FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

meni ga ne treba

17 godina
vedator kaže...

meni ga ne treba

Bez obzira na moje godine meni ga još uvijek treba...

11 godina
neaktivan

ne zajebavaj :P Ne mora značiti , možda ne bi mogao tekme dobit sa takvim timom a sa jadnijim rasturas. Nikad se ne zna kad je u pitanju fifica usrana :)

17 godina
vedator kaže...

ne zajebavaj :P Ne mora značiti , možda ne bi mogao tekme dobit sa takvim timom a sa jadnijim rasturas. Nikad se ne zna kad je u pitanju fifica usrana :)

Zezam se, samo sam ti postom htio skrenuti pažnju da vrlo vjerojatno osim tebe i mene nitko nije shvatio da nekome odgovaraš i o čemu pišeš.. ovo što kažeš o hendikepu takvog tima, ima nešto u tome. S puno lošijom momčadi nanižem po desetak pobjeda za redom a s višemilijunskom ne mogu nikada dobiti četiri za redom.. kako kažeš, to je fifa...

11 godina
neaktivan

tako ti je to , ovu sam fifu kupio ali 17 sigurno necu , igrat cu ovu kad mi je dosadno ili kad mi tlak bude malen pa da ga povecam igrajući fifu

14 godina
vedator kaže...

tako ti je to , ovu sam fifu kupio ali 17 sigurno necu 

To svi kažemo svake godine...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan

znam , al ovo mi je prva koju sam kupio i zadnja i stojim iza toga , ako je kupim reži me di oćeš

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Napravio sam u 3 utakmice 5 penala, i 3 crvena, od tih 5 penala, samo je 1 bio pravedno dosudjen :(

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Znaci nakon 2 peka od 100k i kite u njima trazio sam 15 dana pravu ekipu za 60k, promjeno sam jedno 7 squadova i iznenadi me ova. Bio sam skeptik, pogotovo oko sredine i Kroosa. Za Velu isto jer nikad igro nisam s njim al danas 6 utakmica 6 pobjeda i svaka tekma 4-5 razlike. Probajte, jeftin squad a meni op sad za sad :)

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Znaci nakon 2 peka od 100k i kite u njima trazio sam 15 dana pravu ekipu za 60k, promjeno sam jedno 7 squadova i iznenadi me ova. Bio sam skeptik, pogotovo oko sredine i Kroosa. Za Velu isto jer nikad igro nisam s njim al danas 6 utakmica 6 pobjeda i svaka tekma 4-5 razlike. Probajte, jeftin squad a meni op sad za sad :)

Svaki novi složeni prvih par dana igra i izgleda hebeno.... nakon toga sve se vraća u normalu i tražiš sljedeći logični..

11 godina
neaktivan
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Svaki novi složeni prvih par dana igra i izgleda hebeno.... nakon toga sve se vraća u normalu i tražiš sljedeći logični..

Pa i nije bas. Imo sam ja finih squadova gdje je omjer pobjeda bio debelo u plusu. Talijani na pocetku igre s Dybalom i Mandzom.. iz 10te do 4 div. Onda Spanci prije pekovs s Benzom, Jamesom.. Bilo je ekipa gdje se rijetko znalo gubit

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Meni je dojadio BS ultimate team pa sam si uzeo malu pauzu od njega i počeo igrat online seasons.

Uzeo francusku i od div 10 do 7 jednostavno terem sve pred sobom. 3 sezone 3 trofeja. Šta ti treba messi ili ronaldo kad imaš girouda u napadu. Uvijek se nađe u pravoj poziciju u skoku ili napravi dobar run i onda jednostavno finnesne pored golmana.  Dava po 2-3 gola na utakmini a ako on neda onda je tu griezzman. 

Držat ču se za francusku pa da vidim kako daleko me povede.

Izgleda da se neču brzo vračat u UT.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Svi se tako probiju do trece divizije e onda pocinju belaji...
Ja sam sa deeneyem i ighalo krcio do trece a onda su stali,deeneya izguraju igraci koji su imaju strength po 80ak te bude sam u petercu pa promaši itd.
Sada u trecoj diviziji treba samo gledati igrače koji imaju pace i dribling jer finishing i att positioning ne igraju ulogu vec kako fifa odluci tako ce se postaviti i realizirati.
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ajmo turnir neki

17 godina
tribina kaže...

Ajmo turnir neki

U Beli?

10 godina
neaktivan
FIFA 16
u čemu?u sinkroniziranom plivanju?
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

haha u fifi

trenuitno ovdje ima turnir: http://crofc.net/crofc-liga-sijecanjska-ligaprijave/

15 godina
FIFA 16

Koji od vas genijalaca je Baartex? FC Zelengaj se klub zove

ugl lik igra obranu koda ima epilepsiju, 2 crvena majstor uspio dobiti u prvom poluvremenu 

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 14:55 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

presmijesno hahah

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Tak mu i treba kad ide na brzinu ispucavat.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

presmijesno hahah

Nije smiješno jer se događalo i u stvarnom nogometu. Prije par godine u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. Samo u stvarnom nogometu se ovo svira kao ometanje golmana i prekršaj za golmana. U tim kvalifikacijama, australija i oceanija, tako nešto pri rezi 0-0 lik je u zadnjoj minuti na isti način prišao golmanu i oduzeo mu loptu i zabio gol a sudac poništio gol te svirao prekršaj za golmana. Zbog ometanja i nesportske igre napadaču dao žuti karton. Završilo bez golova i otišli dalje ovi koji su dobili gol ali je bio poništen...

9 godina
neaktivan

Carrasco i Saul zasluzuju IF kartice ovaj vikend, odlicno su odigrali 

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kad god odigram utakmicu ovo mi izbacuje, nakon toga kad udjem u UT ovo : http://prntscr.com/9xawav , pomoc?

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

jeli planira netko napraviti neki novi turnir

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

da li netko možda zna kako ovo rješiti (imam zone sumraka po terenu....)...koristim R9 280X

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ipe77 kaže...

da li netko možda zna kako ovo rješiti (imam zone sumraka po terenu....)...koristim R9 280X

To su čari ati kartica s ea igrama. Za početak probaj pogasiti sve filtere u opcijama kartice pa vidjeti je li onda bolje. Imaš li problema u drugim igrama? Možda ima veze s ispravnošću kartice? Tko će znati... no svakako probaj kako sam ti rekao, sve pogasi u opcijama pa pali jednu za drugom i vidi ima li promjena..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Ipe77 kaže...

To su čari ati kartica s ea igrama. Za početak probaj pogasiti sve filtere u opcijama kartice pa vidjeti je li onda bolje. Imaš li problema u drugim igrama? Možda ima veze s ispravnošću kartice? Tko će znati... no svakako probaj kako sam ti rekao, sve pogasi u opcijama pa pali jednu za drugom i vidi ima li promjena..

nema problema u drugim igrama ni u jednoj nisam to još primjetio ni išta slično svakako cu to probati...

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jedno remek dijelo iz 90te..  bolje od orgazma 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Došao u div 1. Ništa posebno ekipa. Sve ovisi kako je skripta prema tebi naklonjenja. Ekipa igra isto kao i u ostalim divizijama...ništa bolje ili lošije. Daleko od toga da su neki profesionalci u div 1 kako sam si ja zamišljao.

Prvih 5 utakmica 4 pobjede i 1 nerješena i već si mislim kako ću osvojit div 1 i onda krenu gubljenja...još ima jednu tekmu da ostanem u div 1 ili padnem u 2. Nešto mi baš više nije napeta ta Fifa.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
https://m.facebook.com/Prodaja-Fifa16-PC-coinsa-Hrvatska-423893201133389/ evo vam stranica za jeftine FIFA 16 PC coinse najjeftiniji na balkanu uplata na racun kupio sam za 200 kn i sigurni su
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice