FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

idemo 1 friendly? dodao sam te na originu

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 10:19 (vedator).
17 godina
hanteed kaže...
kakav je toty u kojem nece biti kante,mahrez ili vardy,virgil van dijk,toby,u eau gledaju ko je više popularniji i taj ce dobiti toty

TOTY ne bira EA sports već na godišnjoj svećanosti FIFA izabere najbolje pojedince i momčad godine. Svečani izbor za nogometaša i momčad godine je 11.01.2016. u Zurichu i moći ćeš ga kao i svake godine pratiti u izravnom tv prijenosu te ćeš u tom trenutku znati koji će igrači dobiti famozne plave kartice. Pravo glasa imaju svi sportski novinari, izbornici i kapetani momčadi ili repki. Dakle, profesionalci će izabrati najboljeg nogometaša i najbolju momčad godine. Nakon toga EA izbacuje kartice s pobjednicima u izboru nogometaša i momčadi godine i to ti je to. Nema nikakve zavjere i slično.

Više o izboru za igrača i momčad godine možeš pogledati na službenim stranicama FIFE

http://www.fifa.com/ballon-dor/

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 13:41 (movie).
9 godina
neaktivan
Cao, jel moze neko da mi objasni kako se igra odbrana u fifi 16?
Svaku utakmicu protivnik svaki drugi napad ima sansu, moji igraci kao da beze od njegovih, a mene svaki napad zaustavlja na isti nacin. Npr ja trcim u kontru sa in form aubameyangom (koji je najbrzi igrac u igrici) on mene stigne i udje mi u putanju. Kako ja to da uradim. Molim za pomoc :)

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad igram sa likom ,uvali mi 4:0 do 7 min.hahhaha Na kraju je bilo 6:4 za njega,bar sam casno izgubio .

Brzi mu ovi u spicu ,kod mene Costa ,kreten ,jedva se vuce .

Toliko sam sad ustreptao da moram da drmnem neko picence,odose mi svi zivci od

ove ebene igre .

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 13:35 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Molim vas za pomoc oko odbrane

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Vukovic69 kaže...

Kada tacno izlaze TOTY? 

Da li ovo u nicku 69 znacii da si 69 godiste ? :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sad igram sa likom ,uvali mi 4:0 do 7 min.hahhaha Na kraju je bilo 6:4 za njega,bar sam casno izgubio .

Ne mogu vjerovati da uvijek imaš istu mantru? Stranicu prije sam ti pokazao nekoliko golova s Balotelliem koji je osjetno sporiji od coste ali mu to ne smeta da trese golove kao lud. Uostalom što znači brzina na postavljenu obranu? Tada do izražaja dolazi kombinatorika i lucidnost napadača da se nađu na pravom mjestu u pravom trenutku. Kada igraš kaotičnu obranu kao što igraš u kojoj ti niti jedan obrambeni igrač nije na svom mjestu ili ako s CB napadaš protivnika na centru sasvim je normalno da to protivnik iskoristi i pravodobnom loptom u prazan prostor istrči s brzim igračem i zabije ti gol. No zato moraš poraditi na obrani a ne na kupovini bržeg napadača..

9 godina
neaktivan
Daj reci neki savet za odbranu molim te.
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ne mogu vjerovati da uvijek imaš istu mantru? Stranicu prije sam ti pokazao nekoliko golova s Balotelliem koji je osjetno sporiji od coste ali mu to ne smeta da trese golove kao lud. Uostalom što znači brzina na postavljenu obranu? Tada do izražaja dolazi kombinatorika i lucidnost napadača da se nađu na pravom mjestu u pravom trenutku. Kada igraš kaotičnu obranu kao što igraš u kojoj ti niti jedan obrambeni igrač nije na svom mjestu ili ako s CB napadaš protivnika na centru sasvim je normalno da to protivnik iskoristi i pravodobnom loptom u prazan prostor istrči s brzim igračem i zabije ti gol. No zato moraš poraditi na obrani a ne na kupovini bržeg napadača..

Stavim da mi LB i RB ne idu u napad,CB po def .ne idu ,oni opet u napadu ?!Kako jbg vise ?CDM da ne ide u napad .

Opet svi napred nazad prostora koliko hoces. Ova 4 gola sto sam dao na cistu kombinatoriku i razvlacenje protivnika,

kod nega Dybala stalno napred i ceka loptu .

Kazu treba drzati tim nazad ?! Kako vise Movie ,pomagaj !!!!!!!!

Evo da vidite kako lik igra pa to je umjetnost .

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 13:45 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
Sta treba da drzim kad igram odbranu 1na1, uvek me prodje, a imam u odbrani in form Lahm na RB, in form Martinez CB, Ramos CB, Marcelo na LB
10 godina
protjeran
Aleksaa97 kaže...
Sta treba da drzim kad igram odbranu 1na1, uvek me prodje, a imam u odbrani in form Lahm na RB, in form Martinez CB, Ramos CB, Marcelo na LB

L2 jockey ili L2+R2 Running jockey +kocka ,samo treba tempirati to ,lako je ovako pricati .

Igram godinu dana pa opet nemam pojma ! :)

Cim sa nekim igram " ravnopravno " to znaci da ni on nema pojma ...... hhahahahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 13:53 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Stavim da mi LB i RB ne idu u napad,CB po def .ne idu ,oni opet u napadu ?!Kako jbg vise ?CDM da ne ide u napad .

Opet svi napred nazad prostora koliko hoces. Ova 4 gola sto sam dao na cistu kombinatoriku i razvlacenje protivnika,

Da se razumijemo, nisam ekspert za obranu u ovogodišnjoj fifi, pogotovo ako mi lik počne ići cika caka a nisam uspio posložiti obranu. No uvijek pokušavam igrati isto.

Protivnik ide u napad i ja ga napadam s veznim igračima i stalno mu pušem za vrat. Ako mi pobjegne veznom na 16m ga dočeka stoper ili bočni. Ako me uhvati na širokom prostoru nikada ga ne napadam već paralerno s njim se povlačim prema svome golu i kupujem vrijeme dok mi se ne vrati još par igrača. Svi očekuju da ga odmah napadneš i da te se riješi fintom i ovako ga zbuniš. Postavim se između njega i svog gola i lagano se vraćam prema golu kako on ide prema meni. Tada i on uspori i tada pristigne većina tvojih igrača i onda ga možeš napasti ali ne opet s tim igračem već s veznim koji se upravo vratio. Uvijek ostavljaš obrambenog igrača između napadača i svog gola. I za kraj jedna istina, tko je bolji bolji je. Tada ti ništa ne pomaže...

13 godina
Aleksaa97 kaže...

Kako si ti, pobogu, skupio sve te igrače ako kažeš da nemaš pojma igrat obranu?

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Da se razumijemo, nisam ekspert za obranu u ovogodišnjoj fifi, pogotovo ako mi lik počne ići cika caka a nisam uspio posložiti obranu. No uvijek pokušavam igrati isto.

Protivnik ide u napad i ja ga napadam s veznim igračima i stalno mu pušem za vrat. Ako mi pobjegne veznom na 16m ga dočeka stoper ili bočni. Ako me uhvati na širokom prostoru nikada ga ne napadam već paralerno s njim se povlačim prema svome golu i kupujem vrijeme dok mi se ne vrati još par igrača. Svi očekuju da ga odmah napadneš i da te se riješi fintom i ovako ga zbuniš. Postavim se između njega i svog gola i lagano se vraćam prema golu kako on ide prema meni. Tada i on uspori i tada pristigne većina tvojih igrača i onda ga možeš napasti ali ne opet s tim igračem već s veznim koji se upravo vratio. Uvijek ostavljaš obrambenog igrača između napadača i svog gola. I za kraj jedna istina, tko je bolji bolji je. Tada ti ništa ne pomaže...

Najvise mrzim kad mi sa jednim igracem proseta po odbrani i zabije,kad me nadigra ,razvuce ,konta i sta vec to mi ne smeta .

Sve tako radim kao ti ,medjutim,kad sam u napadu i izgubim loptu ,ti vjerovatno saltas na srednj red i vuces odmah nazad ?!

Ko hoce da igra bunker kao picka sa 2 x CDM onda mozda i ima sanse dok ja idem u otvoreni boj ! :)

Kad mi slozi kontru jasno da trcim travo prema golu sa najblizim igracem ali sve je to teorija.

Treba znati tempirati trenutak kad mu uzimas loptu sa kockom,ja stalno pritiskam kocku i to je greska ,treba jednom ali

u pravom momentu .

Samo mi krivo sto mi utice toliko na zivce inace bi me bolilo uvo.

Movie,da li drzis contain ili rucno upravljas igraca u odbrani ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:03 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Da ne ispadnem smiješan ali nemam ja pojma kaj ti znači to running jockey, pa contain i slične nazive koje upotrebljavate niti znam kako se zove ijedna finta u igri niti ih koristim osim lažnjaka. Uvijek upravljam s igračem u obrani i prebacujem na onoga koji je najbliži igraču za kojeg mislim da će ga protivnik odigrati. Služim se nekom nogometnom logikom i onim što bih i ja igrao da sam na njegovom mjestu.. Moraš pretpostaviti sljedeći protivnikov potez i biti brži. Kažem, malo mi problema stvara cika caka na širokom prostoru kada lik ko kreten siluje tog jednog igrača stalno mijenjajući smjer. Nekad su svi igrali L1+ trokut a danas cika caka do besvjesti.. što u tome ima lijepo i nogometno, nemam pojma..

13 godina
FIFA 16

Ima još jedan način obrane.

Ja ga ne preporučam, štoviše, mrzim ga, ali većina tako igra.

Znači, rokaš klizeće s bilo kojim igračem, bilo gdje na terenu.

Žuti karton nećeš dobiti, eventualno pred kraj utakmice.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Drzim to, ali moj igrac kao da bezi od lopte, a kad pridjem on me prodje bez problema i tu stvori visak
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Da ne ispadnem smiješan ali nemam ja pojma kaj ti znači to running jockey, pa contain i slične nazive koje upotrebljavate niti znam kako se zove ijedna finta u igri niti ih koristim osim lažnjaka. Uvijek upravljam s igračem u obrani i prebacujem na onoga koji je najbliži igraču za kojeg mislim da će ga protivnik odigrati. Služim se nekom nogometnom logikom i onim što bih i ja igrao da sam na njegovom mjestu.. Moraš pretpostaviti sljedeći protivnikov potez i biti brži. Kažem, malo mi problema stvara cika caka na širokom prostoru kada lik ko kreten siluje tog jednog igrača stalno mijenjajući smjer. Nekad su svi igrali L1+ trokut a danas cika caka do besvjesti.. što u tome ima lijepo i nogometno, nemam pojma..

Pa da li drzis X(A) u odbrani da tvoj prati igraca ili sa LS sam upravljas ?!

9 godina
neaktivan
Ja kad drzim contain on stoji na 2 metra od lopte kad mu pridjem rucno prodje me, a kad sam ja u napadu protivnik stoji iz mene i nmg sa ga prodjem, radim finte, ma bilo sta uvek mi uzme
10 godina
protjeran
Aleksaa97 kaže...
Drzim to, ali moj igrac kao da bezi od lopte, a kad pridjem on me prodje bez problema i tu stvori visak

Nreki dan sam pisao da Yutuberi preporucuju da se ne drzi contain vec da se rucno upravlja,opet,tako se mozda jos lakse ispada,

po meni u 16 trebas da pritisnes l2 jockey +LS+kocku  i to tacno kad treba inace ispadas i ides po burek.

Kako ljudi igraju dodje mi da placem,skillovi ,finte ,precizni pasovi ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:19 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
Nemam pojma odbranu, ali u napadu sam dobar, bio sam druga divizija
10 godina
protjeran
Aleksaa97 kaže...
Nemam pojma odbranu, ali u napadu sam dobar, bio sam druga divizija

pa onda ti znas da igras ! :)

Ja opet ne znam napad nikako ,kako igras napad ?Imas li neki savjet ,formaciju jebem li ga .

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:20 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pa da li drzis X(A) u odbrani da tvoj prati igraca ili sa LS sam upravljas ?!

Pa uvijek sam upravljam s igračem kojim ometam ili napadam protivnika. Ako me pitaš što stišćem da bi oduzeo loptu, nemam pojma. Evo gledam gamepad i ne znam. Sve radim automatizmom. Da je igra pokrenuti prsti bi znali što treba stisnuti, ja u ovom trenutku iskreno ne znam...

9 godina
neaktivan
da li ima veze to sto igram na tastaturi?
9 godina
neaktivan
Evo je formacija
9 godina
neaktivan
Evo je formacija
13 godina
movie kaže...

Pa uvijek sam upravljam s igračem kojim ometam ili napadam protivnika. Ako me pitaš što stišćem da bi oduzeo loptu, nemam pojma. Evo gledam gamepad i ne znam. Sve radim automatizmom. Da je igra pokrenuti prsti bi znali što treba stisnuti, ja u ovom trenutku iskreno ne znam...

HAHAHA

Tako i ja... tu čitam Genija i ostale kad pišu koje tipke stišću i znaju točno koja za što ide.

Ja nemam blage veze da me netko pita.

Ali kad je kontroler u rukama, točno prsti sami idu :)

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Vi od obicne igre pravite nuklearnu fiziku.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

movie jebo te balotelli , jos je gori od IF mandze...kako si sam rekao stvar je osobnog ukusa

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
vedator kaže...

movie jebo te balotelli , jos je gori od IF mandze...kako si sam rekao stvar je osobnog ukusa

Pereyra najbolji napadac u serie a

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice