FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 652.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Uspješno osvojio iz prvog pokušaja prvu ligu sa ovom ekipom:

Sad ću gledati dovesti inform Mandžu, pa poslije ide inform Pjanke. 8 pobjeda od 10 utakmica. Sa ovako sporim i lošim Džekom pa i Mandžom je baš uspjeh osvojiti prvu ligu.

P.S ako ko hoće da se isproba protiv ove ekipe, ili neke jače nek me doda na YoungManiac1 (origin)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 13:51 (AdisTM87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Došlo mi danas i stavim na market sve vrijedne igrače. Spljugao sam oko 600k coinsa. Nisam siguran s obzirom na ovogodišnji market koliko će i hoće li cijene još padati pa da nešto zaradim. Gledam sada suareza 96 i svrbe me prsti da ga piknem ali što onda? Nemam dovoljno coinsa za složiti dobru momčad oko njega a i pitanje je koliko će vrijediti za desetak dana? Ne znam... Sve je manje coinsa u opticaju, igrači sve manje vrijede i pitanje je gdje je doljnja granica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

ne igram fut, nego samo podjebavam malo...

prije par mjeseci ljudi su se zalili na visoke cijen, sad su, kako citam, niske i opet ne valja... u cemu je problem?

a) citeri

b) ea

c) nesto trece

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
jovial kaže...

ne igram fut, nego samo podjebavam malo...

prije par mjeseci ljudi su se zalili na visoke cijen, sad su, kako citam, niske i opet ne valja... u cemu je problem?

a) citeri

b) ea

c) nesto trece

Problem je slom marketa. Ibru sam platio preko milju a prodao ga danas za 740k i još sam sretan zbog postignute cijene. Eto, to je problem...

10 godina
protjeran

Kako se najlakse uce skillovi? Da li da probam pro cam u samoj igri?! Cini mi se da bih tako mogao i da izvedem skill?!

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 21:51 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Znači skinio sam FIFU 16 na origin accesu jučer i kad tražim nekog na seasonsu izbaci me iz igre dok mi FIFA 15 normalno radi zna li možda netko u čemu je problem? 

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Planira li ko mzd kakav turnir da se organizuje, vidim da dugo nije bio. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Odoše serveri u krasan kurac.

Taman igram draft i pukne FIFA.

Ako mi budu zbog toga računali poraz, ima da im jebem sve po spisku.

BTW

Ronaldo IF 96 - mrcina od igrača.

Liku sam malo prije u 3 minute produžetka s njim zabio 2 komada i okrenuo utakmicu.

Mora da je popizdio :)

EDIT:

Digli su servere.

Mogu ući u draft i vidim ekipu, ali ne mogu igrati tekmu.

Piše mi da sam treću rundu izgubio 0-3.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 0:22 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Odoše serveri u krasan kurac.

Taman igram draft i pukne FIFA.

Ako mi budu zbog toga računali poraz, ima da im jebem sve po spisku.

BTW

Ronaldo IF 96 - mrcina od igrača.

Liku sam malo prije u 3 minute produžetka s njim zabio 2 komada i okrenuo utakmicu.

Mora da je popizdio :)

EDIT:

Digli su servere.

Mogu ući u draft i vidim ekipu, ali ne mogu igrati tekmu.

Piše mi da sam treću rundu izgubio 0-3.

Isti sluvaj kod mene ,doduse offline ,vodim 2:0 protiv reala ,puce veze i ostadoh na 3 pobjede ,

u pekovima nista narocito ,Kostic ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
13 godina
mackocicko2004 kaže...

Isti sluvaj kod mene ,doduse offline ,vodim 2:0 protiv reala ,puce veze i ostadoh na 3 pobjede ,

u pekovima nista narocito ,Kostic ! :)

Ja sam jučer bio preživčan pa nisam ni skužio da je to kraj drafta.

Još sam se nadao da možda nije kad sam budala.

Uglavnom, jutros upalim i idem claim revard i dobijem valjda najgore kartice koje mi je moglo dati.

U jumbo paketu niti jedan rare zlatni, sve kurac od igrača.

Super im je fora.

Daju nam token i onda nas sjebu k'o mulce.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ispao sam u 7div.sad igram sa jednim toliko je ubio vezu da je to strasno.

Jebes vise ovo ,em je losa igra sama po sebi em ne znam da igram niti cu ikad nauciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja sam za turnir

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 16:20 (The_K).
17 godina
FIFA 16
Bem ti sreću.... otvorim 50 packova i dobijem Hamšika. Sad sam već debelo na 1000 otvorenih packova bez IF igrača i nekog ozbiljnijeg NIF igrača. Jedino vrijedno kaj sam dobio u svim tim packovima je NIF Aguero... sramota...
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

oca ,majku i sve po spisku ko je korisrio cit protim mene .hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kupi si PS4, igraj koliko toliko normalno i prestani plakati...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ramisljam o tome danima, 400+E za ps4+2 gamepada+fifa 16 ?sad da li ima smisla ne znam ?!

dao sam skoro cca 600 E za PC ?!

Samo za Fifu ?!

Koliko ce jos pS4 da traje ?!Koliko godina ?

17 godina
mackocicko2004 kaže...

A obično traje dok se ne pokvari. Bezveze ti je sada kupovati fifu. Pričekaj jesen pa se prebaci na PS4 jer igranje na PC više nema smisla... isto tako se govori da bi najesen mogla doći nova verzija PS4 konzole. Nešto kao PS4.5...

15 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ramisljam o tome danima, 400+E za ps4+2 gamepada+fifa 16 ?sad da li ima smisla ne znam ?!

dao sam skoro cca 600 E za PC ?!

Samo za Fifu ?!

Ako naiđeš na bundle sa fifom uzmi, imaš i njuškalo, tamo se zna ubrat cd po 250, 300 kn.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

A obično traje dok se ne pokvari. Bezveze ti je sada kupovati fifu. Pričekaj jesen pa se prebaci na PS4 jer igranje na PC više nema smisla... isto tako se govori da bi najesen mogla doći nova verzija PS4 konzole. Nešto kao PS4.5...

Tourea izvali neki mali Depay mislim stavrno vise nema smisla ,jbg ,nisam neki igrac ali dosta je !

Koliko god da netko zna da se gura previse je .

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 23:56 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Uspiješno osvojen Draft, jučer su dijelili paketić na PS4 sa Draft Tokenom pa sam okušao sreću i usput dobio IF Icardi, Nalda, Bellerina... nije nešto ali za đabe i više nego odlično :D

Movie koliko vidim po komentarima pretpostavljam da si vrlo dobar igrač, pa ako si za možemo ponekad bacit koju utakmicu na PS4.. te usput ako može preporuka instuctionsa za formaciju 4-3-3 (2) , igram relativno dugo Div. 2 u FUT-u, vrtim se od 12-16 bodova, nikako nakupit 18 za promociju u Div. 1, ipak su tu već malo ozbiljniji igrači pa nema propusta po obrani..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kolak17 kaže...

Uspiješno osvojen Draft, jučer su dijelili paketić na PS4 sa Draft Tokenom pa sam okušao sreću i usput dobio IF Icardi, Nalda, Bellerina... nije nešto ali za đabe i više nego odlično :D

Movie koliko vidim po komentarima pretpostavljam da si vrlo dobar igrač, pa ako si za možemo ponekad bacit koju utakmicu na PS4.. te usput ako može preporuka instuctionsa za formaciju 4-3-3 (2) , igram relativno dugo Div. 2 u FUT-u, vrtim se od 12-16 bodova, nikako nakupit 18 za promociju u Div. 1, ipak su tu već malo ozbiljniji igrači pa nema propusta po obrani..

Ja jučer osvojio 2 puta offline i dva puta online draft i nisam dobio rare igrača ratinga većeg od 77. Pa to je nevjerojatno kako me ove godine neće packovi.

Koji ti je nick na PS4 da te dodam. Ja sam ti prosjećan igrač. Došao sam do div4 i dalje nisam igrao. Vrlo vjerojatno si bolji ali meni ti to nema veze. Sa svima igram i nikome ne izlazim iz tekme a i to je već nešto.. jedini je problem kada igrati. Meni uglavnom odgovara ujutro jer popodne radim.

Moj nick ti je HNK_Botinec

10 godina
protjeran
FIFA 16

7.div mi je kapak i FUt i Seasons ,jbg . :)

Tu bar opstajem . :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The_K kaže...

ja sam za turnir

Izgleda da smo u manjini... 

10 godina
FIFA 16

Da li se moze po drugi put promeniti ime u fut-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

ja ne znam kako netko jos moze bit u diviziji 7...meni sve osim divizije 1 je ispod casti igrat, onog dana kad bi pao u diviziju 2 komp bi letio kroz prozor

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Cofinho kaže...

ja ne znam kako netko jos moze bit u diviziji 7...meni sve osim divizije 1 je ispod casti igrat, onog dana kad bi pao u diviziju 2 komp bi letio kroz prozor

Tako je ,izgleda da je najbolje da odustanem !Jednostavno sam glup za fifu i jbg,

sin isto ,nema pojma 6-7 div ,komsije isto,ne znam sta da mislim,jednostavno nemamo talenta ! :)

da me nije sramota isao bih u igraonicu da vidim kako dijeca igraju .

dodje komsija ima,15 god,nakantam ga samo tako ,kauc varijanta .On pobijedi nekoga online,ja pobijedim ponekog.

da je ispod casti ,tocno je ....

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 17:15 (mackocicko2004).
16 godina
FIFA 16

Ja sam ispao do 5. divizije prije 2 tjedna. Prošli vikend i ovaj sam se vratio do 2. Sve iz prvog pokušaja.

Jedini je problem što mogu igrati samo subota-nedjelja, tako stojim i sa coinsima i sa svime.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Ja sam ispao do 5. divizije prije 2 tjedna. Prošli vikend i ovaj sam se vratio do 2. Sve iz prvog pokušaja.

Jedini je problem što mogu igrati samo subota-nedjelja, tako stojim i sa coinsima i sa svime.

Koliko ima clanova foruma koji su u 1. div ?

Ne vjerujem da ih je bas puno ! :)

10 godina
protjeran
FIFA 16

Evo uzmem Barsu,koju sad custom taktiku da postavim ?Kako da podesim tim, tko da ostane napred ,tko nazad ?

Koje skillove da ucim ,da li moze da se igra bez skilova ?

Treba li contain ili da rucno pratim igraca .

Jbg,sto puta pitam jedno te isto ,nitko nece da odgovori i onda jasno, samouk talenat  nisam .

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 18:32 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Za tebe bi preporuka bila izbijegavati formaciju sa krilima LW/RW.. ako bas već mora biti 4-3-3 onda neka bude sa zadnja dva vezna CDM, stavi Busquetsa i Raketu na CDM i na CM Iniestu, za LB i RB stavi always stay back when attacking, za oba CDM stavi Cut Passing Lines, na LW i RW Cut Inside i na ST Target Man i Stay Central.. sve to iz razloga sto bi sa ovom formacijom imao vise posjeda, a krila bi utrčavala, a ne bi išla toliko široko, a lakse bi se i branio sa 2 CDM.. nikako ne bi preporucio contain vec rucno da ga pratis jer na skillu ispadas samo tako, bolje se polako povlaci prema nazad i cekaj ga, izbijegavaj drzat brzo trcanje da ne proleces kad je suparnicki igrac blizu, ako te napada po krilu zatvaraj ga te pozovi team contain a sa ovim drugim igracem kojim upravljas cekaj ga, tj. dupliraj krilo.. koristi u igri L1+X.. od skillova nauci Berba spin (4+ zvijezdica igraci), rolanje, laznjak, onaj 360 stunjeva okret (3+ zvjezdice igraci) i to ti je sasvim dovoljno.. ovo sam ti ovako ugrubo rekao sve pa mozda se ponegdje nisam dobro ni izrazio, al u svakom slucaju pitaj sta te zanima pa ti pokusam odgovoriti :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice