FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Sto vise igram to sam sve gori. Psiha ispod nule, a neda stati igrat. Tare u papar ova igra, par godina ovako i u grob. Uff
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hoce li ko veceras da odigramo koju utakmicu na ps4 ?
sonicfox93

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16
Bok,od skora igram fifu 16,pobijedim na proff od 10,osam puta .Sta dalje ?
Uspostavim dominaciju protiv kompa lako i obicno pobijedim 2-3 razlike.
Da li je to dovoljno za online ili da igram na wc dok i tu ne pocnem da pobijedjujem ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...
Da li je to dovoljno za online ili da igram na wc dok i tu ne pocnem da pobijedjujem ?

AI i živi ljudi se ne mogu mjeriti nikako.

Važno ti je da si pohvatao osnove i da znaš kako doći do gola, a ostalo ćeš učiti u hodu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
goust78 kaže...

ma nema ti to veze, spreman si za online i da igras na najlakse protiv AI-a

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Kad igraš online, počinješ od najslabije divizije pa dobivaš i slabije protivnike. Može se dogoditi da netko tko je dobar ili ima iskustva s prijašnjih Fifa tek počinje igrati pa te spoji s njim, ali uglavnom dobivaš protivnike koji iskustvom odgovaraju tebi. Tako da, samo počni, uhodati ćeš se već 

9 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
goust78 kaže...

ma nema ti to veze, spreman si za online i da igras na najlakse protiv AI-a

Neki savjeti za online igru ?

17 godina
goust78 kaže...

Prije tekme popi pivu ili gorki te mozak na pašu. Svaka druga radnja dovodi do gubitka kontrole, aritmije srca ili izlijeva bijesa...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Prije tekme popi pivu ili gorki te mozak na pašu. Svaka druga radnja dovodi do gubitka kontrole, aritmije srca ili izlijeva bijesa...

Ako je tako drzat cu se onda offline-a . :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 12:11 (goust78).
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Igrati Fifu offline je kao da imaš Lamborghinija i služiti samo za otići u pekaru. 

Nemoj igrati FUT, igraj Online Season i biti će ok 

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Igrati Fifu offline je kao da imaš Lamborghinija i služiti samo za otići u pekaru. 

Nemoj igrati FUT, igraj Online Season i biti će ok 

Koji klub je dobar za pocetak ?Ono,neki " srednja" zalost ?Nasao sam instrukcije na netu e sad ne znam da li je to neka univerzalna postava ili svaki squad trazi svoj pristup?

Taktika :

80,60 Org

60,60,60 Free form

30,50,50 cover

Recimo neki sa 4 ili 4.5  star!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 12:41 (goust78).
11 godina
neaktivan

A gle, svaki tim ima drugačije igrače i sve ovisi o tome koja taktika tebi odgovara. Ne trebaš se strogo držati tih omjera s neta, eksperimentiraj pa ćeš vidjet što ti najbolje paše.

Od ekipa, preporučam za početak recimo Romu ili Arsenal. I jedni i drugi imaju odlična krila u Gervinhu/Salahu i Sanchezu/Walcottu što je meni osobno najbitnije. Možda Lyon, Dortmund, Valencia... Probaj, promijeniš ako ti ne odgovaraju :)

15 godina
FIFA 16

Najzabavnije tekme su sa klubovima od 3.5-4* i neki od takvih si pronađi da ti paše. Meni osobno je West Ham zakon u zadnje vrijeme. Payet sa svojih 86 overall ubija sve. Mislim da je i Leicester City na 4*, također dobar odabir. Shaktar je uvijek jak, CSKA Moskva, Fener, Galatasaray (malo sad bubam napamet jer su neki možda 4.5* u FIFI 16)

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

A gle, svaki tim ima drugačije igrače i sve ovisi o tome koja taktika tebi odgovara. Ne trebaš se strogo držati tih omjera s neta, eksperimentiraj pa ćeš vidjet što ti najbolje paše.

Od ekipa, preporučam za početak recimo Romu ili Arsenal. I jedni i drugi imaju odlična krila u Gervinhu/Salahu i Sanchezu/Walcottu što je meni osobno najbitnije. Možda Lyon, Dortmund, Valencia... Probaj, promijeniš ako ti ne odgovaraju :)

Sad sam odigrao 3 online,jednu pobijedio 3:0,jednu izgubio1 :0 i jedan remi 1:1 :)

8 div . Nije ni lose .

15 godina
FIFA 16

primjetio sam da sto rjeđe igram, da igram bolje.. nakon nekog vremena jucer upalio malo fut i evo do sad skupio 8 pobjeda bez poraza

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

primjetio sam da sto rjeđe igram, da igram bolje.. nakon nekog vremena jucer upalio malo fut i evo do sad skupio 8 pobjeda bez poraza

Resetira ti se "ajmo ga je*ab u zdrav mozak" meter nakon nekog vremena.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
Mozda igra pomaze malo kad vidi da ne ulazis dugo? Sad kad sa igrao malo online,tacno sam primjetio momenat oko 75 min. kad mi se odbrana raspala. Samo takve rupe su nazad ostajale. Sreca lik nije iskoristio par 100% sansi.
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozz, novi sam ovde.. Imal nekog raspolozenog za Friendly match? Ili mozda wager? :D
Molio bi kvalitetnije protivnike da se javljaju :)
Hvala! :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Presolol,monopril i rakija od dunja !jel moze?

13 godina
FIFA 16

Danas razvalio nekog Kmica19_CRO tako nesto, 4-0 u 50' i frajer quita. Jel netko s ovog foruma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Igrao sam jedno 15 tekmi neke sam dobio nerke izgubio ali bila je borba do jaja !

Moze se... igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 2:03 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Gotov sam s hebenim online seasonsom. Nevjerojatno da ekipa i tu cheata i EA im to dopusta. Nisu izbacili nikakav patch vec nekoliko mjeseci i boli ih kifla za PC igrace. Igram protiv lika "Gokhan_CT", ako pogledate leaderboards, lik je treci. On Besitkas, ja West Ham. Vodim 1-0, nije posteno puko po golu cijelu tekmu. Dodje 90' i dalje 1-0 za mene, no liku se to nije svidjalo i pomocu trainera si stavio 7 golova lagano te izazvao disconnect. Zahvaljujuci fantasticnoj EA-ovoj zastiti protiv cheatera, nije isla pobjeda i meni i njemu kako to inace biva na FUT-u, nego sam ja kao spusio 7-1 od njega haha, a posteno ga dobio. Evo da vam ukazem koliko se malo "normalan" online seasons razlikuje od FUT-a. Sve je to isti kurac. Naravno u visim divizijama je sve bajno i da se igrat, ali kad dodjete u 1. diviziju i kad pocnete igrat s tipovima iz top 100 upoznas realnost ovogodisnje fife. Imam 17 osvojenih divizja 1, bio sam 95. jedno vrijeme, ali protiv cheatera jednostavno ne ide.

Mozda nekako i razumijem da ekipa cheata na FUT-u da lagano slozi ekipu kakvu hoce, ali da cheataju na seasonsu? WTF? Koji ti je jebeni gust bit u top 100 ako znas da ga nisi zasluzio, jer si vecinu tekmi dobio pomocu trainera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

evo nakon 11 uzastopnih pobjeda napokon sam izgubio, lik je stvarno super igrao iako sam imao i ja prilika, par stopostotnih, stativa itd.. cudno da nisam naletio na cheatera ili da mi je veza pukla.. evo dolje tim, nista posebno stvarno..

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Obicna drkotina od igre, koja nekom pomaze a nekom odmaze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Obicna drkotina od igre, koja nekom pomaze a nekom odmaze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Mogu li preko jednog akaunta dvojica igrati u isto vreme, recimo jedan online drugi offline ili je to neizvodljivo? 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Kako u pola sata sjebati 100k coinsa? Prodati dobru momčad koju sam imao da bi kupio novog motm ibru koji dok sam ručao zabije 4 gola i cijena mu padne za 100k coinsa. Ebem ti sreću. A imao sam lijepu momčad ali slabost mi ibro iako s njim igram za karu....

edit: uspio ga prodati za koliko sam ga kupio. Znači, spušio samo taksu pri prodaji. Aj i to je nešto kako je ružno izgledalo jer je u jednom trenutku pao za 200k coinsa u odnosu za koliko sam ga kupio..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 8:23 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Danas sam pobijedio lika 1:0,ja Juve on Barsa,lik me ubio ,na kraju pvog pv. ima je 11 suteva u okvir gola a ja

1.Nekako Morata prodje sa lijeve strane i skoro iz mrtvog ugla zabije ! :)

Kako da unapredim igru ?Sad odprilike imam jedno 50 %: 50 % pobijeda i poraza uz dosta remija ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 8:52 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ruya kaže...

Mogu li preko jednog akaunta dvojica igrati u isto vreme, recimo jedan online drugi offline ili je to neizvodljivo? 

Moze :)

10 godina
soul_eclipse kaže...
ruya kaže...

Moze :)

E hvala ti na odgovoru 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice