- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja mislim da prestajem sa fut-om, debilan je gejmplej sacuvaj boze, igracu samo sezonu

Svakako!
Ja sam više naopaki stvari doživio u seasons-u nego u futu...Kvaka je u tome da si prisiljen uzeti neki tim koji je rasturao u ligi inače se zna desiti da 5-6 puta ideš sa 3 igrača na samog vratara i opet nemožeš zabiti...Tko se misli spasiti igrajuči seasons, taj se grdno prevario...

To se dešava svima, a zna se desiti i u RL nogometu...Problem u FIFI je taj..., što jedan Aguero opali sa peterca kao neki pionir iako sam ja napunio dovoljno da razguli mrežu. Problem je taj što moj igrač proslijedi pass u desno a ja sam usmjerio lijevo, jer da je ta lopta otišla mom igraču lijevo, imao bi zicer situaciju, itd...
Ova igra nema balans i ide iz krajnosti u krajnost.
BTW.,
Došao sam u fazu kad nemam više niti jednu želju da dovedem nekoga, jer tu su svi koji su meni potrebni i za koje bi se odmah potpisao na početku sezone, a sve se svodi na BPL. Stoga ne ostaje ništa druge nego malo kemijati sa ovim karticama koje boostaju pojedine atribute, kao i eksprimentisanje sa nekim na oko ne tako opasnim karticama, a koje se u praksi pokažu kao da su plave.
Jučer sam kupio IF Longa https://gyazo.com/bf33f7a96e71cebda6d2d768f1bd1111 , jer je imao jako dobre statse, a nije koštao mnogo coinsa i to je ujedno i jedini igrač ove sezone u mom klubu, a koji nema standardnu boju kartice. Moram priznati da sa luđim napadačom nisam igrao, jer u 1. tekmi je zabio hattrick, zatim to ponovio u slijedećoj, a u 3. opet postigao gol, te sa njim nisam više igrao. Sve navedeno sam postigao u 2. div sa hawk chem. karticom, koja je već bila prikačaena kada sam ga kupio. Slučajno ili ne, ali ovaj Irac nema milosti i ima bolestan skok i realizaciju glavom.
Aguero mi nije imao ovako urnebesan početak, ali odradi on svoje onda kada najviše zagusti...Diego Costa je nešto više u klubu i prvi strijelac. Isto tako me oduševio Hazard za razliku od A. Sancheza, koji je u mojoj režiji bio živa truba.
Druze ,koliko godina ti igras bilo Pes bilo Fifu ?Ocigledno godinama ?! :)
Dobio sam dojam da vecina nas igra nogometne simulacije jos tamo od ISS-a... Kad se samo sjetim fife 99 i golova sa centra golmanu kroz ruke, skarica i atrakcija ko u prici ili fifa 98 i mali nogomet...
yep,moji poceci bili tek na onom kickoff 97 pa onda ISS,pa pes i od 2012 presao na fifu
yep,moji poceci bili tek na onom kickoff 97 pa onda ISS,pa pes i od 2012 presao na fifu
Haha, u isto vrijeme smo presli na fifu, od 2012... Ja sam ponajvise presao zato jer su me golmani izludili u PES-u, tako sam smijesne golove dobivao da to nisu bile istine. Dobijem i u fifi, ali drasticno manje... Moj prvi nogac je bio International Superstar Soccer na nintendu... Znam ga jos tu i tamo odigrat preko emulatora :)
Jel nekome dosadila fifa 16 i zeli prodat? Moj susjed bi htio kupit za PC...
Fifu od prosle godine, pes ceo zivot
Haha, u isto vrijeme smo presli na fifu, od 2012... Ja sam ponajvise presao zato jer su me golmani izludili u PES-u, tako sam smijesne golove dobivao da to nisu bile istine. Dobijem i u fifi, ali drasticno manje... Moj prvi nogac je bio International Superstar Soccer na nintendu... Znam ga jos tu i tamo odigrat preko emulatora :)
Meni je prva bila fifa 94 xd jos na segi original haha ono sa indikatorom kao zvezdica al poceo sam da igram redovno negde od 2000 wining eleven, ono tipa sve na japanskom, imena igraca, meni ma sve ali opet smo znali ko je koji igrac haha
Javi mi se pa se dogovorimo. Imam na acc fifu 14, 15 i 16.

pa u pm ne igraju fifu 16 godinama, svaka fifa se razlikuje od druge u gameplayu...u fifi 11 si bio kralj ako si znao spojit rulet, body feint i jos par finti u nizu, jer se igro legacy defending i igraci bi zujali pokraj tebe dok bi se ti vrtio na lopti kao skiller...u fifi 12 onaj ko je prvi naucio tactical defending je bio baja, u fifi 13 od prilike isto, u fifi 14 je bio bitan complete dribbling i l1 trokut npr, u fifi 15 si bio bog ako si znao kako treba koristit kick off glitch, i u fifi 16 si bog ako znas igrat bez sprinta+rolica+complete dribbling...
ti npr. naucis igrat na jedan nacin u fifi 15, onda dodje fifa 16 i moras skroz mjenjat nacin igre da bi bio uspjesan

Ja ne znam kako imaš snage boriti se sa vjetrenjačama? U prošloj fifi sam ti u 5 tekmi zabio 30 golova a ti meni jedan i to autogol koji sam si sam zabio. U ovoj fifi vrlo vjerojatno te ne bih niti dobio. Prošla i ova fifa nemaju puno zajedničkog. Svake godine neki novi atribut dobije na snazi a prošlogodišnji izgubi. Ne znam zašto se stalno opterećuješ takvim bizarnostima. Igraj i uživaj dok ne izađe nova fifa pa sve ispočetka..
Ima tu jos nesto.....

Kod mene danas opet onako koci online, izgleda da niko sem mene nema tih problema, baksuz teski . Sad vec razmisljam da li cu da kupim fifu 17, a planirao sam.
Poceo sam raditi u klubu gdje su konzole samo PS4,igra raja fife ..
Ali mogu vam reci da dosta ljepse graficki izgleda FIFA 16 na PC-u nego na PS4 :D
Sinoc me je lik pokusao silovat sa messijem, pace abuse na najjace... Lik ima i neymara i messia i samo duge lopte ili l1+trokut, sredina mu valjda sluzi samo za branit se... I naravno kako to biva, obojca su sami ko duhovi, moji bocni kao da su na plazi. Svatko ima svoj stil, ali sam popizdio na to da ja messia nisam mogao nikako stic? Znaci dobije dugu loptu, stopa je i gura si desnom gljivom u for i prkaticki mi prestigne svakog igraca (makar bio 3-4 metara ispred njega), trcim za njim ali nista, ne bi ga stigao ni da si bolt... Izvukao sam 2:2, kazem izvukao jer je nakon 30min bilo 2:0, a ja sam zabio nakon 80+ oba gola... Ne moram ni spominjat festival stativa i precaka, minimalno se desetak puta tresao okvir gola sa obje strane...
Ali mogu vam reci da dosta ljepse graficki izgleda FIFA 16 na PC-u nego na PS4 :D
Pa ne bih se složio s tobom. Igram u istim uvjetima obje igre i da ti ih paralerno pustim na istom monitoru u 1080p kladim se da ne bi prepoznao koja je PC a koja PS4 verzija igre.
Pa ne bih se složio s tobom. Igram u istim uvjetima obje igre i da ti ih paralerno pustim na istom monitoru u 1080p kladim se da ne bi prepoznao koja je PC a koja PS4 verzija igre.
Puno je losija slika na tv-u, neg na pc-u....Bar sto se tice fut-a, a tv mi je full hd ko i monitor od kompa, samo kaj je tv 108 cm a ekran 23 incha(neznam kolko je u cm) - nisam probao singleplayer, mozda je online graficki slabiji radi fps-a??? sam nagadam
Puno je losija slika na tv-u, neg na pc-u....Bar sto se tice fut-a, a tv mi je full hd ko i monitor od kompa, samo kaj je tv 108 cm a ekran 23 incha(neznam kolko je u cm) - nisam probao singleplayer, mozda je online graficki slabiji radi fps-a??? sam nagadam
Pa rekao sam da obje igre igram u istim uvjetima. Znači 1080p na Dell U2410 monitoru. Normalno da na tv ekranu 50" vidiš puno više mana nego na PC monitoru duplo manje dijagonale. No kada obje igre staviš u iste uvjete razlike nema, dapače, nekako PS4 verzija igre bolje izgleda...o mehanici igre da ne pričam. Igrači mi na PC verziji nekako kaotično trče i kreću se i imam osjećaj da su van moje kontrole. Na PS4 da bi napravio puni krug s igračem treba mi duplo manja kretnja nego što je to na PC verziji igre. Kad se zbroje sve mane i prednosti obje platforme, PS4 verzija igre odnosi laku pobjedu..
Kod mene danas opet onako koci online, izgleda da niko sem mene nema tih problema, baksuz teski . Sad vec razmisljam da li cu da kupim fifu 17, a planirao sam.
I da se nadovezem na ovo od juce, eto danas mi radi sve ok, ne mozes biti pametan ...
Necu vise sa ovim da smaram ni vas ni sebe, samo zivo me interesuje sta pravi problem, sa ovako necim nikad se nisam susretao.
I da se nadovezem na ovo od juce, eto danas mi radi sve ok, ne mozes biti pametan ...
Necu vise sa ovim da smaram ni vas ni sebe, samo zivo me interesuje sta pravi problem, sa ovako necim nikad se nisam susretao.
Pa posudi od nekog za početak drugu grafičku, recimo neku GeForce pa probaj par dana igrati i sve će ti biti jasnije.. sistemom eliminacije doći ćeš do uzroka problema
Pa rekao sam da obje igre igram u istim uvjetima. Znači 1080p na Dell U2410 monitoru. Normalno da na tv ekranu 50" vidiš puno više mana nego na PC monitoru duplo manje dijagonale. No kada obje igre staviš u iste uvjete razlike nema, dapače, nekako PS4 verzija igre bolje izgleda...o mehanici igre da ne pričam. Igrači mi na PC verziji nekako kaotično trče i kreću se i imam osjećaj da su van moje kontrole. Na PS4 da bi napravio puni krug s igračem treba mi duplo manja kretnja nego što je to na PC verziji igre. Kad se zbroje sve mane i prednosti obje platforme, PS4 verzija igre odnosi laku pobjedu..
spoji pc na tv, i onda usporedi ps, opet je bolja grafika od pc-a... Jedino sto sam primjetio da mi je na ps4 neopisivo teze igrat online neg na pc-u, ima znaci sve bronze igrace one slabe, i pobjedi mene sa zlatnima , jednostavno mu obrana svaku oduzima kak je to moguce... Na pcu proletim kroz obranu, a ovdje nema šanse