FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Hexfire kaže...

Upitno je s obzirom da bi Frostbite trebao po nekoj logici donijeti puno bolji prikaz od trenutnog. Iako smo opet limitirani konzolama, jbg. A i nije isto da nešto radi i da radi kako spada.

200-300 eura su grafičke niske/srednje klase. Ak ti je i to puno onda gaming nije sport za tebe.

Pa sad igram igre ali nisam opterecen bas da svaka mora da ide na full sve sa 8xAA i sl. :)

Sledeca nadogradnja ce mi ici prema R9 380 ili nesto u tom  rangu .

Realno, za 200+e moze se naci graficka da 90 % igara sljaka bez problema .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 9:18 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
The_K kaže...

Meni je prva fifa 14 trebalo mi je nekih 7,8 mjeseci da udjem u prvu diviziju i onda mi je trebalo mozda mjesec da je osvojim sjecam se da sam u drugoj diviziji proveo neka 2,3 mjeseca 

Svaka cast ,znaci nije fifa za mene ,nemam pojma i nikad necu biti 1 div. :)

Sad sam na pragu 5. div. i Fut i seasons i to ce mi biti najveci uspjeh u fifi ! hahahhaha

Zasto se toliko zamaras divizijama? Ja ako sam u trecoj, ti u sestoj, to ne znaci da si losiji igrac od mene... U ovogodisnjoj fifi "sreca" je veliki faktor... Ne bi bilo iznenadenje da me dobijes u par tekmi pod normalnim uvjetima, mozda si dobar igrac, ali u kljucnom trenutku te neka visa sila omete

11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
blowfish_cro kaže...

I kakve to veze ima? Nvidia nije ciljala na budget opciju sa 10xx serijom i nikad to nisu ni najavljivali. To su flagship modeli, a to koliko je cijena pretjerana i kolika im je isplativost je neka druga priča. Ima i AMD skuplje kartice, nije to poanta. 

Ali da, zahtjevi su nepoznanica, iako će vjerojatno biti dosta veći od trenutnih.

Poanta je da ne treba vjerovati marketinškim glupostima i na tome temeljiti išta.  

Poanta stoji, ali ipak nekako vjerujem u ovo. Možda neće biti u potpunosti ono što reklamiraju, ali vjerujem da mogu napraviti dobru stvar sa takvom budget karticom. Djeluje mi kao odličan potez i mislim da će time otkinuti dobar dio kolača od Nvidie.

200€ ne bi trebalo biti puno za nikog tko malo ozbiljnije koristi PC, ne nužno za gaming.

10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Zasto se toliko zamaras divizijama? Ja ako sam u trecoj, ti u sestoj, to ne znaci da si losiji igrac od mene... U ovogodisnjoj fifi "sreca" je veliki faktor... Ne bi bilo iznenadenje da me dobijes u par tekmi pod normalnim uvjetima, mozda si dobar igrac, ali u kljucnom trenutku te neka visa sila omete

Juce pokusam da igram Cup online 2x,razbili su me u prvoj tekmi tako da vidim gdje mi je mjesto ! :)

U season cu uci u 5 div, pa cu da vidim da li mogu bar da ostanem tu .

Cim pocnem da igram vidim koliko je protivnik jak,nekako ljudi znaju da podese tim ili stave all out attack ili sta vec

tako da ne mogu centar da predjem .Ono da se branim cijelu tekmu i cekam jedan lucky moment nije mi u mentalitetu.

Bice bolje .....

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...

Poanta stoji, ali ipak nekako vjerujem u ovo. Možda neće biti u potpunosti ono što reklamiraju, ali vjerujem da mogu napraviti dobru stvar sa takvom budget karticom. Djeluje mi kao odličan potez i mislim da će time otkinuti dobar dio kolača od Nvidie.

200€ ne bi trebalo biti puno za nikog tko malo ozbiljnije koristi PC, ne nužno za gaming.

Mislim da se igre prave za prosjecan PC ,Mali igra na GPU 2047MB NVIDIA GeForce GT 730 GTA 5 ,stekne tu i tamo ali igrivo je !

Meni je prioritet brz rad u svakodnevnim aktivnostima,znaci volim da mi brzo otvara osnovne programe.SSD disk je veliki napredak. :)

Grafica za 100 e polovna moze da pici sasvim ok ,moju ( Radeon 7850 ) sam prije 15 mj platio toliko i nemam potrebe da je mijenjam.

Jos nisam nasao igru da nece da radi ,mozdi bi Crysis stekao ili neka tako sl. Doduse,FC4 ide jedva na 40 fps ! :)

i5+8 GB +SSD i nema krize ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 10:44 (mackocicko2004).
12 godina
neaktivan
FIFA 16

ne kuzim sta bi taj frostbajt trebao toliko napredniji pc. ako se u njemu vrte igre na konzolama onda znaci da ce to na pc-ju vrtit bilo koja osrednja graficka kartica.

imam 750ti i jos nisam naisao na igru koja ne bi radila od medium do ultra postavki.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 11:34 (jovial).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
jovial kaže...

ne kuzim sta bi taj frostbajt trebao toliko napredniji pc. ako se u njemu vrte igre na konzolama onda znaci da ce to na pc-ju vrtit bilo koja osrednja graficka kartica.

Bravo ! :)

Kad bi pravili igre da rade samo na jakim masinama odmah bi stavili kljuc u bravu !

Tako ce i fifa 17 da radi na prosjecnom " krsicu "  !

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 11:50 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
jovial kaže...

imam 750ti i jos nisam naisao na igru koja ne bi radila od medium do ultra postavki.

Frostbite je engine. Na njemu se vrte i igre na Windowsima, recimo Battlefield ili Battlefront. Na konzolama je grafika malo prilagođena hardwareu, ali razvoju igara za PC na istom engineu konzole ne bi trebale predstavljati ograničenje. Ako iskoriste potencijal Frostbitea i boostaju grafiku, trebat će i bolji hardware. 

10 godina
protjeran
FIFA 16

Da li je moguce da se vec pojavio pre-order za fifu 17?
https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-pre-order-offers

Opet sad Hola i petljanje po Meksiku ?! :)

P.S. System requirement za fifu 17 !

http://fifa17news.com/fifa-17-system-requirements-full-version-and-demo/

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 14:17 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Ova igra tacno ti nekad ne da da pobedis, sad mi treba barem bod da udjem u drugu diviziju igram sa dortmundom i dobijem real, lik veze neam uz to ukljucio 10 torenata jedva se krecu od laga po terenu, da mi sa ronaldom gol iz penala kojeg nisam ni pravio, posle toga ja 2 precke imao, + 3 situacije 1 na 1 i ne vredi, ne bih dao gol nema sanse

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Nasao sam xbox one za 220 e 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...

Koliko ima igraca na toj platformi ?

17 godina
blowfish_cro kaže...

Čemu ovo? Ako si ti imao problema, ne znači da će i ih imati drugi. Ja igram i na GTX 970 i na R9 270x bez ikakvih problema.

Osim toga, AMD izdaje RX 480 karticu koja bi trebala biti najbolja budget opcija na tržištu, koštati 200€ i imati performanse GTX 980!

Čemu ovo? Ako ti nisi imao problema na znači da i drugi neće imati...

S druge strane gdje sam ja rekao da sam imao ikakvih problema? U zadnje tri godine na ovoj temi ljudi koji su imali problema s igrom, svi odreda su imali amd karticu. Stalno sam ovdje i nisam niti jednom primjetio da je netko imao problema s Nvidia grafičkom karticom te zbog toga tražio neki savjet dok ovih drugih imaš koliko hoćeš. Prolistaj malo teme fifa14, 15, 16...

Istina, možda neće imati problema a možda hoće, nikad ne znaš. U svakom slučaju ea i amd se ne ljube što se može vidjeti na netu po pritužbama korisnika amd kartica.. Ništa neobično. Isto tako ima igri koje se ne ljube s Nvidiom jer su firme manekeni amd-ea.. to je danas tako...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 15:19 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

@movie

Dvouim se da li da uzmem PS4 samo radi FIFA 17 ili cu da nadogradim komp msm necu nesto pretjerano jer ce podrzavati sigurno fifu 17 :)

0 0 hvala 0
16 godina
soul_eclipse kaže...

@movie

Dvouim se da li da uzmem PS4 samo radi FIFA 17 ili cu da nadogradim komp msm necu nesto pretjerano jer ce podrzavati sigurno fifu 17 :)

Ps4 se svakako isplati

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo moja lista stadiona za FIFA 16 program stadium server :

http://i.imgur.com/1DYcltZ.jpg

I settings.ini tj provalio sam foru da automatski bira stadione ovako ide :

http://i.imgur.com/sKgv6E9.jpg

Eto,stadioni su vrh odradjeni naravno tu su nove texture dresova,reklame,scoreboard ..itd

Pratim jednog liga sto radi texture nije sweetFX ali igra mocno izgleda :D

0 0 hvala 0
10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Imas sve skoro sa PC + njegove ekskluzive.

10 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

@movie

PS4 se uvijek isplati bilo to radi fife ili radi mozda nekih drugih eksluziva...

17 godina
soul_eclipse kaže...

@movie

Pa gle, ako hoćeš igrati bez problema koji prate PC verziju igre i ako želiš imati 10x veći market i ako želiš biti među nebrojeno puta većem broju igrača onda nemaš kaj razmišljati. No ako si zagriženi PC ljubitelj i sve nabrojano ti ne smeta onda ćeš igrati kao što si igrao i do sada. Ja osobno više ne vidim smisao igranja na PC.

10 godina
movie kaže...
soul_eclipse kaže...

@movie

Pa gle, ako hoćeš igrati bez problema koji prate PC verziju igre i ako želiš imati 10x veći market i ako želiš biti među nebrojeno puta većem broju igrača onda nemaš kaj razmišljati. No ako si zagriženi PC ljubitelj i sve nabrojano ti ne smeta onda ćeš igrati kao što si igrao i do sada. Ja osobno više ne vidim smisao igranja na PC.

Ma svakako da je bolji PS4 ili XBOX ONE od PC, ali treba imati 300-350 eura viska da se konzola kupi  + fifa 17, bez 400 ne mozes da prodjes...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 15:51 (ruya).
17 godina
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Imas sve skoro sa PC + njegove ekskluzive.

Niste se skužili. Mislio je koliko igrača igra na xbone. Dovoljno, sasvim sigurno najmanje 10x više nego na PC. Na svim platformama ima isti broj licenciranih nogometaša samo što xbox ima legende kao ekskluzivu, i tako još bar dvije godine...

10 godina
Vid' stvarno haha nisam skapirao odmah ja mislio da pita za igrice xd
10 godina
protjeran
Nema nesto komentara na forumu o tekmi sa Turskom?! Mandzukic je uzdanica,sad gledam RTL! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Nema nesto komentara na forumu o tekmi sa Turskom?! Mandzukic je uzdanica,sad gledam RTL! :)

Ovo je fifa tema...

edit: interesantne cijene za fifu? Ovako na prvu rekao bih da je sve skuplje 100 kn nego prošlo izdanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 11:22 (movie).
10 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ovo je fifa tema...

edit: interesantne cijene za fifu? Ovako na prvu rekao bih da je sve skuplje 100 kn nego prošlo izdanje

Koliko je to u eurima?

14 godina
FIFA 16

100 Eura ova Deluxe verzija??! Ma bok...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
ruya kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ovo je fifa tema...

Koliko je to u eurima? A nasao sam 13,5 skoro eura, pa nisu normalni 

17 godina
ruya kaže...

Koliko je to u eurima?

99,8 eura

93,2 eura

73,2 eura

kupci fife16 na PS4 vidim dobiju najjaču verziju sa 10% popusta u prednarudžbi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 18:11 (movie).
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Koliko je to u eurima?

99,8 eura

93,2 eura

73,2 eura

kupci fife16 na PS4 vidim dobiju najjaču verziju sa 10% popusta u prednarudžbi...

Pa valjda ce pasti cena, koliko bese 16. kad je izasla zaboravio sam, 60 eura?

10 godina
protjeran
ruya kaže...
movie kaže...
ruya kaže...

Koliko je to u eurima?

99,8 eura

93,2 eura

73,2 eura

Pa valjda ce pasti cena, koliko bese 16. kad je izasla zaboravio sam, 60 eura?

Mozda bude jeftinija preko Mexica ! :)

Konacno sam usao u 5. div. seasons ! :)

Da sam slusao forumase i od 9. mj. igrao samo online do sada bih  mozda bio i u nekoj nizoj . :)

Protiv kompa nisam igrao danima ! hahahah

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 22:34 (mackocicko2004).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice