FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 16
KiCo77 kaže...
CoKsA kaže...

Iz nekog razloga ne mogu uć u FUT ..Sinoć sam kupio key i kad idem uc u FUT javi se onaj lik i govori da me ceka starter pack i neki pack jer sam igrao FUT prije..Tada se otvori ovaj screen https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/12067145_168698996806629_1238361550_n.jpg?oh=ff81ec6b233bc65547cd2e204dca449e&oe=561C0D75&__gda__=1444612437_fde4b97e4935781f003c9815a5299576  i na tom screenu ne mogu nista mjenjat,nista stiskat,mogu samo ic back..Jel zna netko rješenje

Pa idi dolje na confirm club name 

Ne mogu,kažem jedina tipka koja funkcionira je B tj back..

Battlelog:cro1911
15 godina
FIFA 16

Nakon 15-etak utakmica i ne sviđa mi se baš igra..Užasno me živciraju golmani koji izlaze na svaku moguću loptu i sve živo boksaju..A najviše mi se gadi dodavanje..Obrambeni igrači sve sve živo presjecaju..Dodaš s golmanom desnom beku, s njim odigraš veznom presječeno,odigraš desnom krilu presječeno,probas direkt na napadača presječeno.. Općenito jako jako malo šansi stvaram protivnicima,a i oni meni..Sve utakmice su bile s par šuteva baš zbog tog nerealnog presjecanja..Jedno 30 minuta svaku utakmicu provedem tako da protivnik svaki moj pas presječe i ja njegov i tako si međusobno poklanjamo lopte..Glupost

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 20:28 (CoKsA).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
CoKsA kaže...

Nakon 15-etak utakmica i ne sviđa mi se baš igra..Užasno me živciraju golmani koji izlaze na svaku moguću loptu i sve živo boksaju..A najviše mi se gadi dodavanje..Obrambeni igrači sve sve živo presjecaju..Dodaš s golmanom desnom beku, s njim odigraš veznom presječeno,odigraš desnom krilu presječeno,probas direkt na napadača presječeno.. 

hahaha ovo je najbolji dio igre !krivo vam sto ne prolazil lopta u polje ....

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
lazicki88 kaže...

Ova igra je poslije tog patcha 1.02 totalno smeće,toliko su ubrzali igru zbog tih balavaca šta su srali na tweeteru da je igra prespora...ma puuuj i EA  i sve,nema više ni vibriranja gamepada  kada se zakaćiš u duelu sa igračem,ma katastrofa ako nešto ne promijene!!!Ovo zasigurno nije ona fina igra iz DEMA

Da li treba ukljuciti negdje vibraciju posto i meni nije nikad vibrirao gamepad ?Imam Logitec f310 !

mislim da f310 nema vibru. Samo serija 5 i 7 imaju vibru. Doduše već jako dugo ne koristim logitech pa mi je to ostalo onako kroz maglu

Skoro sam " popravljao " kineski gamepda iima 2 morotica za vibraciju !I na njemu ne radi vibracija !

11 godina
Imam xbox one gamepad i najnormalne vibrira... I to cijelu tekmu posto se ragbi igra ne

3 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Imam xbox one gamepad i najnormalne vibrira... I to cijelu tekmu posto se ragbi igra ne

Nije to ragbi, to je gameplay kojim su neki oduševljeni. Konačno igra u kojoj ne popiju sedam komada i odmah sretni...je li tako macko?

14 godina
neaktivan
FIFA 16

Ima netko neki key? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tumba kaže...

vidi ispod kauča

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
14 godina
tumba kaže...

Imam ja od garaže

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
tumba kaže...

Ajde zapitaj "Ima tko 220kn da mi pokloni" pa vidi ako ti to zvuči ok pitati na forumu. 

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad jedno krajnje ozbiljno pitanje. 

Dali netko igra Pro Club, ili želi da osnujemo  jedan ozbiljan klub?

Svi vidimo da Fut ide lagano u krasan klinac, svake godine sve tužnije i tužnije. 

Mišljenja i prijedlozi gospodo!??

3 0 hvala 0
13 godina
prcko_croatia kaže...

Sad jedno krajnje ozbiljno pitanje. 

Dali netko igra Pro Club, ili želi da osnujemo  jedan ozbiljan klub?

Svi vidimo da Fut ide lagano u krasan klinac, svake godine sve tužnije i tužnije. 

Mišljenja i prijedlozi gospodo!??

Ja ti imam klub vec, ako imas iskustva u pro clubs modu vec, javi se.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
FIFA 16
Kakvu sam sad tekmu odigrao, strašno. Imam posjed lopte od preko 70%. Lik ništa ne radi osim što s igračem koji ima loptu ide okomito na gol i ruši sve pred sobom. Cijelu tekmu se grčevito protiv toga borim jer lik to radi savršeno. Jednostavno ruši sve pred sobom dok ne doše do gola. Kad ja imam loptu to je bacanje, uklizavanje, silovanje, udaranje... Pa gdje je tu nogomet? Najgore od svega meni koji se uopće ne tučem sudac svira više prekršaja nego njemu? Gdje je tu logika i kakvu to tehniku silovanja koristi pa da ga suci ne sankcioniraju? Na kraju izgubim 2-1 a posebno je impresivan bio drugi gol. Lik je u naletu složio 4 moja igrača i zabio. Znači, doslovce ih je pregazio. Jednostavno mu ne mogu ništa.
Na kraju uopće nisam ljut već sam impresioniranm činjenicom da me lik dobio na čistu silu. Bez ikakve kombinatorike, suradnje, kolektivne igre. Jednosatvno samo i isključivo sila i to je doveo do savršenstva. Ako išta znači, igrao je s najboljim igračima ruske lige..
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Ova dodavanja su katastrofa i jednostavno unistavaju igricu (na semi namjesteno). Ne mozes uopće izgraditi nikakav napad, svak pass je lutrija i strah dal ce mom igracu dodati. Mora da su oni su nesto gadno promijenili pa se moramo uciti ponovno fifu igrati. Stavio bi na manual al to bi savlado tek do fife 2020 (tko zna jel bi i tada mome igracu dodavalo). Penala jucer i danas zacudo ih nije bilo puno, no evo upravo zavrsio utakmicu i 2 penala za protivnika. Drugi mozda i jesam kriv jer sam stisnuo pressing na pola sekunde ali za prvi penal, doslovno sam samo trcao pored igraca i nekako ga srusi i narano sudac sudi.

Nekako mi se vise i neda zajebavati s ovim. Totalno ubijanje želje za igrom.

Sjećam se prije 2 godine s frendom sam odigro preko 200-300 utkamica fife 14 i postigao sam golove iz svih mogucih pozicija na sve moguce nacine. Ovdje su 95% golovi tako da suigrac krivo doda svom oko sredine terena i ovaj nabaci kontru. Ovo je samo ne nogometna simulacija šta god ovi rijetki pojedinci ovdje rekli.

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Otvorim sada 5 packova po 25k i najbolji igrač kojeg sam dobio je fekir???? Pa da mi to netko namjerno radi zahebo bi se u tolikom broju packova i zabunom bi mi nešto dao....nevjerojatno kako me neće packovi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Ova dodavanja su katastrofa i jednostavno unistavaju igricu (na semi namjesteno). Ne mozes uopće izgraditi nikakav napad, svak pass je lutrija i strah dal ce mom igracu dodati. Mora da su oni su nesto gadno promijenili pa se moramo uciti ponovno fifu igrati. Stavio bi na manual al to bi savlado tek do fife 2020 (tko zna jel bi i tada mome igracu dodavalo). Penala jucer i danas zacudo ih nije bilo puno, no evo upravo zavrsio utakmicu i 2 penala za protivnika. Drugi mozda i jesam kriv jer sam stisnuo pressing na pola sekunde ali za prvi penal, doslovno sam samo trcao pored igraca i nekako ga srusi i narano sudac sudi.

Nekako mi se vise i neda zajebavati s ovim. Totalno ubijanje želje za igrom.

Sjećam se prije 2 godine s frendom sam odigro preko 200-300 utkamica fife 14 i postigao sam golove iz svih mogucih pozicija na sve moguce nacine. Ovdje su 95% golovi tako da suigrac krivo doda svom oko sredine terena i ovaj nabaci kontru. Ovo je samo ne nogometna simulacija šta god ovi rijetki pojedinci ovdje rekli.

meni su sva dodavanja i crossevi na manual i ne vidim u cemu je problem. osim mozda sta je raja navikla igrat od prve stalno. okreni igraca i dodaj. na manual se daju izvest pasovi koji uopce ne postoje na assisted i semi assisted. da ne govorimo o pasevima u prostor koji su kljucni sad kad je obrana na steroidima a tvoji igraci se ne znaju oslobodit nego cekaju da im lopta dodje ko klinci od osam godina.

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam prestao igrati, a ako do Božića ne stigne patch koji popravlja dodavanja, ide na prodaju.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Pobijedio si 3-4, jeste bilo 6-7 golova,zadnju si dobio jedva 2:0 i to tek u drugom pv.
10 godina
protjeran
Licno,najvise mrzim kad mi neko prodje kroz citav tim i da gol,da mi je blizu tada,uh......
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
Otvorim sada 5 packova po 25k i najbolji igrač kojeg sam dobio je fekir???? Pa da mi to netko namjerno radi zahebo bi se u tolikom broju packova i zabunom bi mi nešto dao....nevjerojatno kako me neće packovi

25K packovi su jedni od gorih u igri, 3 rare igraca, sa time da mozes dva dobiti silver ili bronze.

10 godina
neaktivan
movie kaže...

Bolje ti je iskoristiti coinse za draft. Zabaviš se uz neke top kartice, + te čeka nagrada, još ako dođeš do kraja..., a znam da imaš kapacitet , samo taktički i lagano... Prije će ti tako uletiti neka kartica, a samim tim i slađe...Onoo što sam ja do sada igrao, uvijek vratim malo više od pola uloženog, a zadnji put kada sam došao do kraja sam dobio gold rare players pack i fino zaradio na Griezmannu i još nekim igračima.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 12:15 (TheMadNix).
13 godina
movie kaže...

tulis, tulis sve dok ne otvoris ko prosle godine igraca od 1-2milje i od onda je sve super. 

A ovo sta vam odjednom ne pasu dodavanja, prosle godine fliper... ove godine kao ne moguce igrat. Smijesni ste.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
FIFA 16

jeli itko uzimao fifu sa INSTANT GAMING-a pa me zanima ako ko je jeli sve proslo u redu?

0 0 hvala 0
11 godina
Sime mislim da se zale sto je promjenjena logika dodavanja, znaci smjer i jacina dodavanja sad imaju neku drugu formulu prema kojoj igra izracuna kome ce ic... Malo je shebano al kaj ces, neznam zas su to mijenjali...

1 0 hvala 0
13 godina
Marijooo kaže...
Sime mislim da se zale sto je promjenjena logika dodavanja, znaci smjer i jacina dodavanja sad imaju neku drugu formulu prema kojoj igra izracuna kome ce ic... Malo je shebano al kaj ces, neznam zas su to mijenjali...

Svi suckamo u jednom trenu... no ako naucis igrat, nece ti bit problem. Ovdje se 30 stranica place kako nista nevalja, to je problem. 

12 godina
neaktivan
FIFA 16

ja jos jednom pozivam sve da probaju stavit manual ili bar assisted dodavanja. 

sudeci po suzama prolivenim na kriva dodavanja, tesko da cete biti losiji na manual, a za uzvrat mozete odigrat dodavanja tocno tamo gdje zelite i kako zelite. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Nije problem u dodavanju nego u nerealno jakim obranama koje presjecaju sve i mrvicu rizičnije paseve..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

ja jos jednom pozivam sve da probaju stavit manual ili bar assisted dodavanja. 

sudeci po suzama prolivenim na kriva dodavanja, tesko da cete biti losiji na manual, a za uzvrat mozete odigrat dodavanja tocno tamo gdje zelite i kako zelite. 

Probao i mogu reći laž! Opet u zicer situaciji lopta zna otići igraču kojem ja ne želim. Odigrao par tekmi i ja ne vidim razliku... Recimo, ispred mene par metara moj igrač i na toj liniji drugi moj igrač, nerijetko lopta ide ovome drugome bez obzira kaj je u zaleđu ili lošijoj poziciji. Na kraju krajeva taj drugi mi nije niti u kadru pa nisam imao nikakvu ideju mu dodati. No igra razmišlja drukcuje

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 15:57 (movie).
13 godina
FIFA 16

Jesi razmislio da energija u dodavanju odlucuje kojem ce igracu ic ako stoje u ravnini ?

Sjecam se da se o ovome razglabalo kod ekipe kojima je igra kriva za poraze jako puno, a zapravo je problem vecinom u njima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Na manual možeš dodati krivom igraču isključivo svojom krivicom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice