Mozda bude jeftinija preko Mexica ! :)
Ne znam kako se preko meksika kupuje igra za PS4?
Ne znam kako se preko meksika kupuje igra za PS4?
Koliko je to u eurima?
99,8 eura
93,2 eura
73,2 eura
kupci fife16 na PS4 vidim dobiju najjaču verziju sa 10% popusta u prednarudžbi...
Pa valjda ce pasti cena, koliko bese 16. kad je izasla zaboravio sam, 60 eura?
Imam ja lika od kog kupujem igre, npr fifu 16 sam uzeo za 4300 dinara to ti dodje 35 eura. Nadam se da cu i 17 naci ispod 50 eura, na kraju krajeva ne moram ni kupiti odmah cim izadje.
Za pc govorim,Hola i tako to!
Mozda za ps4 moze pomoci :
http://support.smartdnsproxy.com/customer/portal/articles/1490720-ps4-dns-setup-for-smart-dns-proxy
Kao sta sam napisao prije, pricekat cu koji mjesec kad izade nova igra i mozda bude u trezoru pa cu igrat za 4€ mjesecno, a ne da je kupim ko 16. i onda joj proklinjem sve :D Ako ju ne stave u trezor, jbg kupit ce se, ali opet ce se nac jeftinije nego sto je sad...
BTW i za PC mozes dobit 10% popusta u prednarudzbi ak imas origin access...
Kao sta sam napisao prije, pricekat cu koji mjesec kad izade nova igra i mozda bude u trezoru pa cu igrat za 4€ mjesecno, a ne da je kupim ko 16. i onda joj proklinjem sve :D Ako ju ne stave u trezor, jbg kupit ce se, ali opet ce se nac jeftinije nego sto je sad...
Ko da su 100 E neke pare..... :)
Znaci castis me deluxe izdanjem? ;)
Odgovaraš na moj post u kojem navodim cijene za PS4 i govoriš o meksiku? Koliko vidim cijene za PC su nešto niše od cijena za konzole..
Na konzoli ne trebaš imati ništa za popust osim fife16...
Odgovaraš na moj post u kojem navodim cijene za PS4 i govoriš o meksiku? Koliko vidim cijene za PC su nešto niše od cijena za konzole..
Za PC najjaca verzija 80 e cini mi se ...
Znaci castis me deluxe izdanjem? ;)
Ja cu sebi preko Hole i Meksickog origina da kupim super de luxe za pC ! :)
Upravo sam odigrao jednu tesku utakmicu u 3. diviziji, izasao lik posle 65 minuta a hteo sam dvocifren rezultat.
dobro je izdrzao... imas ljude koji u 20. nakon 2:0 kvitaju...
jucer sam se namucio sa jednim (2:1), cvrsta tekma, on zabije u 45+ (klasika kod mene tad dobit gol)... drugo kad je krenulo opet ista prica, borba na sredini, bez prilika do jedno 70. tad sam zabio dva gola u prakticki dvije minute hehe. prvi sam ga izigrao, uspio sam slozit cca 5-6 dodavanja iz prve i doslovno se usetao u gol. to ga je valjda raspizdilo jer je kreno sa centra u solo prodor gdje sam mu odmah sa zadnjim veznim uzeo loptu, sa tri dodavanja sam dosao na 20m i opalio u suprotni kut lik je onda sve bacio u napad, dugo nisam imao takav pritisak i opsadu pred golom, nisam mogao izac 30m od gola...
Pa ovo što najavljuju vrlo vjerojatno je vezano uz euro. Pošto ekskluzivu ima konami, vrlo vjerojatno zato ovo nazivaju festivalom nečega. No tko zna, vidjet ćemo za dva sata. Što se fife 17 tiče i prvog gameplaya njega ćemo vidjeti u nedjelju. Točnije za 2 dana, 5 sati i 33 min...
Pa ovo što najavljuju vrlo vjerojatno je vezano uz euro. Pošto ekskluzivu ima konami, vrlo vjerojatno zato ovo nazivaju festivalom nečega. No tko zna, vidjet ćemo za dva sata. Što se fife 17 tiče i prvog gameplaya njega ćemo vidjeti u nedjelju. Točnije za 2 dana, 5 sati i 33 min...
E hvala ti, bas me zanima gejmplej nove fife
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ihYEJkI0nMgIc:FFA16PCC
Sada idemo po taj EURO naslov
Imam 8 bodova 6. div. Fut i jos 5 utakmica.Uzme mali da igra 4 pobjede i osvoji titulu ! :)
Ne znam sta mu bi ?! hahahah
Imamo 40 k,kojeg obojenog ST da kupim Bundes i BPL ?
Neko pomenu Longa ?!
Mali hoce Rafaela plavogna ST ?
Mali hoce Rafaela plavogna ST ?
Raffael ti je odličan na CAM i CF, na ST je najlošiji od navedene tri pozicije..malo je problematičan jer je mekan. Baš sam ga danas prodao kao i sve brazilce. Došlo mi da opet malo igram s francuzima i po prvi put s Pogbom u ovoj fifi..
Ne kužim, imaš na futheadu recenzije gotovo svih bitnih igrača pa malo prouči što bi ti najbolje odgovaralo..
Treba te sada izbjegavati jer plava kartica sama igra...
Treba te sada izbjegavati jer plava kartica sama igra...
Ma sad igramo solidno ! :)
Mi i oni ,2:1 ,sve je jasno .
U ovoj igri hemija nema znacaj,CM jake i sto brze mrcine,napad isto sto brzi ,odbrana isto .
Katastrofa od ekipe, ja tako nikada ne bih igrao bez obzira na sve. Kako ti nije neugodno imati sve brončane na klupi? Kaj kad ti se jedan ozlijedi?
Slazem jeftinu bundesligu, ima li tko kakav prijedlog? Kad idem po marketu neodlucan sam jer mi se dosta igraca dopada haha... Zasad imam rodrigeza, benatiu i schurlea, mislim si jos ubacit gustava, a najveca nedoumica mi je napadac i jedan CM... Kakav je Draxler?
Bez hakana cahanogloua nemoj pravit bundesligu..na cam je najbolji.. vidal je odlican ali je skuplji. Junuzovic odlican..ima dosta dobroh igraca.mozda ti je bolje seria a ako nemas coina.
Bez hakana cahanogloua nemoj pravit bundesligu..na cam je najbolji.. vidal je odlican ali je skuplji. Junuzovic odlican..ima dosta dobroh igraca.mozda ti je bolje seria a ako nemas coina.
Malo sam u recesiji ali jbg... Prije 5min sam ubo Lenoa i Thiaga po 1000 i sa contractom preko 20 :) najveca briga mi je neki ubojiti napadac, neki finisher...