Jel iko cuo za MMOGA stranicu imaju tipa 400k coinsa za 10 eura. Naletio sam na njih preko youtuba kad sam gledo par videa o FUTu opening pack pa onda ima jedan kanal sa 400k pretplatnika i oni su njima sponzori. Zanima me ako je iko imo kupnju takvu, navodno ja kupim igraca nekog usranog i stavim ga za 400k coinsa da se prodaje njima se plati oni odu na market i kupe tog mog igraca? Jel moze neko pomoc?
Kako ćeš staviti nekog usranog igrača za 400k kada je blokan na recimo 10k i ne možeš mu više podići cijenu? Ne sumnjam da su pronašli alternativne načine no moraš znati da se izlažeš riziku od bana...
Mislim da je to njima nepotrebna davež. 95% prodanih primjeraka igre ako ne i više otpada na konzole koje ovakvog problema nemaju. Jednostavnije im je prestati izdavati igru za pc nego se dodatno angažirati i trošiti sredstva za tako mali broj igrača. Ovo je difinitivno zadnja fifa koju sam pokrenuo na PC. Stvarno je igra smiješna, žalosna i lošija nego na PS4.. u ovakvom omjeru snaga ova igra nema budučnosti na računalu..