FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 605.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
toninho kaže...

Sto mislite na ovakvu jednu ekipu http://www.futwiz.com/images/shared-squads/pitch-1253630.jpg . 

vjerojatno bi poceo sa obicnim de bruyneom pa mozda uzmem ovog s vremenom.

Takoder neznam dali bi eriksena stavio ili cazorlu mozda. Privlaci me kod njega 4/5 dok ozil ima ako se ne varam 2 weak foot

https://gyazo.com/d7cb932097589508bf78c600eb018074

Ovdje svi imaju max che, malo je drukčije.. nisam nikada igrao ovu formaciju pa ne znam kako bi se svi igrači ponašali na tim pozicijama. Može se tu još malo kemijatina po pojedinim pozicijma..

Da ma gledam malo dosadio mi bpl squad pa sam isao na nesto ovako, ali sam odusto od ove formacije jer mi ovi siroki cam-ovi stoje presiroko i neznam ih iskoristit do kraja. Ostao sam ipak na 4-3-2-1 jer sa njom sam najduze dogurao.

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Jonas zlatni, Balotelli i jos neke gluposti. To je ulov od 4 pobjede drafta.. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
16 godina

Nakon dužeg vremena i ja neki dan probao draft, razguzio me lik sa torrentom upaljenim.. Doduše niti nije toliko , ali na penale smo došli i dolje onaj indikator kojeg treba u sredini ulovit kod pucanja, toliko je laga bilo da uopće nisam vidio kojom se brzinom miče to, on bez problema već zna kad treba šutnut loptu .. Žalost ogromna, gamepad prošao bez ozljeda.

13 godina
neaktivan
Standard.. žešća ciganija
[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
FIFA 16

e moj zekoslave ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

Evo lik s balkana koji je dobio TOTY Ronalda 

Ima samo 3.5k subova, boli ga tuki i to u prvom peku dobije aa

Otvorio sam danas 60 packova po 15k i najbolji igrač kojeg sam dobio bio je chiellini kojeg sam prodao za 25k coinsa. Sve zajedno vrijednost tih 60 packova je bila oko 150k, taman da si ponovno kupim aguera. Većinu kartica sam obrisao. Toliko. Dakle, do danas sam otvorio preko 700 packova i još nisam dobio IF karticu, bilo kakvu k vragu, ništa... nula bodova. Fakat nije OK.

Na redditu je bia post o packovima sad kroz TOTY, znaci streamer Castro (valjda se tako zove) je potrosio oko 7 mil coinsa + 400k fifa pointsa sto je negdje oko $2500 i najbolji igrac u tim packovima je bia Reus x2 i Ribery. Znaci tip je spiska $2500 za Reusa, naravno j*be ga se jer mu je to posao i zaraduje na yt/twitchu. Ali eto sad usporedi ako tip sprzi toliku lovu kroz par sati i dobije apsolutno nista koje su sanse da ti ili ja ili bilo tko drugi dobije ista vrijedno ? 

Trosit pare na packove jednostavno nema smisla, sanse da ces dobit nesto su apsolutno male, cak sad s ovim priece rangovima se mogu kupit vise manje svi igraci ako se malo potrudi pojedinac, naravno osim Ronalda/Messia jer za njih stvarno treba imati ili puno srece ili potrosit ozbiljan novac. Nije da te napadam ili nesto, samo zelin rec da nema smisla trosit ista na packove dok god su sanse za dobit ovoliko male. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
JackD kaže...

Na redditu je bia post o packovima sad kroz TOTY, znaci streamer Castro (valjda se tako zove) je potrosio oko 7 mil coinsa + 400k fifa pointsa sto je negdje oko $2500 i najbolji igrac u tim packovima je bia Reus x2 i Ribery. Znaci tip je spiska $2500 za Reusa, naravno j*be ga se jer mu je to posao i zaraduje na yt/twitchu. Ali eto sad usporedi ako tip sprzi toliku lovu kroz par sati i dobije apsolutno nista koje su sanse da ti ili ja ili bilo tko drugi dobije ista vrijedno ? 

Trosit pare na packove jednostavno nema smisla, sanse da ces dobit nesto su apsolutno male, cak sad s ovim priece rangovima se mogu kupit vise manje svi igraci ako se malo potrudi pojedinac, naravno osim Ronalda/Messia jer za njih stvarno treba imati ili puno srece ili potrosit ozbiljan novac. Nije da te napadam ili nesto, samo zelin rec da nema smisla trosit ista na packove dok god su sanse za dobit ovoliko male. 

Pa to i je problem. Ako sam spisdio 25k fifa pointsa, valjda je OK da mi nekaj daš bar u jednom packu. Čisto da dobijem motiv i volju za trošiti dalje. Na kraju krajeva ovo je samo igra, nije lutrija gdje su mogući dobici jako, jako veliki. Pa daj nekaj ljudima koji su potrošili neke novce. To bi bilo OK. Gledam isto malo po društvenim mrežama gdje im ljudi ebu mater jer su spisdili solidne novce a dobili kitu. Ovakvim načinom ljudi će trošiti sve manje i manje jer znaju da neće dobiti ništa. Opet će se pojaviti potreba za crnim tržištem i coinsima i sve ispočetka... na kraju krajeva ako te baniraju na konzolama možeš otvarati nove acc do besvjesti i koristiti jednu te istu igru. Uz sve to sama igra je dno dna tako da ne znam kamo to sve vodi..

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Da su bar napravili Ako je 100k pek, da je prava vrijednost tog peka 100k a ne da se vrati samo 10-15k 

0 0 hvala 0
14 godina
Vukovic69 kaže...

Da su bar napravili Ako je 100k pek, da je prava vrijednost tog peka 100k a ne da se vrati samo 10-15k 

Ne budi smiješan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan

Pa sto dajem koji kurac 100k ako cu vratit 15k? Barem da su 60% peka da se vraca to bi bilo ok.

Usput treba mi pomoc koristim ovaj gamepad http://prntscr.com/9rs7m5 dns ga uzeo, i sad gdje je na ovom 1 tu mi je bio trokut itd to je izmjenjeno, ali sam skino driver i popravio to, e sad mi desni analog nije za izvodjenje finti, u igrici u postavkama jeste, ali kada hocu da uradim fintu on sutne, ima li neki univerzalni program da to rucno promjenim, ili neki novi driver?

9 godina
neaktivan
FIFA 16

U pitanju je Acme GA-05

0 0 hvala 0
15 godina
Vukovic69 kaže...

Pa sto dajem koji kurac 100k ako cu vratit 15k? Barem da su 60% peka da se vraca to bi bilo ok.

Usput treba mi pomoc koristim ovaj gamepad http://prntscr.com/9rs7m5 dns ga uzeo, i sad gdje je na ovom 1 tu mi je bio trokut itd to je izmjenjeno, ali sam skino driver i popravio to, e sad mi desni analog nije za izvodjenje finti, u igrici u postavkama jeste, ali kada hocu da uradim fintu on sutne, ima li neki univerzalni program da to rucno promjenim, ili neki novi driver?

tradicionalni problem fife je sta desni analog vecinom uopće ne radi ako nije orginalni xbox 360 gamepad... imas program x360ce s njim ce sve raditi

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Malo prije sam se naskido i bogova i isusa i svih apostola... Rekao sam da cu malo stat od fife ali ne, ajd idem jednu laganini, nema veze pobjedio spusio, svejedno mi... Povedem u prvih 15 min 1:0, dominacija itd... pocne drugo pol i lik dobije oko 50. crveni, sad cu to mirno privest kraju i jos faul negdje na 25m po sredini. jos napunim snagu onako savrseno kad moj loptu posalje u pm -.-... i tu je sve pocelo, lik kratko odigra i kome god doda moji igraci mu se sami micu ko mojsiju more, ako se koji i zabije nedaj boze da uzme loptu, automatski se odbije nema veze sta je 6735853730 puta jaci i jos lik onak hladno pukne sa 20m i to igrac napravi sa spicom (ko ronaldinho protiv chelsea) a moj golman stoji i gleda kak lopta ide u gol. izvedem centar i nemam kom dodat????? ko da ima 3 igraca vise a ne jednog manje, nabijem loptu naprijed i opet ista stvar, lik trci ravno po sredini, nemozes uklizat niti nista i 2:1...

Poslije toga ja nemogu dva pasa spojit, on radi sta hoce, visak radi doslovno na oba krila i jos mu je sam napadac u 16m... sretno izjednacim oko 80. (nabac i zakucavanje glavom) i onda on izvede centar, bum lopta u mojih 16, moj stoper skoci sa glavom, fula loptu tj. padne mu na rame, gleda ju kao i golman, a ja ko sumanut po kocku lupam jer vidim da on trci sa svojim igracem, i da sve to zacini onak se retardirano baci sam od sebe na pod (kao ju izbija), a loptu naravno promasi koju je napadac pokupio u usetao se za 3:2...

Tad sam pustio joystick i stavio ga punih 5 fifa minuta na krevet i gledao kak lik ide u napad i tad nije mogao zabit gol, zapucao dvije ciste!!! uzeo sam ga nazad u ruke i u 4 dodavanja dodem 1 na 1 i bude 3:3... u produzetku sam ga demolirao prvih 15min, poveo 4:3 ali se on nije sastao sa loptom. tad sam park the bus i counter att i samo kocka, deri loptu van u pm...

Ugl. definitivno odustajem od ovog teskog sranja, ako pokrenem prije veljace kupujem gajbu dvije tri (koliko ce trebat) i castim sve u ovoj temi xD

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

maxy gledo sam tutoriale ali ne pise mi kako da ukljucim desni analog , koja je od ovih opcija?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ima jedna opcija na gamepadu "Mode" i kada je ukljucena ne radi desni analog , kada je iskljucim u programu x360c radi desni analog, ali kada sam u fifi ne radi, cim ukljucim taj "Mode" on proradio ali ne za finte nego za kombinaciju Trokuta,kocke itd.. sta sada da radim?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kada je ta opcija Mode ukljucena u programu x360ce desni analog se ponasa kao Trokut,kocka,krug,X kako to da promjenim, ali kad je iskljucen taj mod sve funkcionise u programu, u fifi sve osim desnog analoga, znaci kada nije ukljucen MODE desnog analoga kao da nema

0 0 hvala 0
17 godina
Vukovic69 kaže...

Bez ljutnje ali kako možeš nešto takvo kupiti?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

a jbga, kupovo sam neke MSove ranije odu za 20 dana, a ovaj mi se onako svidio, lijepo lezi u ruci i sve to, ali stvarno ne mislim davat preko 13e za obicni gampead, jest da se evo 6 sati zajebajem oko ovog ali jbga, i dalje ne mogu naci rijesenje, jednostavno kad je ukljucen mod on ocitava 1,2,3,4 a kad nije ne ocitava ga nikako, i ne mogu promjenit to u programu, sad trazim drajvere skino sam 3 drajvera ali opet nista :S

9 godina
neaktivan
FIFA 16

nakon 6 sati napokon sam rijesio, problem je bio sto sam skido drajvere sa njihovog sajta i oni su zakljucali desni analog, sada sve radio ok , napokon cu odigrat utakmicu

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 0:52 (Vukovic69).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

Ja sam za 15 maraka ilitiga 7.5 eura kupio gigatex tako nekako se zvao i dobar je bio dzojstek imao je sve tipke kao i dualshock 2.Bio je tako lagan i nije bio baš za onoga ko ima jake ruke :) tmn mi odgovarao.Jednom bio na podu do zida i netko ga je od mojih zgazio i jadničak je puko na pedeset  djelova,ali nitko nije smio reći ko je zgazio dzojstek i dan dns nece to da kazu.

Gledao sam ove sezone watforda i mogu reci ne znam ko je zaduzen da daje statuse i ocjene u ea-u jer staviti deeneyu 70 jumping i 70 heading acuracy je smiješno i passing ima puno puno bolji u rl.Dobije 90% zracnih duela i moze igrati iza ighala i kombinira covjek zasluzuje vece statuse.Nego je li netko igrao sa stokeom vidim u brutalnoj su formi :)

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
neaktivan
FIFA 16

lik ima 4 plava igraca a postava mu je tocno onakva kako je odredio neki kosooki šupak u kanadi.

3 udarca je imao prema golu, 1 u okvir, naravno da mu je ta usla i da sam izgubio sa 1-0.

to sto sam imao 6 mrtvih i sta je golman vadio nemoguce nema veze, jebiga svaki igrac ima svoj dan.

evo slike samo da vam docaram jos jednom kolika je fifa u stvari parodija i obicna arcada od igre.

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 18:03 (C3c1l).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ma nema smisla,sad sam igro tekmu u petoj ligi,fali mi bod za ulazak u cetvrtu,povedem 1-0 i do poluvremena sve bude ok,nakon poluvremena nastaje kaos Wellbeck zabija odkud god pukne,moji se micu od njega itd.Zabio mi je 5 komada u razdoblju od 45-55 min
17 godina
FIFA 16

To se događa i to je fifa. Svi imamo ista iskustva. Jučer sam igrao malo više nakon dužeg vremena i sve isto. Samo sam jednu tekmu igrao gdje je lik osjetno bolji od mene i taj me dobio jedva 2-1. Ostalo smijeh živi a pola sam tih tekmi izgubio rezultatom 1-0. Cijelo vrijeme dominiram, pogađam stative i prečke a u dva navrata sam doslovce s jednog metra prebacio prazan gol. Neće i neće i mogu se ebati. Ibro mi je pogodio bar desetak što stativa što prečki. Ono, za popisditi.. Šlag na tortu, tri tekme zabijam za 3-0  pred kraj tekme i svaki put nakon zabijenog gola puca veza i gubim tekmu??? Nevjerojatno mi je da baš nakon svakog mog gola isti tren puca veza?

Igram s likom koji doslovce nema pojma. nabijem ga u 16m i ne može izaći van a ja ne mogu zabiti gol. Konačno zabijem. poslije toga lik ima slobodnjak na 40m od mog gola. Centrira visoku loptu u 16m a ja skačem sa stoperom ali njegovog igrača lopta pogodi u tjeme i u luku pada u moj gol a golman ničim izazvan izleti u prazno i lopta lagano padne u gol? Pa zašto golman na to izlazi ako ja to nisam htio osim da dobijem gol. Opet nakon toga sve po starom i konačno u 90 min zabijem gol. Lik krene s centra i nakon dva tri koraka nabije loptu prema mome golu. Sve pustim jer lopta lagano pada na gol i neka je golman pokupi. Odjednom ispred golmana skoči ničim izazvan moj stoper i izbije loptu samo na 16 m i lik natrčava i iz voleja zabija pod prečku. Pa ja sam htio plakati od muke. Dva puta je uspio iz prekida doći do mog gola i zabije a ja ne mogu zabiti iz 20 super šansi. Isto mu je golman dobio desetku.

No najviše me frustriraju dodavanja. Ja jednostavno ne mogu igrati ovu fifu i gotovo. Hoću dodati igraču u gol šansu a on dodaje igraču na krilo i uvijek mi takvu loptu presjeće i sijevne kontra. Ne mogu to spriječiti i ne znam zašto ako mi recimo aguero ulazi u gol šansu po sredini i ja mu hoću dodati zašto lopta završava na krilu? Drugo, imam odlične igrače s jakom pass igrom a svako treće dodavanje mi je krivo a samo hoću dodati prvom do sebe. Ništa specijalno niti teško ili nemoguće. S druge strane lik ima prosjećne ili ispodprosjećne igrače s pass igrom i iz okreta se dodaje van svake pameti super precizno. Meni to nije jasno. Kako? Pa ne može se okrenuti oko svoje osi i pogoditi svog igrača na 30m a ja licem okrenut igraču na 10m fulam ga 2/3 metra ili još gore dodam nekome drugom???

Zašto kad izvodim slobodnjak i pozovem svog igrača i okrenem se prema njemu i hoću mu dodati, kod promjene kadra igrač dodaje protivniku u noge za čistu kontru? Ja ne znam koliko sam tako tekmi izgubio. Imam slobodnjak, hoću dodati svome igraču na metar udaljenosti no kod promjene kadra igrač izvodi slobodnjak i dodaje protivniku u noge. Što radim krivo? Da nešto radim to bi bilo valjda svaki put a ne samo ponekad i uglavnom pred kraj tekme kad se lomi rezultat.. Sorry na podužem shranju ali svaki put kada pročitam kako nas sve igra ebe dobijem želju da se isplačem jer ova igra je čista frustracija. Ne mogu vjerovati da trošim novce da bi me netko ebao svaki dan u glavu... Ne znam je li to mazohizam ili idiotizam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Zasto mi se ovo pocelo pojavljivat kada ne nadjem protivnika http://prntscr.com/9sbj0j , moram restart fifu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Postovanje stovatelji Fife  Sada sam malo prelistao zadnjih par stranica i vidim da svi imamo vecinom iste probleme i u jednu ruku mi je "srce na mjestu", zalosno ali eto lakse mi je kada vidim da su i drugi u ocaju. Sinoc kad nisam polupao pola stana necu nikad, malo je falilo da zapalim cijeli komp i to upaljacem centimetar po centimetar, jer toliku dozu frustracije, mrznje i bjesnila jednostavno nisam bio nikad dozivio ni u jednoj igrici, Fifa izvlaci bas sve najgore iz mene :D Uglavnom izgubio sam jedno 6-7 utakmica zaredom, jednu za drugom i to na kakav nacin i tu je sve "puklo"  

Uglavnom u 90% slucajeva kod mene se dogadja uvijek sve na isti kalup:

- tisucu i jedna sansa, protivnicki golman brani kao lud, precke, stative i ostale komedije ali gola ni za lijeka, i ondam u zadnjim minutama igraci padaju jedni preko drugih, saplicu se i izmicu, a protivnik useta s loptom u gol, kao nes ti, ili opali sa centra na gol a golman mi samo promatra i lopta mu prodje pokraj njega kao da ni nije na golu, nikakva reakcija i sl. i takva je svaka treca utakmica

- svaki moj napad i izrazita sansa za gol biva zaustavljena brutalnim lagom, znaci cijela utakmica savrsena ali kada trebam dati gol prc, blokada, lag,  lag i lag

- svako malo mi se prekida veza jer moj internet "nije u redu", 70% od svih izgubljenjih utakmica je "izgubljeno" na takav nacin

- otvaranje pekova je blagi uzas, znaci do sada sam ukupno ulupao cca 2-3 milijona coinsa i najveca faca koju sam dobio je inform Higuain, koji nemoze zabit gol ni sa 2 m od gola, svi ga ruse i mlate i jednostavno lik mi u igri nema pojma, prodao sam ga nakon 15-tak utakmica

- protivnici brutalno lupaju po meni, zabiju se u mene, pokose me, ali od prekrsaja ni p, svi odbijanci zavrse u protivnickim nogama i sl.

- krenem u napad, jurisam sam prema golu i ondam se igrac zaustavi i uhvati za nogu, kao ozljedjen je, i to bas u tom sudbonosnom trenutku kada treba gol dat, naravno protivnik se doseta do mene i lopte i ajd cao

- nerazumijem ni ovu pricu sa rejtingom igraca, znaci imam tim sastavljen od igraca iz Seria A i u vecini slucajeva nekakvi falsi branici rejtinga bubam 74 lupaju moje napadace koji su preko 84, nerazumijem kako jedan silver igrac moze biti brzi od mojih napadaca, u kontri bjezim 10m i ondam se lik odjedanput poput tornada sjuri na mene i otme mi loptu, rejtinzi veze s vezom nemaju tj. neznace nista, kada trebam izgubit u 100% slucajeva tj. kada netko ima puno  bolju momcad ostane nerijeseno ili ja pobjedim, a kada ja nekog trebam razmontirat ondam bude "zna se" a nije HDZ

- igram diviziju 7 i ondam se pojavi nekakv lik sa silver igracima, chemistry mu ono zivi uzas tipa 20, i zgazi me ko lud na kraju

- takodjer mi je se u diviziji 7 pojavio lik s scorom od 0-0-0 i nekakvim bezveznim igracima, kako je se on opce nasao u 7 diviziji a navodno ni jednu utakmicu nije odigrao

- imao bih jos 1001 dojam i problem napisat ali vecinom ste sve napisali i sami i  imate iste muke kao i ja pa nema smisla da vas podsjecam na muke 

Izdrzimo! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 6:34 (Aceruser).

2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Da sam pisao fifine skripte mogao bi sada autobiografiju objaviti.Jucer sam igrao protiv walesa i frajer iz ničega povede 2-0 i kontam nije neki igrač i da se malo saberem stizem rezultat.Do 80te minute dva puta sam pucao na prazan gol jednom stativa drugi put golman koji je na podu u noge mu opalim.Imao sam još nekoliko šansi u kaznenom ali to je bilo izblokirano.U 88 i 90 sam zabio 2 gola konačno za 2-2 iz dvije 80% prilike.Odma sam zaboravio na sekiraciju koja je bila do 80 minute.

Sad će korizma pa se možete odreknuti igranja fife u tih 40 dana.Ja sam se odrekao fife 14 dok je bila aktualna...
agonija...
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj osobni dojam je da odkad sam prestao kupovat pekove sa pointsima(prestao trosit pare) od tog dana je sve krenulo nizbrdo,iz prve lige zavrsio u 5 i sva ostala sranja

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja nisam ništa htio pisati da ne zacopram, ali momentum je završio pa sad mogu pisati što hoću :)

Naime, ja igram skoro sve divizije, osim 1. - tamo još nisam bio, a vjerojatno niti neću.

Nakon višednevnog debakla oko Nove godine bio sam pao u 6. diviziji.

I onda se nešto dogodilo - FIFA je poludila i ja sam krenuo luđački osvajati diviziju po diviziju.

Znači, ne da sam prolazio u viši rang, nego sam osvojio naslove u svim divizijama do 3. divizije.... tu sam omanuo zadnju tekmu i falio mi je bod za naslov.

I onda jučer krenem igrat u 2. diviziji i osmijeh koji je danima bio na mom licu nestane u prvih par minuta te tekme.

Sve se vratilo na staro - ja imam 17/7 udarci na gol 0 - golova, protivnik 2/2 udarci 1 gol.

A gol mi je dao jer sam glup i dodajem bekom na stranu i on presiječe i zabije... znači i tu šansu sam mu ja poklonio. Da nije bila moja greška, pitanje dal bi uopće imao šut na gol cijelu tekmu.

A ova statistika 17/7 - moji promašuju cijeli gol iz šesnaesterca... sa udaljenosti 5-8m pucaju ravno u golmana i tako....

I to promašuju gol igrači tipa Hazard, Lewandovski, Goetze... pa onaj mali španjolac iz Bayerna s kojim sam čistio paučinu svakim drugim udarcem izvan 16m, taj više ne može pogoditi stranu gola, a ne gol.

Strašno, strašno, strašno....

Da, zaboravio sam još jednu stvar napisati.... dakle, igra mi nije niti jednom pukla dok me momentum držao, a jučer 0-0 i u 70' blokada..... meni veza nije pukla, provjerio router i sve... morao izać na ALF+F4 i kad sam se vratio u igru ubilježilo mi poraz.

Sva sreća pa naletio na poštenog čitera... vidim ima sve brončane chem 30... krećem s centra i dodam mu loptu, a on gura dalje do svog golmana i zabije autogol.

To mi daje malo nade da bi možda na neku foru mogao makar skupit dovoljno bodova da ostanem u 2. diviziji, ali šansa je minimalna pošto je momentum dead.

Ili što bi Brus Vilis rek'o kad ga francsukinja pita: who's Momentum?

Vilis bi rek'o: Momentum's dead baby, momentum's dead.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Sve u svemu, momentum nije ništa izraženiji sad nego prije. FUT je jednostavno mod koji te je*anjem u zdrav mozak nastoji prisiliti da non stop "pojačavaš" ekipu. Što je i logično kod takvog free to play načina poslovanja. Naravno, ima igrača koji su jednostavno toliko dobri (ili s puno para) da uspiju prekočiti sve te zapreke koje im EA baci pod noge pa im ne smeta tako nešto, ali ne vjerujem da ima prosječnog igrača FIFE kojeg ova igra u nekom trenutku nije toliko ubila u pojam da bi najradije zaplakao od jada.

Ali s druge strane ljudi često ne vide koliko igra njima pomaže u nekom trenutku. U pravilu svi pamte kad ih je igra zeznula na neki način, ali dam se kladiti da si vodim neki dnevnik o svakoj tekmi i zapisujem svaku debilnu situaciju, na kraju bi bilo tu negdje. Masu puta te netko razbije, a tekma završi remijem. Koliko puta se sam sebi čudiš da nisi primio gol ili da si iz 3 polušanse zabio 5 golova. Na kraju dana mislim da je igra prema svima podjednako (ne)poštena samo te nekad to više, a nekad manje razljuti ovisno o važnosti tekme u kojoj ti se dogodi tako neka nebulozna situacija.

I opet uz sve to, teško mogu reći da je FIFA ove godine loša investicija. Ulupat ću opet tih cca 150h u nju bez obzira na sve i izgubiti još par godina života. Na osmrtnici će mi vjerojatno pisati nešto tipa: umro mlad, nije pušio, nije pio, redovno je vježbao, imao dobro plaćen posao, ali igrao je FIFU.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Sve u svemu, momentum nije ništa izraženiji sad nego prije. FUT je jednostavno mod koji te je*anjem u zdrav mozak nastoji prisiliti da non stop "pojačavaš" ekipu. Što je i logično kod takvog free to play načina poslovanja.

Vjerojatno sam jedan od većih idiota ovdje pa fifu igram na tri acc. Dva na PS4 i jedan na PC pa mogu iz prve ruke reći nešto o pojačavanju ekipe. Dakle, na PS4 na jednom acc imam složene talijane od nekih 20k coinsa. To je ekipa koju sam sada u ovoj toty ludnici nadogradio sa gotovo svim najboljim igračima talijanske lige. No prvih par mjeseci sam igrao kako rekoh s prosjećnom ili ispodprosjećnom ekipom koja niti izdaleka nije imala problema kao što ih imam na drugom PS4 acc gdje imam milijunsku vrijednu ekipu. Što hoću reći? Što je ekipa skuplja i jača to te igra više ebe. U deset utakmica s talijanima ne doživim shranja kao u jednoj utakmici s Ibrom i ekipom. Prirodno je da svi na neki način želimo pojačati ekipu misleći da je to put u pobjedu i prirodno je da svi želimo igrati s dobrim i nama dragim igračima. No problem je što to u stvarnosti rijetko tako i funkcionira.

Naravno, čim sam talijanima pridružio chiellinia, pa IF perišića i još neke zvijezde, nestalo je i čarolije o kojoj sam pričao. Sad su me i talijani počeli provocirati. Vjerojatno bolji igrači nekako lakše prevladaju te fifine ispade kada te igra počne ebati ali ja nisam jedan od tih. Mene to sve ebe i gubim volju pa ne igram po tjedan dana što mi se do sada nije događalo. Još jedan ovakva fifa i mislim da ću u potpunosti prestati igrati... na kraju krajeva, što mi to treba? Hoću se malo zabaviti a ne traumatizirati...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice