, još uvijek vrijedi ponuda koja je bila aktualna preko eura tako da za Bozić svakako mora biti. Uostalom, nadam se da će nastaviti tradiciju :D

aj mi objasni kako na ps4 igras piratiziranu igru?

17 godina
neaktivan

Hexfire, ima toliko dobru online komponentu da svaka stranica ima bar 2 posta za cheatere koji se odmah disconnectaju, prodaju coine, pale torrente ... Sudeći po temi, ispada da je većina pc zajednice takva. Na konzolama je druga priča, bar po movieovim komentarima. I sami se sjećate kako komentari neko vrijeme nakon izlasak u ovoj temi obično budu da prodaju istu igru kao prošle godine, kako više nećete kupovati fifu .... 

movie, gdje postoji volja, postoji i način.  Što se podrške igri tiče, ovisi i o kvaliteti proizvoda. Ne znam kakvu je prodaju pes prije par godina imao, ali svakako me zanima koliko Konami ulaže u razvoj igre. Jasno mi je da se EA ne mogu mjeriti, ali tek od fife 12 postoji ta razlika u kvaliteti proizvoda, da više nije port s ps2 već ide u korak (recimo) s konzolama nove generacije. Povući ću paralelu sa Nba2k16 igrom. 

Košarka ima puno manji raspon klijenata/potencijalnih kupaca jer su pretežito fokusirani na američke klubove. Dobro, zanemarimo to, ostvarili su prodaju od 3.7 milijuna prodanih kopija. Nije loš broj, s time da se nba lagano može igrati preko piratskih verzija, ali oni nemaju konkurencije. Nba live jedva da ima neke brojke prodaje, dakle oni bez konkurencije rade na unapređenju igre. Kakav bi napredak u fifi vidjeli da nema pesa pa makar i ovakve traljave verzije? Iskreno, volio bih vidjeti da se 2k uključi u nogometni svijet. Vjerujem da bi i bez licenca uspjeli napraviti respektabilnu igru. 

MortiisKlik, ja osobno još nemam ps4, ali kako vidim ima načina. 

Why so serious?
17 godina
Cesc kaže...

MortiisKlik, ja osobno još nemam ps4, ali kako vidim ima načina. 

Ima linkova ali nema poznatog načina da bi doma igrao piratiziranu igru. Stvarno bih volio vidjeti tog lika koji igra piratiziranu fifu na PS4. Mene osobno taj nba2k16 nije ničim impresionirao. OK, nisam više zagrijan za košarku i hokej kao nekada ali opet. Sada bih mogao nabrajati nedostatke i situacije koje se događaju i u fifi baš kao i u nba2k16. Ne kažem da je to loša igra ali daleko je to od savršenstva kako neki žele prikazati. Što hoću reći? Da je teško napraviti igru koja je bez mane i kojom bi svi bili zadovoljni.

I MU će biti vjerno prenešen u igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 22:27 (movie).
10 godina
Cesc kaže...
 ali tek od fife 12 postoji ta razlika u kvaliteti proizvoda

E tad sam ja presao na fifu, izludili su me golmani na pesu... Jos pes 2013 je bio ok, nije neko ludilo, ali je drzao korak sa fifom i onda je vjerojatno doslo do toga sta si napisao. EA je ulagao velike novce u razvoj dok su u Konamiju dosta zanemarili nogomet. Presli su na novi engine itd. ali to je bilo toliko puno bugova koje vjerojatno nebi imala neka firma koja se tek ukljucuje u simulaciju nogometa te od tad peglaju svaku sljedecu verziju igre... Volio bih da se pes digne, tak da ima neka konkurencija, da se onda i ovi iz EA trude napravit jos nesto bolje... Jedino sto mi se u pesu svida je to sta svaka planetarno popularna ekipa (barca, real, bayern, juve, chelsea, manu itd.) igra svoj stil igre sta se tice CPU-a, nije kao u fifi ako igras offline protiv razlicitih ekipa, a svi igraju identicno... Nije to sad nesto presudno, ipak je po meni najvaznija komponenta PvP, ali je opet nesto, kad ti se igra, a nemas s kim ili si bez neta pa ajde, udri ligu prvaka pa neka ti se mijenjaju protivnici, svatko sa svojim stilom igre...

Naravno jos ce Konami morat pojest puno zganaca da dosegnu online verziju fife...

17 godina
neaktivan

movie, u tom slučaju, moje isprike. Tamo (u nba) je bilo problema da je Curry bio radio lude brojke koševa, asistencija da su morali updejtati verziju u igri jer po simulacijama nisu očekivali takvo što. Vjerojatno zato u fifi manji igrači izguraju veće (jače) sa lopte bez problema 

Shivi, upravo tako. Razumijem da je sad fora igrati kao Barcelona, odnosno zadnjih par godina, ali baš da svaki tim u žnj ligi igra na isti način, od noge do noge, to stvarno živcira. Prije sam na legendary imao dojam da dobiješ jednu priliku pred protivničkim golom i ako zabiješ super, ako ne, umreš od dosade do iduće prilike  Slažem se apsolutno za ovu zadnju rečenicu. 

Da se bar 2k smiluje pa da dobijemo neki 2k18 football i da vidimo kako kvaliteta i pesa eksponencijalno raste 

Why so serious?
17 godina
Cesc kaže...

movie, u tom slučaju, moje isprike. Tamo (u nba) je bilo problema da je Curry bio radio lude brojke koševa, asistencija da su morali updejtati verziju u igri jer po simulacijama nisu očekivali takvo što. Vjerojatno zato u fifi manji igrači izguraju veće (jače) sa lopte bez problema 

Shivi, upravo tako. Razumijem da je sad fora igrati kao Barcelona, odnosno zadnjih par godina, ali baš da svaki tim u žnj ligi igra na isti način, od noge do noge, to stvarno živcira. Prije sam na legendary imao dojam da dobiješ jednu priliku pred protivničkim golom i ako zabiješ super, ako ne, umreš od dosade do iduće prilike  Slažem se apsolutno za ovu zadnju rečenicu. 

Da se bar 2k smiluje pa da dobijemo neki 2k18 football i da vidimo kako kvaliteta i pesa eksponencijalno raste 

Evo sad odigram tekmu i slom živaca. Golmanom dodam loptu svom igraču na 16m. Lik s leđa uđe u mog igrača, pregazi ga i zabije gol. Gledam poslije par puta, ne da je čisti faul već je čisti žuti. I onda mi igra vrati u 90 minuti, klasika. Lik hoće izbiti s bočne pozicije loptu ali ju izbije na 18m po sredini gola. Pada svijeća i opalim od prve i zabijem je u 90 i na kraju dobijem jedva 3-2 a da lik nije pošteno prešao centar 3/4 puta. Ubijaju me takve stvari. Što se 2k tiče, sumnjam da će ući u ring teškašima gdje je ulog velik a zarada upitna. FIFA je izbacila 22 nastavka igre i stalno imamo primjedbi i neostvarenih želja. Znači nije samo tako napraviti dobru igru. Svjesni su toga svi pa zato nitko niti ne ulazi u ovaj teritorij. Pogle kakve samo razvojne studije ima ea sports samo za fifu? Pa to je strašno. Koliki su novci u to ulupani?

10 godina
Vec vidim da ce mnogima MU biti omiljeni klub u fifi 17 :-D
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Cesc kaže...

Hexfire, ima toliko dobru online komponentu da svaka stranica ima bar 2 posta za cheatere koji se odmah disconnectaju, prodaju coine, pale torrente ... Sudeći po temi, ispada da je većina pc zajednice takva. Na konzolama je druga priča, bar po movieovim komentarima. I sami se sjećate kako komentari neko vrijeme nakon izlasak u ovoj temi obično budu da prodaju istu igru kao prošle godine, kako više nećete kupovati fifu .... 

I takva je miljama bolja od PES-a gdje ljudi sa piratskim verzijama igraju online 

Na kraju dana onaj tko voli igrati virtualni nogomet praktički nema nikakav izbor osim kupiti FIFU. Hoće neće.

Pa napredak od FIFE 12 do FIFE 16 je puno manji nego je bio sa 11 na 12. Ali šta se može. Da su svi ostali igrati 12-icu igrao bih ju i danas. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
Cesc kaže...

I takva je miljama bolja od PES-a gdje ljudi sa piratskim verzijama igraju online 

Na kraju dana onaj tko voli igrati virtualni nogomet praktički nema nikakav izbor osim kupiti FIFU. Hoće neće.

Pa napredak od FIFE 12 do FIFE 16 je puno manji nego je bio sa 11 na 12. Ali šta se može. Da su svi ostali igrati 12-icu igrao bih ju i danas. 

Slazem se sve s'tobom, ja sve mislim da ce ova fifa 17 biti puno naprednija od predhodnika i graficki a i sto se tice najbitnije stvari gameplay-a, ostaje da sacekamo pa da se uverimo sami, nadam se da nisu sve samo pusta obecanja... Ja bih samo voleo sporiji gameplay sto se tice recimo fut-a, bolji mi je bio fut u fifi 15, cim je sporiji gameplay odmah deluje realnija igra i jos nesto, primetio sam da neparne fife su sporije i teze za igranje, dok su parne ubrzanije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 8:15 (ruya).
10 godina
FIFA 17

Kazu pojedinci da pes ima daleko bolju grafiku od fife, nisam zagrizeni fan fife jer sam igrao pes pre dok je licio na fudbalsku simulaciju jos, po mom misljenju fifa i na tom planu bezi pes-u nekih 10-tak godina, ispravite me ako gresim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ne griješiš. Meni je smiješno uspoređivati grafiku u te dvije igre. I dan danas u pesu kada zabiješ gol mreža se ponaša kao zid od cigle. Dalje nećemo. Što se tiče fife 17 u kojoj očekuješ još bolju grafiku i gameplay mislim da ćeš dobiti polovično. Grafika će po svemu viđenom sasvim sigurno biti nešto najbolje u nogometnim igrama do danas, no gameplay po svemu viđenom i dalje će štucati. Pozicioniranje i dalje izgleda smiješno a igrači se ponašaju i dalje kao idioti u većini situacija. Bar po onome što se dalo vidjeti iz svih ovih do sada filmića. Već sam postao pa da se ne ponavljam jednu iscrpnu analizu pozicioniranja igrača koja je razotkrila niz slabosti i ove godine po tom pitanju. Što je tu je, treće opcije nema. MOST se odlučio za politiku a ne izradu nogometnih simulacija...

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 17

Ima li sta od Mexica ove god i jeftinoce ?

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

nema ništa

10 godina
protjeran
Đapa club kaže...
mackocicko2004 kaže...

nema ništa

Znaci 90 e za super deluxe verziju !Da bar znam da igram pa da mi ne bude zao ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Znaci 90 e za super deluxe verziju !Da bar znam da igram pa da mi ne bude zao ! :)

Neznaš igrati ali zato znaš varati, što se živciraš... imaš sve pod kontrolom... lik ti pukne po golu, ti ga pukneš cheatom.

11 godina
FIFA 17

Ja uzimam na korejskom Originu za cca. 330kn standard verziju

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 17:11 (playjob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
playjob kaže...

Za tu cijenu ne moraš do koreje kada se jeftinije nađe i bliže

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 17:48 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Neznaš igrati ali zato znaš varati, što se živciraš... imaš sve pod kontrolom... lik ti pukne po golu, ti ga pukneš cheatom.

Jes vala Movie, svaka ti je zlatna !I pise se ne znas ! :)

Uhvatih i ja tebe u neznanju !

10 godina
protjeran
movie kaže...
playjob kaže...

Za tu cijenu ne moraš do koreje kada se jeftinije nađe i bliže

Ja sam uradio preorder obicne verzije za 43 $, 20.6 ,sad nisam dobio CD key pise samo kao na slici !

Valjda nije lafina neka ?!

13 godina
neaktivan
FIFA 17

ono sto mene jako smeta kod fife je sto je onaj sam osjecaj kad opalis loptu nikakav.,..kao da si opalio balon...

i sto su igraci nekako ''prelagani'' svi u sebi kao da imaju 28kg a ne da su odrasli muskarci koji pucaju od snage...valjda kuzite sta ocu rec,a to je problem fife vec duuuuuuugo godina

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Jes vala Movie, svaka ti je zlatna !I pise se ne znas ! :)

Uhvatih i ja tebe u neznanju !

Kod mene je to tipfeler a kod tebe neznanje. Pogledaj samo koliko grešaka imaš u tri rečenice? Ja sam ih izbrojao četiri.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 19:08 (movie).
13 godina
neaktivan
Da vidimo kako ce taj FUT izgledati..
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 20:06 (movie).
14 godina
FIFA 17

Nisam bas pratio temu, jel ima kakvih vecih promjena u Ultimate Teamu?

Edit: Evo sad sam otvorio link iznad i vidim da ce tek najavit novosti u UT, sorry :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 20:47 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Imam neki feeling da će šutevi sjedati kao u FIFA 12, ono..., kada si je mogao zasladiti sa Xabi Alonsom ili Paulom Scholesom, koji su mogli raspaaliti osjetno oštrije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 21:24 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Futhead se igra ratinga igrača u nadolazećoj fifi. Mislim da su dosta toga fulali... objasnili su na početku na temelju čega su ocjenjivali igrače.. po kojoj logici su došli do toga da bi robben i ibro trebali zadržati isti rating? Robben pola sezone ozlijeđen a ovo što je odigrao prosjećno. S druge strane ibro najbolji igrač, strijelac i asistent francuske lige i po njima nije zaslužio upgrade?

http://www.futhead.com/17/players/

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 21:45 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice