FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Odlucia sam rasprodati sve sto imam i uloziti u novu ekipu. E sad se dvoumim izmedju engleske ili njemacke lige,a imam samo oko 150k coinsa,jer ipak cu ostaviti ekipicu serie a da nisam bas suh?! Ili da utucem sve u draft? Jeli sti dobivate u pakovima? Na pocetku sam ga igra i dobiva sam naravno, kurcinu , i odjeba sam ga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A sta niko nezna zasto stalno igram na gostujucoj strani nikako da neko kod mene na mom stadionu igra???? Doslovno mi kida zivce majku im.....slozio sam momcad da ih sve sad oderem

0 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...

Da vidim. Znate da je igra skriptirana od tamo negdi 13-ice. Znate da dosta cesto nemate utjecaj na ishod rezultata. Znate da vas igra po potrebi vara.

Znate da je to razlog vasih ispada. Znate da ima svakakvih budala na svijetu.

Ali znate da se ja divim EA-u kako im je to poslo sve za rukom i tolke novce zaradjivati iz godine u godinu na vama. Znate svi da cete igrati 17-icu pod novom temom s istom pricom.

Znamo da su šećer i sol štetni pa ih svejedno konzumiramo preko svake mjere jer nam jednostavno odgovaraju i bez njih ne možemo. Bez nekih stvari ne ide ma kako mi to željeli promijeniti.. izgleda da je fifa jedna od tih nezamjenjivih stvari u sferi svakodnevne zabave..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 21:05 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Znači ja jebeno ne vijerujem konekcija koji kurac je snjom

0 0 hvala 0
17 godina
CptJack93 kaže...

Znači ja jebeno ne vijerujem konekcija koji kurac je snjom

S obzirom da neki igrači nemaju nikakvih problema, neki s vremena na vrijeme a neki stalno, izgleda da je dobrim dijelom do internet veze svakog od nas... osobno s time nemam problema.. moji su oni golovi iz slobodnjaka s 40 i kusur metara..ha, ha...

9 godina
neaktivan

Ma ide mi na k.... zabijaju mi tako glupe golove da to nisu istine....ajde nek mi neko kaze kako da zaustavim igraca kad krene sa centra prema golu majku im jebem sve zivo mi prodju i zabiju tipa 3-2 vodim i govno mrtvo kretensko sa jednim igracom krene sa centra i zabije mi gol pa jebem ti igricu krvavu i kad sam ju kupio...pa jel to realno majku im jebem 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 22:54 (CptJack93).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mozda bi ti bilo bolje da si me poslusao kad sam ti reko da ni ne pocinjes sa ultimate teamom,ja vecinom igram utakmice doma ti vani,tako ti je to i pomiri se sa tim.Kaj se tice ovog kad ti krene sa centra ja sam isto imao problema sa tim,probaj koristit jockey i stjerat igraca u stranu jel ako ti prodje dvojicu prakticki je vec u gol sansi
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Pronasao sam tutorial

P.S. izgleda da su napravili betmene na golu a ne usrani golmane, sve zivo brane ,a banalne stvari popuse :D Kako sam si dobro zajebo life sa ovom Fifom razvalio bi komp motornom pilom, a opet uzasno je ovisna igrica :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 23:38 (CptJack93).

0 0 hvala 0
17 godina
kovac91 kaže...
Mozda bi ti bilo bolje da si me poslusao kad sam ti reko da ni ne pocinjes sa ultimate teamom,ja vecinom igram utakmice doma ti vani,tako ti je to i pomiri se sa tim.Kaj se tice ovog kad ti krene sa centra ja sam isto imao problema sa tim,probaj koristit jockey i stjerat igraca u stranu jel ako ti prodje dvojicu prakticki je vec u gol sansi

Kako ga stjerati u stranu kada ide cika caka? Jedina šansa je probati trčati  paralerno s njim te pozvati još jednog igrača pa postoji šansa da se zabije u tebe ili da mu izbiješ loptu. Naravno, opcija je i prekršaj dok ne uđe u 16m. Kada koristim taj jockey tek onda ispadnem smiješan... ne znam koja je svrha toga? Tada prođe pored mene kao da me nema..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Namjeravam kupit 84 Kanea,jel ga možda netko isprobao? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja iskreno mislim da kad ide prema golu smrad sa centra treba uklizat i izbit mu koljena pa nek trci govno. Jockey nisam uopce koristio, pravo da vam kazem cak sam iso googlat jucer sta je to uopce. Fifu igram od 2014 , a ovo mi je prvi put da sam kupio org. Sve u svemu zadovoljan sam igrom. Ultimate tim jebiga stvara ovisnost, popizdim milion puta. Momcad mi je gold full sve. Dybala u napadu, wingowdi bellarabi i depay. Ali nekako mi sporo vuku. Ne igram supcinski pa da driblam sa jednim nego pokusavam sam sebi stvoriti dobru atmsferu i nabrijat se, ali tu onda uvijek nastane zajeb pa tako kreten kad gubi pocme driblat i zabija neke neobjasnjene golove koje niko nemoze protumaciti. Jako me iritiraju golmani koji su napravljeni tako da sve "brane" (tipa u 16m opalim 10 puta u stranu ful šus brze od Milenium broda Han Sola, ali ono uvijek to obrane sa malim prstom ili ju čak uhavate u ruku WTF??) dok ostale udarce koje nebi Štef iz NK Kupljenovo primio oni prime. Tako da jedina dobra stvar je zabava dok gameplay ako te posere dobiješ ako ne ništa. Naj manje od svega odlučuje skill u igrici.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

ovi udarci kad ides jedan na jedan u 16ercu, ili opcenito kada si blizu golmana u 16 m, nikada ne zabijas na snagu. samo ga malo piknes i lopta prolazi u gol. u glavnom. logika jest da u takvoj gol sansi na relativno maloj udaljenosti od vratara trebas ici na plasiranje i preciznost a ne na jacinu jer tu ne mozes kontrolirati udarac i to uglavnom ide po sredini onosno u golmana. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kako ga stjerat u stranu?Pa znas kako se jockey iliti bekovski ples koristi u nogometu,jednostavno mu otvoris stranu u koju ga zelis pustit da ide i nakon toga kad odluci promjenit smjer samo ga tu sacekas.Mozda ti nisam dobro objasnio pa cu stavit primjer kad snimim.Inace mi je jockey najbolja stvar u obrani,da to ne koristim mislim da bi izgubio svaku tekmu.
17 godina
nidjoPro kaže...

Namjeravam kupit 84 Kanea,jel ga možda netko isprobao? 

Imao sam ga dok je bio 83 i mogu reći da mi je to nakon motm ibre i if aguer najdraži napadač u ovoj igri. Kako je jučer skočio na 84 nisam s njim odigrao još niti jednu tekmu ali nema sumnje da je sada još bolji. jedva čekam da odigram koju tekmu s njim... čvrst ko bizon, odlična skok igra, strašan šut.. ima sve što treba imati vrhunski napadač. Niti tempo mu nije za baciti bez obzira na prikazane statse...

17 godina
kovac91 kaže...
Kako ga stjerat u stranu?Pa znas kako se jockey iliti bekovski ples koristi u nogometu,jednostavno mu otvoris stranu u koju ga zelis pustit da ide i nakon toga kad odluci promjenit smjer samo ga tu sacekas.Mozda ti nisam dobro objasnio pa cu stavit primjer kad snimim.Inace mi je jockey najbolja stvar u obrani,da to ne koristim mislim da bi izgubio svaku tekmu.

Mislim da to nema neke veze jer igrač nikada ne ide gdje ga ja puštam već se svaki igrač šteli na jaču nogu svog napadača. Tako da je ustvari svaki napad predvidljiv. Znači kad mi lik s moje desne strane uđe u 16m zatvaram mu lijevu stranu kako ne bi otišao prema penalu i imao matnu situaciju ako je dešnjak. Ako ide na korner puštam ga. Probao sam koristiti taj jockey i lik pored mene prođe kao da me nema. Nisam nikada nikoga uspio zaustaviti na taj način. Zatvaranje strane na jaču nogu pri udarcu je definitivno najjednostavnija i najučinkovitija obrambena akcija u mom slučaju. Plus ono što sam rekao udvajanje i postavljanje tijelom pa nek se zaleti u mene. No naravno ne dvojim da ti u spijevaš u ovome o čemu pišeš. Ja to nisam shvatio i nikako mi ne leži takav način obrane..

Doduše, naletio sam na dva lika protiv kojih ništa ne pomaže. To kaj oni rade u dva koraka to je čudo. Ta promjena smjera, agilnost, kontrola lopte, cirkuski potezi i efikasnost na kraju su nevjerojatni a sve je upakirano u kolektivnu igru. Recimo moj aguero je od njegovog dva puta sporiji, manje agilan i spretan nego njegov koji sve što radi, radi s lakoćom i većom brzinom. Ne znam koji je razlog tome? Mrzim to reći ali uživao sam u onome što su oni radili...

Samo bih dodao da se puno lakše braniti s postavljenom obranom i preuzimanjem a puno teže na širokom prostoru i kontri napadača. To se često događa jer su dodavanja netočna i mogućnost kontre je velika kao i šteta koja nastane u takvim situacijama..

9 godina
neaktivan
Da, ali ajde zašto tipa moj Dybala(napadač u igrici da nebi bilo perverznih zamisli) puno sporiji od nekog lika em da su iste ocijene i Overal raiting igrača?

0 0 hvala 0
17 godina
CptJack93 kaže...
Da, ali ajde zašto tipa moj Dybala(napadač u igrici da nebi bilo perverznih zamisli) puno sporiji od nekog lika em da su iste ocijene i Overal raiting igrača?

Ma dobro, to je normalno. Igrači istih ocjena nemaju istu agilnost, reakciju, kontrolu lopte i tako. Ja govorim o istom igraču. On ima aguera, ja imam aguera. Njegov ko metak, moj ko prebijeni pas... dok štopa loptu, dok se okrene, dok krene... sve ko usporen film. S druge stzrane aguero leti terenom...Kaj on radi, kaj ja radim da je to tako?

Evo pogledajte ovdje kakve golmani golove primaju. Zadnja trećina klipa...

http://news.futhead.com/posts/video-featured/33393-fifa-weekly-13-02-16-winter-upgrades-valentines

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 16:34 (movie).
9 godina
neaktivan
Oprosti ja sam se krivo izrazio, oboje imamo istog napadača sa isim ocijenama , a njegov ko da je za 5 klasa bolji od mog.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jok sta bi dao da me potrefi Vardy ili Cuardado :) taman bi pasali u momcad
15 godina
CptJack93 kaže...

Ma ide mi na k.... zabijaju mi tako glupe golove da to nisu istine....ajde nek mi neko kaze kako da zaustavim igraca kad krene sa centra prema golu majku im jebem sve zivo mi prodju i zabiju tipa 3-2 vodim i govno mrtvo kretensko sa jednim igracom krene sa centra i zabije mi gol pa jebem ti igricu krvavu i kad sam ju kupio...pa jel to realno majku im jebem 

ideš na custom tactics i poigraš se postavkama obrane, teško je to opisati, ja to radim po osjećaju tj. prema tome kak stojim na terenu znam dal trebam povečati ili smanjiti aggression i/ili team width

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovaj online draft je prevara. Kupim sa pointsa upad reko idem probat i odma prva tekma na penale izgubim 5-6. Ali ono poanta priče je takva da protivnik svakih par minuta ostane na low konekciji i ja doslovno pretrčim teren dodjem do golmana puknem ovaj obrani. Onda frajer sa Ibrom zabije gol sa 40 metara. Ja neznam jel su oni u kurcu ili šta je sa igricom

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

haha zamislite šta mi se desilo upravo. Htio sam igrati Online Draft opet i 300 pointsa potrošit na upad i kreten odem na Single player draft :S aj jebem im mater i logici kad oboje koštaju po 300 nisam ni skužio i sad koju pm da radim sa single.

0 0 hvala 0
17 godina
CptJack93 kaže...

haha zamislite šta mi se desilo upravo. Htio sam igrati Online Draft opet i 300 pointsa potrošit na upad i kreten odem na Single player draft :S aj jebem im mater i logici kad oboje koštaju po 300 nisam ni skužio i sad koju pm da radim sa single.

Pa odigraj do kraja...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
CptJack93 kaže...

Pa odigraj do kraja...

Jesam, stavio sam World Class i ispao u drugoj rundi :) 

11 godina
FIFA 16

Nisam igro ovu FIFU nekih mjesec i pol i reko danas idem jednu odigrat... Igra naravno ima svojih mana, ali ovi ljudi koji igraju... pa to je takva stoka, odigro sam 4 tekme em svi uklizuju, igraju s momcadima di su svi ili pace 90+ ili cu crne mrcine od sto kila, pa jednog lika vodim 3-0 pa se dodaje s golmanom i stoperima cijelo drugo poluvrijeme, jedan mi da gol glavom iz kornera posto mi je golman (Neuer) totalno odluto, i odma prebaci na park the bus i dodaje se u obrani, pa trecem liku golman ima ocijenu 10.0, a pobjedio me 1-0 na izmišljeni penal.

Ma uglavnom bljak, danas sam se podsjetio zasto nisam igro tako dugo i tako ce i ostat. Inace odigro sam 4 tekme, 2 pobjedio i 2 izgubio, 2. divizija... Sto je najgore igra nije toliki problem nego ljudi, imam osjecaj da su se na tu FIFU sjatila sva najveca govna ovog svijeta. Fuj

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 0:21 (Marijooo).

5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Haha istina :) al evo meni pomaze metoda koju je kolega gore naveo Jockey :) svaki put kad govna idu s centra ja ih ujebem uzmem loptu prebacim na Dybalu i evo im ga. Isto tako sam posluso da samo piknem gumb za pucanje stim sa ja stisnem R2(RB) da im onako lijepo u stranu zabijem pa da se zivciraju. Oni pucaju iz daljine jer znaju da ce uc? Pa evo im kur..c ja uzmem Bellarabia pa i ja to radim i zabijem nek si jedu zivce govnari, a ja sa Jockey-jem im sve pokvarim kad napadju ili sutaju :) Em da mi je golmam vrhunski nikad ga necu promijeniti. Hala Fifaaaaaaaa :)
9 godina
neaktivan
E gledo sam neke slike po netu od momcadi i tipa ljudi imaju neke igrace npr. Ronalda, ali igra u nekom klubu u njemackoj pa si tako slazu...sta je moguce promijeniti klub igracu da se dobije bolji chemistry?

0 0 hvala 0
14 godina
CptJack93 kaže...
E gledo sam neke slike po netu od momcadi i tipa ljudi imaju neke igrace npr. Ronalda, ali igra u nekom klubu u njemackoj pa si tako slazu...sta je moguce promijeniti klub igracu da se dobije bolji chemistry?

Ne, nešto si krivo gledao ili je slika fake. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan

Trenutno tekma 26 udarca na gold 16 u okvir , protivnik 6-5 ,a ja izgubim 2:0 :D Hahahah

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 22:59 (CptJack93).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Skužio sam još jednu manu u igrici a to je kad idem obranu igrat tipa frajer me napada krene slalom onaj poznati kojeg su usrali da te niko nemre zaustavit i stisnem da promijenim igrača ,a ono mi promijeni nekog desetog i totalno ispadnem iz igre i primim gol.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 22:58 (CptJack93).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice