FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 597.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 16

onda jel ima ekipe kojoj se igra Pro Clubs

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 16
The_K kaže...

sto mislite da organiziramo fut turnir ali da se smiju koristiti samo non rare igraci

Bolje samo broncani igraci pa da vidimo ko zna igrat.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
ceco22 kaže...

onda jel ima ekipe kojoj se igra Pro Clubs

Ja igram taj mod od fife 13 redovito. Imam vec klub di nas je 8-9 balkanaca i ubijamo.

14 godina
neaktivan
FIFA 16

aj mozes doci na chat da se nadjemo sta i kako jer ne mogu normalno dodat na orgin http://www.twitch.tv/53copceco

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Bolje samo broncani igraci pa da vidimo ko zna igrat.

A kako se to na brončanim karticama vidi tko zna igrati za razliku od srebrnih i zlatnih kartica na kojima se to očito ne vidi?

12 godina
FIFA 16

Vidi se jer su svi podjednako losi. Nema favoriziranja jednog igraca, a i manje mozes koristit prednosti ove fife tipa sprint i lijevo desno. Samim time te igra forsira da igras sporije i s vise razmisljanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 12:12 (Cofinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

a sudci su ono, odnosno neki su super strogi a neke baš briga, 
jučer igram s frendom, fren mi prebije igrača u kaznenom prostoru, moj nogometaš uradi salto, padne i ostane ležat, a saduc ko da se ništa nije desilo 

0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Vidi se jer su svi podjednako losi. Nema favoriziranja jednog igraca, a i manje mozes koristit prednosti ove fife tipa sprint i lijevo desno. Samim time te igra forsira da igras sporije i s vise razmisljanja.

Nisi me nešto uvjerio i nisu svi podjednako loši. Očito nisi probao nekoliko brončanih zvijezda koje će te demantirati. Recimo jedna od njih akinfenwa. Lik primi akinfenwa i kada krene s njim lijevo desno ni Bog ga ne zaustavi jer je ovaj tenk koji drobi sve ispred sebe. A da ne pričam da je s paceom 49 brži od svakog mog stopera? I opet lik igra cijelu tekmu samo s njim i opet isti vrag kao da igra s messiem ili ronaldom jer radi što hoće. Imaš takvih brončanih kartica nekoliko i onda se gubi smisao ovoga o čemu pričaš. Bez obzira na boju kartica ljudi igraju uvijek isto, koriste uvijek iste fore i samo traže adekvatnu karticu za to a imaš je u karticama svih boja..

12 godina
FIFA 16

Ja sam odigro more tekmi sa full bronze i full silver teamom i znam o cemu pricam. To sta te lik razvalio s jednim broncanim igracom je druga stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cofinho kaže...

Ja sam odigro more tekmi sa full bronze i full silver teamom i znam o cemu pricam. To sta te lik razvalio s jednim broncanim igracom je druga stvar.

Boja kartice ne igra nikakvu ulogu nego onaj tko upravlja tom karticom.

Samim time i boja cjelokupnog tima.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Daleko daleko da je fut mjerilo ko bolje igra... zato postoji kick off ili obliznje igraliste

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Pa zar nisi rekao da su svi bronze igrači podjednako loši i da je to nemoguće? Nije me nitko razvalio već i s bronze igračem lik igra samo s jednim igračem ( dakle, upravo onako kako ti tvrdiš da se neće igrati s bronze igračima jer navodno treba iz nekog razloga neka pamet za igranje s njima).  Zato pitam, koja je razlika ganja li netko jednog igrača rare ili bronze. Isti vrag. Ljudi igraju uvijek isto bez obzira na karticu tako da ovo o čemu ti pričaš tipa: ajmo igrat s brončanima jer će onda ekipa igrati kolektivno a ne s jednim igračem, jednostavno ne drži vodu.

Ja sam naučio igrati kako igram i imao if, sif, toty, tots, rare, silver ili bronze karticu, uvijek igram isto.. nema razlike, a koliko vidim tako i ostali..

Da skratim, igranjem s bronze karticama nećeš ništa dobiti a ponajmanje na kvaliteti igre. Jedini smisao cijele priče može biti ajmo svi složiti ekipu s točno određenim budžetom ili obvezatno u prvih 11 jedna if kartica, ili jedna none rare ili silver ili neki zadani hybrid ili već nešto po dogovoru. Da bude interesantno.  Restrikcije toga tipa imaju smisao. Ovo što ti predlažeš je bezveze i osobno me uopće ne interesira..

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 16:05 (movie).
12 godina
FIFA 16

Najednostavnije je rijesenje da svi koriste gold non rare igrace i toe to ili team rating do 80 bez skupih zvijezda. 

Malo govorim to i radi sebe jer nisam u mogucnosti imati high value igrace jer sam tek poceo s FIFom ali mislim da je to najrealnije rijesenje.

Gold non rare kartice imaju naravno svoje posebnosti ali svejedno svi mogu do njih i najvise je to prilblizeno realnosti i jednakosti svih.

Manuel Lazini 76 CAM je recimo non rare kartica a meni je veca zvijer nego Payet kojeg sam kupio poslije njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

da zato sam i predlozio gold non rare jer su dobri a svi ih mogu kupiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Cofinho kaže...

Pa zar nisi rekao da su svi bronze igrači podjednako loši i da je to nemoguće? Nije me nitko razvalio već i s bronze igračem lik igra samo s jednim igračem ( dakle, upravo onako kako ti tvrdiš da se neće igrati s bronze igračima jer navodno treba iz nekog razloga neka pamet za igranje s njima).  Zato pitam, koja je razlika ganja li netko jednog igrača rare ili bronze. Isti vrag. Ljudi igraju uvijek isto bez obzira na karticu tako da ovo o čemu ti pričaš tipa: ajmo igrat s brončanima jer će onda ekipa igrati kolektivno a ne s jednim igračem, jednostavno ne drži vodu.

Ja sam naučio igrati kako igram i imao if, sif, toty, tots, rare, silver ili bronze karticu, uvijek igram isto.. nema razlike, a koliko vidim tako i ostali..

Da skratim, igranjem s bronze karticama nećeš ništa dobiti a ponajmanje na kvaliteti igre. Jedini smisao cijele priče može biti ajmo svi složiti ekipu s točno određenim budžetom ili obvezatno u prvih 11 jedna if kartica, ili jedna none rare ili silver ili neki zadani hybrid ili već nešto po dogovoru. Da bude interesantno.  Restrikcije toga tipa imaju smisao. Ovo što ti predlažeš je bezveze i osobno me uopće ne interesira..

Ma on stalno igra sa broncanima i zna vec sta pali kod njih i otkud se moze pucat, a otkud ne, pa je zato htio da se turnir igra sa broncanima da nas dobije sve 

Šalim se, al stvarno nema smisla igrat sa broncanima. Imaju takav šut da moj igrac iz iste pozicije moze pogodit korner zastavicu a tvoj slucajno ispod grede, jel to ima smisla.. il da cijelu tekmu nabacujem na glavu ili pokusavam doc 2v1 s golmanom jer drugacije neide... Nemamo svi isti stil igre, zamisli da ti volis pucat izvan 16 i driblat, a da ja dodavanjem dolazim do gola, bi li ti pristao igrat turnir sa broncanim igracima?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo 2 moviejeva gola, jos u istoj tekmi, najzalosnije sto je momak 3 put preso centar i 3 gola dao, treci u 90oj

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

to ti je muvi, skinuo skriptu i samo sa vrha 16 lupa... "digod uđe, digod ne uđe" reko bi mate bilić.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jovial kaže...

to ti je muvi, skinuo skriptu i samo sa vrha 16 lupa... "digod uđe, digod ne uđe" reko bi mate bilić.

To su moji golovi haha al znas da movie spominje svaki put da mu ovaki golovi s Lahmom stalno ulaze haha

14 godina
Pogledaj kod prvog gola na 0:05 gdje si ti a gdje lik radi tackle, fulao za 10 metara hahaha
11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Pogledaj kod prvog gola na 0:05 gdje si ti a gdje lik radi tackle, fulao za 10 metara hahaha

I na kraju popusim od ovakog debila..

17 godina
KiCo77 kaže...

To sam već primjetio u tekmama i to se i meni zna dogoditi i onda si voda.. ne kužim zakaj prebaci na igrača koji nema veze s akcijom. Ja sam na igraču a tackle mi napravi igrač par metara dalje?

momentum u madridu! kakvim golom real dobija tekmu? da ga primim u futu infarkt bi dobio...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 22:39 (movie).
12 godina
movie kaže...
Cofinho kaže...

Pa igra tako jer ne zna. Ali ne prolazi mu to ko sa gold igracima. Potrebno je vise kombinatorike jer same njihove losije ocjene i losiji pace te tjeraju da igras sporije.

Ja sam se susretao s igracima koji znaju igrat s broncanima i te tekme su mi bile daleko interesantnije i realnije nego ove s gold timovima.

Uostalom uzmi bronze team pa pokusaj one turnire. Jedan tip te razvali s broncanim igracem i odmah si ti zakljucio kako se igra s broncanima a ja odigro 30-40 tekmi.

12 godina
KiCo77 kaže...
movie kaže...
Cofinho kaže...

Ma on stalno igra sa broncanima i zna vec sta pali kod njih i otkud se moze pucat, a otkud ne, pa je zato htio da se turnir igra sa broncanima da nas dobije sve 

Šalim se, al stvarno nema smisla igrat sa broncanima. Imaju takav šut da moj igrac iz iste pozicije moze pogodit korner zastavicu a tvoj slucajno ispod grede, jel to ima smisla.. il da cijelu tekmu nabacujem na glavu ili pokusavam doc 2v1 s golmanom jer drugacije neide... Nemamo svi isti stil igre, zamisli da ti volis pucat izvan 16 i driblat, a da ja dodavanjem dolazim do gola, bi li ti pristao igrat turnir sa broncanim igracima?

U zadnje vrijeme samo seasons obicni derem s Liverpoolom. Prije sam igro stalno sa broncanima, pa neko vrijeme samo sa silverima, sad imam full rare gold team ali to je postala takva arkadetina tako da odigram tu i tamo koju tekmu futa, ostalo samo seasons mode. Ne znam kad sam zadnji put primio takav gol di mi pucaju izvan 16m pod precku. Ako mi zelis dat gol moras me izigrat.

17 godina
Cofinho kaže...

Pa igra tako jer ne zna. Ali ne prolazi mu to ko sa gold igracima. Potrebno je vise kombinatorike jer same njihove losije ocjene i losiji pace te tjeraju da igras sporije.

Ja sam se susretao s igracima koji znaju igrat s broncanima i te tekme su mi bile daleko interesantnije i realnije nego ove s gold timovima.

Uostalom uzmi bronze team pa pokusaj one turnire. Jedan tip te razvali s broncanim igracem i odmah si ti zakljucio kako se igra s broncanima a ja odigro 30-40 tekmi.

Ajmo još jednom. Nitko me nije razvalio s brončanim igračima, samo sam konstatirao kako ljudi igraju s brončanim igračima jednako kao i s gold igračima. Soliraju i dave igru s jednim igračem... a riječ je bila o tome kako se to s brončanim igračima ne radi zato sam ti dao primjer kako je sve isto bez obzira koje igrače koristiš.

Samo to i ništa više..

edit: danas prodao sve nijemce i dobar dio engleza. Malo presložio engleze i sad još da vidim kako će ovo izgledati..

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 7:49 (movie).
11 godina
FIFA 16

Movie pun si ko brod:) Koliko je kostao hero Aguero? Pogledaj si za RB Walkera, u dv.1 ga svi koriste...Kako te služi ta formacija u višim divizijama? S njom sam došao do dv.2 i za dv.1 sam morao promijeniti...Sada svi forsiraju 4-3-2-1 ili 4-2-3-1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 12:56 (Dr.Feel).

0 0 hvala 0
17 godina
Dr.Feel kaže...

Movie pun si ko brod:) Koliko je kostao hero Aguero? Pogledaj si za RB Walkera, u dv.1 ga svi koriste...Kako te služi ta formacija u višim divizijama? S njom sam došao do dv.2 i za dv.1 sam morao promijeniti...Sada svi forsiraju 4-3-2-1 ili 4-2-3-1.

Imam sve opcije za RB. Clyne, Walker, Zabaleta... pa ih mijenjam. Kao i obićno bio sam nestrpljiv pa sam aguera uzeo sinoć iako znam da je uvijek ujutro povoljniji. Mogao sam ušparati 50k. Nema veze... ne igram nikakve divizije. Igram samo online prijateljske već drugu godinu za redom i to mi je ok. Nema stresa, nema pokvarenjaka. Igra se normalno. Po divizijama sami psihopati. Čim zabiju gol odmah ubiju vezu i kojekakve druge pisdharije rade. Kaj mi to treba? Ovako, jedna tekma pa valjda svima svejedno i igra se normalno. Dobio sam u packu aguera pa mi je to bilo već pola budžeta za ovog. Plus, dobro sam prodao neuera, reusa i eto novca za if aguera.

Riješio sam se sinoć nijemaca. Imao sam dosta vrijednih igrača pa sam ih se riješio u pravom trenutku. Lakše kontrolirati cijenu dva igrača nego desetak njih. Kada dođe vrijeme prodam ih i opet ispočetka..

17 godina
FIFA 16
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 16:02 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Od sad sam siguran da ovaj fut nema smisla, danas odigram tekmu koja je jednostavno nemoguca, vodim 2-0 u 20. min i mislim se ovdje ce se jos cuda dogodit. Lik dobije korner i nabaci na prvu stativu i dobije penal, zasto ko di nemam pojma, jedino sto sam stisnu dodavanje s mojim igracem koj je izbacio loptu i to je to od mog utjecaja. Lik forsira krila stalno normalno ko i vecina ekipe, na krilu mu igra gaitan s pacom 83 i kojeg nemogu stic ako mi pobjegne jedan metar ni sa abateom ni cuardadom. Ja sa cuardadom nikad nemogu pobjec nikome ako nije bar 5 metara ispred bocnog, al lik mi s gaitanom bjezi ko da ima 100 pace i nema loptu u nogama. Gol za 2-2 dobijem tak da mi lik uklize s leda negdje na mojih 25 metara, ozljedi mog igraca i da mi moviev tip gola. Lik ima korner i ponovo dobije penal i da mi gol za 3-2. Dam mu jos 2 gola i preokrenem na 4-3, ali nije ni to sve, lik izbije loptu naprijed i cista situacija, chieliniu na glavu ide, uopce bez zivciranja idem dodat na krilo, chieliniu se lopta odbije od ruke ili cega vec, ode njegovom igracu u for i 4-4. Za 5-4 mi lik s remyem iz okreta sa 20ak metara lijevom nogom pogodi raslje. Remy inace ima 3 zvjezdice weak foot.
Ovo je totalna glupost i nadam se da ce nakon nekakvog patcha igra slicit na nes. Inace probo sam neki dan igru na ps4 i fluidnija je i bolja 20 puta.

1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Skriptirano je da uvijek ide u korist onoga ko gubi...Koliko sam puta vodio na poluvremenu 2:0 i na kraju bilo x ili izgubio, a da ne pričam da sam dobio utakmice koje sam na poluvremenu gubio 3:0...Jbg usrana politika EA-a.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice