FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 650.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 16

To samo kolega movie dovodi skupe igrače.

Ovaj Kurzava i ostalo što mi imamo je kikiriki naspram njegovom Ibri :P

I da, ja sam marljivo kupovao i preprodavao + igrajući osvajao coinse.

U zadnje vrijeme mi se ne da tramakat više po marketu, ali imam dobru bazu solidnih igrača i nešto coinsa uštekanih tako da svako malo mijenjam i nadopunjavam ekipe, pošto mi je s jednim te istim dosadno igrati duže vrijeme.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Igraš, osvajaš titule i coinsi su tu ;)
Pamti pa vrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Reko, aj da probam taj novi kup pa nek ide sve u kurac.

Složio si sve različite iz BPL-a i krenuo bez prevelikog očekivanja, pošto znam kakve sam sreće i da ću nabasati na nekog skillera ili će me FIFA pokrast.

Prvu glatko 4-1 dobijem, a druga odmah na početku sranje... lik neki poluskiller i odmah mi utrpa gol.

Nakon par minuta krene u kontru i ja mu uzmem loptu i vraćam golmanu - na golu De Gea (moj miljenik jebo sam mu mamu) - stišćem ispucavanje, a ovaj panj nekako iz okreta opali loptu i u svoj gol.

Reko, to je to, pozdravi se s kupom jer nema šanse da ti išta osvojiš u ovoj igri.

I niotkud ja u kontri s IF Valencijom - brz je mali k'o zmija - i prođem mu prvog, i drugi mu za vratom i panj mi ukliže u 16m, naravno, penal i crveni momentalno.

Tu ja dobijem neku novu snagu i krenem igrat - jbga, sad mi lakše kad panj ima igrača manje :)

Ubijem ga na kraju 4-2... i drago mi je kad takve likove pobijedim jer mi je srao s nekim fintama i drkao s golmanom dok je vodio 2-0.

Evo ti ga lagano u pak pa radi od nekog drugog budalu, od mene nećeš :)

Polufinale - tu mi se već ruke lagano znoje, ali odmah na početku vidim da se s protivnikom mogu nositi ravnopravno, čak štoviše, malčice sam jači, imam jaču ekipu.

Glatko 4-1 dobijem polufinale i sad ključna tekma.

Ulazim s nekim gelipterom, chemistry u kurcu, al ima neke IF, Aubu i svašta - reko, ovaj će me zgazit - još je počeo igrat FIFU 2013.

A krelac čiter i na početku izađe iz igre - reko, idiote, pa što nisi makar autogol dao - šta ne vidiš da sam jadan i bijedan, pa taj jebeni dres makar da dobijem pa da se kurčim u selu malo?!?!

Ništa, idemo tražit novog protivnika... chemistry 27, igrači zbrda-zdola, pola brončanih - opa, i ovaj je čiter - molim Boga, da je pošten makar... i mali krene s centra, hop-cup do svog golmana i ja uđem u legendu :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 21:51 (Skilledžija).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

U ovoj fifi svakakvih specijalaca može se nagledati. Pratim Ibru i stvarno debila koliko hoćeš. Lik kupi Ibru za 1.120 000 a stavi ga prodavati za 1.150 000?? Drugi opet dobiju Ibru u packu pa ga ne znaju prodati. U trenutku stavljanja Ibro 94 ide za 1.400 000 a majstor ga stavi na tri dana buy now za 2 milje. Start 950k. Naravno tko će ga kupiti kada ga ima buy now za 600k manje. Na njegovu nesreću zabije preko vikenda 4 gola i ne ode mu niti za 950k pri isteku transakcije jer je pao ispod 800k. Mogao je u startu zaraditi gotovo milju i pol a na kraju je dobio možda 800k coinsa... više sreće u sljedećem izvlačenju, što bi rekla Suzana Mančić a bolje bi odgovaralo više pameti. Koji kreten tako skupog igrača stavlja na tri dana uz nebuloznu cijenu kad mu vrijednost svaki sat pada a da o danima ne govorim..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 23:31 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

neznam kako vi ovo mozete ighrat ja se nakon jedne upaljene tekme odmah iznerviram neznam da li vi imate s tim problema...ugl. igra hebeno LAGIRA svaka druga utakmica zastaje i zapinje FPS je genijalan ali igra jednostavno lagira i to je jako iritantno i baš me zanima da li vi tako igrate ili je to nesto do mene ( da napomenrem internet konekcija mi je odlicna i u ni jednoj drugoj igri nemam problema s laggom samo u fifi)  

EDIT: da nekad je taj lag onako da se vrijeme uspori na 5-10sec,nekad baš onako trza ugl. javlja se to u razlicitim varijantama stvarno 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 23:44 (Ipe77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ipe77 kaže...

EDIT: da nekad je taj lag onako da se vrijeme uspori na 5-10sec,nekad baš onako trza ugl. javlja se to u razlicitim varijantama stvarno 

Ako nije tvoj net loš, onda je protivnikov, a ima i likova koji namjerno naprave lag sa downloadom ili net limiterom pa tako igraju.

Svojevremeno je na ovom forumu bio jedan takav.

Kaže on da mu je tako lakše igrat jer ima vremena za razmislit kome će dodat pošto igra ide puževim korakom :)

Što se tiče tih laggera, meni se automatski upali lampica za alarm kad naslutim da je igrač iz Poljske.

80% Poljaka lagira iz nekog razloga.

Zato često kad vidim da je Poljak izađem i tražim novog protivnika.

[19xx] 4ntraks
16 godina
FIFA 16

pozz

nema me u ovoj temi jos od 130. stranice xD

Uglavnom,poceo sam opet fut i sada ne mogu prestat,krenulo me i razaram po divizijama. Vidim da po fut draftu pun k citera koji sam izlaze iz tekme van,ajd bar dobim pobjede jer ima i nekih dobrih koji te gledaju da zabis i onda napusti hahaha. cak i bolje tako bar je u fut malo manje citera kad su svi na draftu.

Skupio sam 70k i sad si zelim unaprijediti BL team. Nisam pratio a mislim da vecina vas je isprobala najbolje BL igrace pa me zanima koji su OP kao sto su costa i lahm? Napad mi banana imam aubu,mullera i ramosa,u 10 tekmi gola je zabio samo auba i to slucajno naletio glavom....neznam kakav je lewa...takodjer bi htio s vidalom ucvrstiti sredinu,a obranu pojacati alabom i boatengom...svi su oko 30,40k osim alabe koji je 70. Pa sto mi vi preporucate sto da prvo pojacam?

2 lewa
1 alaba
0 vidal
1 boateng
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ovakav skoro isti tim imam ja. Alaba je precjenjen,ne vridi tih para. Bernet je skroz dovoljan. Na cb imam nalda i boatenga, dobri su! Ima sam i neuera puno kosta a malo bolji od lena,tako da sam ga proda i pojaca ekipu. Uglavnom isti mi je kurac ka sam panjina ! Sto vise igram sve sam gori
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
FIFA 16
Interesantne promjene pozicija za neke igrače i naravno paprene cijene istih, za sada...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DONZI kaže...
Ovakav skoro isti tim imam ja. Alaba je precjenjen,ne vridi tih para. Bernet je skroz dovoljan. Na cb imam nalda i boatenga, dobri su! Ima sam i neuera puno kosta a malo bolji od lena,tako da sam ga proda i pojaca ekipu. Uglavnom isti mi je kurac ka sam panjina ! Sto vise igram sve sam gori

Probajte na LB nadograđenog Schmelzera. Prodao sam odmah Alabu. Meni najbolji LB njemačke lige. Leno je odličan golman i nisam imao zamjerki za njega ali Neuer je ipak najbolji golman ove igre. Kupi sve centaršute, pravovremen u izlascima. Jednostavno vidim da mi s njim obrana bolje funkcionira. Ili je to samo sve u mojoj glavi do prvog kiksa ali u 40 tekmi još nije toga bilo a imao sam ga i na samom startu igre i jednako bio oduševljen. No nakon par tjedana prodao sam sve nijemce..Skupljao sam za Ibru pa sam prodao 92 Lewa koji mi je bio strašan. Konačno ga piknem noćas oko tri sata za odličnu cijenu i ljudska pohlepa mi kaže, stavi ga na market. I stavim ga  i sad strepim da ga netko ne uzme jer je ponuda slaba a bojim se da ga više neću naći po toj cijeni... Kupio sam i aubameyanga noćas po dobroj cijeni pa sam i njega stavio na market. Ako ne ode stavit ću ga u sastav i to je to kaj se nijemaca tiče za ovu fifu.. Interesantan mi je ovaj Akaba na CDM ali je debelo preko 100k pa mi naglo pada interes..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 8:32 (movie).
11 godina
neaktivan

Preporučio bi ti također i Rodrigueza za LB da probaš, mene je ugodno iznenadio.. ovako nekako izgleda moj sastav, s tim da se tu konstantno vrte u veznom redu i Thiago, Gundogan,Calhanoglu,... Bellarabi je također dosta dobar i poslužit će mi još dok se ne skupi za Riberya/Reusa ili mozda jednog dana Robbena :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 8:36 (kolak17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ma nek si jebu mater oni i ova igra. Nema ovo zdrave pameti, ja mislim da mi ke ovo zadnja fifa. Pa majku im jebem tocno te jebe u mozak i nemores nista. I uopce nije bitno koliko si dobar igrac jer te sama igra koci ili te gura. Sad sa svabama popusim 8-3 protiv nekog lika. U drugoj minuti mu svira nepostejeci penal i onda ajmo, svaki usrani sut u gol meni goooooll, igraci padaju jedan prriko drugoga totalno razjebano sve, pas ne mogu odigrati. Prije toga igram sa Talijanima protiv nekog hajduka, dobijem 3-1,iako je i meni da penal malo glupasti ali igrali su ko violina. Ma neznam vise samo zivci i bestimanje, i to jos kroz aovaj Veliki tjedan, mislim da triba odjebati ovo
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja sam si složio posebno Bayern i Dortmund.

Nedavno sam probao Comana i mislim da će ostati u ekipi još dugo.

Inače sam imao istu postavu u Bayernu kao što je sad u Dortmundu s tim da je Thiago igrao desno CM-a, a Vidal lijevog.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DONZI kaže...

Ni meni neide,kako ovo nauciti igrati nije mi jasno.

Kad vidim kako ljudi vezu dodje mi da placem,ja ne mogu 2 passa sastaviti .

16 godina
FIFA 16

Meni je leno solidan ali mi neuer daleko s parama...imao sam loan boatenga i bio mi je odlican pa mislim da ce on na red.

Lijevo sam probao rodrigueza ali mi se nikako nije dopao,bernat mi je puno agilniji od njega jedino sto je bernat slab i lako ga se izgura...alabu nisam probao ali vidim po vama da je precjenjen...najkriticnije mi je desni bek...opare mi zasada najbolji ali moram probati pizceka,movie,bum probal schmelzera lijevo...

U sredini mi sve ok samo thiago se jako umori oko 60min,pa bih probao s vidalom.

Ovaj costa to su strahote...brzina,dribling sut,cisti abuse radim na njega,najbolji igrac dosada! Ribery mi puno bolji od schurlea,ali vec dulje pikiram uzeti comana da vidim kako ce on funkcionirati....

A napad,ajoj,tu nikako doci do izrazaja,auba je brz al ga svatko izgura,mullera opce ne vidim dok igram,stalno je sakriven,imao sam loan lewu i bio je ok al opet nista posebno.

Ugl sada idem na boatenga lewu i schmelzera,pa kasnije i na comana,da vidim kako ce to ici,hvala na savjetima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

U sredini mi sve ok samo thiago se jako umori oko 60min,pa bih probao s vidalom.

Meni je žao što sam morao izbaciti Thiaga iz Bayerna zbog Comana jer je odličan za udarce iz daljine, ali ima tamo još kandidata za te stvari pa je Thiago morao ispast.

Što se Lewa tiče, ja sam ga imao u formaciji 4 - 1- 2 -1 -2 na lijevom ST i tu je bio OK, ali ne kao što se sada ponaša u novoj formaciji.

Izgleda da mu centralna pozicija više odgovara?!

Isto kao Rooney - na ST mi je bio truba, ali zato na CAM-u je zvijer.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
Klasicno jeb*anje u mozak. 3 stative a ostalo OP Leno skinuo i to 4 puta 1v1 fines sto nemoze ni Neuer obranit. Protivnik jad i bijeda, zabio 2 gola s 25 metara jer je moj Cech u banani...
Pamti pa vrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Fissler kaže...
Klasicno jeb*anje u mozak. 3 stative a ostalo OP Leno skinuo i to 4 puta 1v1 fines sto nemoze ni Neuer obranit. Protivnik jad i bijeda, zabio 2 gola s 25 metara jer je moj Cech u banani...

Drugi gol sam postigao u 90+

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
FIFA 16

Zna li neko kako da instaliram zadnje amd drajvere a da pri tom fifa radi ok, zadnji put kad sam isao update kao da se nesto pobrkalo, fifa online je seckala svakih par sekundi? Trenutno koristim 15.301.1201.0

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Ipe77 kaže...

Ako nije tvoj net loš, onda je protivnikov, a ima i likova koji namjerno naprave lag sa downloadom ili net limiterom pa tako igraju.

Kaže on da mu je tako lakše igrat jer ima vremena za razmislit kome će dodat pošto igra ide puževim korakom :)

Što se tiče tih laggera, meni se automatski upali lampica za alarm kad naslutim da je igrač iz Poljske.

neznam jel to onda igraju samo poljaci s menom ili koji k... ugl. igra laga svako druga tekma je lag i to je uzasno 

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Skilledžija kaže...
Ipe77 kaže...

neznam jel to onda igraju samo poljaci s menom ili koji k... ugl. igra laga svako druga tekma je lag i to je uzasno 

Ti si dakle, Poljak.

17 godina
FIFA 16

Konačno sam piknuo Ibru, posložio solidnu ekipu, tj. jako dobru ekipu. Nadobudno sam odigrao 12 tekmi. Izgubio 9 i dobio 3??? Za popizditi. Istina, sve sam tekme igrao iz ležećeg stava jer mi nije baš bilo dobro danas ali opet... nema opravdanja. Protivnicima sve ulazi ja sve po stativama i prečki. Svaku tekmu s leđa Ibri ukližu bar deset puta i nikada ama baš nikada ne dobije nitko karton za to. Često niti prekršaj ne dobijem. Ova ekipa uopće nema smisla. Budem igrao ovaj tjedan i ako me nastavi ebati odoše svi na bubanj. Najgore, sve tekme u ovoj fifi koje sam do sada igrao bile su tvrde na malo golova.

Dobijem ili gubim 1-0 ili 2-1. S ovom ekipim danas gubim 6-5, 6-4, 3-2, a kad dobijem to je 6-1, 5-1 i tako... bez ikakvog smisla i logike. Baš sam pratio ovu tekmu koju sam izgubio 6-5. Pucao sam po golu 18 puta, a lik 7. Toliko peha, toliko sranja, toliko svega mi se danas događalo da to nije normalno. Inače Ibro tko zna s njim igrati zvijer. Malo prostora i bez obzira gdje se nalazi to je bomba i gol. Samo otraga mi je danas curilo da to nije normalno.. I svi protivnici, ama baš svi oni idioti kaj uzmu jednog igrača pa s njim igraju cijelu tekmu, za popisditi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 19:08 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...
izvone kaže...

Meni je žao što sam morao izbaciti Thiaga iz Bayerna zbog Comana jer je odličan za udarce iz daljine, ali ima tamo još kandidata za te stvari pa je Thiago morao ispast.

Što se Lewa tiče, ja sam ga imao u formaciji 4 - 1- 2 -1 -2 na lijevom ST i tu je bio OK, ali ne kao što se sada ponaša u novoj formaciji.

Izgleda da mu centralna pozicija više odgovara?!

Isto kao Rooney - na ST mi je bio truba, ali zato na CAM-u je zvijer.

to comana imas silvera sa st na cm?...ja imam na lw i nisu mi nesto dalekometrazni sutevi,a bas mi fali jedan s jakim sutom izvana jer skoro svaka lopta zavrsi na 20 i nitko to nemoze torpedirat

15 godina
neaktivan
Movie dal koristis custom taktiku?
Ako nisi obavezno slozi custom taktiku ..bar za obranu stavi cover i smanji pressure i agresivnost malo. Meni je smanjilo broj primljwnih golova drasticno
13 godina
izvone kaže...

to comana imas silvera sa st na cm?...ja imam na lw i nisu mi nesto dalekometrazni sutevi,a bas mi fali jedan s jakim sutom izvana jer skoro svaka lopta zavrsi na 20 i nitko to nemoze torpedirat

Ne, imam upgrejdanog Comana, zlatni LW s time da sam mu promijenio poziciju na LF - imaš gore na slici, sve se vidi.

Ima i IF Coman ako te zanima - sad ide dosta jeftino, za oko 50k ga možeš ubost, a prije par dana nije bilo ispod 95k.

[19xx] 4ntraks
17 godina
BREITLING kaže...
Ako nisi obavezno slozi custom taktiku ..bar za obranu stavi cover i smanji pressure i agresivnost malo. Meni je smanjilo broj primljwnih golova drasticno

A koristim neke osnovne stvari. Dajem instrukcije po pozicijama i to je to. Aj posnimaj ako ti nije problem kako si to posložio. Prepisao sam od nekog jubitoa custom taktiku pa mi nije odgovarala. Inače ne bunim se ali s ovom ekipom kaj sam danas složio ništa mi ne štima.

Evo pogledaj kako me danas ide. Lik me odere u trenutku kada hoću pucati i nema penala. Je li ovo normalan start ili sam ja pristran?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 20:30 (movie).
12 godina
neaktivan
E ta costum taktika je po meni bezveze i to bi tribalo ukinuti jer po meni je to isto vrsta chitanja. Ako su igraci takavi kakvi su napravljeni nek takvi i ostanu a ne nabiju te postavke i onda ti sataru igrace
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DONZI kaže...
E ta costum taktika je po meni bezveze i to bi tribalo ukinuti jer po meni je to isto vrsta chitanja. Ako su igraci takavi kakvi su napravljeni nek takvi i ostanu a ne nabiju te postavke i onda ti sataru igrace

wat?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
movie kaže...
BREITLING kaže...

A koristim neke osnovne stvari. Dajem instrukcije po pozicijama i to je to. Aj posnimaj ako ti nije problem kako si to posložio. Prepisao sam od nekog jubitoa custom taktiku pa mi nije odgovarala. Inače ne bunim se ali s ovom ekipom kaj sam danas složio ništa mi ne štima.

Evo pogledaj kako me danas ide. Lik me odere u trenutku kada hoću pucati i nema penala. Je li ovo normalan start ili sam ja pristran?

Igra je vidla da je pogrijesila i onda ti se oduzila sa golom

11 godina
neaktivan
DONZI kaže...

Tako je, majstore! 

Recimo i u stvarnom nogometu je prilagođavanje taktike vrsta cheatanja . Treba uvesti da svi smiju napucavati duge lopte i to je to, nemaš mi ti šta prilagođavati! Ako naprijed imaš Lacazettea, lupaj mu duge lopte bez obzira što je piccolo! 

Internet je čudo 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice