FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 613.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 16

Isuse ova balvadurija mi je uspila zgadit FUT Draft, pa dobro jel bas svatko mora igrat s Ronaldom i Messijem nebitno sto uopce ne idu u odredenu formaciju jer su RW/LW. Svaki put kad ih vidim znam sta me ceka, silovanje po boku i neki sritni gol s 20m...nabijem ih oboje.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 16
Prvu tekmu dobio 4-0 tak da je super update hihi. Salim se ali cini mi se da sam se bolje dodavo nego prije, i nisu dirali pace sto je najbitnije

1 0 hvala 0
17 godina
Dr.Feel kaže...

Neznam Movie, meni se baš čini da cijene brutalno padaju za igrače do 84 rated (npr. lacazette je pao sa 100k, na oko 40k od izlaska igre...Grizman također, a da ne govorim o manje poznatim igračima.) Što se tiče buy less, sell high dosta sam imao sreće. Prvi dan sam pokupovao poznate stadione za 900, a prodao sam 3000 plus. Također mi se najbolje vrijeme za kupovinu pokazalo do podne dok nema puno ljudi na marketu. Danas sam na početnom bidu kupio Nasria za 3k, prodao za 16k. Perina za 2k, prodao za 8k. Samo treba imati sreće da ti nitko ne konkurira za igrača. GOvorim o PC marketu.

Pratim samo BPL i na PS4 i na PC. na PS4 cijene brutalno skaču. Eriksen je s 12k otišao na 25k, otamendi s 45k na 65k, costa s 80k na 120k, Depay s 40k na 60k, toure s 80k na 125k. Jedino kaj pada je courtois kojeg sam prekjučer kupio. Nije valjda da je banana pa mu zato cijena pada? hazard, aguero, sanches, sve su skuplji??? Na ovakvom marketu gdje se zarađuje sitniš, nema šanse da zaradim za njih. Imam 210k coinsa i kaj da kupim? Gledam, skupi igrači su svi u par coinsa. prevelik ulog za nikakvu zaradu. Jedina šansa da se netko zahebe i da sam ja u tom trenutku na marketu. To je već SF i nema smisla..

17 godina
Marijooo kaže...
Prvu tekmu dobio 4-0 tak da je super update hihi. Salim se ali cini mi se da sam se bolje dodavo nego prije, i nisu dirali pace sto je najbitnije

90% golova sam dobivao nakon krivog dodavanja na centru. ja hoću prvom do sebe igra vidi nekog igrača kojeg ja uopće u tom trenutku ne vidim i naravno lopta u bunar, kontra i gol. Ono, frustrirajuće. Lik mi zabije dva gola a da nije ništa odigrao niti se sastao s loptom osim kaj sam mu ja dao dvije lopte u for za dva gola. To nema smisla i ako su to popravili super. Nakon par dana igranja jedino što mi ozbiljno smeta su ta dodavanja u kojima ja u velikoj većini slučajeva nemam nikakvu kontrolu..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Nakon par dana igranja jedino što mi ozbiljno smeta su ta dodavanja u kojima ja u velikoj većini slučajeva nemam nikakvu kontrolu..

hajde probaj na semi asisted i igraj tako 10-20 utakmica pa vidi kako ti se čini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 22:48 (jovial).
11 godina
Neznam movie nisam nis siguran sto se tice dodavanja, ali nes mi ide poslje updatea... Do cega je, iskreno nemam pojma.
14 godina
neaktivan
FIFA 16

ma sirac, ista stvar s passom pokušavam igraču dodati u for, lopta odleti na bok u gužvu, naravno, primio sam gol, nije prvi put... večeras veza katastrofa, tri utakmice tri puta me izbaci

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
October 2, 2015

The second game update for FIFA 16 is now available for PC. We will have news on the timing of a similar update for Xbox One and PlayStation 4 at a later date.

The update includes general stability improvements and addresses the following items identified by the community and the FIFA team:

Optimized goalkeeper rushing, AI, and positioning.
Improved player wage accuracy in Career Mode.
Addressed referee/kit clashes.
Addressed an exploit in Virtual Pro leaderboards.
Addressed a shot missing the top corner and still being called a goal.
FIFA Trainer button tuning.
Player clipping during intro sequence in certain stadiums.
The update also addresses the following FUT items:

EA SPORTS Football Club shared squads not showing players in FIFA menus.
Relisting Transfer List items not retaining previous price settings.
Error message when attempting to apply a contract consumable.
Away crowd wearing incorrect kit.
Some returning users experiencing an issue when naming their club.
Controller disconnecting in FUT modes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bas me zanimaju kaki su sad ovi,superman golmani,a sudija pogotovo nakon update-a
15 godina
FIFA 16
mogu rec da ni nakon ovog updatea je sve isto sa sudcima... upravo zavrsio tekmu i 3 penala bila (2 moja, njegov 1)
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Nakon updatea igra vidno brža. Dodavanja su isto ubrzana ali i dalje su neprecizna. Golmani brane nenormalno i idu iz krajnosti u krajnost. Sada završio tekmu, 25 udaraca po golu i dobijem 1-0 u 85 minuti?? Slomio lika ali golman brani s pola metra. Užasno iritira kada pucam a golman odbije loptu na 5m, ja natrčavam i uvijek mi igrač umjesto u prazan gol puca neki lob dva metra preko gola. U 20 takvih situacija nisam zabio niti jednom na prazan gol i to nije normalno. Sve sam probao, od prve, tapkati, štopati i ne ide...Stvarno znaju napraviti iritantne dijelove u igri. Inače ja penale ne osjetim kako neki kažu, no to ne znači ništa. Možda se tako poklopilo..
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skompletiro francusku ligu, i sad imam u devetoj diviziji 1-0-1.
Nebo i zemlja su offline i online igra.
Ne kužim zakaj ekipa ne kupi gta ili formule.
Jbt, jel ovo nogomet ili koji k....?

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Vratio se ping pong. Sad opet svaka šuša može dodavati bez ikakvih problema. Nekima se vratili osmjesi na lice..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

Vratio se ping pong. Sad opet svaka šuša može dodavati bez ikakvih problema. Nekima se vratili osmjesi na lice..

paceraj teski

Who bolan cares
11 godina
neaktivan
Prije up data je bilo bolje.!

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Pročitao sam na EA forumu komentar koji veli da svake godine dobijemo 3 igre od EA Sportsa. Prvo dobijemo FIFA demo, pa dobijemo FIFA full igru i nakon toga FIFA updatano izdanje i u pravilu ni jedno nema veze s drugim. Živa istina. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Kako sam rekao, igra je vidno brza baš kao i dodavanja. No ne bih se složio da svaka suša može dodati loptu. Ustvari, svaki nogometaš može dodati loptu suigraču na par metara, što u ovoj igri nije bio slučaj. Igra je u većini slučajeva dodavala kako je ona htjela i radila budale od igrača. I nakon updatea slična je situacija. U tom dijelu se nije ništa promijenilo. Čim su ubrzali igru već sam sinoć igrao sa specijalcima koji se vraćaju provjerenoj taktici L1+ trokut. Na sreću i dalje neuspješno.

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Iskreno ja neznam zasto se vi toliko zalite na pace svake hebene godine.. Znaci u FIFI 15 pace je bio pogodnjen jest da je igra ko igra bila malo brza al pace je bio taman.. doslovce ti ni jedan pace igrac nije mogo nista ako znas igrat obranu.. pol fife sam proso sa Vidic-em na CB-u koji je po meni bio jedan od najboljih CB-a u Serie A.. jedino sto je bilo OP i stim se slazem je L1+Trokut al i dalje ako si se znao branit mogao si rjesavat takve lopte bez problema. Po meni sto se tice pace-a trebaju ga jos malo pojacat tj napravit razliku izmedju igraca i pojacat dribling jer pol igraca sto sam probo mi se cine ful slicni i onda igra izgleda monotona.. 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Igram zadnju tekmu za ulaz u osmu diviziju i u 75. minuti izjednačim za 2:2 u tom trenutku kad je trebala krenut proslava gola........ bijeli ekran kao mlijeko, igra ide, ton ide, slike nema.
Reko opet neki haker. Ja njemu Alt + F4.
Hvala kaj ste me to naučili.
I vratim se opet u fut, dobio sam i novčiće i 8 diviziju.
15 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Igram zadnju tekmu za ulaz u osmu diviziju i u 75. minuti izjednačim za 2:2 u tom trenutku kad je trebala krenut proslava gola........ bijeli ekran kao mlijeko, igra ide, ton ide, slike nema.

Update-aj si drivere za graph, nema tog cheatera koji ti moze to napravit sto si ti napisao.

Jel itko od vas ima problema sa matchmakingom?

Treba mi oko 20min da nadjem protivnika, i malo me to iritira(local matchmaking je off), sa DNF disconnectom na kraju igre nemam problema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 11:35 (Smece2).
16 godina
Smece2 kaže...
prcko_croatia kaže...

Update-aj si drivere za graph, nema tog cheatera koji ti moze to napravit sto si ti napisao.

Treba mi oko 20min da nadjem protivnika, i malo me to iritira(local matchmaking je off), sa DNF disconnectom na kraju igre nemam problema.

ja imam ukljucen local ,i nade mi za cca minutu... nekad se desi da nezeli naci, samo prekines i ponovno udes u matchmaking i odma nade....

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
protjeran
Kako da se nakacim na forum preko tapetalk- a? Kad kucam add site forum.hr kaze da nema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Pardon ,kucam bug.hr ono nece?
14 godina
FIFA 16

Ne znam, ne koristim tapatalk, ali bug.hr je adresa portala a bug.hr/forum je adresa foruma

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Smece2 kaže...
prcko_croatia kaže...

ja imam ukljucen local ,i nade mi za cca minutu... nekad se desi da nezeli naci, samo prekines i ponovno udes u matchmaking i odma nade....

Jesi imao do sada da ti javi "no opponents found, try again later"?

Ili ti svaki put nadje protivnika?

16 godina
Smece2 kaže...
dado16 kaže...
Smece2 kaže...
prcko_croatia kaže...

Jesi imao do sada da ti javi "no opponents found, try again later"?

Ili ti svaki put nadje protivnika?

kad sam tek poceo igrat igru imao sam to stalno, al sam skuzio da nesmijem share-at internet da bi mi naslo protivinika.... A sad zna se desit da jednom pokaze no opponents found al kad pokrenem ponovno nade mi protivnika...

16 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Kako da se nakacim na forum preko tapetalk- a? Kad kucam add site forum.hr kaze da nema?

nema bug na tapatalku, jer je custom made forum

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Bonjasky93 kaže...

Mnogo sam razocaran u FIFU, posebno u FUT, jedva sam cekao kad ce izaci kad ono igraci skupi do neba, treba bukvalno svaki dan da igras ko lud da bi zaradio coinse i napravio solidan tim, pa jebeni Giroud kosta 5 puta vise nego prosli FUT.

Odustajem od FUTA-a i tuzan sam. I da, mater im jebem prokletu

Čim hoćeš Girouda u momčadi znači da i nisi za nogomet.

Što prije shvatite da će EA bez obzira na potrošene novce, pare, skill i snagu ekipe koju imate u FUT-u pronaći način da vas je*e u zdrav mozak to bolje. Tješite se time da ima onih kojima se dešavaju i gore stvari. To je jednostavno igra koju svi volimo mrziti.

ne baljezgaj sranja, naravno da ne zelim tog kloca zato sam i uzeo njega za primjer koliko je skup jer je kloc, prosli put sam ga mogao kupiti za 700 coinsa

13 godina
FIFA 16

Primjetio sam da je intenzitet pogrešaka u dodavanju veći s obzirom na blizinu protivničkog gola.

Jučer izradim lika i sa dvojicom mu dođem ispred golmana na 5m, golman krene na ovog s loptom i ja idem dodat ovom drugom, znači lagano stisnem tipku za dodavanje i čekam da opalim i dam gol.

Ali što se događa - drugom igraču lopta prolazi kroz noge i ovaj lako s obrambenim pokupi i riješi situaciju.

Ne igram s brončanim igračima ili panjevima pa da im se takve stvari događaju.

Zlatne kartice su u pitanju i to igrači koji imaju dobar šut, dodavanje i ostalo iznadprosječno.

Situacija broj 2... idem u kontru s tri igrača, protivnik se brani s dvojicom i negdje oko šesnaesterca moji igrači su poredani u liniji, a prvi s desne strane vodi loptu.

Moj srednji igrač je potpuno slobodan i dovoljno je samo gurnuti mu loptu da izađe 1 na 1 s golmanom.

Ja to i činim, lagano stisnem dodavanje u nadi da ću zabiti gol, ali ne - lopta prođe pored njega i odlazi mom trećem igraču koji nije u tako povoljnoj situaciji i protivnik se uspije obraniti na kraju.

Zabiti gol s udaljenosti od 5m je za mene također SF.

Pa ti golmani brane kao da ih ima trojica na golu - sve stižu i postavljaju se milimetarskom preciznošću.

Recimo zanimljiva situacija jučer... presječem protivnički napad na njegovoj polovici i vidim da mi je RW iza leđa svog čuvara - odmah idem dugom loptom na njega - otprilike na vrh šesnaesterca protivničkog.

Lopta leti prema njemu, ali tamo se nekim čudom nađe i protivnički golman koji uzima loptu ispred njegovih nogu.

Golman kao da je znao da ću tamo uputiti loptu ili je brži od Bolta jer tako brzo da se nađe na toj poziciji je nevjerojatno, da ne kažem nemoguće.

Ovo što kolega movie spominje... pucam lagano, jako, finesse, tapkam - ništa ne pomaže - golmani brane k'o budale.

Čak je nebitno koji golman je u pitanju - onaj s najslabijim statistikama je nekoliko puta brži i spretniji od Neuera iz FIFE 15.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Primjetio sam da je intenzitet pogrešaka u dodavanju veći s obzirom na blizinu protivničkog gola.

Jučer izradim lika i sa dvojicom mu dođem ispred golmana na 5m, golman krene na ovog s loptom i ja idem dodat ovom drugom, znači lagano stisnem tipku za dodavanje i čekam da opalim i dam gol.

Ali što se događa - drugom igraču lopta prolazi kroz noge i ovaj lako s obrambenim pokupi i riješi situaciju.

Ne igram s brončanim igračima ili panjevima pa da im se takve stvari događaju.

Zlatne kartice su u pitanju i to igrači koji imaju dobar šut, dodavanje i ostalo iznadprosječno.

Situacija broj 2... idem u kontru s tri igrača, protivnik se brani s dvojicom i negdje oko šesnaesterca moji igrači su poredani u liniji, a prvi s desne strane vodi loptu.

Moj srednji igrač je potpuno slobodan i dovoljno je samo gurnuti mu loptu da izađe 1 na 1 s golmanom.

Ja to i činim, lagano stisnem dodavanje u nadi da ću zabiti gol, ali ne - lopta prođe pored njega i odlazi mom trećem igraču koji nije u tako povoljnoj situaciji i protivnik se uspije obraniti na kraju.

Zabiti gol s udaljenosti od 5m je za mene također SF.

Pa ti golmani brane kao da ih ima trojica na golu - sve stižu i postavljaju se milimetarskom preciznošću.

Recimo zanimljiva situacija jučer... presječem protivnički napad na njegovoj polovici i vidim da mi je RW iza leđa svog čuvara - odmah idem dugom loptom na njega - otprilike na vrh šesnaesterca protivničkog.

Lopta leti prema njemu, ali tamo se nekim čudom nađe i protivnički golman koji uzima loptu ispred njegovih nogu.

Golman kao da je znao da ću tamo uputiti loptu ili je brži od Bolta jer tako brzo da se nađe na toj poziciji je nevjerojatno, da ne kažem nemoguće.

Ovo što kolega movie spominje... pucam lagano, jako, finesse, tapkam - ništa ne pomaže - golmani brane k'o budale.

Čak je nebitno koji golman je u pitanju - onaj s najslabijim statistikama je nekoliko puta brži i spretniji od Neuera iz FIFE 15.

sto se tice ovoga za golmana, to je totalno tocno kad ja napadam, i protivnicki apsolutno sve brani... al kad mene napadnu zabije gol sa 30 metara, ili opuca golman sutne rukama u gol.... ajd da se to desi jednom u neznam koliko matcheva al svaka druga je glup gol

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice