FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 612.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
mamutarka kaže...
mackocicko2004 kaže...
Kako da se nakacim na forum preko tapetalk- a? Kad kucam add site forum.hr kaze da nema?

nema bug na tapatalku, jer je custom made forum

Ima li neka app za direktan pristup forumu?

10 godina
protjeran
FIFA 16

8 div pala ,dobro za NOOb -a ? :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Eto, dvoje nas je :-).
Omjer do sad 2-0-2.
Sad pauza. Ubija psihu.
13 godina
neaktivan
FIFA 16

100tinjak utakmica odigrao, sve gore od goreg je ova igra.

jednostavno mislim da cu bacit gampad i uninstal napravit.

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 15:14 (C3c1l).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
zna li netko kakve slidere treba podesiti kada igrate protiv cpua?ja kad igram kickoff to je druga igra u odnosu na fut i seasons
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...
zna li netko kakve slidere treba podesiti kada igrate protiv cpua?ja kad igram kickoff to je druga igra u odnosu na fut i seasons

Ne kužim pitanje. Pa sam si podesi kako tebi paše. Ako misliš da su jako precizni, stavi im passing error, ako misliš da je CPU golman prejak, smanji to itd.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Igra je vrh! Samo phy,visina i deri! Hahaha
11 godina
neaktivan
Sad gledam tekmu Fc Ingolstadt - Frankfurt.
Pa ko kaže da Fifa 16 ne ocrtava stvarnost.
Okomito,brzo, uklizavanja i skokovi te pogrešni pasevi.

1 0 hvala 0
17 godina
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ljudi,zanima me je li onaj comfort trade preko mmoga siguran i jel mogu tako popit ban?

Nemojte me sad kritizirat zbog kupovine coinsa ili tako neš jer mi i dalje nije jasno kako vi svi imate depaya od 60k i ostalu družinu koji su preskupi,meni bi za takav tim trebalo 700 milijuna bani godina.

0 0 hvala 0
14 godina
Mozes dobit ban, ove godine nema zutog kartona nego direkt crveni

Btw prođes par divizija sa 1000 coin boostom i eto depaya
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Operacija kodnog imena "Francuska veza" u toku...

Fale mi Alessandrini, Gonalons i Zouma, kako bi omogućio da se Lacazette osjeća full ugodno i da trpa protivničke mreže, a sve to u BPL squadu. Vidim nisu skupi, ali nikako da uhvatim vremena pa da odradim jednu sezonu.

Ovaj Gonalons je vraški dobar CDM, jer sam imao priliku igrati sa njim u draftu.

Mogao bi to rješiti prodajom jednog od igrača koje imam, ali mi žao dirati bilo koga iz momčadi sa kojom sam veće odigrao solidan br. tekmi.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 20:30 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Igram s Francuzima, izborio sam sedmu diviziju.
Gonalons je zakon za Cdm, a i šut mu je dobar.
Još jedan vezista koji ima jebeni šut i često ulazi u šesnaest je Lemoine.
11 godina
Da odlican je ali kad dodete u malo nize divizije di ekipa u sredini ubija sa brzim igracima bit ce vam preprespor i neokretan, zamijeno sam ga sa sissocom kojeg sam pretvorio u cdm i lik ubija sa snagom i skokom, te za razliku od gonalonsa ima brzinu i cudo od udarca

0 0 hvala 0
14 godina

Guarin i Nainggolan su zvijeri u vezi. Nista ne prolazi i imaju dobar sut i pass.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 21:09 (JohnnyBlaze).
11 godina
Kolko kostaju nisi nam otkrio nis novo.. Nije los ni onaj mali pogba
10 godina
neaktivan
Znači ako ja kupim coinse frajeri iz EA ce me bannat?
Koji su to jazavci,kak oni ocekuju od nas da imamo solidne timove kroz samu igru bez kupovine coinsa kad oni bannaju ljude zbog tradeanja.
14 godina
MOBSTERS_PIE kaže...
Znači ako ja kupim coinse frajeri iz EA ce me bannat?
Koji su to jazavci,kak oni ocekuju od nas da imamo solidne timove kroz samu igru bez kupovine coinsa kad oni bannaju ljude zbog tradeanja.

Zbog klasičnog poštenog tradeanja sigurno ne banaju. 

Luzeri koji kupuju coinse uništavaju igru za nas ostale. Ili više igraj ili si kupi pointse. FUT je oduvijek bio grind, a ti ispadaš smiješan s kritiziranjem EA-a što kažnjava varanje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Ja ne krizitiziram EA nego mi je smiješno što su počeli bannat igrače zbog pokušaja zarade coinsa preko marketa.
I radije ću si jednom kupit coinse i složit neki tim iako se to ni meni ne sviđa,nego potrošit dodatnih 300 kn na pointse i packove za koje znam da ništa ne valjaju i da ću dobit glupe non-rare igrače.

11 godina
FIFA 16

Kako mrzim ove last minute sniping mulce. Sat vremena stoji na početnom bidu i zadnju minuti skoči sa npr. 800 na 7000 i tako svaki put, a baš se ponadam da cu usicariti nekog dobrog igraca za bagatelu...

0 0 hvala 0
11 godina
Nakon 10ak dana igranja sam si slozio super ekipu, bez ikakvih points i coinsa, tak da neserite kad niste nis ni probali, ovo je najbolji dio igre, kad gradis momcad i polako. Uostalom kaj ti znace dobri igraci? Jedva cekam da naletim nekog s bolesnom ekipom, takvi nemaju pojma i 99% sam siguran da cu pobjedit.

Pa ja isto tak kupujem igraca, ak naletim slucajno na kraj bidanja... cemu uopce to bidanje sat vremena prije kraja? Svasta

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pa složio sam si i ja ekipu sad za početak dok sam imao pristup web appu,nažalost sad moram čekat tri dana dok ne kupim fifu 16.
Polagano slaganje ekipe je zabavno,al opet bih više volio imat lacazettea u timu nego ben yeddera koji je isto zvijer al lacazette je lacazette a za njega naravno nemam para jer dođe 60K.
14 godina
Marijooo kaže...
Kolko kostaju nisi nam otkrio nis novo.. Nije los ni onaj mali pogba

Nainggolan 30ak tisuca, a Guarin 15ak.

11 godina
Marijooo kaže...
Nakon 10ak dana igranja sam si slozio super ekipu, bez ikakvih points i coinsa, tak da neserite kad niste nis ni probali, ovo je najbolji dio igre, kad gradis momcad i polako. Uostalom kaj ti znace dobri igraci? Jedva cekam da naletim nekog s bolesnom ekipom, takvi nemaju pojma i 99% sam siguran da cu pobjedit.

Pa ja isto tak kupujem igraca, ak naletim slucajno na kraj bidanja... cemu uopce to bidanje sat vremena prije kraja? Svasta

Neznam na koga se ovo odnosi...Iz čijeg si ti posta zaključio da netko odmah slagati neke bolesne ekipe? AKo si mislio na mene došao sam u dv 9 sa onim početnim mulcima koje ti EA dodijeli, nakon toga sam složio nom rare gold ekipu i došao do dv7. Cijelo vrijeme sam štedio coinse i uz to paralelno igrao single player sesone tako da sam skupio dosta coinsa. Sada dolazimo na moje bidanje. Mislim da mi je 3 sezone sa non rare igračima dosta i da je vrijeme za bolje igrače. Pod dobre igrače mislio sam za svoju ekipu konkretno Lacazette i Nasrija . Bili su na početnom bidu 2000k (minimum buy now za laz je 40k, Nasrija 18k). Sada shvaćaš čemu bidanje sat vremena prije kraja (ja sam u ovom slučaju bidao 5 h remaining...).

17 godina
Dr.Feel kaže...

Neznam na koga se ovo odnosi...Iz čijeg si ti posta zaključio da netko odmah slagati neke bolesne ekipe? AKo si mislio na mene došao sam u dv 9 sa onim početnim mulcima koje ti EA dodijeli, nakon toga sam složio nom rare gold ekipu i došao do dv7. Cijelo vrijeme sam štedio coinse i uz to paralelno igrao single player sesone tako da sam skupio dosta coinsa. Sada dolazimo na moje bidanje. Mislim da mi je 3 sezone sa non rare igračima dosta i da je vrijeme za bolje igrače. Pod dobre igrače mislio sam za svoju ekipu konkretno Lacazette i Nasrija . Bili su na početnom bidu 2000k (minimum buy now za laz je 40k, Nasrija 18k). Sada shvaćaš čemu bidanje sat vremena prije kraja (ja sam u ovom slučaju bidao 5 h remaining...).

Nikad mi nije jasno tko bida igrača par sati ranije? Cijene su podložne promjenama i nerijetko se događa da igrač ode za osjetno manje novca nego što je bidan prije par sati. Svatko normalan stoga se uključi u bidanje zadnju minutu i to paralerno nekoliko kartica te pratiš tijek bidanja

11 godina
Pa tu se ekipa buni da si mora kupit pa sam za njih reko... A tvoje bidanje 5h prije, mislim ak ti ista treba za to govorit... Neznam zas uopce ocekujes ista od toga, pa ja cak ako vidim nekog igraca da ima malo dokraja odma roknem neku realnu cijenu i bok, a ne ekipa dize po 100 coinsa i 20 puta produzi bid za 30 sekundi... Opcenito ak nemas dosta coinsa nemas kaj ocekivat

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
instaliro sam na laptop fifu i fraps mi pokazuje oko 40 fps no igrica steka, tj vise je kao slow motion na odredenim trenutcima.. jel se fraps zajebo ili nesto koci igricu da radi normalno?
laptop je : Laptop Lenovo IdeaPad G50-45 15.6",AMD A8-6410/6GB/1TB/R5 M230-2GB/HDMI

0 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...
Dr.Feel kaže...

Nikad mi nije jasno tko bida igrača par sati ranije? Cijene su podložne promjenama i nerijetko se događa da igrač ode za osjetno manje novca nego što je bidan prije par sati. Svatko normalan stoga se uključi u bidanje zadnju minutu i to paralerno nekoliko kartica te pratiš tijek bidanja

Ja sam tako uspio uloviti Perina za 2100 (dok je minimum buy now bio 8000) i ben Arfu za 1900 (minimun buy now bio 7000), tako da se itekako može jeftinije prroći. Naravno tomu se nadam preko tjedan ujutro kada je market slabo aktivan (oko 120k transakcija)...

Edit: evo i Laporte pao...Prije 2 sata samo opalio početni bid 1000, s nekim se nadmetao do 7000 i za tu cijenu ga uzeo (minimum buy je trenutno 14000)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 11:13 (Dr.Feel).
15 godina
Ja nikako da prođem 7 ligu, uvijek me zapada neki mega skiperi, ne mogu se sa loptom sastaviti
Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MOBSTERS_PIE kaže...

Ljudi,zanima me je li onaj comfort trade preko mmoga siguran i jel mogu tako popit ban?

Nemojte me sad kritizirat zbog kupovine coinsa ili tako neš jer mi i dalje nije jasno kako vi svi imate depaya od 60k i ostalu družinu koji su preskupi,meni bi za takav tim trebalo 700 milijuna bani godina.

Neznam ako si igrao mozda fifu 15 pa imas veci xp level da si uzimas one boostove za coinse. Eto ja koji sam prosjecan igrac sam do sad skupio preko 250k match coinsa, ok imao  sam srece i u 2 packu od onih jumbo izvukao par igraca vrijednih preko 40k i imam jako dobru bpl ekipu. Budi ajko oprezan sa tim comfort trejdom jer ti njima moras dat sav info od acc-a i SA , a pritom moras ugasit onaj verification na originu sto znaci da bez tvog znanja oni bilo kad mogu npr. promjenit pass i mail od acc-a. A nikad se nemos zalit EA jer to sto si zelio kupit coinse je ilegalno. Dobro promisli prije kupnje jer ove god su rekli da ce jako strogi bit po pitanju toga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice