FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 640.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

...valda je to pobijeda ?!

Nadam se da tvoj profesor hrvatskog jezika ne igra fifu niti prati ovaj forum...

U pravu si,iz jezika sam imao 2 .

Jebes prepucavanje Movie ,nego,

zna li netko za neki programabilni gamepad da ,recimo,namjestim pojedini

skill-ove na jedno dugme ?

Recimo ,bilo bi zgodna da se 2 skill mogu namjestiti na ova 2 gornja dugmeta desno .

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 13:14 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Recimo ,bilo bi zgodna da se 2 skill mogu namjestiti na ova 2 gornja dugmeta desno .

Ovo mi na fotki više liči na jeftini dron nego na gamepad. Kako uopće možeš s nečim takvim igrati? U svakom pogledu, grozno...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ovo mi na fotki više liči na jeftini dron nego na gamepad. Kako uopće možeš s nečim takvim igrati? U svakom pogledu, grozno...

Podsjeća me na daljinski od autića 

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
17 godina
FIFA 16
Klasičan fifa gol...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Klasičan fifa gol...

hahaha fakat. jedino kaj se to na fufi dogadja stalno, a kad se desi u stvarnosti komentaor podivlja... iako... latino komentatori divljaju i kad lasta preleti iznad stadiona...

10 godina
protjeran
Saitek,jedna od boljih tvrtki.
10 godina
protjeran
Posle godinu igranja fife, uglavnom,offline,manje online,podjedim online ponekog i 4:0, isto tako gubim po 5:0 ili sl.
Posto igram friendly uglavnom mislim da su tu ipak jaci protivnici.
Ponekad oduvam i znatno jaci tim a razbiju me sa silver ili cak sa broncanim.Skill 0 bodova,Saltanje i dalje sa l1.Ne znam ni fake sut da napravim. Nekad igram dobri,nekad katastrofa. Vise ne znam sta da mislim. Kad ovi iskusni gube sa 9:1 a mene su razbijali sa 7:0 u fifi 15 onda tek ne znam sta da mislim o svemu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Saitek,jedna od boljih tvrtki.

Isto kao i atari ali tko ih se danas više sjeća...neki novi igrači su u gradu...

10 godina
protjeran
FIFA 16

Moram da priznam da su svi oni koji su tvrdila da treba igrati samo online u pravu.

Na WC protov kompa nemam sanse nikakve ,protiv ljudi ipak imam sanse bar neke .

Sad sam gubio 0:2 ali sam do kraja preokrenuo na 3:2 !

Sad ispade da ljudi igraju negdje izmedju proff i wc?

Ima naravno izuzetaka u oba smijera . :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

postoji li kakva mogucnost da mi netko da 1kn na paysafe acc da nemoram kupovat od 50kn bon za tu 1 kn :/

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Moram da priznam da su svi oni koji su tvrdila da treba igrati samo online u pravu.

Nije stvar u šansama nego u tome da je offline igra dosadana nakon kratkog vremena kada upoznaš šablonsku igru AI-a. Igrati online protiv ekipe ima gušta jer svatko od nas ima neki svoj stil igre i pokušava igrati drukčije. Naravno, nakon desetak tekmi provališ i lika s druge strane ali stvar je u tome da je svaka nova tekma priča za sebe jer je i novi lik s druge strane.. Glupo je uspoređivati ljude s nivoom igre AI-a. To nema veze jedno s drugim.. Malo su usrali ove godine s pozicioniranjem igrača i olakšavanjem igre cika caka tako da određen broj igrača koristi tu debilanu i samo tako igra.. to ubija igru i volju. Vidim po transakcijama na marektu da je ove godine manji interes za fut nego prošlih godina. Jedan od razloga je zasigurno cika caka, ragbi stil i loše pozicioniranje obrambenih igrača..

10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad igram 2:2,produzetci ,do tada je bilo ravnopravna tekma,tip uvodi Ibrahimovica

i 3:2 za njega ,1 minut do kraja  nadoknade tip daje auto gol.3:3 ,zadnji moj napad Dubala 4:3 ,kraj .

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nije stvar u šansama nego u tome da je offline igra dosadana nakon kratkog vremena kada upoznaš šablonsku igru AI-a. Igrati online protiv ekipe ima gušta jer svatko od nas ima neki svoj stil igre i pokušava igrati drukčije. Naravno, nakon desetak tekmi provališ i lika s druge strane ali stvar je u tome da je svaka nova tekma priča za sebe jer je i novi lik s druge strane.. Glupo je uspoređivati ljude s nivoom igre AI-a. To nema veze jedno s drugim.. Malo su usrali ove godine s pozicioniranjem igrača i olakšavanjem igre cika caka tako da određen broj igrača koristi tu debilanu i samo tako igra.. to ubija igru i volju. Vidim po transakcijama na marektu da je ove godine manji interes za fut nego prošlih godina. Jedan od razloga je zasigurno cika caka, ragbi stil i loše pozicioniranje obrambenih igrača..

Sinoc sam igrao 10 -tak tekmi sa dobrim ucinkom i to u form. 4-1-4-1,jaka sredina ,u It.ekipi imam i dobra krila Asamoah i Candreva ,mogu i u odbrani da pomognu.

def .odustajem od igre protiv kompa ,sve preko proff .tezine je nerealno tesko,mogu dobiti ,mozda ,poneku na srecu,na penale ali tu dominacije nema.Posjed lopte mi je 40 %.

Sad nekako sa ljudima vodim ,koliko toliko,ravnopravne bitke.Gubim  ali imam sansi i ja.Recimo od 5 online ,dobijem 2  sto nije ni lose.Recimo ,tip ima full ekipu ,Mesi ,Neimar i to obojene kartice ,izgubim 2 :0,dodje tip sa silver ekipom,rekoh poderace me ,ono 5:1 za mene i tako...

Jos dok mi se malo " slegne " znanje pocinjem da ucim skilove pomalo..

Mada se moze i bez skilova igrati na posjed i na razvlacenje i trazenje rupe u odbrani .

Ovo sto kazes cika-caka jeste problem ,sad samo u 16 met drzim dzokej ,ponekad contain ponekad rucno ga pratim,pa sta Bog da !Ibro mi se sinoc prosetao kroz odbranu samo tako ,zna lik skillove ne mozes mu nista .

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 7:21 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Ne, nisam opet u momentumu, ali ponekad mi se dogode partije koje me izlude totalno.

Tip ima 3 udarca na gol i to sve udarci van šesnaesterca pošto nije mogao prismrdit blizu gola i pobijedi me.

Ja pucam izvana, iznutra, s pola metra od gola, ali kurac... njegov DeGea kao da je na drogama i skače u pičku materinu na tom golu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Pobijedi me ovaj 2:1 ,da popizdis ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Napisao sam gore da nisam u momentumu, ali sam izgleda prenaglio.

Danas već treći golman koji brani protiv mene ima ocjenu veću od 9.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Treba mi jedna pobjeda da udjem u div. 7 fut,imam jos 7 tekmi . :)

Sad ne smijem da igram bojim se ,pa zato samo frendly .:)

Dodju dijeca iz komsiluka,dam im neku sitnu kintu i oni to rokaju po cio dan ! :)

Sad nudim 100 e ko udje bar u 4 div ali nema talenata na vidiku ! hahahahah

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 8:47 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

za 100eura dovest cu te i u prvu diviziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
The_K kaže...

za 100eura dovest cu te i u prvu diviziju

Kako ? :)

Moze ali bez citova .

12 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Dodju dijeca iz komsiluka,dam im neku sitnu kintu i oni to rokaju po cio dan ! :)

koja si ti trolčina hihihi, koliko bodova za pobjedu ti dobijes?

12 godina
FIFA 16

bez citova nemam ti ja para za citeve :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

kako se zoves na originu da te dodam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam kako je kod vas, ali ja gubim živce u ovoj igri. Neki likovi imaju toliko sreće da to nije normalno. Igrači su im ko violine, sve zabijaju ili zabe u 90+ minuti, najrađe bi skuco joystick u zid.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

vjerujmi da je svima tako u fifi nekad imas srece nekad popusis nekad ne mozez zabit prazan gol sa metar udaljenos nekad ga  zabijes iz okreta sa 35m

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
jovial kaže...
mackocicko2004 kaže...

koja si ti trolčina hihihi, koliko bodova za pobjedu ti dobijes?

Pazi ,kompletan sistem radi na mitu i korupciji,znaci das dijeci neku sitnu kintu i oni to gruvaju .Problem je sto nemaju

pojma sa igrom pa ne mogu da napreduju !Moram nekako da ih motivisem ! hahahahh

10 godina
protjeran
crash11 kaže...

Ne znam kako je kod vas, ali ja gubim živce u ovoj igri. Neki likovi imaju toliko sreće da to nije normalno. Igrači su im ko violine, sve zabijaju ili zabe u 90+ minuti, najrađe bi skuco joystick u zid.

Koriste ljudi cit da im igraci imaju 99 atribute i ne umaraju se nikako !Protiv takvih nema sansi !

Vezu ko ludi ,kako d aih ima vise na terenu.

Juce igram s ajednim ,napred ima Depay,Sturidge i Ibarba ,ubio vezu ,ima jedno 2-3 FPS ,ubi me lik

sto cu ,izadjem ko gas jebe !

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 12:17 (mackocicko2004).
17 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
crash11 kaže...

Koriste ljudi cit da im igraci imaju 99 atribute i ne umaraju se nikako !Protiv takvih nema sansi !

Juce igram s ajednim ,napred ima Depay,Sturidge i Ibarba ,ubio vezu ,ima jedno 2-3 FPS ,ubi me lik

Nije mi jasno kako cheatju na PS4. Kako uopće probiju igru na konzoli.

10 godina
protjeran
crash11 kaže...
mackocicko2004 kaže...
crash11 kaže...

Nije mi jasno kako cheatju na PS4. Kako uopće probiju igru na konzoli.

Ja sam na PC ,za konzole ne znam da li ima citera ! :)

10 godina
protjeran
FIFA 16

U 7 div. naletim na citera ,sve broncani ,baci u aut ,puce veza ,ja se obradovah

kad ono k***c ,odose mi ugovori 0 bodova ! :)

Kad mora poceti od 7 div onda jbg ! :)

Drugi ubijaju vezu samo tako,neki me rasture ,valda cu ostati bar u 7.

treba mi jos 4 boda za opstanak a imam jos 5-6 tekmi ! hahahahah ,vrh sam ...

Legija gine ali se ne predaje ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 22:47 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

citav internet sam pretrazio i ne mogu naci, ima li netko iskustva sa live supportom od ea?

najme kaj... jucer sam se odlogiro iz origina i danas kad probam uc trazi mi 6 digit security code koji mi je spojen sa starim telefonom sto znaci da se vise ne mogu ulogirat u origin. stari telefon vise ne postoji, a neki live kontakt sa ea ne mogu naci. hvala za pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice