FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
barcafan12 kaže...
movie kaže...

To im je novi,nedavno su ga promjenili.

Ruzan kao i stari 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
FIFA 17

Na zapadu ništa novog!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

A dobro, to je Mirror, nemam baš veliko mišljenje o njihovim čitaocima  Šalu na stranu, fifa na zapadu ima puno bolji marketing, čak i indirektni. Recimo dečki sa youtube kanala Copa 90 kad rade intervju sa nekim igračem, obavezno igraju šta: fifu. Lukaku u prank videu igrao fifu protiv nekog svjetskog prvaka, valjda svaki mogući poznatiji nogometaš je viđen ili se priča kako igra fifu. Čak i postave u premierligi pokazuju njihov logo, a putem tv prava njihov logo vidi tko zna koliko ljudi. Može se PES popeti na trepavice kad imaju marketing gori nego lokalni pijanci pred birtijom.  Uostalom, gore u anketi ne piše da li je to verzija za konzole ili pc. Čak si razmišljam da uzmem PS4 kad opet Tele2 bude nudio za Božić samo zato da mogu igrati Fifu i da ne moram nadograđivati komp ili uzimati novi laptop. :D

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 1:26 (Cesc).

0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...

Na zapadu ništa novog!

Movie, vidim te bacas komentare na HCL-u 

10 godina
ruya kaže...
movie kaže...

Na zapadu ništa novog!

Movie, vidim te bacas komentare na HCL-u 

I tamo je valjda starosjedioc

17 godina
Shivi kaže...

I tamo je valjda starosjedioc

S ovoliko godina nije problem biti starosjedilac. Nego, pa neće valjda sva trojca biti lijevo?

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Narucena igra,xone gamepad, wirelles adapter i speedlink punjac.Nego hoce li play and charge kit radit na pc?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Narucena igra,xone gamepad, wirelles adapter i speedlink punjac.Nego hoce li play and charge kit radit na pc?

Kupio sam play and charge prije par tjedana, pretpostavljam da je isti ko i za konzolu. S obzirom da je gamepad isti ne vidim razloga što bi tu bilo drugačije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
I ja wirelles adapter moram uzeti, posto je? Onaj kabl se izvlaci, neretko u sred partije mi se diskonektuje gamepad, inace taj gamepad od xone mi je fantastican, kvalitet iznad svega.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ruya kaže...
I ja wirelles adapter moram uzeti, posto je? Onaj kabl se izvlaci, neretko u sred partije mi se diskonektuje gamepad, inace taj gamepad od xone mi je fantastican, kvalitet iznad svega.

Oko 20-25 eura, kako gdje. Puno, ali da je stvar odlična i radi ko urica, je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 17

200 kn tia mobiteli

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cesc kaže...

A dobro, to je Mirror, nemam baš veliko mišljenje o njihovim čitaocima  Šalu na stranu, fifa na zapadu ima puno bolji marketing, čak i indirektni. Recimo dečki sa youtube kanala Copa 90 kad rade intervju sa nekim igračem, obavezno igraju šta: fifu. Lukaku u prank videu igrao fifu protiv nekog svjetskog prvaka, valjda svaki mogući poznatiji nogometaš je viđen ili se priča kako igra fifu. Čak i postave u premierligi pokazuju njihov logo, a putem tv prava njihov logo vidi tko zna koliko ljudi. Može se PES popeti na trepavice kad imaju marketing gori nego lokalni pijanci pred birtijom.  Uostalom, gore u anketi ne piše da li je to verzija za konzole ili pc. Čak si razmišljam da uzmem PS4 kad opet Tele2 bude nudio za Božić samo zato da mogu igrati Fifu i da ne moram nadograđivati komp ili uzimati novi laptop. :D

Neovisno o čitateljima mirrora i anketama za kupnju fife17 i pesa 17, ea ima milijun razloga za zadovoljstvo. Još kada se tim ciframa doda prihod od futa i fifa pointsa, zarada je strašna. Ne i zaslužena ali nisu oni krivi kaj se nije pojavio bolji igrač na tržištu.

Brojke su surove. FIFA 16 se samo na PS4 prodala u preko 8 milja komada dok se PES 2016 na PS4 prodao u 770k komada.

Na PS3 se fifa prodala u gotovo 3 milje komada(na staroj konzoli 4 puta više nego pes na novoj) a u toliko se još prodala na xboneu, nešto preko tri milje. Na xboxu 360 se prodala u 1.6 milja. Kad sve zbrojiš fifa 16 se prodala u gotovo 16 milja komada nasuprod pesa 16 koji je dogurao do 1.3 milje na svim nabrojanim platformama. To je više od 10 puta. Strašno....da sada ne stavljam prodaju na svim platformama samo ću pokazati odnos prodaje na PS4.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 21:46 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja samo cekam informacije o Liverpoolu, bas me zanima kako ce to bit ove godine slozeno :) 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 0
10 godina
Bash kaže...

Ja samo cekam informacije o Liverpoolu, bas me zanima kako ce to bit ove godine slozeno :) 

YNWA 

13 godina
neaktivan

@movie

odakle ti podaci?

nemoj mislit da sumjam u to,jer znam da je to tocno otprilike..nego me zanimaju i neke druge igre pa zato pitam

17 godina
Mortiis kaže...

@movie

odakle ti podaci?

nemoj mislit da sumjam u to,jer znam da je to tocno otprilike..nego me zanimaju i neke druge igre pa zato pitam

Ovdje možeš sve pratiti. Od prodaje igri pa do prodaje konzola. Imaš top 100 listu i nevjerojatno je da je fifa dva mjeseca prije izlaska nove igre u top 10 po prodaji.

http://www.vgchartz.com/

17 godina
FIFA 17

11 new nations in the game!

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...

Brand izganjo pare?

17 godina
Shivi kaže...

Brand izganjo pare?

Milsim da nije dobio lipe više od onog što ea daje repkama tog kalibra... ali nebitno, bitno je da smo nutra...

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Konacno da se i ovo desilo :)

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Ajd napokon. Sad me čak zaintrigiralo nabaviti FIFU i ove godine. Vidjet ćemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Pozz evo pogledao sam malo sistemske zahtjeve ove fife ali posto se nerazumijem bas u komponente racunala zanima me jeli dosta jaca nego prosle god ?

Mislim hocu li je moci igrati HIGH 60FPS kao i ovu proslu?

0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

mogao si staviti odakle ti to

nemam za potpis
17 godina
tenac kaže...

Baciš malo pogled po twitteru i facebooku i najava koliko hoćeš. Koliko su vjerodostojne, vidjet ćemo. No s obzirom na imena repki ne znam zašto bi svi trollali..

15 godina
movie kaže...
tenac kaže...

Baciš malo pogled po twitteru i facebooku i najava koliko hoćeš. Koliko su vjerodostojne, vidjet ćemo. No s obzirom na imena repki ne znam zašto bi svi trollali..

nisam našao nigdje, zato pitam

nemam za potpis
13 godina
neaktivan
movie kaže...

znaci nas Home dres bude bar 2000 coinsa :D

[19xx]C3c1l
14 godina
odjavljen
Cesc kaže...

Čak si razmišljam da uzmem PS4 kad opet Tele2 bude nudio za Božić samo zato da mogu igrati Fifu i da ne moram nadograđivati komp ili uzimati novi laptop. :D

I ja se nekak nadam da ću uskoro umiroviti ovu PC gaming periferiju i zamjeniti ju za PS4. Mislite da opet bude takva ili slična ponuda od Tele2 il nekog drugog?

17 godina
Zin8 kaže...

I ja se nekak nadam da ću uskoro umiroviti ovu PC gaming periferiju i zamjeniti ju za PS4. Mislite da opet bude takva ili slična ponuda od Tele2 il nekog drugog?

Pa kada starta neo automatski će pasti cijena starog PS4. Kako u oglasnicima, vrlo vjerojatno i u dućanima. Strpi se još dva mjeseca pa onda baci oko gdje ćeš i kako ćeš najpovoljnije doći do konzole

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Za FIFU mislim da ce mi bit dobar i obicna 4ka. I ja moram u nabavu, ovu sam odradio na PCu (sranje tesko jer nije to PC igra, i PS je 5 puta bolja stvar), pretproslu pauzirao,a trecu iza PS3. 

@movie budes isao na Neo?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
Zin8 kaže...

Pa kada starta neo automatski će pasti cijena starog PS4. Kako u oglasnicima, vrlo vjerojatno i u dućanima. Strpi se još dva mjeseca pa onda baci oko gdje ćeš i kako ćeš najpovoljnije doći do konzole

Vjerujem da hoće, još uvijek vrijedi ponuda koja je bila aktualna preko eura tako da za Bozić svakako mora biti. Uostalom, nadam se da će nastaviti tradiciju :D

I movie, ne zaboravi na činjenicu da se Pes slabije prodaje jer se lakše piratizira, Denuvo se ipak koliko toliko drži. Naravno da svatko tko piratizira neće kupiti igru, ali jedan određeni postatak se gubi. Ovako igram "besplatno" i za protuvrijednost od 50 eura kupim 3 gajbe piva (možda i više, ovisi gdje na Balkanu kupujem). Možemo upotrijebiti neku drugu vrijednost, ali dođe ti na isto. 

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 13:50 (Cesc).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice