FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 612.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
Hexfire kaže...
JohnnyBlaze kaže...

DIV 3, samo cro igraci, sa 2 silvera (Muric, Strinic) i pisam po igracima tamo. Jos dvije pobjede do ovajanja divizije.

Također, čak i u DIV 2 nisam imao problema, ali ima previše debila nakon DIV 3 da bih mogao normalno igrati pa se držim trojke. Igram 4-2-3-1, ali razmišljam da si upiknem ST Perišića i isprobam 4-1-2-1-2. Jedino mi je dvojba dal Rakitića ostavit na CAM ili isprobat Halilovića.

BTW, igrao sam jučer protiv nekog HNK Jadran lika pa ak je ovdje, gg. Bila je ok tekma.

Funkcionira odlicno. Corluka je stvarno odlican.

10 godina
FIFA 16

Ko ima problema sa diskonekciom neka pogleda ovaj video, kod mene je sve ok vec 2-3 dana 

Hteo sam da pitam jos nst, mzd ce glupo da zvuci, da li postoji mozda neki program koji ima protivnik koji mi ne dozvoljava da dam gol, znaci ovo mi se vec par puta desilo, ili je ipak u pitanju bas nesreca, inace gol za pobedu sam postigao jedvaaaaa u 90'...

http://prntscr.com/a619w6

http://prntscr.com/a61a34

... i kako da promenim boju sorca i stucni, zna li ko i da li se to uopste moze ja nisam nasao?

rudic nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Tko radi Put Do Vrha, ja baš sad sam počeo : 

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Je istina, imo sam i ja Hrvatski tim! :) 

9 godina
protjeran

Imo sam i ja Hrvatski tim, dobar je Čorluka. 

9 godina
protjeran

dobar je 

14 godina
JohnnyBlaze kaže...

Meni igraju Modrić, Brozović, Rakitić. Brozović mi se pokazao boljim u obrani od Kovačića, a i ima iznenađujuće dobar šut s obzirom na statse. Mislim da ću isprobat Mandžo i Perišić u vrhu (iako je i Kalinić opcija), pa iza Halilović, Rakitić, Kovačić, Modrić. Ima i opcija da samo Perišića šibnem na CAM, a Raketu na DMC s Modrićem i kupim Oršića za LM.

I plan je nabaviti IF Mandžu i Srnu od trenutno dostupnih. Za Modrića treba previše para.

Nikad nije bilo lakše složiti Hrvate ko ove godine. Slijedeće bi trebalo biti još lakše igrati jer bi dosta igrača moglo dobiti upgradeove.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
protjeran
Hexfire kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Meni igraju Modrić, Brozović, Rakitić. Brozović mi se pokazao boljim u obrani od Kovačića, a i ima iznenađujuće dobar šut s obzirom na statse. Mislim da ću isprobat Mandžo i Perišić u vrhu (iako je i Kalinić opcija), pa iza Halilović, Rakitić, Kovačić, Modrić. Ima i opcija da samo Perišića šibnem na CAM, a Raketu na DMC s Modrićem i kupim Oršića za LM.

I plan je nabaviti IF Mandžu i Srnu od trenutno dostupnih. Za Modrića treba previše para.

Nikad nije bilo lakše složiti Hrvate ko ove godine. Slijedeće bi trebalo biti još lakše igrati jer bi dosta igrača moglo dobiti upgradeove.

Da, Lahm je mali, pa mu je zima za rukice! :)

17 godina
Hexfire kaže...

Uzmi IF Perišića. Meni je bio eben i u špici i kao lažna devetka. Doduše koristio sam ga u talijanskoj momčadi ali me oduševio... ima sve....

13 godina
Hexfire kaže...

IF Mandžo je meni bio jako loš pa sam ga prodao nakon jedne utakmice u kojoj je falio 3 mrtvaca.

Imao je on svojih trenutaka, ali nije to igrač na kojeg se možeš oslonit da će u datom trenutku napraviti ono što ti treba.

IF Perišić mi je također bio slabiji od običnog zlatnog.

Naime, imao sam ga u napadu s Mandžom i očitno mu ta pozicija nije odgovarala.

Zlatni Perišić je bio odličan - uvijek tamo gdje treba, zabijao je često i bio sam s njim zadovoljan, a IF kad mi je bio u ekipi kao da igram s igračem manje - jednostavno nema ga nigdje.

CDM Brozović je odličan!

Točno ono što si napisao - zabio mi je par lijepih golova izvan 16m.

[19xx] 4ntraks
9 godina
protjeran
FIFA 16

Ovo je moj kanal, imam puno fife i sada snimam Put Do Vrha, ako nekog zanima, pogledajte: https://www.youtube.com/channel/UCHtrgZLz_phBX7607Ydf-Cg

1 0 hvala 1
14 godina

Ja sam kupio cijeli tim za nekih 6-7k. Prodao sve i isao otvarat packove i naravno da nisam nista dobio. Sad razmisljam resetirat cijeli klub i krenit od 0.

17 godina
Skilledžija kaže...

IF Perišić mi je također bio slabiji od običnog zlatnog.

IF Perišić mi je zabio u 30 tekmi 39 golova. Meni je to pokazatelj da je odličan napadač. Uz odličan šut imao je i odličnu igru glavom. Nisam niti s jednim igračem u ovoj fifi zabio golova s glavom koliko s Perišićem. Uvijek na pravom mjestu. Možda je čak bolji na poziciji lažne devetke nego špice. No kako okrenem, meni najdraži napadač u talijanskoj ligi. Ne možeš na osnovu jedne tekme reći da određeni igrač ne valja. Uvijek se ujebe neka loša tekma, ili krene loše i tako...

edit:

znači ovo smeće od igre opet ne funkcionira. Ne može se ući na transfer list niti mogu produžiti aukciju igrača na listi. Ne mogu ući na transfer targets? Bidam igrača za 26k coinsa. Oduzme mi coinse a bidanje se ne potvrdi na igraču i propadne aukcija a meni ne vrati moje coinse. Tako da sam popušio 26k coinsa???? Pa kaj je to?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 13:14 (movie).
11 godina
neaktivan
neo_jezic kaže...

Ovo je moj kanal, imam puno fife i sada snimam Put Do Vrha, ako nekog zanima, pogledajte: https://www.youtube.com/channel/UCHtrgZLz_phBX7607Ydf-Cg

Na kojoj kameri igraš?

11 godina
neaktivan
Bravo!
Koji gol Payeta iz slobodnjaka!
Bilić gazi Blackburn u Fa Cup-u.
Dobra tekma, tipično engleski.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad sam čini mi se prvi put na fifi 16 igrao protiv pravog cheatera... Inače igram u prvoj diviziji i nikad nisam naišao na nekog toliko nadmoćnijeg, uvijek tu sitnice odlucuju.. inače igram i draft i nikad na draftu ovo nisam vidio, tj ovakvog igrača...

iNače imao sam strašnu ekipu 3-4-3 otprilike formacija, ROnanldo TOTY Lewanodski IF i Robben IF

3-0 gubim 8a minuta?!?! Gledam šta se dešava, pauziram skoncentrišem se, ali džabe.. moji igrači stoje na metar od njeg, ne pokušavaju da oduzmu loptu. Nekako uspijevam da dođem sebi a costa na RMu izlazi 3 puta preko krila 1 na 1, prvi put golman brani lopta se odbija on šuta na prazan gol njegov skače unazad i glavom izbija sa linije?!? Ostala 2 puta lopta misteriozno prolazi pored gola, a inače zabijam iz tih prilika ... Ronaldo u šesnaestercu on sa leđa klizeći, penal, a Mangali ni žuti karton... Normalno brani penal... 4-0 5-0... Kod pet nula slučajno dodaje loptu robbenu i robben zabija na prazan gol sa 2 metra, a i tu mi je smiješno jer je njegov golman iako je bio iza leđa robbenu bacio se u mjestu kao da odbrani, inače golman u toj situaciji samo stoji...
Hajde mogu izaci iz igre, ali reko pokusat ću do kraja svim silama i igrat odbranu i napad, reko da viidm mogu li jedan gol zabit, ne da nisam mogao gol zabit nego nisam mogao sastavit dva pasa, isto ko da ja ne upravljam igračima, Ronaldo nije dribling napravio.. Ocjene mojim CB su bile 4.1 4.2 4.5 i onom što je ušao kao zamjena.. 8-1 lol, igrao sam ja mislim preko 200 utakmica, protiv svakakvih majstora, ali ovakvo skriptanje nisam doživio...

Volio bi da naprave opciju u FIFI 17 da poslije svakog matcha u kojoj uz pomoć jednog klika nekog igrača možemo prijaviti, to bi bilo ekstra. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

Volio bi da naprave opciju u FIFI 17 da poslije svakog matcha u kojoj uz pomoć jednog klika nekog igrača možemo prijaviti, to bi bilo ekstra. 

90% igrača bi prijavljivalo ljude bez ikakvog razloga i onda bi nastao kaos..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

90% igrača bi prijavljivalo ljude bez ikakvog razloga i onda bi nastao kaos..

Zašto bi nastao kaos, pa tako je u pesu bilo, mogao si ga prijaviti nakon tekme, i banali bi takvog igrača, ili ne znam tko tako radi ali tipa kad nekoga prijaviš, i ako se ispostavi da je čiter, neka igra samo sa čiterima.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Zašto bi nastao kaos, pa tako je u pesu bilo, mogao si ga prijaviti nakon tekme, i banali bi takvog igrača, ili ne znam tko tako radi ali tipa kad nekoga prijaviš, i ako se ispostavi da je čiter, neka igra samo sa čiterima.

Nastao bi kaos jer bi se ljudi prijavljivali sa i bez razloga. Tko bi sve to išao kontrolirati i pregledavati i kako bi netko dokazao da je igrao s prevarantom.

Nego, evo pojavio mi se onaj igrač kojeg sam kupio a kojem je istekla aukcija jer nisam imao potvrdu bidanja. Stavim ga odmah na market i nakon što sam postavio cijenu i vrijeme nestade mi iz transfer liste???  Izgleda da sam ipak popljugao nepovratno 26k coinsa... fakat sprdnja od firme. Ne mogu srediti neke osnovne stvari a vi očekujete da će kontrolirati i prergledavati te tražiti prevarante???

12 godina
FIFA 16

ma neka zastite bolje igricu tako da nitko ne moze koristit citeve

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

IF Perišić mi je zabio u 30 tekmi 39 golova. Meni je to pokazatelj da je odličan napadač. Uz odličan šut imao je i odličnu igru glavom. Nisam niti s jednim igračem u ovoj fifi zabio golova s glavom koliko s Perišićem. Uvijek na pravom mjestu. Možda je čak bolji na poziciji lažne devetke nego špice. No kako okrenem, meni najdraži napadač u talijanskoj ligi. Ne možeš na osnovu jedne tekme reći da određeni igrač ne valja. Uvijek se ujebe neka loša tekma, ili krene loše i tako...

Igrao sam s IF Perišićem barem 30 utakmica i uspoređivao sam ga prvenstveno sa zlatnom karticom.

Meni se zlatni puno bolje ponašao nego IF.

Formacija je bila ista i pozicija na kojoj sam ga držao ista.

Doduše, zlatnog LM sam promijenio u LF i držao na desnoj strani napada (lijevo Mandžo), a IF je CAM pa sam njega promijenio u ST.

Zlatni se baš trudio - svugdje je bio gdje je trebalo i zabijao sam s njim bez problema za razliku od IF-a koji se skrivao po terenu u usporedbi s prvim.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Bravo!
Koji gol Payeta iz slobodnjaka!
Bilić gazi Blackburn u Fa Cup-u.
Dobra tekma, tipično engleski.

sad ce neko rec:koji to yutuber strima utakmicu na futu pa je stavio bilića za trenera?

nema nas ovdje puno sto gledamo utakmice na tvu,ostali gledaju fifine na twitchu

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
9 godina
neaktivan
FIFA 16

HAHA Opet standardno sranje frajer me dobije 2-1 ,a pukno je 2 puta na gol, a ja imam više udaraca nego što je Amerika bomba bacila. Najbolji dio zašto sam došo ovdje sad je to da sam trčo prema golu u kontri i moj igrač zapne od nogu isto mog igrača i raspe se po travnjaku samo tako i ovaj uzme loptu i ode dalje haha. Znači veliko sranje od igrice , ali to svi znamo.

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 20:56 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad sam igro sa likom kojeg vrlo vjerojatno da sam u ovom trenutko mogao dohvatit polomio bi mu kičmu na 10 komada. Zabio je 1-0 u 10 minuti i od tad samo odugovlači. Ide u napad i svaki napad stane sa igračem kod moje korner zastavice i onako neki kurac stisne da igrač gradi i nemrem uzet loptu osim ako ne dodjem sa jos jednim igracem i to radi lik cijelo vrijeme pa ja sam mislio da cu razbit ekran od pca sad. Ima neko pouzdanu stranicu za kupovinu coinsa?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Sad sam čini mi se prvi put na fifi 16 igrao protiv pravog cheatera... Inače igram u prvoj diviziji i nikad nisam naišao na nekog toliko nadmoćnijeg, uvijek tu sitnice odlucuju.. inače igram i draft i nikad na draftu ovo nisam vidio, tj ovakvog igrača...

iNače imao sam strašnu ekipu 3-4-3 otprilike formacija, ROnanldo TOTY Lewanodski IF i Robben IF

3-0 gubim 8a minuta?!?! Gledam šta se dešava, pauziram skoncentrišem se, ali džabe.. moji igrači stoje na metar od njeg, ne pokušavaju da oduzmu loptu. Nekako uspijevam da dođem sebi a costa na RMu izlazi 3 puta preko krila 1 na 1, prvi put golman brani lopta se odbija on šuta na prazan gol njegov skače unazad i glavom izbija sa linije?!? Ostala 2 puta lopta misteriozno prolazi pored gola, a inače zabijam iz tih prilika ... Ronaldo u šesnaestercu on sa leđa klizeći, penal, a Mangali ni žuti karton... Normalno brani penal... 4-0 5-0... Kod pet nula slučajno dodaje loptu robbenu i robben zabija na prazan gol sa 2 metra, a i tu mi je smiješno jer je njegov golman iako je bio iza leđa robbenu bacio se u mjestu kao da odbrani, inače golman u toj situaciji samo stoji...
Hajde mogu izaci iz igre, ali reko pokusat ću do kraja svim silama i igrat odbranu i napad, reko da viidm mogu li jedan gol zabit, ne da nisam mogao gol zabit nego nisam mogao sastavit dva pasa, isto ko da ja ne upravljam igračima, Ronaldo nije dribling napravio.. Ocjene mojim CB su bile 4.1 4.2 4.5 i onom što je ušao kao zamjena.. 8-1 lol, igrao sam ja mislim preko 200 utakmica, protiv svakakvih majstora, ali ovakvo skriptanje nisam doživio...

ne mogu da vjerujem, za jedan dan su mi dvojica došla skriptera, sad prođem dva kola na draftu i u trećem...
doduše sad je bio neki retard, koji me samo dobio 3-1.. Peta minuta messi sa 10 metara gdje pogađa 9/10 gol on pogađa prečku, još je 2 puta izlazio 1 na 1 i oba puta njegov LLoris čudnovatno brani. Moji igrači kruže oko lopte i  imam osjećaj ko da ja ih uopšte ne vodim... On zabija 1-0, smiješan gol, njegov kod aut linije na jednom ubacuje 100% precizan ubacaj moj golman skace i fula loptu ronaldo glavom.. i onda ja uspjevam zabit gol, ali opet ne normalan gol nego šutao ronaldom i odbila se lopta i ušla, da nije toga i to bi skinuo lloris ili stativa bi bila... Poslije toga bale na 10 metara ne ometan u prečku pogađa... On zabija opet smiješan gol, messi ubacuje iz faula, a kross iako je imao dvojicu ispred sebe uspjeva između njih i zabija strašan gol glavom... sad provjerim kroos ima jumping i heading 54 lol... Hajde sve se nadam da nije scripting ali ipak jeste... dodam ronaldu loptu i pritisnem da trči on stane... pa gurnem analog da neku fintu uradi on nista, gurnem da on gura loptu u for ništa... samo stoji... poslije uspijevam opet ronaldom da prodjem nekako odbranu sa 5 metara lloris brani... e onda najsmjesnije gdje sam bas vidio da je scriptanje, njegov ubacuje loptu koja ide malo iznad glave mom stoperu ja pritiscem da je izbije on je ignorise njegov ronaldo skaricama fula loptu i ona odskace od pod i sad ide na drugog stopera i sad je moj drugi  stoper ignorise jer iza njega se nalazi njegov igrac.. ali nije zabio, čudi me... još jednom budem li naletio na nekog ovako u draftu, počet ću i ja malo sa varanjem, tj onim onim skriptam agdje izadjes na pocetku i dobijes pbjedu, ko ih je*e...

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel iko cuo za MMOGA stranicu imaju tipa 400k coinsa za 10 eura. Naletio sam na njih preko youtuba kad sam gledo par videa o FUTu opening pack pa onda ima jedan kanal sa 400k pretplatnika i oni su njima sponzori. Zanima me ako je iko imo kupnju takvu, navodno ja kupim igraca nekog usranog i stavim ga za 400k coinsa da se prodaje njima se plati oni odu na market i kupe tog mog igraca? Jel moze neko pomoc? 

0 0 hvala 0
14 godina
CptJack93 kaže...

Jel iko cuo za MMOGA stranicu imaju tipa 400k coinsa za 10 eura. Naletio sam na njih preko youtuba kad sam gledo par videa o FUTu opening pack pa onda ima jedan kanal sa 400k pretplatnika i oni su njima sponzori. Zanima me ako je iko imo kupnju takvu, navodno ja kupim igraca nekog usranog i stavim ga za 400k coinsa da se prodaje njima se plati oni odu na market i kupe tog mog igraca? Jel moze neko pomoc? 

Sorry, ovdje se ne pomaže cheaterima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Nastao bi kaos jer bi se ljudi prijavljivali sa i bez razloga. Tko bi sve to išao kontrolirati i pregledavati i kako bi netko dokazao da je igrao s prevarantom.

Nego, evo pojavio mi se onaj igrač kojeg sam kupio a kojem je istekla aukcija jer nisam imao potvrdu bidanja. Stavim ga odmah na market i nakon što sam postavio cijenu i vrijeme nestade mi iz transfer liste???  Izgleda da sam ipak popljugao nepovratno 26k coinsa... fakat sprdnja od firme. Ne mogu srediti neke osnovne stvari a vi očekujete da će kontrolirati i prergledavati te tražiti prevarante???

mislim da njima nije problem složiti da se na server šalju i spremaju podaci koji bi pomogli u otkrivanju, samo je pitanje da li im se da gnjaviti s tim

nemam za potpis
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ma k'o da PES išta poduzima po tom pitanju. Ima sustav prijavljivanja, ali ne funkcionira uopće. Možeš ga prijaviti, ali neće biti kažnjen. Najbolja opcija je blokirati ga da te ne spaja više sa njim, ali što ti to znači kad ima još hrpa istih koji ubijaju igru.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice