FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 611.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
JohnnyBlaze kaže...

dosta fife za mene ...ako je netko zainteresiran prodajem deluxe edition za 280kn

Mislim da ću i ja tako uskoro. Nabijem njih i njihove updateove koji unište sve što je obećavano i ispunjeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
JohnnyBlaze kaže...

dosta fife za mene ...ako je netko zainteresiran prodajem deluxe edition za 280kn

Mislim da ću i ja tako uskoro. Nabijem njih i njihove updateove koji unište sve što je obećavano i ispunjeno.

Mozda vam krivo sto ne prolazi l1+trokut ! :)

Savrsena fifa za pocetnike gdje dugogodisnje iskustvo ne znaci bas puno ... :)

Sinoc igram lik samo l1+trokut ,ja nista ne radim stoperi sami presjecaju !hahahhah full !

Zna pass biti sranje ali jbg nije stalno ,ponekad vrati nazad ili doda kome ne zelis ali sa tim se moze zivjeti !

Ja licno sam u fifa 15 stalno bio u grcu ovde ne,moze se opusteno ,jos ako neko hoce dublju odbranu 

stavi pressure i aggression  na 25 ili 20 i rjesen problem !

Fifa 15 govno za ovu !

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 8:43 (mackocicko2004).
14 godina
mackocicko2004 kaže...

Bla bla bla ser ser ser

Krivo mi je što su sje*ali sasvim dobru igru. I ovo što trenutno imamo nema veze s vezom, a kamoli s nogometom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 16

imam pitanje i molio bih pomoć ako tko zna točan odgovor kako blokirati update fife 16 na ps4 ,naravno da se neiskljucujujes sa interneta pokusao sam iskljuciti u postavkama automatic download i svejedno je skinuo update za fifu cim sam upalio konzolu pa ako tko zna kako molio bih da napise hvala i pozz

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pa jedini koji je ovdje igrao L1+ trokut si ti i sada pametuješ. Nevjerojatno!  Većini je krivo što ne prolazi igra već se sve svodi na ragbi utakmicu i cijeli niz krivih dodavanja. U takvoj igri i netko tko ne zna puno o igri može sasvim solidno proći....

11 godina
FIFA 16

5 minuta gubim 1:0 i nakon toga conn has been lost with opp i naravno izgubim 1:0 nakon 5 provedenih minuta...Jel zna netko šta to rade da je to moguće?

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa jedini koji je ovdje igrao L1+ trokut si ti i sada pametuješ. Nevjerojatno!  Većini je krivo što ne prolazi igra već se sve svodi na ragbi utakmicu i cijeli niz krivih dodavanja. U takvoj igri i netko tko ne zna puno o igri može sasvim solidno proći....

Tacno tako !hahahahha

Zato mi se i svidja! Lov u mutnom ! :)

16 godina
Dr.Feel kaže...

5 minuta gubim 1:0 i nakon toga conn has been lost with opp i naravno izgubim 1:0 nakon 5 provedenih minuta...Jel zna netko šta to rade da je to moguće?

ne racuna ti se kad je lost with opp za division, ko da nisi ni odigrao utakmicu, dobijes sam sitno nest para i potrose ti se contracti... A i taj sto se odspojio nist ne dobije osim para... tak da nema smisla alt f4

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc sin igra protiv tipa ima skoro citavu Barsu osim Messia ,tip citavu tekmu

samo nabacuje na drugu stativu ,njegov igrac stoji na metar od stative i samo trpa!

dao tako 3 gola !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dado16 kaže...
Dr.Feel kaže...

ne racuna ti se kad je lost with opp za division, ko da nisi ni odigrao utakmicu, dobijes sam sitno nest para i potrose ti se contracti... A i taj sto se odspojio nist ne dobije osim para... tak da nema smisla alt f4

Registrirala mi se utakmica kao lost 1:0 (to mi se već 3 puta dogodilo...). Nije to napravio sa alt f4, nešto drugo je u pitanju. Na netu se dosta ljudi buni da vode utakmicu i protivnik nešto napravi da bude conn lost i njima koji su vodili rega im lost...

17 godina
Dr.Feel kaže...

Registrirala mi se utakmica kao lost 1:0 (to mi se već 3 puta dogodilo...). Nije to napravio sa alt f4, nešto drugo je u pitanju. Na netu se dosta ljudi buni da vode utakmicu i protivnik nešto napravi da bude conn lost i njima koji su vodili rega im lost...

konzole su cijepljene od takvih bolesti, najbitniji razlog zakaj pobjeći s računala na konzolu..

14 godina
neaktivan

imam televizor, samsung plazmu, omjer je 16:9

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Nakon 10 season utakmica i 2 prijateljske s moviem (ne pikajuci kad je ekipa dosla kod mene kuci) imam skor 8-1-1. Prelazeci s old gena za mene je ovo top, nadam se da me shvatate, jedino mi na qrac idu kartoni, svaki hebeni faul karton.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 18:57 (miikaa77).

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Evo mojih ekipica s kojima polako krocim u 3. ligu.  Trebao bi savjet kojeg RB da kupim za engleze do 10k, da ne isprobavam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:18 (Crofarmer).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Sta reci, mozete pogadjat u kojoj minuti je pao drugi go..

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Sta reci, mozete pogadjat u kojoj minuti je pao drugi go..

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Movie i macko, aj me dodajte na origin ( xXxReventoNzxXx ), bas bi htio odigrat par utakmica protiv vas 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:23 (ReventoN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ReventoN kaže...

Movie i macko, aj me dodajte na origin ( xXxReventoNzxXx ), bas bi htio odigrat par utakmica protiv vas 

Ja  ne smijem ! jbg

14 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
ReventoN kaže...

Ja  ne smijem ! jbg

17 godina
Crofarmer kaže...

Evo mojih ekipica s kojima polako krocim u 3. ligu.  Trebao bi savjet kojeg RB da kupim za engleze do 10k, da ne isprobavam.

mene clyne služi dosta dobro, oko 8k dođe trenutno.

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako ima netko za odmjeriti snage u FUTU, neka me doda pa će mo odmah odigrati...

Origin ID: TheMadNix

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Igrao jučer protiv lika kojeg sam trebao dobiti najmanje 3-0, ali FIFA je odlučila da će konačni rezultat biti 1-1 i tako bi.

Tri stative sam pogodio i imao pregršt dobrih šansi za gol, ali kad neće, neće i gotovo.

Najsmješnije je kad primiš gol u 87' i to kakav gol.

Netko bi rekao skripta, a netko niz sretno-nesretnih okolnosti - sretnih za protivnika, nesretnih za mene.

Pogledajte samo kako je on meni zabio uz napomenu da kad sam mu oduzeo loptu, stiskao sam tipku za ispucavanje k'o manijak, ali ne, moj igrač ne ispucava nego se sapliće.

I onda nakon toga on puca, golman se baca u pravu stranu i vjerojatno bi obranio, ali ne, ne može - FIFA je odlučila da će ta runda biti 0 i umiješala mog obrambenog koji skreće loptu u gol.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Igrao jučer protiv lika kojeg sam trebao dobiti najmanje 3-0, ali FIFA je odlučila da će konačni rezultat biti 1-1 i tako bi.

Tri stative sam pogodio i imao pregršt dobrih šansi za gol, ali kad neće, neće i gotovo.

Najsmješnije je kad primiš gol u 87' i to kakav gol.

Netko bi rekao skripta, a netko niz sretno-nesretnih okolnosti - sretnih za protivnika, nesretnih za mene.

Pogledajte samo kako je on meni zabio uz napomenu da kad sam mu oduzeo loptu, stiskao sam tipku za ispucavanje k'o manijak, ali ne, moj igrač ne ispucava nego se sapliće.

I onda nakon toga on puca, golman se baca u pravu stranu i vjerojatno bi obranio, ali ne, ne može - FIFA je odlučila da će ta runda biti 0 i umiješala mog obrambenog koji skreće loptu u gol.

Znam znam sve kako ti je, meni  na svakoj skoro utakmici kao i tebi te primim isto gol u razdoblju od 87-90.

13 godina
pc_fan005 kaže...

Znam znam sve kako ti je, meni  na svakoj skoro utakmici kao i tebi te primim isto gol u razdoblju od 87-90.

U FIFI 16 sam pogodio toliko stativi i prečki koliko valjda nisam u godinu dana igranja FIFE 15.

A ovo za golove u 45' i 90' sam već naviko pa me toliko ne pogađa.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
FIFA 16

najbolji lijek za te probleme u 85+ minuti je taj da brutalno rezes protivnika pod cijenu crvenog kartona (samo uklizivanje) i da kao manijak samo ispucavas loptu makar bio neometan na svojih 30m jer nikad ne znas kad ce tvoj stoper napravit vrhunsku asistenciju protivniku za gol... kad sam to poceo prakticirat nema vise golova u kasnoj fazi tekme koje sam inace uredno primao... p.s. primjetio sam da nakon crvenog kartona moji igraci nekako lakse uzmu i izbiju loptu, nadmocniji u skoku itd. :S

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
pc_fan005 kaže...

U FIFI 16 sam pogodio toliko stativi i prečki koliko valjda nisam u godinu dana igranja FIFE 15.

A ovo za golove u 45' i 90' sam već naviko pa me toliko ne pogađa.

Igra ne trpi dominaciju i to je meni ok !I treba da bude na strani slabijeg ! :)

13 godina
Nadam se da se šališ. Znaci ako bolje igram od protivnika on treba dobiti pomoć da budemo ravnopravni?
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
10 godina
protjeran
KiX777 kaže...
Nadam se da se šališ. Znaci ako bolje igram od protivnika on treba dobiti pomoć da budemo ravnopravni?

Naravno da treba !Sta bi onda pocetnici ,da stalno gube ?E ne moze .

Nisu glupi ovi iz EA ,znaju oni sta rade ,ima tu psihologije ,kako se upravlja masama igraca ... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 10:42 (mackocicko2004).
14 godina
mackocicko2004 kaže...
KiX777 kaže...

Naravno da treba !Sta bi onda pocetnici ,da stalno gube ?E ne moze .

Pa ak stalno gubiš počni igrat Super Mario ili nešto, očito nisi za virtualni nogomet.

U suštini smatram da je ok da onaj tko je očigledno slabiji dobije neki malen boost, jer brat bratu nije ni onom boljem u interesu da ovaj alt-f4 u 20-oj minuti tekme, ali kad to znači da meni treba 15 čistih šansi da zabijem jedan gol, a njemu je dovoljan jedan slučajni korner za isto, onda je to puno previše. 

10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Pa ak stalno gubiš počni igrat Super Mario ili nešto, očito nisi za virtualni nogomet.

Nema ko da me nauci ,samoukost izgleda ,u mom slucaju,ne prolazi !

Treba neko da mi pokaze kako se igra " skolski " !

Mislim ono,igram ja ali nije to to ! :)

Ok je da izgubio 1-2 razlike ali sad da gubio 5-6 : 0 nije  ok ! :)

I treba da ljudi quit-aju kad svako hoce da se izivljava na slabijem !

Nadji druze Air Japesa pa da vidis kako se kanta !Nikad mi nece biti jasna ta ljudska

osobina da se izivljava na slabijem !Nadjes jaceg od sebe pa ako ga prebijes svaka ti cast !

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 11:06 (mackocicko2004).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice