FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 608.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Obrana
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
zemnik kaže...

ja sam dobio Pogbu, Chiellinija i Florenzija, i to iz free packova

Florenzi, Chiellini i Pogba toty? Da nisi igrao PES?

Da se podsjetimo kako je izgledao prošlogodišnji toty.

Vjerovatno je mislio na TOTS

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
Vukovic69 kaže...

Ne znam evo Boatenga sto pikam sada je 35k a bio je jutros 45k 

Ako nisi skužio govorim o MOTM Ibri, hero Agueru, TIF Lewu IF Costi, IF Boatengu, IF Chielliniu, SIF Di Marii. Pratim tih sedam kartica desetak dana i bile su jeftinije prije tjedan dana nego danas kada je krenuo toty.

17 godina
KiCo77 kaže...

Vjerovatno je mislio na TOTS

Nisam siguran da ih on razlikuje. Ja govorim o TOTY karticama pošto se rasprava povela o njima i stvarno se ne sjećam da je itko dobio toty karticu od ovdje prisutnih forumaša i onda on uletava s tri kartice tots i još se hvali kako ih je dobio besplatno?

13 godina
neaktivan
FIFA 16

90 000 coinsa paketica po 15k.

najbolji igrac Rakitić.

jako zadovoljan sad idem spavat.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

potrosio svih 19 pekova koje sam imao od drafta , najbolji igrač mi je bila lopta "SELECT"

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 7:54 (vedator).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

U diviziji 2 sam...šta reći...nakon pada iz dev 3 u dev 6.,brzinski sam došao do div 2 hahahah. I sad tu kreće bal...

Pretpostavljao sam da te ekipa igra carski fifu - da su tu sve neki profesionalci i na kraju shvatim da su tu oni koje fifin kompjuter voli..., jer ja jebeno ne mogu zabit gol.

U div 2 kreće UFC., više nisu kečeri....nego jebeni UFC. Od lijepog nogometa ni L., sve je to sudaranje, uklizivanje da čovjek ne povjeruje. A kartona ni u tragovima...tu valjda prestaju davat kartone., jer u 5 tekmi sam vidio sam jedan žutni.,ni jedan crveni.

ps. smiješno je to padanje igrača kada ti netko ukliže.Igrač ti radi takva salata u zraku da si zabrijem da igram gimnastiku a ne nogomet. U realnom nogometu da tako neki igrač nekog pokupi...ovaj bi završio na smrtnoj postelji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 8:20 (R36).

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

alo kaj je ovo? Jesam ja poludio od ove fife ili je gameplay puno brzi? Kaj rade oni koji krac , gamad pokvarena

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Jucer navecer prvi put da je netko dobio izravni crveni kad je napravio penal. inace sam bio u situacijama na prazan gol i igrac me strgo s leda za penal, ali se znao izvuc cak bez kartona... Ovaj put sam bjezao van 16m jer sam bio sam medu trojcom i isao sam se gradit, ali me lik podero ko budala 100€...

btw ibra mi je i dalje los, kao da nema nikakve tehnike, kad puca ili nabije golmana ili gada korner zastavicu, ogradit se nedaj boze, ali ajd, bar je poceo skokove dobivat... Mislim da nitko nece moc nadmasit aguera u napada, bar ne kod mene i u mom sustavu igre...

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Prodajem fifu 16 za 150kn placanje paysafeom , dajem cijeli origin acc na njemu je jos fifa 15

Dolje je slika tima sa fife 16 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jesi popizdil jesi a?

17 godina
FIFA 16
Evo već sljedeći dan nakon izbora izašle su neke pojedinosti. Dakle, ovaj izbor kao i svaki do sada ima kontroverzi ali je zasigurno da nisu glasovale neznalice kako se sugeriralo ili ljudi koji nemaju veze s nogometom. Glasovalo je 26.479 nogometnih profesionalaca iz 68 zemalja svijeta okupljenih u FIFPro organizaciju. Uvijet da bi profesionalac mogao glasovati je taj da je član nacionalnog sindikata nogometaša koji je sastavni dio FIFPro organizacije. Već se zna tko je za koga glasovao pa je tako naš izbornik Čačić glasovao za Messia, Ronalda i Ibrahimovića a kapetan repke Srna za Messia, Ronalda i Mullera. Potpuno identično Srni glasovao je i Prosinečki... Inače Rakitić je dobio samo dva glasa. Za njega su glasovali Neymar i izbornik Libanona Radulović tako da nije izabran niti u drugu postavu jer su u rezervnoj momčadi na poziciji veznjaka izabrani Toure, Kroos i Hazard... možemo reći, posve nezasluženo. No kako sam rekao svaki izbor pa i ovaj pratit će neke kontroverze i nezadovoljstva. No profesionalci su tako glasovali i to treba poštivati..
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Evo već sljedeći dan nakon izbora izašle su neke pojedinosti. Dakle, ovaj izbor kao i svaki do sada ima kontroverzi ali je zasigurno da nisu glasovale neznalice kako se sugeriralo ili ljudi koji nemaju veze s nogometom. Glasovalo je 26.479 nogometnih profesionalaca iz 68 zemalja svijeta okupljenih u FIFPro organizaciju. Uvijet da bi profesionalac mogao glasovati je taj da je član nacionalnog sindikata nogometaša koji je sastavni dio FIFPro organizacije. Već se zna tko je za koga glasovao pa je tako naš izbornik Čačić glasovao za Messia, Ronalda i Ibrahimovića a kapetan repke Srna za Messia, Ronalda i Mullera. Potpuno identično Srni glasovao je i Prosinečki... Inače Rakitić je dobio samo dva glasa. Za njega su glasovali Neymar i izbornik Libanona Radulović tako da nije izabran niti u drugu postavu jer su u rezervnoj momčadi na poziciji veznjaka izabrani Toure, Kroos i Hazard... možemo reći, posve nezasluženo. No kako sam rekao svaki izbor pa i ovaj pratit će neke kontroverze i nezadovoljstva. No profesionalci su tako glasovali i to treba poštivati..

Ubiti sve se svodi na to ko je kome drazi na neki nacin, cudno je to ako je istina da je raketa 2 glasa dobio a dosta dobro igra zadnje vrijeme i jedan od kljucnih kotacica u barcinoj vezi. Al ajde sto ljudi sto cudi. Meni je samo zao sto ne izdaju i TOTY zamjene, makar njih 7 jer uvijek ce se vrtit isti igraci manje vise ali opet imat nekog toty-a u timu je luksuz pa mozda je ovako to "dopusteno" samo odabranima.

14 godina
neaktivan
toninho kaže...
movie kaže...

Ubiti sve se svodi na to ko je kome drazi na neki nacin, cudno je to ako je istina da je raketa 2 glasa dobio a dosta dobro igra zadnje vrijeme i jedan od kljucnih kotacica u barcinoj vezi. Al ajde sto ljudi sto cudi. Meni je samo zao sto ne izdaju i TOTY zamjene, makar njih 7 jer uvijek ce se vrtit isti igraci manje vise ali opet imat nekog toty-a u timu je luksuz pa mozda je ovako to "dopusteno" samo odabranima.

Meni je čudno da je uopće netko glasao za njega. Messi, CR i Neymar bi trebali biti na svakom listiću osim na svojem. Neymar mu je dao glas ispred Inieste, Piquea, Alvesa... vjerojatno je Domaćica utjecala na glasanje.

17 godina
soft kaže...
toninho kaže...

Meni je čudno da je uopće netko glasao za njega. Messi, CR i Neymar bi trebali biti na svakom listiću osim na svojem. Neymar mu je dao glas ispred Inieste, Piquea, Alvesa... vjerojatno je Domaćica utjecala na glasanje.

Neymar je glasova za Messia, Suareza i Rakitića

Messi je glasovao za Suareza, Neymara i Iniestu

Ronaldo je glasovao za Benzemu, Jamesa i Balea

Joachim Low je glasovao za Neuera, Mullera i Kroosa

Iz ovoga se da štošta zaključiti ali to je njihovo pravo..

Neki kažu da niti na eurosongu nema ovakvog glasovanja ali eto..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 12:32 (movie).
10 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Prodajem fifu 16 za 150kn placanje paysafeom , dajem cijeli origin acc na njemu je jos fifa 15

zar nije paysafe ugašen? oćeš da ti uplatim na ljubljanskoj :D

sad ozb:pitat cu prijatelja bas se on raspitivao nedavno

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
hanteed kaže...
MaciStyle kaže...

Prodam ti ja origin acc s fifom 14, 15, 16. Na svakoj imaš lijepu momčad za igrati. Ako te interesira mogu ti poslati navečer kada dojdem doma koje imam momčadi. Ne želim više ovo smeće pokrenuti na PC a za koji dan isto će se dogoditi i s PS4 jer ovo nema smisla.

Danas me igra totalno razhebala..

Liku handanovič dobije ocjenu 9.9. Obrani 12 udaraca u okvir ali kakvih. To je čudo. Ono što nije branio završilo je na stativi ili prečki. Tri puta sam prebacio prazan gol s 3 metra? Lik je jednom pokušao centrirati na drugu stativu i moj igrač ispred njegovog skoči i izbije čistu loptu ali kamo. Ravno na njegovog igrača koji je stajao na nekih 13 m od gola i zabije mi je pod prečku. Prvo, od cijelog terena ja čistu loptu izbijem na njegovog jedinog igrača u mojih 16m koji stoji sam. I drugo, pa kakvo je to izbijanje kada čistu loptu igrač ne može izbiti niti do 16m. I naravno izgubim. Pa dosta mi je da me igra pravi budalom. Imao sam preko 20 udaraca po golu. Doslovce sam cijelu tekmu na njegovoj polovici bio. No ne bih zabio da sam igrao do sutra. Pa kaj mi treba da me ovo sranje traumatizira svaki dan?

Sljedeću tekmu igram s likom kao da igraju dva debila. Lik ima strašnu momčad s ronaldom, ibrom, baleom, jamesom, modrićem. Bez golova i onda smijeh živi. Lik ima čistu loptu na 5 m od svog gola i ispuca ju visoko u zrak. Stoper mu padne na guzicu, golman stoji na crti a ja sa 16m dođem i gurenm u gol. Već sljedeći napad obrnuta situacija. Presjećem u 16 m loptu i hoću dodati svome bočnom ali u trenutku dodavanja utrči moj stoper i lopta ga pogodi u nogu i fliper između nekoliko igrača bez da itko može iskontrolirati loptu. Na kraju lopta pogodi ronalda u glavu i završi u mom golu. Dosta je bilo, gasi...

Imao sam nekoliko scenarija u glavi zašto ću prestati igrati nogomet no niti među sto kombinacija mi nije bila kombinacija da će me igra sama otjerati..

14 godina
FIFA 16

Bokte movie pa na koju foru tvoja firma još nije u stečaju? Najaviš prodaju accounta i onda umjesto da ga nahvališ na sva zvona, tipa: kod mene nema momentuma, sve ulazi u rašlje, u svakom packu je IF igrač itd. ti si skroz uništiš mogućnost prodaje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Bokte movie pa na koju foru tvoja firma još nije u stečaju? Najaviš prodaju accounta i onda umjesto da ga nahvališ na sva zvona, tipa: kod mene nema momentuma, sve ulazi u rašlje, u svakom packu je IF igrač itd. ti si skroz uništiš mogućnost prodaje.

Hahaha, dobro zboris :D

OT: presao sam na klasicnu 4-4-2 formaciju (do sad bila 4-5-1 i 4-2-3-1) i zasad ubijam sa njom, vjerojatno su se igraci prilagodili 4-3-3 i onoj 4-1-2-1-2 jer vecina tako igra... Razmisljao sam i o 3-5-2 ali ta je zasad backup :)

17 godina
Hexfire kaže...

Stari, to je ebanje majke svaki dan. Dopizdilo mi.. Evo sad igram vodim 2-0 i odjednom tako počne trzati da mi se slika zamrzne na 2 sek. Kako da igram? Lik na 16m, smrzne se i sljedeće kaj vidim lopta u golu? Na koju foru ne znam. I onda u 94 min korner i opet se sve zamrzne i opet gol... Pa ja sam htio plakati od muke... Danas sam po ebenim stresom od ove usrane igre.. Kara me na sve moguće načine..

Kupim MOTM Ibru, lik je više na podu nego na nogama. Svi samo uklizuju na jjega. nema igre, samo silovanje. Pa kaj je to? Nogomet?

Sve ću prodati i neka idu u tri pm.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Stari, to je ebanje majke svaki dan. Dopizdilo mi.. Evo sad igram vodim 2-0 i odjednom tako počne trzati da mi se slika zamrzne na 2 sek. Kako da igram? Lik na 16m, smrzne se i sljedeće kaj vidim lopta u golu? Na koju foru ne znam. I onda u 94 min korner i opet se sve zamrzne i opet gol... Pa ja sam htio plakati od muke... Danas sam po ebenim stresom od ove usrane igre.. Kara me na sve moguće načine..

Kupim MOTM Ibru, lik je više na podu nego na nogama. Svi samo uklizuju na jjega. nema igre, samo silovanje. Pa kaj je to? Nogomet?

Sve ću prodati i neka idu u tri pm.

Dobronamjerni savjet movie, prodaj to smeće

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Hajde kad farmaju coinse u prvoj div. ali farmaju u online single mecu :S

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Evo prvi put u 2016oj da sam vidio skriptu.Napravim 4 pobjede sa watfordomI sada znam kao uvijek peta utakmica ce biti neki devar.Frajer nabaci sa strane i lopta ide metar od gola znaci treba je golman uzeti i ne uzme nego moj stoper belkalem doleti i laktom je zakuca u gol.Kad gledam borunemotuh west ham dodje mi da upalim karijeru i sa njima pocnem,prelijep nogomet igra howe i bit ce to dobar trener!
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

20 tekmi div1, 17 trainer usera, 4 mi dala pobjedu. gg fifa jbt ovo nema smisla nego haxat maximalno kad se dopusta i nikom nista.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

jel neko zainteresiran za kupnju origin acc? Na njemu su fifa 16 i bf3 , 200kn moze i manje samo da se rješim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
vedator kaže...

jel neko zainteresiran za kupnju origin acc? Na njemu su fifa 16 i bf3 , 200kn moze i manje samo da se rješim 

HAHAH :D

11 godina
neaktivan

nemogu ja više , prodat cu je i za 10kn ako treba samo da je maknem sa svog kompa 

13 godina
FIFA 16

Imam 2 tekme do kraja i treba mi samo pobjeda da osvojim titulu.

Prva tekma protiv nekog idiota koji je lag nabrijao na full - jedno 4x sporije se igrači kreću nego normalno.

Trebao sam snimit, idiotu su već u 30 minuti pola igrača bili na nula stamine.

Ne zajebavam se, doda on loptu svom Nasriju i ja gledam i čudim se - nikad to još nisam vidio - onaj bar prazan potpuno.

Takvih igrača je imao jedno 4 - sa nulom stamine, a ostali na minimumu.

Smijeh živi, ali ja njemu ne mogu ništa - ne mogu pretrčat jebene likove koji ne mogu hodat po terenu - nevjerojatno.

Imam korner, on ispuca bezveze naprijed i odjednom na centru njegov Lacazette sam k'o duh i lagano 1-0.

Ja upro iz petnih žila, ali jednostavno ne mogu ništa - em od laga, em od njega kako igra s igračima s 0 stamine.

Sljedeća tekma.

Lik me gazi.

Satire me.

Courtois brani moguće i nemoguće.

Ima ga na sve strane - jebena hobotnica.

89' ja proguram pas na Lukakua i lagano otresem Matića s leđa i oči u oči s golmanom.

Opalim, lopta zakači golaman u ruku, ali se na nekakvo jebeno čudo i moje sveopće oduševljenje odbije u jebeni gol.

Pobijedim lika - POTPUNO NEZASLUŽENO!!!!

Jebeni Courtois je dobio ocjenu 10.

Eto, jebeni momentum je ponekad i na mojoj strani, ali uopće me to ne veseli jer to dokazuje upravo to što ovdje kenjamo svi skupa od prvog dana - igra je sjebana i ona odlučuje o pobjedniku.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
vedator kaže...

Nemoj mi kvariti posao, sjetio sam se prije a i stariji sam..

10 godina
hanteed kaže...
MaciStyle kaže...

ne nije ugasen , potrebno je samo kupiti paysafe bon na tisku i to je to.

U redu ako sta bude , bude

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice