Gledam i nevjerujem kako odlicna kretanja ima covjek,budem ga sutra probao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sa čim snimaš kolovođo?
Stvarno ima dobre kretnje u prazan prostor.
Izlazi neka fifa 3 online?Slicno kao Fifa World?!
sa čim snimaš kolovođo?
To ti je PS4. Za razliku od PC verzije u PS4 verziji igre imaš drito snimanje svih zabilježenih šansi i golova nakon tekme na HDD a poslije to možeš jednostavno montirati, rezati i postavljati na bilo kakav servis na netu. U ovom slučaju na youtube..
sad oćeš reći da je PS4 bolji od PC-a? Sram te bilo!
sad oćeš reći da je PS4 bolji od PC-a? Sram te bilo!
Sve ima svoje prednosti i mane...

Upravo si nam jučer ti demonstrirao da kartice nisu bitne jer da jesu ne bi se s takvom momčadi kakvu imaš mučio protiv lika koji je igrao s osam golmana različitih boja i che 14 cijele ekipe? Daj se saberi...

Sta bi sa Bozicnjeg turnira ?Ko pobjedi na kraju ? :)
Sto se desava u zadnje vrijeme s ovom igrom ? Crni Update ??
Nisam dugo igrao i 22 gola su pala u 3 utakmice u Online Season !!
Obrana cista nula kao i golman, OP golovi s 20 metara.
[ ne kuzim zasto mjenjaju tokom godine s update om i gameplay, kakav je takav je kad izadje igra, bitno da se ljudi naviknu na njega, zna se sto je OP sto nije i toe to. A ne svako malo dodjem igrati uci se ponovo braniti i slicno ] Imam 4Mbs brzinu, mozda je to problem pa stvaram kako sebi tako i protivniku mali sitni lag kao da nemam 100% osjet na timing kontrola ili da kasne malo, to mi se desava u 60-70% utakmica.
Dogodi se neki put nakon glupo primljenog gola da ti se raspadne igra i samo curi a ne možeš si pomoći. Ne bih rekao da za to zasluge imaju igrači već sama igra koja te neki put neugodno iznenadi..
PSN:sonicfox93
Kada tacno izlaze TOTY?
Hvala ;)
Ci je ovo squad ? http://prntscr.com/9n2r96 , nije lijepo izlazit iz utkm :D
Ci je ovo squad ? http://prntscr.com/9n2r96 , nije lijepo izlazit iz utkm :D
Od Mourinha.
hahahahahhahah daj ne seri nisam ni skuzio da si to ti
bio sam bolji , ne znaš¨!!!!
Dzaba ti bolji, rezultat se gleda :D meni sjeban desni analog, nmg nista uradit od finti, moram mjenjat gamepad
ma zabio si na srecu :P
3 na srecu? :P
Priznajem da ne znam, ali jbg ovo mi je prva fifa sto igram, tj prva koju sam kupio :D