FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 605.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 16
Gledam, sinoć je ronaldo išao za nekih 7/8 milja na PS4 a danas ide za 3.5 milja. U jednom danu gubitak 4 milje? Pa tko si to može priuštiti. Messi ista stvar. Doduše išao je jučer za nekih 6 milja a danas za 3.5 milja. No gubitak je isto velik i očit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel iko kupovo coinse sa upfifacoins? Planiram 30k uzet jer sam u govnima teskim..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
miikaa77 kaže...

Jel iko kupovo coinse sa upfifacoins? Planiram 30k uzet jer sam u govnima teskim..

Nemoj, rade malo odtrpi i to zaradi, ali nedaj pare ;)

11 godina
neaktivan

Do mene je.. Ja sam zajebo, rasprodo sve, sad pusim evo 5 zaredom chem mi 79 a 1k imam.. katastrofs. A nije skupo, 50 kuna, jel iko od vas uzimo jer proces ne znam? Jel stavim igraca na aukciju i to je to?

10 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Do mene je.. Ja sam zajebo, rasprodo sve, sad pusim evo 5 zaredom chem mi 79 a 1k imam.. katastrofs. A nije skupo, 50 kuna, jel iko od vas uzimo jer proces ne znam? Jel stavim igraca na aukciju i to je to?

Nemoj kupovat ako boga znas, nece ti to pomoc... rade ispocetka i polako, ne isplati se... nisam nikad kupovao i uvijek sam se snasao, makar pusio ko turcin...

11 godina
neaktivan
Shivi kaže...
miikaa77 kaže...

Nemoj kupovat ako boga znas, nece ti to pomoc... rade ispocetka i polako, ne isplati se... nisam nikad kupovao i uvijek sam se snasao, makar pusio ko turcin...

Brate sta ima pomoc ne pomoc, uzmem 30k i sastavim 9 igraca koje sam naumio. 

14 godina
FIFA 16

ne znam za upfifacoins al na mmoga sam uvijek dobio sto sam narucio

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sam ti reko da nes niš dobit...

11 godina
neaktivan
vedator kaže...

sam ti reko da nes niš dobit...

Nisam ni otvaro vec sam zajebo market i prodaju u svoj toj trci..

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Odem odigrat bzv jednu vecernju tekmu, taman malo relaksacije nakon sta sam ispekao finu veceru (http://www.gastro.hr/gustionica/pizza-8680# cak mi je i dobro ispalo posto mi je ledo prodao macka u vreci jer mi se nije dalo razvlacit tijesto), imao sam tamno plavi dres i gledao sam svoja posla. Nakon minutu dvije igre ja dodam svom igracu, ne pali se, ne reagira nista i tek onda skuzim da sudac ima identican dres kao ja!!!  jedina stvar po kojoj sam ga prepoznao je ona oznaka na rukavu. I to naravno nije sve! Sudac kao da je imao teleport po terenu, uvijek se nalazio u najboljoj pozicij "za dodat" ili za oduzet loptu. zajebo sam se jedno 10-15 puta sigurno, s tim da je bilo 2-3 kontre 4 na 2 di sam krivo dodao (ispostavilo se da je bilo 3 na 2)... Mislim da cu opet otic na jedno tjedan dana na pes da se izivim pa se vratit "probat" normalno igrat fifu....

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Odem odigrat bzv jednu vecernju tekmu, taman malo relaksacije nakon sta sam ispekao finu veceru (http://www.gastro.hr/gustionica/pizza-8680# cak mi je i dobro ispalo posto mi je ledo prodao macka u vreci jer mi se nije dalo razvlacit tijesto), imao sam tamno plavi dres i gledao sam svoja posla. Nakon minutu dvije igre ja dodam svom igracu, ne pali se, ne reagira nista i tek onda skuzim da sudac ima identican dres kao ja!!!  jedina stvar po kojoj sam ga prepoznao je ona oznaka na rukavu. I to naravno nije sve! Sudac kao da je imao teleport po terenu, uvijek se nalazio u najboljoj pozicij "za dodat" ili za oduzet loptu. zajebo sam se jedno 10-15 puta sigurno, s tim da je bilo 2-3 kontre 4 na 2 di sam krivo dodao (ispostavilo se da je bilo 3 na 2)... Mislim da cu opet otic na jedno tjedan dana na pes da se izivim pa se vratit "probat" normalno igrat fifu....

HAHAH joj Boze :'D

9 godina
neaktivan
Jeben ti sumpor gledam neke garibe po yutubu,lik ima 150 predplatnika i otvara pekove , ima 15 pekova dobije plavog marsela,gledam dalje neki ima 1500 pretplatnika bukvalno ima iste pekove kao i ja i lik dobije plavog silvu i pun kurac IF ,Hazarda i sve ekstra igrače,a ja jebeno dam 800k+ i dobijem kurčinu jednu veliku

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da workratesi su zlo .. pokvari mi najdraze igrace .. ugl. Sad sam slozio 433 (4) sa Carrillom RW na Left wingu (radi njegove desnice) ..ima 4 star wf pa ajd .. na RW sam pikno D.Costu cisto jer je jednostavno zvijer i igrac koji mi je stvarao najvise problema u obrani .. znam znam Slimani je target te zapravo eksperimentiram jer su mi dosadili oni klasini 90+ strikeri .. malo dodatnog vjezbanja dodavanja nikad dosta .. isto tako probo san TIF Jonasa na cam ali nikako mi se nije snalazio :/ .. e sad jedino sta bi volio da mi preporucis su neki player instructionsi za 433 sa target manom ?
15 godina
Shivi kaže...

Stao sam nakon pizze i otiso u ducan po sastojke. Sudac ima dobar pregled pa se nade uvijek u najboljoj prilici da te zaj*** ;) 

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Jos sta sam jucer zaboravio napisat, witsel je zvijer od igraca, cudo jedno kako oduzima lopte, neprelazan i jos se jako pametno krece... svakako isprobajte ;)

0 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

Jos sta sam jucer zaboravio napisat, witsel je zvijer od igraca, cudo jedno kako oduzima lopte, neprelazan i jos se jako pametno krece... svakako isprobajte ;)

Ja sam nedavno složio Belgijance i jako sam zadovoljan njihovim zalaganjem na terenu :)

Witsel i Dembele su mi glavni igrači, a pored njih su tu DeBruyne, Naingolan i od jučer Hazard.

Lukaku i Benteke su k'o Mandžo otprilike - zabljesnu jednu tekmu pa ih onda 2-3 nema nigdje.

Čak sam umjesto Bentekea uzeo nekog srebrnog Raman - mislim da se tako zove - jer mi je trebao neki brzanac u napadu - taj je zabio više golova od Lukakua dok je igrao i zabio je par komada za koje sam se iznenadio da može.

Courtois  je svaku drugu igrač utakmice - brani mali sve živo :)

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
^Liga se igra na PS4 Btw, da ne nasjednete kao ja hh
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
FIFA 16

Sto mislite na ovakvu jednu ekipu http://www.futwiz.com/images/shared-squads/pitch-1253630.jpg . 

vjerojatno bi poceo sa obicnim de bruyneom pa mozda uzmem ovog s vremenom.

Takoder neznam dali bi eriksena stavio ili cazorlu mozda. Privlaci me kod njega 4/5 dok ozil ima ako se ne varam 2 weak foot

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 15:19 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
toninho kaže...

Sto mislite na ovakvu jednu ekipu http://www.futwiz.com/images/shared-squads/pitch-1253630.jpg . 

Takoder neznam dali bi eriksena stavio ili cazorlu mozda. Privlaci me kod njega 4/5 dok ozil ima ako se ne varam 2 weak foot

Obicna kartica Eriksena je zvijer, vjv i inf

15 godina
FIFA 16

Da usporedio sam njega i cazorlu i cazorla ima bolje statse sta se kreativnosti tice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo lik s balkana koji je dobio TOTY Ronalda 

Ima samo 3.5k subova, boli ga tuki i to u prvom peku dobije aa

0 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

https://gyazo.com/d7cb932097589508bf78c600eb018074

Ovdje svi imaju max che, malo je drukčije.. nisam nikada igrao ovu formaciju pa ne znam kako bi se svi igrači ponašali na tim pozicijama. Može se tu još malo kemijatina po pojedinim pozicijma..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

netko ima ideju kako da ugasim vibraciju , iskreno neznam ni kako sam ju upalio , ali dok nisam imao ukljucenu vibranciju na gamepadu moji igraci su mogli sprintati ,a sada nemogu -.- , probao sam vratit na defaultne postavke i slicne gluposti  ,nepomaze nista, nemogu niti promijeniti tipku za sprint na gamepadu (rt) ,ali inace ta tipka urednu radi u izborniku ... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 23:17 (TheVeky).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Koje sada "Specijalne kartice" idu posle TOTY?

0 0 hvala 0
17 godina
Vukovic69 kaže...

Evo lik s balkana koji je dobio TOTY Ronalda 

Ima samo 3.5k subova, boli ga tuki i to u prvom peku dobije aa

Otvorio sam danas 60 packova po 15k i najbolji igrač kojeg sam dobio bio je chiellini kojeg sam prodao za 25k coinsa. Sve zajedno vrijednost tih 60 packova je bila oko 150k, taman da si ponovno kupim aguera. Većinu kartica sam obrisao. Toliko. Dakle, do danas sam otvorio preko 700 packova i još nisam dobio IF karticu, bilo kakvu k vragu, ništa... nula bodova. Fakat nije OK.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Sprzio na paketice, vratio 15k i imo 20 i evo sta sam sastavio :

http://www.futhead.com/16/squads/8077183/

Nije lose, a ? s tim da ce Otamendi umjesto Zoume nakon par tekmi. Ima li prijedloga ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Na svu srecu ja nisam prodavo svoje timove, usput nekoliko prijedloga sta da mjenjam kod timova ovih ?
Sto se tice Bundesliga tima planiro sam jos da dovedem Neuera na gol, u veznom redu koga da ubacim umjesto Tiaga?
Za BPL planiram kupit IF Ramseya , Record Breaker Ceha, i mozda IF Sterlinga, ali za njega cu jos razmislit posto je poskup, a Sturridge mi je odlican
A za Serie A TIM mislim da nemam sta da mjenjam, mozda IF Buffona, mogo sam gore da stavim umjesto Gervinha,Mandzukica, ali mi opet treba i bar jedan brz igrac u timu..
PS TIF Higuain je zvijer :)

Sta bi ste vi promjenili ovde?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 1:50 (Vukovic69).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Nabijem i ovaj draft.. 21 udarac, 18 u okvir, izgubim 3-2. 

NJegova statistika: 5 udaraca, 4 u okvir. 

toliko...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Usao u cetvrtu diviziju na seasonsu i odjednom nogomet nerealan previše golova na odbijenu previše l1 trokut prolazi,i nije mi jasno kakvu su skriptu west hamu stavili,jer je stvarno prejak za 4 zvijezde i jaci je od watforda 3 puta ali opet kada sastavis najjaci west hamov tim ne ide i ne ide
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice