FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Kao što rekoh. ŽIVJELI!!!
Pamti pa vrati.
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

UUUUUUUUUU kako ova fifa zna da iznerviraaaaaaaaaa, sve kazem necu se nervirati ali ne vredi :/

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Poz ,

Da li neko moze da mi da upute kako da namjestim taktiku da vrsim pritisak kao vecina ovde ?

Uvijek su mi na ledjima po 2 igraca?

Da li Vi koristite contain ili treba uciti rucno pratiti igraca samo sa sprintom ?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 10:10 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...

Poz ,

Da li neko moze da mi da upute kako da namjestim taktiku da vrsim pritisak kao vecina ovde ?

Da li Vi koristite contain ili treba uciti rucno pratiti igraca samo sa sprintom ?

Hvala

Ja isto ne znam kako igrati odbranu online, ja namestim alternate komande i malo rucno pratim malo na contain i LT.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...

Poz ,

Hvala

Ja isto ne znam kako igrati odbranu online, ja namestim alternate komande i malo rucno pratim malo na contain i LT.

Ja isto pratim sa contain kad ga ganjam odpozadi a pokusavam i sa rucnim .Sad sam igrao sa jednim ,

lik igra odbranu vrhunski,ne znam kako stoji tako blizu mojim igracima ?Ja kad sam u odbrani uvijek moji igracu su dodaleko od lopte

tako da uvijek ima dovoljno prostora da lik kombinuje kako hoce .Ako probam rucno da idem na njega ,obicno promasim ili me lako izbaci .

Da li je to do iskustva ?

Jednostavno ljudi idu na stranu sa igracem kojeg vode,zatvaraju prostor a puste onog kompjuterskog da me goni .

Ja igram samo sa jednim igracem team mate con . rijetko ili nikako ne koristim.

Ljudi ,prosto " citaju " igru ,svaki moj pas presijeku ili mu jednostavno dodam u noge !

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 11:00 (goust78).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

da li moze neko ko igra aktivno fifu 16 staviti svoj orgin id  da ga dodam ko prijatelja moj orgin id je stefanblaskovic3 pa ko hoce nek me doda

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovo je više neizdrživo, ova fifa mi uništava život kao nijedna dosad, mlad i zelen ću umrijet od živčanog sloma.
Danas idem malo fut sezonu igrat u 2. diviziji, odigram jednu, povedem, počne užasno lagat, izgubim... Reko ja, ajde nema veze idemo dalje. Upalim drugu, 13 prečki, 8 stativa, 4 kamermana i 1 semafor, lopta nikako ne želi u gol, izgubim 1-0 (2 šuta čovjek ima). 
Već se počnem lagano živcirat, očito mi je danas dan predviđen za izgubit (momentum) ali ne da mi vrag mira pa si upalim draft. Dobijem super ekipu, TOTY Messi i rozi Roki okruženi IFovima uključujući IF Piquea i TIF Godina. Krene prva tekma, povedem 2-0, kažem sam sebi ovaj draft je moj, kad ono *určina, Ciro Immobile na 3 chem poćne vozat moje stopere ko da igra protiv NK Marsonie, odjednom ne mogu sastavit točan pas do kraja tekme, 3-2 za njega.
Idem drugi draft, ekipa još bolja, TOTY Messi, TOTY Iniesta, crni Neymar, crni Santi Cazorla, povedem 2-0, lik uvede Bakambua, pretrči IF Bellerina ko da je to njegov klupski kolega Mertesacker a ne najbrži igrač u igri, loba mi golmana iz mrtvog kuta 2-2. Produžeci. 120+1 korner za njega, lopta u peterac, Bravo ide boksat i promaši, Bakambu posprema glavom za konačnu pobjedu.
*ebo sam sve što se može *ebat. JA STVARNO NE ZNAM KAKO SU USPJELI NAPRAVIT SPORTSKU SIMLUACIJU KOJA MOŽE IZAZVAT TOLIKO BIJESA. Nevjerojatno...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO

6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Iz 8.div fut ne izlazim,kako li tek igraju u visim div .?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rayz00 kaže...

Ovo je više neizdrživo, ova fifa mi uništava život kao nijedna dosad, mlad i zelen ću umrijet od živčanog sloma.
Danas idem malo fut sezonu igrat u 2. diviziji, odigram jednu, povedem, počne užasno lagat, izgubim... Reko ja, ajde nema veze idemo dalje. Upalim drugu, 13 prečki, 8 stativa, 4 kamermana i 1 semafor, lopta nikako ne želi u gol, izgubim 1-0 (2 šuta čovjek ima). 
Već se počnem lagano živcirat, očito mi je danas dan predviđen za izgubit (momentum) ali ne da mi vrag mira pa si upalim draft. Dobijem super ekipu, TOTY Messi i rozi Roki okruženi IFovima uključujući IF Piquea i TIF Godina. Krene prva tekma, povedem 2-0, kažem sam sebi ovaj draft je moj, kad ono *určina, Ciro Immobile na 3 chem poćne vozat moje stopere ko da igra protiv NK Marsonie, odjednom ne mogu sastavit točan pas do kraja tekme, 3-2 za njega.
Idem drugi draft, ekipa još bolja, TOTY Messi, TOTY Iniesta, crni Neymar, crni Santi Cazorla, povedem 2-0, lik uvede Bakambua, pretrči IF Bellerina ko da je to njegov klupski kolega Mertesacker a ne najbrži igrač u igri, loba mi golmana iz mrtvog kuta 2-2. Produžeci. 120+1 korner za njega, lopta u peterac, Bravo ide boksat i promaši, Bakambu posprema glavom za konačnu pobjedu.
*ebo sam sve što se može *ebat. JA STVARNO NE ZNAM KAKO SU USPJELI NAPRAVIT SPORTSKU SIMLUACIJU KOJA MOŽE IZAZVAT TOLIKO BIJESA. Nevjerojatno...

Dosao do 2. divizije i postalo ne igrivo. Resetirao klub i digao se ponovo u div 2 i sad vise ni ne igram fifu. Svaka utakmica iste stvari. 

10 godina
neaktivan
Znam da sam reko da kad osvojim div1 vise necu nikad upalit to smece, ali reko ajde iz zabave i eto rezultata. Osvojio 2 puta u 2 dana.
Samo hrabro momci ;)
Pamti pa vrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Fissler kaže...
Znam da sam reko da kad osvojim div1 vise necu nikad upalit to smece, ali reko ajde iz zabave i eto rezultata. Osvojio 2 puta u 2 dana.
Samo hrabro momci ;)

Koliko dugo igras fifu ? :)

Od koje si poceo ?

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Fissler kaže...
Samo hrabro momci ;)

Koliko dugo igras fifu ? :)

Od koje si poceo ?

To ti ne znači ništa. Ja fifu online igram redovno od 2011., osvojio sam desetke turnira (kako online tako i LAN) i utopio u nju preko 10.000 sati pa vidiš di me to dovelo, da se sažalijevam kolegama na forumu... 

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad sam odigrao nekoliko na wc i cini mi se da dok ne pocnem da tucem WC nemam sta da trazim online.

Nekako mi wc igra bas kao ovi bolji igraci iz 8 div. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Igram fifu od 10mj prosle godine i Fifa 16 je prva koju igram. Tko hoce moze me dodat na Origin : Fissler_9 pa da odigramo koju tekmu ;)
Pamti pa vrati.
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Sad sam odigrao nekoliko na wc i cini mi se da dok ne pocnem da tucem WC nemam sta da trazim online.

Ma to nema apsolutno nikakve veze. Igranje protiv stvarni igrača se svodi na kreativnost, ideju, vrijeme reakcije, taktiku i slično. Igranje kompa se svodi na pobjeđivanje sistema. Komp ima određeni isprogramirani faktor pogreške, igra po šabloni i svaki put radi isto. Rokaj samo online i ne zamaraj se sa tim single player težinama. 

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...

Ma to nema apsolutno nikakve veze. Igranje protiv stvarni igrača se svodi na kreativnost, ideju, vrijeme reakcije, taktiku i slično. Igranje kompa se svodi na pobjeđivanje sistema. Komp ima određeni isprogramirani faktor pogreške, igra po šabloni i svaki put radi isto. Rokaj samo online i ne zamaraj se sa tim single player težinama. 

Picim online ali kazem da na wc nekako komp igra slicno ljudima,prodori po boku i sl.Dodavanje da ne pominjem . :)

Kad igram protiv ljudi nekako sam stalno korak iza,skoro uvijek se branim ,u defanzivi sam  ,jbg,samo trci po boku ,centriraj isl.

Protiv pojedinih ne mogu da mrdnem,jednostavno svi njegovi igraci na mojoj polovini,stavim all out attack opet nema mojih nigdje u napadu !

Ko je i 1 div ,stvarno ,svaka mu cast ! :)

Malo dupouvlacenja ne skodi .. hahahha

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 9:56 (goust78).
9 godina
neaktivan
Fissler kaže...
Igram fifu od 10mj prosle godine i Fifa 16 je prva koju igram. Tko hoce moze me dodat na Origin : Fissler_9 pa da odigramo koju tekmu ;)

I vec si u 1. div ?Talenat .

10 godina
neaktivan
FIFA 16

odigrao sam preko 1000 utakmica dodem u 1 diviziju u sesonu i uvjek odma ispanem da li mi moze neko pojasniti kako se najbolje braniti u fifi 16 ,neka korisna custom tactics  da mi kaze da li koristi napadacku taktiku defanzivnu ili balanced da li koristi mozda high pressure i te stvari

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

kupio novog IF Kurzawu.

Ukratko,

najbolji lb/lwb do sada.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

kupio novog IF Kurzawu.

Ukratko,

najbolji lb/lwb do sada.

Najbolji je onima koji nisu probali Tshimangu

http://www.futhead.com/16/players/1944/katuku-tshimanga/

[19xx] 4ntraks
13 godina
C3c1l kaže...

kupio novog IF Kurzawu.

Ukratko,

najbolji lb/lwb do sada.

Mogu to potvrdit

Zvijer od igraca :D

9 godina
neaktivan
neymar456 kaže...

odigrao sam preko 1000 utakmica dodem u 1 diviziju u sesonu i uvjek odma ispanem da li mi moze neko pojasniti kako se najbolje braniti u fifi 16 ,neka korisna custom tactics  da mi kaze da li koristi napadacku taktiku defanzivnu ili balanced da li koristi mozda high pressure i te stvari

Pa ako si dosao u 1.div, valjda znas da se branis ? :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

zelim ostati u prvoj a ne svaki put kada ja dodem u 1

ispadnem

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
neymar456 kaže...

zelim ostati u prvoj a ne svaki put kada ja dodem u 1

ispadnem

Za vecinu je to zavidan uspjeh ! :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

ja pitam za pomoc a ti meni kazes da je za vecinu dovoljna prva divizija sto i je ali da se barem zadrzim tamo dugo

a ne ispadnem odma 1 sezonu

0 0 hvala 0
15 godina
neymar456 kaže...

ja pitam za pomoc a ti meni kazes da je za vecinu dovoljna prva divizija sto i je ali da se barem zadrzim tamo dugo

a ne ispadnem odma 1 sezonu

Pa očito još nisi dovoljno dobar za div 1.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
C3c1l kaže...

kupio novog IF Kurzawu.

Ukratko,

najbolji lb/lwb do sada.

Sad sam ovaj vikend zavrtio četiri puta SIF Lahma. Iskoristio sam priliku pa sam odigrao par tekmi s njim. Strašno, najbolji RB u igri. Da ga se u jutarnjim satima dobiti za 320k a poslije ode bez problema za 410k. 70k zarade po kartici u ovoj fifi mi je jako dobar posao... marljivo skupljam novce za zadnjeg Ibru. Čekat ću do srijede s kupovinom jer očekujem da mu još malo padne cijena. I to je to...  više me ništa neće interesirati. Inače s Ibrom imam duplo više poraza nego recimo s Lewom na mjestu ST ali ebi ga, volim Ibru pa makar svaku tekmu s njim izgubio..

13 godina
neaktivan
FIFA 16

eee njega bi i ja volio piknuti..

bas me interesira kakva je kartica, javi dojmove ;)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

eee njega bi i ja volio piknuti..

bas me interesira kakva je kartica, javi dojmove ;)

Danas mu cijena cijeli dan raste tako da za sada ništa od njega. Nadam se da će do srijede pasti kako bih ga mogao uzeti...

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ljudi, na koji način ste vi došli do tih svota coinsa? Trejdanjem i jeftinom kupnjom pa skupljom prodajom ili? Jer igrom mi se to čini nemoguće, ja zarađujem samo mizerne iznose. Slabo igram FUT, ali uvijek kad čitam ovdje koga ste doveli dobijem volju 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice