FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 612.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 16

jebivjetri nedajte se

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
dejan1471 kaže...
Ja nikako da prođem 7 ligu, uvijek me zapada neki mega skiperi, ne mogu se sa loptom sastaviti

nisi jedini, ja tako vec neko vrijeme stupam 4 pa 5 divizija. 

zadnjih 6-7 tekmi nisam gola dao, ali desava mi se nesto jako cudno, u principu kad dobijem gol moji igraci kao da se instant pogube.

nakon tog prvog gola sudac svira apsolutno svaki faul za suprotnu momcad a moji nemogu dodat na pola metra loptu pa ne prodje par min i dobijem odmah drugi gol.

skoro u svakoj utakmici mi sviraju penal, na nacin da se zalete sa igracem u full speedu i zabije se u prvog mojeg u 16 metara.

dali je ekipa nasla nacin da abjuza ili ne pojma nemam ali jednostavno samo izadjem odmah iz te tekme jer nemam zivaca gledat kino koje sljedi.

fascinantno mi je da jednog Cahilla ili Mangalu u vise navrata nadskoce igraci tipa Navas ili Valbuena i glavom zakucavaju pod precku.

isto sam primjetio da su Kick off, online friends naprema futu dvije razlicite igre, komplet totalo drukcije, puno puno bolji mi Kick off i online friends.

[19xx]C3c1l
10 godina
neaktivan

Ma neću se zezat s tim comfort tradeom jer bih mogao pokupit ban,a to mi fkt ne treba.

Igrat ću pošteno kao i svi,morat ću štedit za neke igrače ali nema veze.

Ove godine izgleda ništa od mog riberya i lewandowskog :(

10 godina
protjeran
MOBSTERS_PIE kaže...

Ma neću se zezat s tim comfort tradeom jer bih mogao pokupit ban,a to mi fkt ne treba.

Igrat ću pošteno kao i svi,morat ću štedit za neke igrače ali nema veze.

Ove godine izgleda ništa od mog riberya i lewandowskog :(

Najpametnije je za koji mjesec kupiti acc od nekoga sa solidnim timom i mirna Backa ! :)

Sad ce opet da me krpe ovi dusebriznici kao sve proff. igraci ! hahahhaha

15 godina
FIFA 16

Neznam kakvo je stanje sa fifa pointsima preko mexica dali su sta jeftiniji, mozes mozda probat to kad budu neki veci packovi ili probat sad mjesec-dva na "cisto" pa onda uzet tako nesto i za blagdane otvarat mozda i naletis na nesto vrijedno. Naravno financijski nije toliko isplativo ali opet mislim da je cijena skoro duplo jeftinija. Nisam kupovao pa neznam pretpostavljam ako je fifa jeftinija tako da su i pointsi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

fascinantno mi je da jednog Cahilla ili Mangalu u vise navrata nadskoce igraci tipa Navas ili Valbuena i glavom zakucavaju pod precku.

Neke od najljepših golova koje sam zabio glavom, zabio sam s eriksenom??? Inače lik ima skok igru 57 a udarci glavom 52. Visok je 177 i poprilično fizički slab igrač. pa ti vidi..

sama kartica je odlična. Najbolji asistent  u ekipi a nerijetko i strijelac. Ugodno iznenađenje.

10 godina
protjeran
FIFA 16

juce smo opet igrali 2 vs 2 ,to je kakastrofa od igre,razbio sam tastauru i luster(slucajno)

kad sam tastauru razbio od zid ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 11:43 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Jučer u FUT-u komičan bug. "Now goal news from INJURY" i pokaže protivničkog igrača sa grbom i imenom moga kluba..

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma neću kupovat te pointse,to je čista prijevara.Ja ću polako slagat ekipu pa možda nešto naleti.

Jel bolje fifu uzet sa instant gaminga,od njih sam već uzimao nba 2k15 a i vidim da je cijena 33 eura ili sa one stranice cdkeys.com?

11 godina

Ja ne kužim kaj se meni desava s ovom fifom, prekjucer udem u 3. diviziju bez problema, cijeli dan nisam gotovo ni jednu tekmu izgubio, a jucer se vratio u 5. diviziju, neznam jel sam pobjedio dvije tekme, nisam mogo 3 dodavanja slozit, i sto je najgore skoro svaki gol iz krivog dodavanja u obrani. Ono svaki drugi pass igrac mi je primi, odbije mu se od noge u glavu i krivo dodam... Bas me zanima kaj ce veceras bit, ocito ak nisi nabrijan sto posto na tekmu bolje ne igrat

Jel se zna koji me to desavat? Da nekad jednostavno ne ide i nis nemozes i bok.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 12:10 (Marijooo).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Danas prošao div. 10 sa Belgijom, online sezonu.
Ili Barca, Real, ili Bayern.
Hazard je ubojica, doslovno.
Složio sam si 2-3-2-3 postavu. nije ni malo loše.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Da vas pitam sto drzite na ovom kvacicu ili prazno polje, i ako moze ko da mi rece sto je bolje :D

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
aj neko na ps4 coop da igramo
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ostavi prazno. Bar je meni tako ok.

https://www.youtube.com/watch?v=srxw_XBcvn0 

O da to je taj momak za Lam poziciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 13:04 (prcko_croatia).
13 godina
FIFA 16

Igram s ovima namjerno

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=k13tYofGnLYYa:FFA16PCC

Doso do 8.divizije sa scorom 8-3-1. Tesko je jer redovito igram protiv full rare gold teamova ali jos je sladje kad ih razbijem s 65% posjeda i nedam im sansu da uopce puknu po golu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

juce smo opet igrali 2 vs 2 ,to je kakastrofa od igre,razbio sam tastauru i luster(slucajno)

Pa kaj nisi neki dan rekao kako je igra super jer nema pejsera i kako se može lijepo kombinirati te kako uživaš u igri? Što se od tada promijenilo?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa kaj nisi neki dan rekao kako je igra super jer nema pejsera i kako se može lijepo kombinirati te kako uživaš u igri? Što se od tada promijenilo?

co-op,kauc varijanta  druga igra skroz !kad igram co-op ne mogu da se vratom na FUT dan !

15 godina
FIFA 16

nevjerojatno, 2 tekme do kraja, fale 3 boda za ulazak u 5 diviziju, i obe tekme vodim 2-1 i u 1. mi penali sviraju u 85. a u 2. mi lik zabije neki odvratni gol gdje se lopta u šesnaestercu odbila 20 puta od noge do noge.. napravljena igrica za cupanje zivaca

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 15:43 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Je*em im mamu, gadi mi se EA. Dao Bog da bankrotirali. Znaci ja sam 100 chem izgubim od onoga sa 42 chem.

Svaka čast EA. Ovo je zadnja igra koji sam od njih kupio. Dam 500 kn i onda me je*u u mozak.

Bolje ću igrat PES, al se barem neću zivcirat
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 1 hvala 0
10 godina
KiX777 kaže...
Je*em im mamu, gadi mi se EA. Dao Bog da bankrotirali. Znaci ja sam 100 chem izgubim od onoga sa 42 chem.

Svaka čast EA. Ovo je zadnja igra koji sam od njih kupio. Dam 500 kn i onda me je*u u mozak.

Bolje ću igrat PES, al se barem neću zivcirat

igrao si ti a ne EA 

13 godina
Imam milijun drugih stvari za nabrojiti. Meni se igrači vuku po terenu, jedva pucaju. Golman rupa.
Njegovi svi lete, svaki šut ulazi, a golmani kao na drogama.

FUT koliko god je zabavan mod toliko je i sranje
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina
KiX777 kaže...
Imam milijun drugih stvari za nabrojiti. Meni se igrači vuku po terenu, jedva pucaju. Golman rupa.

POJAČAJ  slidere igrača pa će i tvoji da lete,, naravno ako ti se da tako igrati

Who bolan cares
14 godina
dejan1471 kaže...
KiX777 kaže...

POJAČAJ  slidere igrača pa će i tvoji da lete,, naravno ako ti se da tako igrati

Slideri, ako mislimo na isto, rade samo i isključivo u offlineu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
KiX777 kaže...

Fitness?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
FIFA 16
slideri nemogu za online,zna li netko koji su slideri najbolji za igranje karijere?
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zadnjih 10 gameova, 8 ih je puklo...sa internetom sve ok, i to ono vodim 3 0 i u 80 minuti pise lost connection, pa jbmti sve
battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
Juve pobjeđuje 3-1, a Manđo nije ni na klupi.
Koji k....?
Kaj je pak tom momku?

0 0 hvala 0
10 godina
prcko_croatia kaže...
Juve pobjeđuje 3-1, a Manđo nije ni na klupi.
Koji k....?
Kaj je pak tom momku?

Ozlijeda kolega :D

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako mogu igrati fifa 16 demo , znaci li to da imam dovoljno dobro racunalo i za cijelu verziju?

1 0 hvala 0
15 godina
WildPenguin01 kaže...

Ako mogu igrati fifa 16 demo , znaci li to da imam dovoljno dobro racunalo i za cijelu verziju?

Ako na probnoj vožnji auto ide 220, da li će ići toliko i kad ga kupim?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice