FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 661.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 17

Ocekivao sam cak mozda i veci minimum req... Ugl. mogu derat sve max bez problema :) nadam se da me nece hype povuc pa da odma 22. kupim igru, nego da se strpim mjesec dana i cujem movieu kritiku koja bi me odvratila od igre i ustedjela nesto para XD

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Jooooj sad cu morat nesto brisat sa ssda..bf4 60,fifa 17 50 gb..fino...
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
Cut ces sad vec uskoro :D
Sorry za dp
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Obećao sam dobru zabavu ako me strese ovakav mail ali nažalost ništa od toga. Ekipa je počela dobivati na mail poziv za beta testiranje... ima li netko s ovih prostora i foruma da ga je stresao ovakav mail?

beta je samo za PS ili ce biti i PC pozivnica?

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Morat ću si ugradit hd jer sam sad na SSDu od 250GB. Uz cijenu igre plaća će odma otići. xD

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja moram i i gamepad novi uzet.Ovaj x360, vec dvije godine zica ne radi kak spada,a sad je poludio skroz.Tak da cu lupit 1000 kuna na igru lol haha.
9 godina
neaktivan

Meni radi moj prfektno već oko 15 godina. Uzeli 2 joysticka sa PS1, jedan je u savršenom stanju, naravno ne estetski, a drugi je u borbi sa bratom bačen i nije se nikad oporavio. Prokleta fifa. :D

15 godina
movie kaže...
tenac kaže...

mislim da ne. po tome bi 16 trebala štekati na 6gb rama s max detaljima, a ne šteka

FIFA 16 je rađena na ignite engine-u a FIFA 17 na frostbite engine-u, tako da ne možeš znati sa sigurnošću dok ne probaš. Ovogodišnja fifa trebala bi biti nešto zahtjevnija igra zbog toga.

ne mogu al pretpostavljam da će biti tako. za memoriju je uvijek napisano više jer se pretpostavlja da će jedan dio pojesti os (vrijednost koji oni navedu je ona koja će raditi svima bez obzira koliko troši os). koliko od toga otpada na os to ne mogu znati. al sigurno uzimaju 1gb, možda čak i 2. uz to vjerojatno i zaokruže iznos da bude okruglo (neće napisati 6.5 GB ili 7.5 GB). kad se sve to uzme u obzir minimum sigurno ispada 1gb do 2gb manje od onog što je navedeno.

nemam za potpis
13 godina
FIFA 17

50gb wtf, puno je to za sportsku simulaciju

valjda to znaci da ce igra i licit na nesto

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

beta je samo za PS ili ce biti i PC pozivnica?

Ove godine beta je samo za PS4 i xbone korisnike. PC korisnike su izbacili

14 godina
Cofinho kaže...

50gb wtf, puno je to za sportsku simulaciju

valjda to znaci da ce igra i licit na nesto

Zauzeće prostora na disku znači ama baš ništa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Koliko vidim vise ye ne isplati preko vpna kupovat.Kontam da cu ipak preko kinguina kupit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ove godine sam u velikoj dilemi. Mislio sam kupiti PS4 da igram Fifu plus ekskluzive ali nakon malo iztrazivanja vidim da bas i nema nekih ubojitih ekskluziva. Imam dosta jaki PC pa je sad pitanje dal mi se uopce ispalti kupovati PS4 samo zbog FIFE, placat PS+, a i sama igra je dosta skuplja. Pa je pitanje za vas, dal je Fifa stvarno toliko bolja na PS4 u odnosu na PC verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sova kaže...

Ove godine sam u velikoj dilemi. Mislio sam kupiti PS4 da igram Fifu plus ekskluzive ali nakon malo iztrazivanja vidim da bas i nema nekih ubojitih ekskluziva. Imam dosta jaki PC pa je sad pitanje dal mi se uopce ispalti kupovati PS4 samo zbog FIFE, placat PS+, a i sama igra je dosta skuplja. Pa je pitanje za vas, dal je Fifa stvarno toliko bolja na PS4 u odnosu na PC verziju?

Riječ bolja nije primjerena ali da je ugodnije igrati to svakako je. Doduše, ja osobno imam neki filing da su igrači fluidniji i da imam više kontrole nad njima nego na PC gdje mi sve to nekako prelazi u anarhiju. Recimo na PS4 kako bi s igračom optrčao krug, taj isti je gotovo duplo manji nego na PC a to mi puno znači, ako me shvaćaš što hoću reči. Imam veću kontrolu nad igračem i brže mi reagiraju na manjem prostoru. S druge strane market je 20x veći nego na PC. Igrača ima nemjerljivo više i spaja te s protivnikom u sekundi bilo što da igraš. Nema igrača poput macka koji koriste cheat pri igri. Nema izlaženja čim počne tekma.

Igrači znaju otići kada im uvališ par komada pa izgube volju ali to nije isto kao ovi što izlaze nakon par sekundi kako bi si upisali rezultat. Ako hoćeš igrati i nerazmišljati o očemu osim o igri konzola je rješenje svih tvojih problema. Zadnjih tjedan dana sam ponovno igrao malo na PC. Basic che karticu vrijebam cijeli tjedan i jučer sam je konačno uhvatio. Toga na PS4 nema. Svega je u izobliju. Contractse none rare sam prodavao na PC za 700 coinsa a na PS4 ih kupim za 200 coinsa. I da ti sada dalje ne nabrajam no zaključak je vrlo jednostavan. Konzole su što se nogometa tiče pregazile PC.

10 godina
Ma sony je zakon ali kad je skup 😡 koliko movie places za online igranje na godisnjem nivou ili kako to vec ide?
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ruya kaže...
Ma sony je zakon ali kad je skup 😡 koliko movie places za online igranje na godisnjem nivou ili kako to vec ide?

Koliko znam, cca 360kn godišnje je pretplata na PS+. Uz njega imaš popuste na storeu i dobiš besplatne igre svaki mjesec. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Jel netko vec prednarucio igru ili cekate demo?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Sve ti to ovisi , ako si financijski mozes priustit ps4 i fifu te neke druge igre kupi. Meni je uvijek bio veci gust igrat iz fotelje/kauca na velikoj telki nego na pcu ali opet trenutno igram igre tipa poe,dotu, prije i d3 te wow te si jednostavno nisam nikako mogo opravdati trosak plejke tj vise me bodu u oci cijene igara. Ali osobno sam igrao fifu 16 i na ps4 od frenda kojih 2mj i mogu rec da mi je to bilo puno bolje iskustvo nego igra na pcu sa masu cheatera i ostalih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
360 kn je ngd oko 50 e ako se ne varam?
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Najjeftinije ti ispadne ako godišnju pretplatu uzmeš preko PSN. Tada te dođe 365kn. Možeš naći preko oglasnika i za jeftinije ali nisam nikada probao. To nije službena prodaja pa nikad ne znaš na što možeš naletjeti a nije neka razlika da bih riskirao. Našao sam prije desetak dana lika koji prodaje godišnju PSN pretplatu za 100kn?? Dosta mi je takvih nevejrojatnih ponuda. U svakom slučaju imaš neke bonuse poput popusta na kupnju nekih naslova, svaki mjesec dva naslova besplatno. Iako ja u ove tri godine nisam skinuo tri igre jer me ništa nije interesiralo. I tako... ne možeš to zaobići pa onda previše ne razmišljam o tome. Koliko sam skužio imaju preko 6 milja pretplatnika pa puta 50 eura pa ti vidi koliko zarade samo na tome. OK, treba to sve održavati, sve te servere i tako ali opet, mislim da zaslužujemo bolju i bržu uslugu s obzirom koliko im novca ostavimo..

Preko oglasnika se da naći povoljno PS4, pogotovo sada kada su neki operateri nudili uz određenu uslugu PS4. To im je znatno spustilo cijenu jer se našla hrpa novih PS4 na njuškalu. Malo baciš pogled, uvijek se ukaže dobra prilika. Ja ću svoj prodati kada izađe neo.Valjda ću dobiti za njega 1200kn. U njemu nije nikada ništa bilo osim fife, uncharteda 4 i TLOU... 

365kn = 48.6 eura

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 20:31 (movie).
16 godina
FIFA 17

movie ,jel ti ljepsa grafika na ps4 il pc,jer ja isto planiram jedino ps4 za fifu,sad sam dobio ideju da pc spojim na tv,i slika mi je sva cudna na tvu,dok je na monitoru wow...tv 40 inca,monitor 24

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

movie ,jel ti ljepsa grafika na ps4 il pc,jer ja isto planiram jedino ps4 za fifu,sad sam dobio ideju da pc spojim na tv,i slika mi je sva cudna na tvu,dok je na monitoru wow...tv 40 inca,monitor 24

Znam fifu na PS4 igrati i na monitoru od 24" kada me žena potjera od televizora. Inače igram na 50" tv i meni je grafički igra dotjeranija na PS4. Namjerno neću reći ljepša jer će uvijek netko imati neki argument za i protiv. No definitivno su se više potrudili oko PS4 vertije igre. Razlika je u detaljima i subjektivna.

12 godina
neaktivan
toninho kaže...

Meni je uvijek bio veci gust igrat iz fotelje/kauca na velikoj telki nego na pcu 

nije mi jasan ovaj argument za konzole. pa pc se prikljuci na telku ko i konzola, imas i kontroler ko na konzoli ( i bezicni ako hoces)... i na kraju, ako imas fotelju za konzolu, onda ju imas i za pisi. :D

17 godina
jovial kaže...

nije mi jasan ovaj argument za konzole. pa pc se prikljuci na telku ko i konzola, imas i kontroler ko na konzoli ( i bezicni ako hoces)... i na kraju, ako imas fotelju za konzolu, onda ju imas i za pisi. :D

Pa recimo da postoje razna računala na raznim mjestima. Meni je tv u dnevnom boravku a računalo na galeriji. Imam Obsidian 800D kućište i sa svime unutra sve zajedno je teško preko 20kg. Nosati to po kući svaki put kada mi se igra i nije neki hobi. PS4 mi stoji uvijek pored tv i samo ga upalim. Ako me žena potjera lako ga primim pod ruku i na galeriju s njim i igram na 24" monitoru...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
jovial kaže...

Pa recimo da postoje razna računala na raznim mjestima. Meni je tv u dnevnom boravku a računalo na galeriji. Imam Obsidian 800D kućište i sa svime unutra sve zajedno je teško preko 20kg. Nosati to po kući svaki put kada mi se igra i nije neki hobi. PS4 mi stoji uvijek pored tv i samo ga upalim. Ako me žena potjera lako ga primim pod ruku i na galeriju s njim i igram na 24" monitoru...

pa unjesto da nosis komp do tevea, donesi si teve kod kompa :D

10 godina
FIFA 17

PS je sinonim za igranje i tako ce bit vjerojatno jos dugo vremena. Tko god si moze priustiti PS neka si ga uzme, nece pozalit, ipak je nekako veci gust igrat na PS-u nego na PC-u... Cekam sad da puste ovaj novi i onda se nadam ubost PS4 povoljno na oglasu... Mislim da bi me fifa i ufc drzali 365 dana uz tv

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 23:05 (Shivi).

0 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

pa unjesto da nosis komp do tevea, donesi si teve kod kompa :D

30 kg 50" tv nije nešto što mi se nosi po stepenicama gore dolje. Nema šanse da ga sam odnesem zbog veličine što znači da bi trebao maltretirati još nekoga da mi ga pomogne nosati kada mi se digne. Da skratimo, nije praktično. Zato je tu PS4.

14 godina
FIFA 17

Kupiš još jedan TV ili se rastaviš, ovisi što ti je jeftinije.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Kupiš još jedan TV ili se rastaviš, ovisi što ti je jeftinije.

Imam u kući 3 tv i nemam potrebu za četvrtim. Samo sam odgovarao na post da je jednostavno računalo donijeti do tv, što nije istina u svakom slučaju. Nosat kućište teško preko 20 kg stepenicama i nije neki gušt. Ista stvar je s televizorom kada mi kaže onda odnesi tv do računala, jer on je još teži. Zato i imam PS4. Malo mlatim na PC malo na PS4. Ako me žena potjera iz dnevnog boravka odnesem PS4 do monitora ako mi se igra PS4. Djeci u sobu ne želim ulaziti zbog tevea iako ih odavno nema doma. No kako sam veći dio dana solo doma, uzurpiram televizor do večernjih sati. Tih par sati izađem ženi u susret. Jedino ako je nogomet u pitanju na tv onda se ona pobere u jednu od soba i ja sam gospodar dnevnog boravka.

Čudan grb MC u fifi17 ili sam ja nešto propustio?

http://www.ultimateteam.co.uk/2016/07/30/fifa-17-manchester-city-ratings-predictions-fut/

14 godina
neaktivan
movie kaže...

To im je novi,nedavno su ga promjenili.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice