FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 16

nakon dugo vremena opet igrao fut. i zivci na 300. dogadjaju se cudne stvari opet. znaci disconect, nakon toga dnf a sve je uredui veza i sve. i nakon toga odma slijedeciprotivnici sve cheateri. a do tad nije niti jedan bio cheater. wtf? i to u 2 ligi. otkud oniu 2ligi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Daj mi recite po cemu vi zakljucujete da je neko chiter? Ne kuzim? Kako neko moze haxat i mrtvoj fifi? Cemu uopce to haha? Po cemu se skuzi to?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Ova igra je stvarno u banani. Odigrao sam pet tekmi, fitness mi uvijek full a statistika golova i asistencija igrača stoji na nuli?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
CptJack93 kaže...
Daj mi recite po cemu vi zakljucujete da je neko chiter? Ne kuzim? Kako neko moze haxat i mrtvoj fifi? Cemu uopce to haha? Po cemu se skuzi to?

Ak te pobijedi onda je chiter.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
FIFA 16

Ljudi pomazite :D, znaci ne znam kako(ni da li moze uopste) da se promeni kontrola za odbranu kad se igra online tj FUT. Znaci ceo zivot igram na legacy defending, sad ovde kao da mi je ta opcija zakljucana i nudi mi samo tactical defending, nmg se snaci u odbrani uopste :(, ako neko zna ako ima neko resenje nek napise. Hvala

rudic nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ljudi pomazite :D, znaci ne znam kako(ni da li moze uopste) da se promeni kontrola za odbranu kad se igra online tj FUT. Znaci ceo zivot igram na legacy defending, sad ovde kao da mi je ta opcija zakljucana i nudi mi samo tactical defending, nmg se snaci u odbrani uopste :(, ako neko zna ako ima neko resenje nek napise. Hvala

kao sto si primijetio, online se moze igrat samo sa tactical defending.

10 godina

Znaci nista od legacy defending, bas bzv.

rudic nenad
12 godina
neaktivan

haha jako smijesno. kako dap objedi, ako izade iz utakmice tzv haxom u 10 sekundi tekme? to je citer

16 godina
neaktivan

Ima netko da prodaje igru?(moze na PM)..jel igra netko BAP,ima kakav hrvatski klub?

17 godina
FIFA 16
Dakle, ne mogu napraviti nikakvu izmjenu iz igre jer odmah me diskonekta sa serverom i pokaže error. Igračima je fitness stalno na max. Troše se ugovori i bilježi broj odigranih utakmica igrača ali im ne bilježi golove i asistencije? Ovo mi se još nikada nije dogodilo. Na web appu mi javi ovo i to je to.. Neko shranje kod njih? ima li još netko sličan problem na PS4 danas?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Dakle, ne mogu napraviti nikakvu izmjenu iz igre jer odmah me diskonekta sa serverom i pokaže error. Igračima je fitness stalno na max. Troše se ugovori i bilježi broj odigranih utakmica igrača ali im ne bilježi golove i asistencije? Ovo mi se još nikada nije dogodilo. Na web appu mi javi ovo i to je to.. Neko shranje kod njih? ima li još netko sličan problem na PS4 danas?

Mani je to bilo popodne na PC-u.

Odigram tekmu i idem novu, a igrači svi na full fitnessu.

Nisam išao za time dal računa golove i asistencije, ali osvojene bodove mi je uredno računao.

Još sam slučajno primjetio na jednoj IF kartici koju sam gledao na marketu datum izlaska 1. 1. 1970. :) 

EDIT:

I da, napravio sam neku izmjenu u ekipi i izbacilo me iz FUT-a.

3-4 puta sam pokušavao i svaki put me izbacilo van.

Imao sam jednog igrača bez ugovora pa sam ga htio zamijeniti i nisam mogao.

Onda sam mu produžio ugovor i izašao van normalno - do tada svaki put kad hoću izaći iz ekipe me izbacivalo iz FUT-a.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 23:12 (Skilledžija).
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ekipa malo glupo pitanje , ali da li mi se više isplati kupiti 2 Mega packa ili 5 Jumbo Gold?

P.S. movie oces nabacit match protiv mene :P Ja sam na PCu

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 0:07 (CptJack93).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ma sve im živo jeb*m dao Bog da im se svi serveri srušili i sve propalo. Moram 2 puta ulazit u jebeni FUT da uopce prodam nac protivnika svaki put baca da je unable to connect EA servers. Zelim da im sve hakiraju i obrisu ...aj neka neko kaze ovi coinovi da li su ilegalni za kupovinu jer vidim po youtubu svi zivi reklamiraju stranice za coinome a usrani EA na stranici napisao kao da se nesmije to kupovat? Nek neko odgovori jer me zivo boli k kupit cu si 10 miliona conova pa nek si jebu ma*ter

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

I ja imam problema sa diskonekciojom, kad hocu da promenim formaciju ili igraca izbaci mi poruku "there was an error communiating with fifa ultimate team. Please try later"... Sta ciniti? 

ater

rudic nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sinko 100k coinsa ti je vise od 100 kuna pa ti kupuj!
12 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Sory neznan zasto mi svaki put duplo posalje post
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sory neznan zasto mi svaki put duplo posalje post
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Preso sam sa Arsenala na Valenciu i odlicna je,imaju odlicnu ekipu  , ali ne razumijem opet kako me spaja sa Realom i tim jacim klubovima -.-"

0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

I ja imam problema sa diskonekciojom, kad hocu da promenim formaciju ili igraca izbaci mi poruku "there was an error communiating with fifa ultimate team. Please try later"... Sta ciniti? 

ater

Luda kuća. Imam 100 igrača u klubu i mogu igrati samo s 11. Što god drugo pokušam sve se sruši s ovom porukom koju si napisao. Skužio sam da s englezima uopće ne mogu igrati. Nijemce nekako posložim ali ne kako bi htio. Mislio sam da će to danas srediti ali evo već pola sata se ebem da si posložim engleze ili hybrid s njima i ne uspijevam. Ne kužim kaj se događa? Ako nisu sposobni servisirati 12 milijuna igrača neka promjene posao ili jednostavno limitiraju na broj igrača koliko su sposobni servisirati jer ovo nema smisla. Ljudi troše ozbiljne novce na ovo shranje od igre da bi se netko s njima ovako isprdavao..

13 godina
neaktivan
Vukovicu napisi di Šta i kako treba za onaj chit Šta imas, pun mi je kurac ove igre, kanađana i svih redom. Da malo ja njih prcam i izlazim van.
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

dupli post

molim da se obrise

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 20:38 (C3c1l).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DONZI kaže...

100k coinsa je 2.5€ hahaha

Ali je zabranjeno i djele banove, ja sam kupio samo 1 ove godine i nisam dobio ban, iskustva ostalih ne znam.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 16

Još uvijek je sve sjebano.

Odigrao 3 tekme bez da sam izgubio fitness.

Nisam gledao za ugovore dal oduzima.

Ovo čak nije ni loše ovako :)

Jedino što ne možeš mijenjat ekipu pošto govno izbacuje van.

BTW

U ove 3 tekme što sam igrao, 2 sam se mučio u slowmotionu.

Najbijem ih na kurac sve redom.

Jebeni idioti napucaju lag taman da igra ne pukne i tako moraš igrat i mučit se.

Sad sam iscrpljen kao da sam kopao kanal 8 sati.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

mislio sam prije da mi je internet nestabilan  i da sam nesretnik sto mi veza puca samo kad igram fifu ali ne, ona je uzrok.. u zadnjih mjesec dana sam ju igro samo 2 puta i oba puta mi je pukla veza (dok sam vodio). i to su jedina pucanja bila cijeli mjesec.. neznam jel su oni i ea sporta nesto sjebali ili su likovi neki hack smislili

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Još uvijek je sve sjebano.

Odigrao 3 tekme bez da sam izgubio fitness.

Nisam gledao za ugovore dal oduzima.

Ovo čak nije ni loše ovako :)

Jedino što ne možeš mijenjat ekipu pošto govno izbacuje van.

BTW

U ove 3 tekme što sam igrao, 2 sam se mučio u slowmotionu.

Najbijem ih na kurac sve redom.

Jebeni idioti napucaju lag taman da igra ne pukne i tako moraš igrat i mučit se.

Sad sam iscrpljen kao da sam kopao kanal 8 sati.

Oduzima ti ugovore, fitness je uvijek full ali ne broji statistiku postignutih golova i asistencija što me živcira. Zadnjih 20 tekmi niti jedan igrač mi po tome nije zabio gol niti asistirao. Ružno je vidjeti top igrača bez postignutog gola..

12 godina
neaktivan
Bogami za ps4 2 eura ti je 10k
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Vukovicu napisi di Šta i kako treba za onaj chit Šta imas, pun mi je kurac ove igre, kanađana i svih redom. Da malo ja njih prcam i izlazim van.

http://www31.zippyshare.com/v/NmIbz9Tz/file.html
Evo ti, skines to, prije nego sto udjes u igru otvoris ovo, ako si domacin F1 dodajes sebi 1 gol, ako si gost F2 , na F3 ga diskonektujes, trebas 2-3 puta pritisnut F3 eto..

17 godina
FIFA 16

I ovaj tjedan imam nadograđene igrače. Za razliku od prošlih, ovaj tjedan samo dva. No kako je sve shebano ne bi se čudio da mi ne dobe upgrade. Do sada nisu za razliku od prošlih tjedana kad su u ovo vrijeme već imali upgrade...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice