FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 16

Pozz.. Kako sam prodao plejku prije par mjeseci sad se malo zazelio fife pa mi je gospodin Login_HR posudio account na originu da malo igram pa ako ima neko ko je voljan odigrat koju tekmu? origin id je login_hr 

Btw na ovom kompu igraci su takve banane.. svaka tekma je lagana dok ne plejci je druga prica..

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 14:42 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 16
Encyanix kaže...

Pozz.. Kako sam prodao plejku prije par mjeseci sad se malo zazelio fife pa mi je gospodin Login_HR posudio account na originu da malo igram pa ako ima neko ko je voljan odigrat koju tekmu? origin id je login_hr 

Btw na ovom kompu igraci su takve banane.. svaka tekma je lagana dok ne plejci je druga prica..

A mislim da je uvek fudbalska simulacija bila bolja na konzoli, mada ove zadnje nisam probao na konzoli ali verujem da su bolje od pc verzije.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
15 godina
ruya kaže...
Encyanix kaže...

A mislim da je uvek fudbalska simulacija bila bolja na konzoli, mada ove zadnje nisam probao na konzoli ali verujem da su bolje od pc verzije.

Odprilike je istina.. mislim sto se igraca tice naravno da su bolji igraci na plejci kad ih ima puno vise nego na kompu.. a ovako sto se tice igre kao igre.. imao sam priliku usporedit zadnje dve fife na kompu i plejci i sto je je na plejci je to ljepse odradjeno.. nije neka velika razlika al se osjeti da je bolje.

PSN: Chov1ch
10 godina
Encyanix kaže...
ruya kaže...
Encyanix kaže...

Odprilike je istina.. mislim sto se igraca tice naravno da su bolji igraci na plejci kad ih ima puno vise nego na kompu.. a ovako sto se tice igre kao igre.. imao sam priliku usporedit zadnje dve fife na kompu i plejci i sto je je na plejci je to ljepse odradjeno.. nije neka velika razlika al se osjeti da je bolje.

ja znam one ranije simulacije su mi bile puno bolje od ps2 pa preko ps3 i x360, sad ove zadnje nisam poredio nemam gde igram na pc, ako hoce neko da baci koju nek me doda ruja2.

17 godina
FIFA 16
Da se nadovežem na ovo PC smeće. Sada sam nakon nekoliko mjeseci pokrenio fifu na PC i odigrao par tekmi. Nisam mogao a ne sjetiti se jednog lika koji mi je početkom 9 mjeseca objašnjavao o nekim košarama jabuka i kruški te o tome kako će konačno uživati u PC verziji fife. Iz ove perspektive mislim da je lik mazohista ako u ovome može uživati. Dakle, svaku jebenu tekmu koju sam dobio nakon tekme rikne i dobijem DNF iako mi piše da sam pobijedio . Nemoguće je i interesantno je da mi svaku tekmu igra rikne nakon što sudac odsvira kraj a svaku koju izgubim sve štima. Inače na PS4 mi rikne svaka stota tekma. Što se same igre tiče i dalje tvrdim da su ovo dvije različite igre na različitim platformama. Nakon PC iskustva više cijenim konzolašku verziju igre iako su u osnovi obje smeće napravljeno da frustrira ljude koji igraju..
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16
Neku noc dosao frend ,popili smo pola litre rakije i 2 x dvolitru piva.I hajde da igram fifu seasons .
Ujutro ustanem i da vidim skor ,kad ono 1:5:1 ! hahahhah
8. div ali jbg nisam lopte vidio cestito .
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja uzimam plejku kad izadje Fifa 17 zbog ovih cheatera na PCu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

I meni je ovo zadnja FIFA na PC-u. Nabavljam PS4 uskoro pa će to biti primarno za nogomet. E sad, dal FIFA ili PES, vidjet ćemo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Novi TOTW

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 16:08 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Zna li neko zasto mi secka online fifa(svakih par sekundi zastane malo), pocelo juce kad sam instalirao zadnje amd drajvere, moze li to biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

@movie onda si jako zadovoljan ps4 verzijom? Da znamo za iducu godinu :D

0 0 hvala 0
17 godina
pc_fan005 kaže...

Pa gle, na PS4 verziji nema ovih shranja tipa prekidanja tekmi i korištenja kojekakvih programa za upisivanje rezultata. S te strane igra je sasvim ok. Uđeš u tekmu i igraš i ne razmišljaš o ničemu osim protivniku. Igra s tim nema baš nikakvih problema. Kako sam rekao, u 100 tekmi mi možda jednom pukne veza. To mi je nepoznat pojam. Što se same igre tiče, sve znamo. Igra je napravljena da bi radila budalu od igrača i to je to.

Jučer moj golman primi loptu i vidim desno igrača koji stoji sam. Moj golman negdje na 11m. Bacim  mu loptu koja samo tri metra ispred pogodi mog igrača u leđa i odbije  se na mojih 16m gdje lik stoji sam i zabije mi u prazan gol. I kaj da ti kažem? 88 min, reza 1-1... Zašto golman koji rukom baca loptu igraču koji je udaljen od njega dvadesetak metara pogađa u leđa vlastitog igrača koji je udaljen od njega nekih tri metra? Čisto ebanje u mozak u zadnjiim minutama tekme. I to je najveći problem ove igre. Sve bih oprostio samo kad bi mi dali da lopta dođe tamo kamo sam je ja želio uputiti, samo to...

13 godina
movie kaže...
pc_fan005 kaže...

Pa gle, na PS4 verziji nema ovih shranja tipa prekidanja tekmi i korištenja kojekakvih programa za upisivanje rezultata. S te strane igra je sasvim ok. Uđeš u tekmu i igraš i ne razmišljaš o ničemu osim protivniku. Igra s tim nema baš nikakvih problema. Kako sam rekao, u 100 tekmi mi možda jednom pukne veza. To mi je nepoznat pojam. Što se same igre tiče, sve znamo. Igra je napravljena da bi radila budalu od igrača i to je to.

Jučer moj golman primi loptu i vidim desno igrača koji stoji sam. Moj golman negdje na 11m. Bacim  mu loptu koja samo tri metra ispred pogodi mog igrača u leđa i odbije  se na mojih 16m gdje lik stoji sam i zabije mi u prazan gol. I kaj da ti kažem? 88 min, reza 1-1... Zašto golman koji rukom baca loptu igraču koji je udaljen od njega dvadesetak metara pogađa u leđa vlastitog igrača koji je udaljen od njega nekih tri metra? Čisto ebanje u mozak u zadnjiim minutama tekme. I to je najveći problem ove igre. Sve bih oprostio samo kad bi mi dali da lopta dođe tamo kamo sam je ja želio uputiti, samo to...

Znam kako je u igri, dogodi se takozvana skripta,momentum bugovi i ostale stvari. Imali negdje da pise koliko je online igraca na pojedinim platformama? i koliko dugo ti treba da nade utakmicu u FUT-u na PS4. Meni na pc-u zna dosta dugo potrajat nekad i 5 min.

17 godina
pc_fan005 kaže...

Znam kako je u igri, dogodi se takozvana skripta,momentum bugovi i ostale stvari. Imali negdje da pise koliko je online igraca na pojedinim platformama? i koliko dugo ti treba da nade utakmicu u FUT-u na PS4. Meni na pc-u zna dosta dugo potrajat nekad i 5 min.

Čekam po par sekundi...

13 godina
movie kaže...
pc_fan005 kaže...

Čekam po par sekundi...

Onda ce bit prijateljskih iduce godine na 17 :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 16:38 (pc_fan005).
13 godina
movie kaže...

Ma to bacanje rukom s golmanima je namjerno sjebano.

1000 puta moj golman baci pogrešnom igraču, a ovo gađanje svojih igrača se i meni puno puta dogodilo.

Pa jebemu, ako sam stisnuo jako, da izbaci daleko, onda baci u jebenoj paraboli, a ne on direkt metar od zemlje baca loptu i naravno pogađa koga stigne, samo da lopta ne dođe do onoga kome sam ja zamislio.

Apropos golmana... pred neki dan smijeh živi... znači De Gea koji ima napucane sve statse i on bi trebao pogađati muhu u letu rukom, on baca skoro svaki put pogrešnom igraču.

A ovo što sam počeo pisat... znači ja hoću dodati igraču lijevo... krenem s De Geom prema lijevo i De Gea gleda prema tom igraču.... ja stisnem da mu baci loptu, De Gea zamahne prema njemu s loptom, ali se u zamahu okrene i baci loptu na centar, gdje ju naravno kupi protivnički igrač.

Ono, igra baš radi budalu od igrača ponekad i možeš se slikat... ili prihvatiš i ne nerviraš se previše, ili lupaš i razbijaš po svemu oko sebe - uzgred, jučer na kavi vidim plavicu na desnom zapešću - i onda se sjetim od čega je - lupio po stolu dan prije :)

BTW

Jučer gledam Bayern-Juve i kad je Coman dobio onu loptu na kraju i krenuo prema golu... kažem sinu, ako ga zabije, kupujem ga odmah :)

I mali zabije - jbga kupio i moram priznati da me iznenadio odmah u prvoj tekmi.

Izbacio Riberyja i stavio njega na LF i odmah prva akcija sa nekih 18m, blago slijeva opalio tek toliko da vidim kako mali puca - bez finessa sam opalio, a lopta kao da je finesse u rašlje. Ovaj je još na golu imao ovog novog IF Mandandu - ovaj se bacio koliko je dug i širok, ali ništa.

Moram ga još probat par tekmi, ali za sada mi se čini prilično dobar - brz je i okretan i po boku je dosta nereda jučer radio u toj tekmi.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 16
Poz naucio sam osnovno,pobijedim i online ,sta dalje ?Kako da usvrsim igru ?Svaki savjet
dobrodosao . :)
Ambicija mi je negdje 4-5 div.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Poz naucio sam osnovno,pobijedim i online ,sta dalje ?Kako da usvrsim igru ?Svaki savjet

Pa igraj dalje, ako ti nejde uči na greškama. Uči kako se braniti, pogotovo protiv likova koji samo driblaju jer će ti to trebati. Nauči napredne poteze u napadu i obrani, kao što su jokey, contain, razni skill movesi, različiti načini dodavanja... Nema tu velike filozofije, vidjet ćeš i sam što krivo radiš i zašto eventualno primaš golove ili gubiš. Podesi si taktiku, player instructions, nađi najbolju formaciju, eksperimentiraj sa taktikom direktno u igri itd. fifa je subjektivna, sam određuješ u kojem smjeru napredovati. 

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...

Pa igraj dalje, ako ti nejde uči na greškama. Uči kako se braniti, pogotovo protiv likova koji samo driblaju jer će ti to trebati. Nauči napredne poteze u napadu i obrani, kao što su jokey, contain, razni skill movesi, različiti načini dodavanja... Nema tu velike filozofije, vidjet ćeš i sam što krivo radiš i zašto eventualno primaš golove ili gubiš. Podesi si taktiku, player instructions, nađi najbolju formaciju, eksperimentiraj sa taktikom direktno u igri itd. fifa je subjektivna, sam određuješ u kojem smjeru napredovati. 

Igleda da bez skill movies ne ide .Bar  da znam jednog igraca da predjem.Sad igram na " silu".

Neke razvucem  neki mene poderu .Nekako mi nametnu svoju igru,svi su na mojoj polovici .

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 10:00 (goust78).
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav svim mazohistima!

U zadnje vrijeme mi ova je8ena fifa jede živce na najjače...

Jel zna itko mail od EA sportsa gdje mogu poslati angry mail čisto da se malo očistim i psihički resetiram jer ovako više neide...

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
goust78 kaže...
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...

Igleda da bez skill movies ne ide .Bar  da znam jednog igraca da predjem.Sad igram na " silu".

Neke razvucem  neki mene poderu .Nekako mi nametnu svoju igru,svi su na mojoj polovici .

ide pas igrom :P

nemam za potpis
10 godina
FIFA 16

Da li se nekom desavalo zatrzavanje u igri svakih 5-10 sekundi, od pre neki dan mi se pocelo to desavati i ne znam sta bi mogao bti uzrok, samo kad online igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
tenac kaže...
goust78 kaže...
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...

I igram samo pass igru ,drugacije i ne pokusavam.Nekako se uplasim kad vidim da igraju presing,uspanicim se i jbg.

17 godina
tenac kaže...

Ide pass igrom dok fifa ne umješa svoje prste. Ja dodam lijevom, fifa desnom.... već je opisano milijun puta. Kako rekoh, sve bi im oprostio samo da mi dopuste da lopta dođe igraču kojem ja želim uputiti loptu. Samo to i ništa više...

15 godina
movie kaže...
tenac kaže...

Ide pass igrom dok fifa ne umješa svoje prste. Ja dodam lijevom, fifa desnom.... već je opisano milijun puta. Kako rekoh, sve bi im oprostio samo da mi dopuste da lopta dođe igraču kojem ja želim uputiti loptu. Samo to i ništa više...

to se desi zbog taktike. tu se slažem da taktika ima preveliki utjecaj na rezultat. ima igrača koji se skroz povuku i igraju samo na aubameyanga, može se i njih dobiti al nekad jednostano što god odigraš, ovaj ostane sam ili nakon kornera ili duge lopte (na pamet napucane od protivničkog igrača). trebali bi ubaciti neki kako oni zovu feature da "bolji" igrači skuže kako se postaviti u takvim situacijama (npr. stajati blizu igraču i ne mu dati prostora) jer ovo često nije opće realno

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 13:49 (tenac).
17 godina
tenac kaže...

.

to se desi zbog taktike. tu se slažem da taktika ima preveliki utjecaj na rezultat. ima igrača koji se skroz povuku i igraju samo na aubameyanga, može se i njih dobiti al nekad jednostano što god odigraš, ovaj ostane sam ili nakon kornera ili duge lopte (na pamet napucane od protivničkog igrača). trebali bi ubaciti neki kako oni zovu feature da "bolji" igrači skuže kako se postaviti u takvim situacijama (npr. stajati blizu igraču i ne mu dati prostora) jer ovo često nije opće realno

Najviše poludimm recimo nakon kornera. Moj golman izađe na centaršut i pobere loptu. I sada umjesto da se moji igrači počnu izvlačiti i tražiti loptu za kontru svi ko tuke stoje oko mojih 16m i gledaju golmana. Jebeno krilo stoji na rubu 16m umjesto da u šprintu trči prema centru kako bih mu mogao baciti dugu loptu. Obrati pozornost na takve situacije i nezainteresiranost igrača za igrom. Opet druga je krajnost kada s bočnim iznosim loptu to isto krilo umjesto da mi priđe on u šprintu ode na protivničku korner zastavicu i stoji u zaleđu? Sve kontra, sve bez mozga. OK, ipak igru rade kanađani, poznati nogometni vitrouzi.. treba i to uzeti u obzir...

edit. odigrao dobru tekmu s likom. Završilo 1-1 i izgubim na penale 16-15. Ja fulao na kraju 3 penala on dva... još nisam pucao u jednoj tekmi ovoliko penala. Baš dobra tekma...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 18:34 (movie).
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Pozdrav igraci
Pozivaju se svi igraci fife 16 koji igraju na ps4 da se pridruze grupi, pa da organizujemo prijateljske utakmice i turnire, pa eto ko je zainteresovan neka se pridruzi https://www.facebook.com/groups/569868609834466/?fref=ts
LP

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

mijenjam za fifu ako netko ima viska ne znam nudim li premalo...ako je itko zainteresiran moze PP 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Pasovi su katastrofa.Skoro pa neigrivo .

Rijetko kad doda kome treba ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nikad spremniji za osvajanje div 1. Nakon toga ne palim vise ovu sotonu od igre.
Pamti pa vrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice