FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 652.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 16

nmg vjerovat... aj kad budete pravili temu fifu 17 obavijestite me,ja nemogu vise citat postove(znate svi koga) bez uvrijede

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
hanteed kaže...

nmg vjerovat... aj kad budete pravili temu fifu 17 obavijestite me,ja nemogu vise citat postove(znate svi koga) bez uvrijede

stisnes ignore i to je to......moj jedini problem igre je sto masa ljudi koristi netlimiter i slicna sranja da uspori igru pa na taj nacin igraju da saznam za nekog takvog sigurno bi ga krenuo potraziti i pozabavio se..koliko moras bnit malouman i retardiran za takvo nesto 

Team32Ipe77
13 godina
Ipe77 kaže...

stisnes ignore i to je to......moj jedini problem igre je sto masa ljudi koristi netlimiter i slicna sranja da uspori igru pa na taj nacin igraju da saznam za nekog takvog sigurno bi ga krenuo potraziti i pozabavio se..koliko moras bnit malouman i retardiran za takvo nesto 

A nije nužno da je netlimiter u pitanju jer koliko sam ja primjetio, spajaju nas s kim stignu.

Jučer me spojilo s nekim likom koji je vrlo vjerojatno iz Egipta pošto mu je nick bio "Egyptian nešto", a tim mu se zvao "Ajal nešto" i onaj bar za kvalitetu veze je bio u crvenom.

Poljaci mi često lagiraju i to barem u 80% slučajeva za one koje sam siguran da su Poljaci, a ne vjerujem da su baš svi Poljaci pizde.

Najviše volim igrati sa Švabama.

S njima nema laga i igraju relativno pošteno za razliku od šupaka Poljaka koji bi mamu prodali za pobjedu u jebenoj igrici.

Ovo što "znam" s kim igram - da me krivo ne shvatite, da ne pomislite da sam vidovit :) ... često se po imenu može skužiti tko je od kuda, a još i dresove kad im vidim sve mi je jasno.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ovo tim za 7.div .  crko dabogda .

Citersko govno .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Citersko govno .

Mislim da nigdje ne piše da s ovom ekipom ne može igrati 7 diviziju? Ili se varam...?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Citersko govno .

Mislim da nigdje ne piše da s ovom ekipom ne može igrati 7 diviziju? Ili se varam...?

Div 6 . Od mene dosta !

Citer, sto ja nemam takvu ekipu .

Evo moje " bijedne " .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Ipe77 kaže...

A nije nužno da je netlimiter u pitanju jer koliko sam ja primjetio, spajaju nas s kim stignu.

Jučer me spojilo s nekim likom koji je vrlo vjerojatno iz Egipta pošto mu je nick bio "Egyptian nešto", a tim mu se zvao "Ajal nešto" i onaj bar za kvalitetu veze je bio u crvenom.

Poljaci mi često lagiraju i to barem u 80% slučajeva za one koje sam siguran da su Poljaci, a ne vjerujem da su baš svi Poljaci pizde.

Najviše volim igrati sa Švabama.

S njima nema laga i igraju relativno pošteno za razliku od šupaka Poljaka koji bi mamu prodali za pobjedu u jebenoj igrici.

Ovo što "znam" s kim igram - da me krivo ne shvatite, da ne pomislite da sam vidovit :) ... često se po imenu može skužiti tko je od kuda, a još i dresove kad im vidim sve mi je jasno.

to znam i sam ali igram tekmu uredno je li frajeru ne ide igra se uspoori io tako se igra on zabije gol i gle cuda vise nema laga...ili zabije jedan i dok traje proslava gola nema laga lopta krene s centra evo ti ga opet.....takva jedna tekma na 10 normalnih ubije volju za igrom 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 16:32 (Ipe77).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Evo moje " bijedne " .

Što hoćeš? Odlična ekipa. Ja bih samo na LB stavio Schmelzera. Viši je, jači je i uvijek dobro pozicioniran.

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Evo moje " bijedne " .

Što hoćeš? Odlična ekipa. Ja bih samo na LB stavio Schmelzera. Viši je, jači je i uvijek dobro pozicioniran.

prosjecna ekipa,imaju ljudi mnogo jace !

17 godina
mackocicko2004 kaže...

I mnogo slabije s kojima te našamaraju samo tako...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

I mnogo slabije s kojima te našamaraju samo tako...

Tocno,volio bih da znam odgovor na pitanje sto je to ?!

Iskustvo ,znanje ,sta li ?

Izgleda da igra trazi bas ulaganje i na kraju se postavlja pitanje cemu ?!

Koliko god da si dobar uvijek se nadje netko bolji .

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 21:44 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
hanteed kaže...

Ove ispod 4 div. postujem jer je igra jebena i treba bas znati igrati i mogu

da pricaju sta hoce ,ovi ostali su buranija kao i ja .

Bez uvrede . :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 7:02 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ako vodim 7:0 i zabijem 6 autogolova od 89.-91. to nece nista znacit, nisi ih ti zabio i kod tebe u glavi ce i dalje bit da si popio 7 komada, a nisi mogao zabit niti jedan pa si odlucio skinut gace i dat guze za 6 autogolova...

Rade bi izgubio 15:0 nego 2:0 a da se netko zajebava, pusta mi prilike, ne zabija svoje i samo ceka da tekma zavrsi...

Pricas o djeci, a meni se cini da si ti jedan od njih... Mozda grijesim...

Pravi prijatelj te nece nikada poniziti,zabi 2 gola razlike,a ne 7 ?!

meni je zao da nekog pobjedim 4:0 recimo !Znam kako je meni kad me kantaju

i da mi je taj tu negdje nebi bilo dobro .

Sinoc sam izgubio skoro sve prijateljske a bilo ih je 10-12 ,nisma nista razbio po kuci,zasto da razbijam moje stvari ,te likove bih vec razbio ili oni mene

svejedno je.

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sinoc sam izgubio skoro sve prijateljske a bilo ih je 10-12 ,nisma nista razbio po kuci,zasto da razbijam moje stvari ,te likove bih vec razbio ili oni mene

svejedno je.

I dalje te ne mogu shvatiti? Zašto bi razbio nekoga tko te pošteno pobijedi? Zašto je poniženje dobiti nekoliko golova u jednoj tekmi. Zašto igraš kada ljudima izlaziš iz tekme? Kada sam prvi put krenio igrati fifu online nisu me mogli natovariti a natovarili me prije tjedan, dva... ne sjećam se točno. Takav, dan, takva tekma, meni ne ide, njemu sve ide kao po špagi... i što sad? Je li to razlog izaći iz tekme, razbiti lika i ne znam što sve ne. Ako mi se igra igram a ako mi se ne igra ne igram.

Nisam igrao tjedan dan, nisam imao nešto niti vremena i danas ću opet malo krenuti. Hoću li dobiti ili izgubiti manje bitno iako je prirodno da u svaku tekmu uđem sa željom da dobijem. Izlazak iz igre mi nikada nije opcija.. zabi mi koliko možeš. To nije ponižavanje protivnika. Za mene je ponižavanje kada vraćaš golmanu i s njim tehniciraš bez želje za igrom, kada sam sebi zabijaš autoglove i odbijaš igrati. To nije fer i korektno. Nogomet se igra zbog golova i majstore zabi mi ako možeš i to je to, bar iz moje perspektive...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 11:09 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

svejedno je.

I dalje te ne mogu shvatiti? Zašto bi razbio nekoga tko te pošteno pobijedi? Zašto je poniženje dobiti nekoliko golova u jednoj tekmi. Zašto igraš kada ljudima izlaziš iz tekme? Kada sam prvi put krenio igrati fifu online nisu me mogli natovariti a natovarili me prije tjedan, dva... ne sjećam se točno. Takav, dan, takva tekma, meni ne ide, njemu sve ide kao po špagi... i što sad? Je li to razlog izaći iz tekme, razbiti lika i ne znam što sve ne. Ako mi se igra igram a ako mi se ne igra ne igram.

Nisam igrao tjedan dan, nisam imao nešto niti vremena i danas ću opet malo krenuti. Hoću li dobiti ili izgubiti manje bitno iako je prirodno da u svaku tekmu uđem sa željom da dobijem. Izlazak iz igre mi nikada nije opcija.. zabi mi koliko možeš. To nije ponižavanje protivnika. Za mene je ponižavanje kada vraćaš golmanu i s njim tehniciraš bez želje za igrom, kada sam sebi zabijaš autoglove i odbijaš igrati. To nije fer i korektno. Nogomet se igra zbog golova i mjastore zabi mi ako možeš i to je to, bar iz moje perspektive...

Ti Movie bas znas da utjesis !Vjerovatno si u pravu ,ja ne valjam ! :)

Nije mi krivo kad gubim na skript,krivo mi je kad me lik dominira ,zna skillove i sl.

Kad su mu svi passovi tacni,sad da li je cit ili ne ne znam !Ima igraca koji znaju da igraju,tu nema dvojbe .

10 godina
FIFA 16

Sad ce lijepo i toplo vrijeme i onda nema boljeg nego skupit par ljudi, koja gajba pive i udri u timovima :D

Danas cu vjerojatno opet odigrat koju utakmicu cisto da ne zahrdam... Vec sam prije spomenuo kako je fascinantno to kad uzmes pauzu, onda te prvih par utakmica nista ne sputava, ili pobijedis posteno ili izgubis i ostanes zadivljen igrom... Nema trcanja kroz igraca, popikavanje na travku, izvadanja kerefeka, sudaranja igraca itd... Zalosno je samo sto to kratko traje...

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

svejedno je.

Nisam igrao tjedan dan, nisam imao nešto niti vremena i danas ću opet malo krenuti. Hoću li dobiti ili izgubiti manje bitno iako je prirodno da u svaku tekmu uđem sa željom da dobijem. Izlazak iz igre mi nikada nije opcija.. zabi mi koliko možeš. To nije ponižavanje protivnika. Za mene je ponižavanje kada vraćaš golmanu i s njim tehniciraš bez želje za igrom, kada sam sebi zabijaš autoglove i odbijaš igrati. To nije fer i korektno. Nogomet se igra zbog golova i mjastore zabi mi ako možeš i to je to, bar iz moje perspektive...

Nije mi krivo kad gubim na skript,krivo mi je kad me lik dominira ,zna skillove i sl.

Kad su mu svi passovi tacni,sad da li je cit ili ne ne znam !Ima igraca koji znaju da igraju,tu nema dvojbe .

Krivo ti je kad te netko dobije jer je bolji pa te izdominira? Fakat okej razmišljanje, odkud nekome pravo da bude bolji od tebe?! Zaslužuje da bude vrijeđan i prebijen. 

I naravno, svi kojima su dodavanja točna i bolji su od tebe su čiteri 

10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

svejedno je.

Krivo ti je kad te netko dobije jer je bolji pa te izdominira? Fakat okej razmišljanje, odkud nekome pravo da bude bolji od tebe?! Zaslužuje da bude vrijeđan i prebijen. 

I naravno, svi kojima su dodavanja točna i bolji su od tebe su čiteri 

Citeri ,jasta !

Da li je po vama normalno da Movie koji igra godinama izgubi 17 od 20 ?Gdje je tu logika?! :)

P.S. Znam da na PS nema citera ,jbg,ne mogu da odolim ! :)

Recimo ,ja online od 10 dobijem 3-4 i to kad imam srece,znaci nemam pojma sa igrom .

To me ,priznajem,nervira i pizdim zbog toga . Da naucim ocigledno ne ide ?!

Juce sam odigrao jednu u 6 div. protivnik ,onako,mozda malo jaci od mene .

On 1:0 ,ja izjednacim.pa 2:1 ,opet izjednacim,3:2 ,opet izjednacim ,i negdje oko 85 min pocinjemo i on i ja civati rezultat ! :)

Malo pimplanja po sredini do kraja ,niko se nije usidjivao bas krenuti napred .  :) imao je Reuse napred,gadan mali ...

Da li je netko igrao sa tipom tim mu se zove skola78 ? Non stop igram sa njim ! :)

Ima Aguera u napada,juce 1:1 i u 90 min dam auto gol dodijalo mi da  se ganjam sa njim ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 14:00 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Da li je po vama normalno da Movie koji igra godinama izgubi 17 od 20 ?Gdje je tu logika?! :)

Pa normalno da je normalno. Neki put te konstantno spaja s jačima od tebe pa se poklopi još da ti ne ide i porazi su realnost. Danas sam odigrao desetak tekmi i skoro sve dobio, no iskreno protivnici nisu bili prezahtjevni. Jednu sam spljugao a i tu sam vodio do 90 minute. Događa se... osim toga ja i nisam neko mjerilo. prosjećan sam igrač. Skužio sam da kada imam prosjek točnih dodavanja preko 80% uvijek dobijam, a kada ispod toga jako često gubim. Osobno mi zbog tih dodavanja ova fifa ne odgovara. Dobro, dogodi se tu i tamo neko čudo u kreaciji same igre ali generalno gledajući nije igra kriva kada pljugam u nizu...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa normalno da je normalno. Neki put te konstantno spaja s jačima od tebe pa se poklopi još da ti ne ide i porazi su realnost. Danas sam odigrao desetak tekmi i skoro sve dobio, no iskreno protivnici nisu bili prezahtjevni. Jednu sam spljugao a i tu sam vodio do 90 minute. Događa se... osim toga ja i nisam neko mjerilo. prosjećan sam igrač. Skužio sam da kada imam prosjek točnih dodavanja preko 80% uvijek dobijam, a kada ispod toga jako često gubim. Osobno mi zbog tih dodavanja ova fifa ne odgovara. Dobro, dogodi se tu i tamo neko čudo u kreaciji same igre ali generalno gledajući nije igra kriva kada pljugam u nizu...

Ti si iznad prosjecan igrac !  :)

10 godina
protjeran
FIFA 16

Jos jedan skalp.da nisi ti Movie?! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ne igram na PC, ne stavljam igrače na krivu poziciju, nikada ne bih stavio dva CB s wr h/m i h/h, te mi se ne sviđa ova formacija. Dakle, nisam...

Ovo je po meni tipičan primjer zbrda zdola posložene momčadi... samo da je skupo i puno šarenih kartica..

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 18:37 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ne igram na PC, ne stavljam igrače na krivu poziciju i ne sviđa mi se ova formacija. Dakle, nisam...

Nije neki grac ali su ove mrcine u odbrani cudo ! :)

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Vjerojatno neki klinac kojem se poznavanje nogometa svodi na to da je Ronaldo najbolji... Radije bih da mi krava u balerinkama igra AMC nego Benzema. Ali Ronaldo mora biti u špici... Da možda Iniestu stavi na AMC, Ronalda lijevo, a Balea desno, postoji mogućnost da ne bi gubio od duplo slabijih ekipa. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Može li moj računar pokrenuti FIFA 16? 

Moj PC - merim
AMD A8 6600k AMD R7 240 2GB VRAM 2 GB 6 GB RAM
Merimxmx
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...

Vjerojatno neki klinac kojem se poznavanje nogometa svodi na to da je Ronaldo najbolji... Radije bih da mi krava u balerinkama igra AMC nego Benzema. Ali Ronaldo mora biti u špici... Da možda Iniestu stavi na AMC, Ronalda lijevo, a Balea desno, postoji mogućnost da ne bi gubio od duplo slabijih ekipa. 

Los igrac iako sam i sam takav.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 21:44 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc gledam onog YT Ralle ,osvaja 1. div sa ovim timom .

Skoro svi napred imaju 4 star skill .To je igrac .

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 8:52 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Ne igram FIFU 16 i ne igram online, ali nijednu FIFU nisam igrao sa joystickom, uvijek na tastaturi. Jednostavno mi ne pase.

Igro sam dosta onaj PES myClub i puno dobrih utakmica je bilo, a sto se tice "kantanja", ni jedan me nije dobio za vise od 4 razlike, 3-7 je bio moj najveci poraz, a postotak pobjeda mi uvijek iznad 55%.

Svidja mi se na tastaturi, a ove godine nisam jos imao prilike ni vidjeti FIFU, a kamo li je igrati. Cracka su rekli da nece biti da je bar offline isprobam tako da mogu cekati samo 17 i nadati se necem boljem.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ja igram svoju igru polako kroz sredinu ,sitne pasove ,pokusavam da napravim lijepu akciju

gubim uglavnom ,sad se sve manje nerviram,onaj ko hoce da me pobijedi to obicno i uspije.

Juce sam igrao par tekmi po svom cejfu ,vecinu sam izgubio ali nema veze,uzivao sam u igri

sto je i cilj .Da mi je da dodjem na 50: 50 pobjede ,porazi bio bih zadovoljan .

Vecina ima brza krila pa trce po bolu ,pa onada ko ima skila ulazi sa strane ko nema centrira,

to meni ne pase .jbg ,obicno me takvi pobijede lako ,tip ima Ribery ,zna skillove od 10 proci ce 3 i kraj .

Steta sto nema u seasons prijateljskih ,nista drugo ne bih ni igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice