FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 16

Mene crni sudac očito mrzi...

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 16
Sigurno si taknuo na milisekundu gumb za gradenje, dobro si i proso, mogo si crveni dobit
11 godina
MaciStyle kaže...

Some improvements ? :D 

Probaj Modrica umjesto rakete, Jamesa ( čak i Iniesta) umjesto Isca. Možeš Jacksona Martineza probati, Varanea također, Jordi Albu...

10 godina
Da moze cijelu momcad promjenit a ne improvements 😂

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Na brazilskom Originu FIFA 16 košta 20€ - najniža cijena do sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Udjoh u 3 div. offline ,Movie kako sad da igram dalje ?

Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

Stisni X

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

Stisni X

ebi ,ebi ,,,,  :)

15 godina
FIFA 16

uzasno me frustrira ovo mijenjanje igraca... sad mi protivnik presao predzadnjeg igraca u obrani i taman sam ga mislio presjec sa ovim zadnjim, ali me umjesto njega prebaclo na igraca koji je iza ovog protivnickog.. i naravno samo se preseto pokraj ovog zadnjeg.

nevjerojatna igra, uvijek nade nesto da te ubije u pojam... i bas sam primjetio, ovaj crni sudac svaki i najmanji kontakt svira penal

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

uzasno me frustrira ovo mijenjanje igraca... sad mi protivnik presao predzadnjeg igraca u obrani i taman sam ga mislio presjec sa ovim zadnjim, ali me umjesto njega prebaclo na igraca koji je iza ovog protivnickog.. i naravno samo se preseto pokraj ovog zadnjeg.

nevjerojatna igra, uvijek nade nesto da te ubije u pojam... i bas sam primjetio, ovaj crni sudac svaki i najmanji kontakt svira penal

Otkad je Fife i vijeka prebacivanje igrača se drži na "air balls only", sad ti kako oćeš...

EUNE: RayzCRO
10 godina
protjeran
FIFA 16

Kad mi igrac recimo na 16 m primi loptu a ledjim je okrenut golu ,kako da se najbrze

okrenem prema golu licem?Ima neki dribling a ne znam kako se zove i kako se izvidi ?

Da li sa R1 ili kako vec ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Kad mi igrac recimo na 16 m primi loptu a ledjim je okrenut golu ,kako da se najbrze

okrenem prema golu licem?Ima neki dribling a ne znam kako se zove i kako se izvidi ?

ne okrece se isto yacine brahimi i graziano pelle,zavisi od igraca i valjda na analogu kontroliras igraca

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 22:33 (hanteed).
17 godina
FIFA 16
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

koližn enđin u fifi je najveća prevara još od isukrsta

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

ne okrece se isto yacine brahimi i graziano pelle,zavisi od igraca i valjda na analogu kontroliras igraca

Gledam na yt ,Ibro se okrece samo tako ,nekako proturi loptu iza sebe ?!Ima neka fora .

Da li drag back ili sl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 6:59 (mackocicko2004).
11 godina
FIFA 16

Kada stojiš drži R2 i lijevi analog prema izda. Drag back se zove move.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

Kada stojiš drži R2 i lijevi analog prema izda. Drag back se zove move.

To je to ,

12 godina
FIFA 16

Ima li tko kakav savjet za poboljsanje ove ekipe, neki hybrid mozda? Eto da se mozda umjesto packova kupe igraci ovaj black friday :D

http://www.futhead.com/16/squads/5095453/

0 0 hvala 0
17 godina
pc_fan005 kaže...

Ima li tko kakav savjet za poboljsanje ove ekipe, neki hybrid mozda? Eto da se mozda umjesto packova kupe igraci ovaj black friday :D

12 godina
movie kaže...
pc_fan005 kaže...

Da i mislio sam di mariu prebaciti na CM poziciju iskljucivo zbog pace-a, kakvi su ti ovi bayernovi stoperi? Bolji nego ramos?

17 godina
pc_fan005 kaže...

Da i mislio sam di mariu prebaciti na CM poziciju iskljucivo zbog pace-a, kakvi su ti ovi bayernovi stoperi? Bolji nego ramos?

Odlični. Jaki u skoku, jaki u duelu, uvijek na pravom mjestu, imaju sve kaj ti treba za pouzdanog stopera... Niti ovo mi se ne čini loše

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 12:23 (movie).
12 godina
movie kaže...
pc_fan005 kaže...

Odlični. Jaki u skoku, jaki u duelu, uvijek na pravom mjestu, imaju sve kaj ti treba za pouzdanog stopera... Niti ovo mi se ne čini loše

Da, vidim taj je nekako sastav jos bolji, izbacivanje veratija koji me cini nekako pre slab u duelima. Vidjet cemo sve kako ce se cijene kretati sutra, vidim vec jutros pomalo padaju.

10 godina
FIFA 16

evo vec 1 sat pokusavam odigrati utakmicu ali neuspjesno jednostavno trazi protivnike i blokira , neznam stvarno sta da radim ali ovo je gadljivo vise

0 0 hvala 0
17 godina
MaciStyle kaže...

evo vec 1 sat pokusavam odigrati utakmicu ali neuspjesno jednostavno trazi protivnike i blokira , neznam stvarno sta da radim ali ovo je gadljivo vise

Od prošlog petka nisam pokrenio igru i osjećam se super...

10 godina
Stigo update 250 mb... Hm sta ce me sad docekat...

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

nemogu nigdje nac patch notes?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Stigo update 250 mb... Hm sta ce me sad docekat...

Mene dočekalo ovo. Do sada sve normalno... Znači problem je s microsoft visual c++2013. Možda se nešto shebalo ma zadnjoj nadogradnji win10?

Interesantno, neće install, neće repair, neće uninstall? I kaj sad?

edit: uspio uninstall nakon restarta compa pa ponovo install ali mi sada više ne daje update? Niš, obrisao fifu pa ispočetka. To mi je najbrže i najjednostavnije da sada i to ne istražujem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 0:18 (movie).
10 godina
A da se nebi neko ponado slucajno, hackere nisu rijesili... Pre 3 tekme 3 hackera... Jeeej

0 0 hvala 0
14 godina
Marijooo kaže...
A da se nebi neko ponado slucajno, hackere nisu rijesili... Pre 3 tekme 3 hackera... Jeeej

Bez brige, ako nisu zadnjih 5 godina nece ni sad, zato sam ja u div 5 pa ih ne vidim ni kad uhvatim vremena za igru hahah

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
Olaksali su driblanje i poboljsali through pass blizu out linije. Hebeno ea, olaksaj kretenima da trce ko debili cijelu tekmu sa krilima i izvode slalom od korner zastavice... Cigani. I kao su poboljsali tocnos odabira igraca kod dodavanja...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice