- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sonicfox93
Uspostavim dominaciju protiv kompa lako i obicno pobijedim 2-3 razlike.
Da li je to dovoljno za online ili da igram na wc dok i tu ne pocnem da pobijedjujem ?
Da li je to dovoljno za online ili da igram na wc dok i tu ne pocnem da pobijedjujem ?
AI i živi ljudi se ne mogu mjeriti nikako.
Važno ti je da si pohvatao osnove i da znaš kako doći do gola, a ostalo ćeš učiti u hodu.
ma nema ti to veze, spreman si za online i da igras na najlakse protiv AI-a
Kad igraš online, počinješ od najslabije divizije pa dobivaš i slabije protivnike. Može se dogoditi da netko tko je dobar ili ima iskustva s prijašnjih Fifa tek počinje igrati pa te spoji s njim, ali uglavnom dobivaš protivnike koji iskustvom odgovaraju tebi. Tako da, samo počni, uhodati ćeš se već 
ma nema ti to veze, spreman si za online i da igras na najlakse protiv AI-a
Neki savjeti za online igru ?
Prije tekme popi pivu ili gorki te mozak na pašu. Svaka druga radnja dovodi do gubitka kontrole, aritmije srca ili izlijeva bijesa...
Prije tekme popi pivu ili gorki te mozak na pašu. Svaka druga radnja dovodi do gubitka kontrole, aritmije srca ili izlijeva bijesa...
Ako je tako drzat cu se onda offline-a . :)
Igrati Fifu offline je kao da imaš Lamborghinija i služiti samo za otići u pekaru.
Nemoj igrati FUT, igraj Online Season i biti će ok 
Igrati Fifu offline je kao da imaš Lamborghinija i služiti samo za otići u pekaru.
Nemoj igrati FUT, igraj Online Season i biti će ok 
Koji klub je dobar za pocetak ?Ono,neki " srednja" zalost ?Nasao sam instrukcije na netu e sad ne znam da li je to neka univerzalna postava ili svaki squad trazi svoj pristup?
Taktika :
80,60 Org
60,60,60 Free form
30,50,50 cover
Recimo neki sa 4 ili 4.5 star!
A gle, svaki tim ima drugačije igrače i sve ovisi o tome koja taktika tebi odgovara. Ne trebaš se strogo držati tih omjera s neta, eksperimentiraj pa ćeš vidjet što ti najbolje paše.
Od ekipa, preporučam za početak recimo Romu ili Arsenal. I jedni i drugi imaju odlična krila u Gervinhu/Salahu i Sanchezu/Walcottu što je meni osobno najbitnije. Možda Lyon, Dortmund, Valencia... Probaj, promijeniš ako ti ne odgovaraju :)
Najzabavnije tekme su sa klubovima od 3.5-4* i neki od takvih si pronađi da ti paše. Meni osobno je West Ham zakon u zadnje vrijeme. Payet sa svojih 86 overall ubija sve. Mislim da je i Leicester City na 4*, također dobar odabir. Shaktar je uvijek jak, CSKA Moskva, Fener, Galatasaray (malo sad bubam napamet jer su neki možda 4.5* u FIFI 16)
A gle, svaki tim ima drugačije igrače i sve ovisi o tome koja taktika tebi odgovara. Ne trebaš se strogo držati tih omjera s neta, eksperimentiraj pa ćeš vidjet što ti najbolje paše.
Od ekipa, preporučam za početak recimo Romu ili Arsenal. I jedni i drugi imaju odlična krila u Gervinhu/Salahu i Sanchezu/Walcottu što je meni osobno najbitnije. Možda Lyon, Dortmund, Valencia... Probaj, promijeniš ako ti ne odgovaraju :)
Sad sam odigrao 3 online,jednu pobijedio 3:0,jednu izgubio1 :0 i jedan remi 1:1 :)
8 div . Nije ni lose .
primjetio sam da sto rjeđe igram, da igram bolje.. nakon nekog vremena jucer upalio malo fut i evo do sad skupio 8 pobjeda bez poraza
primjetio sam da sto rjeđe igram, da igram bolje.. nakon nekog vremena jucer upalio malo fut i evo do sad skupio 8 pobjeda bez poraza
Resetira ti se "ajmo ga je*ab u zdrav mozak" meter nakon nekog vremena.
Pozz, novi sam ovde.. Imal nekog raspolozenog za Friendly match? Ili mozda wager? :D
Molio bi kvalitetnije protivnike da se javljaju :)
Hvala! :)
Presolol,monopril i rakija od dunja !jel moze?
Danas razvalio nekog Kmica19_CRO tako nesto, 4-0 u 50' i frajer quita. Jel netko s ovog foruma?
Igrao sam jedno 15 tekmi neke sam dobio nerke izgubio ali bila je borba do jaja !
Moze se... igrati.
Gotov sam s hebenim online seasonsom. Nevjerojatno da ekipa i tu cheata i EA im to dopusta. Nisu izbacili nikakav patch vec nekoliko mjeseci i boli ih kifla za PC igrace. Igram protiv lika "Gokhan_CT", ako pogledate leaderboards, lik je treci. On Besitkas, ja West Ham. Vodim 1-0, nije posteno puko po golu cijelu tekmu. Dodje 90' i dalje 1-0 za mene, no liku se to nije svidjalo i pomocu trainera si stavio 7 golova lagano te izazvao disconnect. Zahvaljujuci fantasticnoj EA-ovoj zastiti protiv cheatera, nije isla pobjeda i meni i njemu kako to inace biva na FUT-u, nego sam ja kao spusio 7-1 od njega haha, a posteno ga dobio. Evo da vam ukazem koliko se malo "normalan" online seasons razlikuje od FUT-a. Sve je to isti kurac. Naravno u visim divizijama je sve bajno i da se igrat, ali kad dodjete u 1. diviziju i kad pocnete igrat s tipovima iz top 100 upoznas realnost ovogodisnje fife. Imam 17 osvojenih divizja 1, bio sam 95. jedno vrijeme, ali protiv cheatera jednostavno ne ide.
Mozda nekako i razumijem da ekipa cheata na FUT-u da lagano slozi ekipu kakvu hoce, ali da cheataju na seasonsu? WTF? Koji ti je jebeni gust bit u top 100 ako znas da ga nisi zasluzio, jer si vecinu tekmi dobio pomocu trainera.
Mogu li preko jednog akaunta dvojica igrati u isto vreme, recimo jedan online drugi offline ili je to neizvodljivo? 
Kako u pola sata sjebati 100k coinsa? Prodati dobru momčad koju sam imao da bi kupio novog motm ibru koji dok sam ručao zabije 4 gola i cijena mu padne za 100k coinsa. Ebem ti sreću. A imao sam lijepu momčad ali slabost mi ibro iako s njim igram za karu....
edit: uspio ga prodati za koliko sam ga kupio. Znači, spušio samo taksu pri prodaji. Aj i to je nešto kako je ružno izgledalo jer je u jednom trenutku pao za 200k coinsa u odnosu za koliko sam ga kupio..
Danas sam pobijedio lika 1:0,ja Juve on Barsa,lik me ubio ,na kraju pvog pv. ima je 11 suteva u okvir gola a ja
1.Nekako Morata prodje sa lijeve strane i skoro iz mrtvog ugla zabije ! :)
Kako da unapredim igru ?Sad odprilike imam jedno 50 %: 50 % pobijeda i poraza uz dosta remija ?
Mogu li preko jednog akaunta dvojica igrati u isto vreme, recimo jedan online drugi offline ili je to neizvodljivo? 
Moze :)
Moze :)
E hvala ti na odgovoru