FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 605.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 16

hahha stavite na 6:04 , ja sam "FC Hrvatska"

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
auuuuuuuu igrao si protiv planetarno popularnog youtubera svaka čast zavidim ti!

da mi sin gleda takve videe udušio bih ga u loncu raštike
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Planetarno popularan? 15k subscribera. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

kaj si ti nadrkan ? Jesam li se ja hvalio tim il kaj? Lik se barem trudi i ako tako nastavi sigurno ce daleko dogurat , a to kaj si ti ogorčen za to me boli kurac kissss 

14 godina
Hexfire kaže...

Planetarno popularan? 15k subscribera. 

Mislim da je druga recenica jasno ukazala na sarkazam haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
vedator kaže...

kaj si ti nadrkan ? Jesam li se ja hvalio tim il kaj? Lik se barem trudi i ako tako nastavi sigurno ce daleko dogurat , a to kaj si ti ogorčen za to me boli kurac kissss 

Ma nisam bego bezze zajebajem,puno je plakanja po temi.Ne znam dokle ce dogurati ali ja ne vidim ništa zanimljivo u njegovim videima,ako bude skupio više dječje publike mozda i dogura 'donekle'

11 godina
neaktivan

pa svi balkanski youtuberi imaju vecinom dječju publiku pa jbg , ako vole nek izvole . A kad je u pitanju fifa , osim plača drugo ni ne očekuj , nego sjedi i plači drugo kaj nemam rec za fifu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 19:53 (vedator).
17 godina
FIFA 16

Moram priznati da ovakve stvari nikada nisam mogao shvatiti. Ne radi se o par tisuća coinsa pa ti svejedno već o 400k coinsa koji su otišli u vjetar.. ako ništa mogao ga je uzeti za 1.4 milje a 400k potrošiti na packove i dodatno se zabaviti te možda nešto i dobiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Debilizam!
12 godina
neaktivan
Evo vec jedno 10ak dana nisam igra ovo govno,i skroz drugi covik.Mozda danas upalim cisto onako da mi se tlak digne na 1800!😤
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Mislio sam invenstirat u TIF Higuaina.Šta mislite o tome? Oće on dobit upgrade?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 10:33 (nidjoPro).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Koja je fora s ovim berba spinom. Nekad ga uradi a cesto uradi skroz deseto, nemojte pisat da slucajno ne odradim kako treba jer jesam, radim od 15ke

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ak napadas na desnu stranu,onda trebas prvo desnu gljivicu desno pa gore ili desno pa dolje ovisno s koje strane.A ak napadas lijevu stranu terena onda trebas lijevo pa gore il dolje al postoji previse nacina za ovo radije radi onaj novi spin

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Danas kriminalni x i 4 poraza,nemogu vjerovati kako sam van forme a u tih 5 utakmica samo je u jednoj bila skripta,zasluzeno sma pušio.Jednostavno igram punih gaća prepadnem se protivnika lako ispadam i izgubio sam kontrolu nad sredinom terena a sto sam prije imao,ja sam jedini koji moze pasti u formi tako drastično.Nasekiran sam i još dok sam igrao desna slušalica prekida radi/ne radi,da mi je neko negativan komentar rekao dok sam igrao pa nabio bi ga u kamin i zapalio eto kako sam se nasekiro

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 18:07 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Danas kriminalni x i 4 poraza,nemogu vjerovati kako sam van forme a u tih 5 utakmica samo je u jednoj bila skripta,zasluzeno sma pušio.Jednostavno igram punih gaća prepadnem se protivnika lako ispadam i izgubio sam kontrolu nad sredinom terena a sto sam prije imao,ja sam jedini koji moze pasti u formi tako drastično.Nasekiran sam i još dok sam igrao desna slušalica prekida radi/ne radi,da mi je neko negativan komentar rekao dok sam igrao pa nabio bi ga u kamin i zapalio eto kako sam se nasekiro

Da, imam isti problem. Ove godine slabo kontroliram sredinu terena nakon ispucane lopte a ne kužim zašto? Prošle godine od 10 ispucanih lopti osvojim 8 a ove godine jedva dvije iako igram s istim igračima na isti način. Nekaj su oni mijenjali u tom segmentu igre i očito nisam skužio niti ovladao time..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

Da, imam isti problem. Ove godine slabo kontroliram sredinu terena nakon ispucane lopte a ne kužim zašto? Prošle godine od 10 ispucanih lopti osvojim 8 a ove godine jedva dvije iako igram s istim igračima na isti način. Nekaj su oni mijenjali u tom segmentu igre i očito nisam skužio niti ovladao time..

otkako sam van forme slabo čitam igru na sredini terena tj. neuzimam lopte na sredini terena,sve prolazi,na ovoj fifi 16 zračne duele na sredini terena gubim

13 godina
FIFA 16

Ja nastojim u napadu imati uvijek jednog visokog i onda samo na njega šibam lopte.

Kad vidim da ide rokam na njega, a ako baš ne prolazi onda ubacujem na nekog veznog visokog.

Recimo napadači s dvije ekipe koje u zadnje vrijeme najčešće koristim su:

- Lukaku : Hazard

- Lewandovski : Costa

Ima ona fora (glič) da pozovete beka skroz desno ili lijevo na rub šesnaesterca, ali onda opet slijedi ispucavanje jer je riskantno dodavati oko gola.

Znači pozovete igrača, mislim da je lijevi dolje LT, i bek vam skroz mora doći paralelno s golmanom - okrenete golmana skroz prema njemu i dodavanje do kraja - protivnički igrač ne može prići tom beku na par metara tako da je to 100% sigurno dodavanje.

Jbga, dalje slijedi ispucavanje ili dodavanje s golmanom/braničem ili ako imate muda dribling i sprint :)

BTW

Ipak sam ostao u 2. diviziji nakon početnog debakla... momentum se vratio kad je bio najpotrebniji i okrenem liku 1-3 na poluvremenu u 4-3.

Dobio je u 84' i 90' zadnja dva - mora da je bilo slomljenih stvari oko njega :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mene najvise ubija kad prodje po boku,skrene prema kaznenom prostoru i onda cik-cak,jednostavno neznam se ponasat u toj situaciji,u 90% slucajeva ili dobijem gol ili napravim penal.Ako to uspijem iskontrolirat u vecini slucajeva pobjedim.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MOBSTERS_PIE kaže...

Ak napadas na desnu stranu,onda trebas prvo desnu gljivicu desno pa gore ili desno pa dolje ovisno s koje strane.A ak napadas lijevu stranu terena onda trebas lijevo pa gore il dolje al postoji previse nacina za ovo radije radi onaj novi spin

Koji novi?

11 godina
neaktivan
FIFA 16

neće pa neće

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Obožavam kada popijem ovakav gol u 45 ili 90 minuti... ne znam ni sam koliko sam ovakvih identičnih golova popio ove sezone.. Inače ovo mi se dogodi samo u 45 i li 90 minuti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 22:47 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma nije novi to je izaslo u fifi 15 ak se ne varam ugl trebas gljivicu dvaput prema dolje i to je meni dosta ucinkovito

Evo ti link

11 godina
neaktivan
MOBSTERS_PIE kaže...

Ma nije novi to je izaslo u fifi 15 ak se ne varam ugl trebas gljivicu dvaput prema dolje i to je meni dosta ucinkovito

Evo ti link

Nece link buraz

14 godina
FIFA 16

Mislim da je ovo vrhunac balkanskih fifa youtubera 4:42 

Klinac otvara packove na netu i šapće dok netko hrce u pozadini hahaha 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 0:26 (KiCo77).
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Nemam nikakvu viziju oko omjera sta je dobro, sta solidno.. Inace omjer mi je 242-56-176

kod vas?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

pa nemoze glasnije ubit će ga ćaća,a endermanov bućkuriš aahahahahaha

miikaa77 kaže...

Nemam nikakvu viziju oko omjera sta je dobro, sta solidno.. Inace omjer mi je 242-56-176

kod vas?

ne hvali se omjerom

10 godina
neaktivan

probaj sad i to ti je sto puta bolje radit od berba spina

11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Plava karta,Ronaldoooo!

14 godina
FIFA 16

Nije to sve,  ima on i odlične (do sad neviđene)  squad buildere

https://youtube.com/watch?v=pa8j_0TpsJ4

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 10:24 (KiCo77).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Nije to sve,  ima on i odlične (do sad neviđene)  squad buildere

https://youtube.com/watch?v=pa8j_0TpsJ4

Šta se on to ispod deke zavuko ;)

"Kod mene nije bilo snijega i sad BUM - vidite što se dešava" - umirem :))))

A dobar je mali, lijepo priča.

Iznenađujuće dobro izgovara imena nogometaša.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 10:32 (Skilledžija).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice