FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 16

uzmi aubameyanga on je meni bio najbolji u bundesu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Sokratis mi izvodi korner po defaultu sto je bez veze jer on bi trebao da skace. Koji igrac treba da izvodi korner a da ne pravim rupu nazad zbog kontre? Logicno bi bilo neki nizi?! Iz sredine ili odakle vec?
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Slazem jeftinu bundesligu, ima li tko kakav prijedlog? Kad idem po marketu neodlucan sam jer mi se dosta igraca dopada haha... Zasad imam rodrigeza, benatiu i schurlea, mislim si jos ubacit gustava, a najveca nedoumica mi je napadac i jedan CM... Kakav je Draxler?

Goretzka na CM je jednostavno, pod moraš. Jedan od pet igrača koji su me definitivnio iznenadili u ovoj igri...

10 godina
protjeran
Gdje iskopa ovog Goretsku? Nikad cuo za njega. Hahaha Izgleda da je bolji od Kevina Princa?
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

Slazem jeftinu bundesligu, ima li tko kakav prijedlog? Kad idem po marketu neodlucan sam jer mi se dosta igraca dopada haha... Zasad imam rodrigeza, benatiu i schurlea, mislim si jos ubacit gustava, a najveca nedoumica mi je napadac i jedan CM... Kakav je Draxler?

Goretzka na CM je jednostavno, pod moraš. Jedan od pet igrača koji su me definitivnio iznenadili u ovoj igri...

Taman sam ga doveo i dodem tu, a ti ga predlozis

17 godina
mackocicko2004 kaže...
Gdje iskopa ovog Goretsku? Nikad cuo za njega. Hahaha Izgleda da je bolji od Kevina Princa?

Meni je tri puta bolji i savršen za CM, naravno sve ovisi za koju ga poziciju i u kojoj formaciji koristiš...

Za 4-3-3(4) je perfektan

Večeras u 22h po našem vremenu počinje EA konferencija i predstavljanje fife.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 13:15 (movie).
10 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Meni je tri puta bolji i savršen za CM, naravno sve ovisi za koju ga poziciju i u kojoj formaciji koristiš...

Za 4-3-3(4) je perfektan

Ja cu ga probat gurnut sa thiagom u vezu, formacija 4-4-2 ili 4-2-3-1, ovisi koga pokupujem haha

Jedino predstavljanje iscekujem radi novog engina, necu nista bit hypan dok ne probam demo (navodno ce to bit full igra sa 9 ili 10h triala)... Nadam se da nece bit tak dobra pa da cu je morat kupit

10 godina
Mnogooooo sam mamuran za fifu :-\
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Za 4-3-3(4) je perfektan

Ja cu ga probat gurnut sa thiagom u vezu, formacija 4-4-2 ili 4-2-3-1, ovisi koga pokupujem haha

Jedino predstavljanje iscekujem radi novog engina, necu nista bit hypan dok ne probam demo (navodno ce to bit full igra sa 9 ili 10h triala)... Nadam se da nece bit tak dobra pa da cu je morat kupit

Thiago ima def 57 a phy 64?! Da li je to dovoljno za odbranu ?Nekako se bojim tako malog def.

10 godina
protjeran
FIFA 16

Juce smo sin i ja igrali niz tekmi i dosli smo do zakljucka da smo konacno

naucili da igramo koliko toliko pristojno.

Jednostavno,cini mi se, da sad gubimo zato sto su protivnici bolji

a ne zato sto mi ne znamo da igramo .To je normalno jer uvijek ce biti boljih..

Da li sam u pravu pokazace vrijeme ...

Izgubio sam strah od protivnika ,branim se dosta bolje ,sad i ako me bijedi ne nerviram se toliko.

Najvaznije je da sam prestao da psujem Boga ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Potpuno sam,sa 2 krs BPL ekipe sam usao u 5 div. Kupio skoro fifu 16 .

Za mene uspjeh .

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 18:19 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shivi kaže...
BREITLING kaže...

Bez hakana cahanogloua nemoj pravit bundesligu..na cam je najbolji.. vidal je odlican ali je skuplji. Junuzovic odlican..ima dosta dobroh igraca.mozda ti je bolje seria a ako nemas coina.

Malo sam u recesiji ali jbg... Prije 5min sam ubo Lenoa i Thiaga po 1000 i sa contractom preko 20 :) najveca briga mi je neki ubojiti napadac, neki finisher...

Bježi od Lena, daleko najgori golman u igri. Uzmi Sommera, ja ga koristim već duže vrijeme, među top 3 golmana u igri sigurno...
Chicharito mi je bio odličan, dok ga nisam zamjenio Aubom. Nazad stavi Rodrigueza, Topraka, Sokratisa i Diekmeiera. Sredinu slaži kako ti paše...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Shivi kaže...
BREITLING kaže...

Bez hakana cahanogloua nemoj pravit bundesligu..na cam je najbolji.. vidal je odlican ali je skuplji. Junuzovic odlican..ima dosta dobroh igraca.mozda ti je bolje seria a ako nemas coina.

Malo sam u recesiji ali jbg... Prije 5min sam ubo Lenoa i Thiaga po 1000 i sa contractom preko 20 :) najveca briga mi je neki ubojiti napadac, neki finisher...

Bježi od Lena, daleko najgori golman u igri. Uzmi Sommera, ja ga koristim već duže vrijeme, među top 3 golmana u igri sigurno...
Chicharito mi je bio odličan, dok ga nisam zamjenio Aubom. Nazad stavi Rodrigueza, Topraka, Sokratisa i Diekmeiera. Sredinu slaži kako ti paše...

Do sada me leno nije razocarao, a rodrigez je valjda must have u bundesligi, predobar je :) o sokratisu sam razmisljao, mozda njega uparim sa benatiom, budem jos vidio...

Macko, ja inace vezu uparujem sa jednim ofenzivnim i kreativnim igracem te drugim defanzivcem, ne igram sa dva defanzivca jer onda kad treba iznest loptu i proigrat to svugdje leti samo ne mom igracu, a o zadnjem pasu da ne govorim... Kad se branim dovoljno je da thiago isprati igraca, ne mora uletavat u noge itd. jer ima tko mora ;)

Kad gledam igrace koji se nude, razmisljam si o 4-3-3 sa krilima ili uski 4-4-2... vidjet cu jos, ovisi koga dovedem... Dosadilo mi je malo igrat sa istom formacijom, treba mijenjat za veci uzitak bez obzira sta mozda bude kanta dok se ne uigram :D

17 godina
FIFA 16

Ja ne znam je li ima ovdje i jedan lik kojem je golman zabio toliko autogolova kao meni? Nemam riječi, stvarno nemam riječi jer ovo definitivno nije normalno. Kako da igram ebenu igru ako dobijam ovakve golove?

Ali to nije sve. Nakon mog kornera lik ispuca s golmanom loptu i dogodi se ovakva situacija koja mi je neobjašnjiva i van svake logike. Moj igrač stoji nezainteresiran za ono što će se dogoditi. Ovako nešto još nisam doživio. I kako da ga ja sada stignem? Kako golman ispuca tako dugu i idealnu loptu, strašno..

Gotovo 70% posjeda, 15 udaraca po golu a lik bez ikakve igre i muke zabije ovakva dva gola? Mislim da je u cijeloj tekmi puknio 3/4 puta po golu..

Evo i prvi službeni trailer za fifu 17.. onako na prvu grafički izgleda brutalno...

https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-developer-interview-ea-sports-fifa-17-the-journey

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 22:48 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

U 5 div. 5 izgubio ,1 remi i jedna pobjeda.

Da li je moguce da su toliko jaci protivnici nego u 6. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...

Ja ne znam je li ima ovdje i jedan lik kojem je golman zabio toliko autogolova kao meni? Nemam riječi, stvarno nemam riječi jer ovo definitivno nije normalno. Kako da igram ebenu igru ako dobijam ovakve golove?

Ali to nije sve. Nakon mog kornera lik ispuca s golmanom loptu i dogodi se ovakva situacija koja mi je neobjašnjiva i van svake logike. Moj igrač stoji nezainteresiran za ono što će se dogoditi. Ovako nešto još nisam doživio. I kako da ga ja sada stignem? Kako golman ispuca tako dugu i idealnu loptu, strašno..

Gotovo 70% posjeda, 15 udaraca po golu a lik bez ikakve igre i muke zabije ovakva dva gola? Mislim da je u cijeloj tekmi puknio 3/4 puta po golu..

Evo i prvi službeni trailer za fifu 17.. onako na prvu grafički izgleda brutalno...

https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-developer-interview-ea-sports-fifa-17-the-journey

Veca sranja se desavaju na PS4 nego na PC @ hahahah

Ovde ubise citeri sa 100 % atributima i auto golovima !Ja do sada na PC nisam takve golove primao . :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 23:04 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
Eto, nek i Slaven Belupo koji puta pomrsi konce Dinamu. :-)

1 0 hvala 0
10 godina
prcko_croatia kaže...
Eto, nek i Slaven Belupo koji puta pomrsi konce Dinamu. :-)

Ja sam gazio nekog lika "slaven belupo"  

13 godina

Movie, ja sam dobio gol tako sta sam sa stoperom iso dodavat svom golmanu koji kao da je tako rec htio izbjec loptu, znaci doslovce tip je htio izbjegnut loptu skroz, da bi ga pogodila u lijevo rame, i od ramena se odbila iza u gol, tko god uspije to nadmasit svaka mu cast. a to sta se tebi desilo, to se zna desit kad se lopta vraca golmanu a ti drzis sprint dokraja, pusti sprint i ne pokusavaj ispucavat izprve ako stvarno nemoras nego ustopaj bez sprinta i onda odradi sta si zamislio.

Origin ID: ReaLazio
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Movie mislim da te igraci bojkotiraju... Svaka cast na volji za igru, kao sta sam vec prije napisao, mislio sam da mene igra zaj., ali kad vidim sta se kod tebe desava, nemam rijeci...

Jucer sam bio naknap sa vremenom i idem bacit jedan brzi turnir protiv CPU na prof. Odigrao sam dvije tekme 0:0, dominacija sa posjedom itd. ali nebi zabio gol da si ne znam sta, cak sam jako tesko dolazio u sanse, sad se pitam jel sam toliko pao u igri ili je cpu toliko dobar u obrani na toj razini? Ili jednostavno nisam navikao na njegovo citanje kontrola i drugacije postavljanje nego sto to rade "zivi" igraci? Jos me nervira kod cpu sto se dodaje 10min u zadnjoj liniji i sa golmanom i ne mozes mu nikako uzet loptu jer je nepogresiv, cak i kad je ispuca dobije skok i vrati iza -.-

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Movie mislim da te igraci bojkotiraju... Svaka cast na volji za igru, kao sta sam vec prije napisao, mislio sam da mene igra zaj., ali kad vidim sta se kod tebe desava, nemam rijeci...

Jucer sam bio naknap sa vremenom i idem bacit jedan brzi turnir protiv CPU na prof. Odigrao sam dvije tekme 0:0, dominacija sa posjedom itd. ali nebi zabio gol da si ne znam sta, cak sam jako tesko dolazio u sanse, sad se pitam jel sam toliko pao u igri ili je cpu toliko dobar u obrani na toj razini? Ili jednostavno nisam navikao na njegovo citanje kontrola i drugacije postavljanje nego sto to rade "zivi" igraci? Jos me nervira kod cpu sto se dodaje 10min u zadnjoj liniji i sa golmanom i ne mozes mu nikako uzet loptu jer je nepogresiv, cak i kad je ispuca dobije skok i vrati iza -.-

Jutros ustanem u 6 i hajde da bacim online jednu pred posao.Nesto zajebava internet i onda odlucim

protiv kompa da odigram na wc i ladno pobijedim 2:1 s tim da sam mu bukvalno poklonio taj jedan gol ! :)

Tim ovaj na slici,slozio ga je Ralle Hd samo tako ,svaka mu dala ! hahahah

Online me je islo juce samo tako ,imao sam sansi koliko hoces ali ne mozes zabiti da ga ebes ili brane golmani kao macke i li

jednostavno pogodim precku,stativu...

Bitno da sam se oslobodio straha od protivnika .Sad ko je bolji pobjedi ili EA odradi svoje .

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 9:20 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Nikako ne koristim Teammate contain ,uvjek se branim samo jednim igracem dok vidim ljudi masovno udvajaju .

To mi je jedna od zadnjih nedoumica da li ima vise stete ili koristi od toga ? :)

Kad kratkih kornera da li mogu da odmah dovucem 2 igraca da to pokriju i kako ako moze ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 10:36 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kad je igra pravedna onda dobiješ ovo.
Hlađenje od Futa opet.
To mi je zato što sam odlučio ne kupovati nove igrače i ne prekidati kad pušim nekoliko golova.
Da si sad namjerno smanjim onaj
DNF na 28% opet bi nanizali nekoliko pobijeda.
Nek pljugaju svi redom u Ea-e.

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
prcko_croatia kaže...
Hlađenje od Futa opet.
To mi je zato što sam odlučio ne kupovati nove igrače i ne prekidati kad pušim nekoliko golova.

Bitno ti je da znas da igras, sto gubis ,nema veze ,igraj za svoj cejf ! :)

Dovedem igraca na 5 m,golman matiran ovaj pogodi stativu ,izgubim 4:2 ,nista ,idemo dalje  ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 12:43 (mackocicko2004).
17 godina
TheDarkSide kaže...

Movie, ja sam dobio gol tako sta sam sa stoperom iso dodavat svom golmanu koji kao da je tako rec htio izbjec loptu, znaci doslovce tip je htio izbjegnut loptu skroz, da bi ga pogodila u lijevo rame, i od ramena se odbila iza u gol, tko god uspije to nadmasit svaka mu cast. a to sta se tebi desilo, to se zna desit kad se lopta vraca golmanu a ti drzis sprint dokraja, pusti sprint i ne pokusavaj ispucavat izprve ako stvarno nemoras nego ustopaj bez sprinta i onda odradi sta si zamislio.

Ne kužim o kakvom sprintu pričaš? Nisam ništa držao. Lotu je golman štopao no ona mu se od noge odbila u zrak, pogodila ga u lakat mislim lijeve ruke i odbila se u gol.

Uopće nisam niti pokušavao ispucati loptu, već štopati i krenuti s njom malo naprijed da vidim kome ću dodati. No Lloris je to napravio jako traljavo.

Interesantno je da se ovakva shranja nisu nikad događala. Pa ne igram nogomet od jučer niti nisam debil da nemam pojma o osnovnim stvarima. Zašto nisam niti jedan ovakav gol dobio niti u jednoj fifi do sada a u ovoj sam dobijao golove da ih je neugodno pokazati.. i ne samo ja, nego i moji protivnici.

Inače ja jako puno igram s golmanom i zadnjom linijom tako da možda dođem u situaciju da vidim golmanove greške više nego netko tko s golmanom odigra 2/3 puta u tekmi. Nisam od onih da se dodaje s golmanom ali ako mi lik radi presing na mojih 20m bez problema mogu igrati cijelo poluvrijeme ispred svog gola pa nek trči zamnom.. No u pravilu tada dolazi do ovakvih grešaka, kao da te igra kažnjava. To kaj lik ide kao kamikaza u moje igrače i samo uklizava, to nema veze..

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 11:56 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne kužim o kakvom sprintu pričaš? Nisam ništa držao. Lotu je golman štopao no ona mu se od noge odbila u zrak, pogodila ga u lakat mislim lijeve ruke i odbila se u gol.

Uopće nisam niti pokušavao ispucati loptu, već štopati i krenuti s njom malo naprijed da vidim kome ću dodati. No Lloris je to napravio jako traljavo.

Interesantno je da se ovakva shranja nisu nikad događala. Pa ne igram nogomet od jučer niti nisam debil da nemam pojma o osnovnim stvarima. Zašto nisam niti jedan ovakav gol dobio niti u jednoj fifi do sada a u ovoj sam dobijao golove da ih je neugodno pokazati.. i ne samo ja, nego i moji protivnici.

Sto bi rekao Stipe Balkan,SIDA ! :)

10 godina
prcko_croatia kaže...
Hlađenje od Futa opet.

Bilo je mnogo takvih utakmica jednu sam i ja slikao izmedjuostalog, drugi gol sam dao u 90+ 

12 godina
FIFA 16

evo malo fifa 17 gameplaya

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

evo malo fifa 17 gameplaya

Pa ono, ne izgleda loše...no nije izgledala loše ni fifa 16...

12 godina
FIFA 16

meni to i dalje dosta plastično izgleda, slicno je fifi 16 jako na prvi pogled samo je još malo ušminkanije zbog frostbite enginea

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice