FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 614.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...

Vrati stari ako moze !A moze garant !Za sta je firmware za plocu ili za graficku ?

Za što je firmware? Pa čitaj moj post s razumijevanjem. Jasno sam napisao što sam napravio. Nema vraćanja na PS4. Ako ne staviš zadnji firmware nema online igranja dok to ne napraviš...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 13:36 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Vrati stari ako moze !A moze garant !Za sta je firmware za plocu ili za graficku ?

Za što je firmware? Pa čitaj moj post s razumijevanjem. Jasno sam napisao što sam napravio. Nema vraćanja na PS4. Ako ne staviš zadnji firmware nema online igranja dok to ne napraviš...

Mislio sam da je kao za komp. firware za recimo graficku ili sl !Doduse comp. ima  BIOS na ploci a

firmware za CD ili graficku ili neki drugi uredjaj !U sustini i PS 4 ti je kao  comp .?!

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Jučer stavio novi firmware na PS4 i danas prvi put nakon tekme stoji ekran i ne miče se??? Do sada sve radilo bez najmanje greške i izgleda da je to nekaj povezano s tim firmwareom

edit: nakon 4/5 minuta nastavilo dalje tako da mi nije crklo. Dobio coinse i sve u redu samo neću valjda sada čekati svaku tekmu po par minuta da bi krenulo dalje? Vidjet ćemo..

meni se s tim updatetom ps4 i novog softwarea sjebao nba 2k15...udje u igricu i samo stoji pocetni ekran....popizdio sam...

i unisten mi save!!!

reinstalirao igricu i radi...ali save nemoze otvorit vise iako sma ga bio sacuvao na usb!

govna!

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Mislio sam da je kao za komp. firware za recimo graficku ili sl !Doduse comp. ima  BIOS na ploci a

firmware za CD ili graficku ili neki drugi uredjaj !U sustini i PS 4 ti je kao  comp .?!

Pa nemaš kaj misliti ako napišem "jučer sam stavio novi firmware na PS4". Dobro, što si mi htio reći time da je PS4 u suštini kao comp?

13 godina
neaktivan
FIFA 16

je li i kod vas lopta ima cudan let, nekako sporo i cudno leti, a i sut tesko potrefiti da raspali bombu igrac, uglavnom nesto mlitavo ispadne ???????

0 0 hvala 0
16 godina
Bonjasky93 kaže...

je li i kod vas lopta ima cudan let, nekako sporo i cudno leti, a i sut tesko potrefiti da raspali bombu igrac, uglavnom nesto mlitavo ispadne ???????

usporili su...80% slucajeva bude mlitav šut, ostatak bude bas brz

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa nemaš kaj misliti ako napišem "jučer sam stavio novi firmware na PS4". Dobro, što si mi htio reći time da je PS4 u suštini kao comp?

Ima plocu,graficku,memoriju HDD !

13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Bonjasky93 kaže...

pa to i je 100 put realnije a ne da non stop bombetine lete

17 godina
neaktivan
FIFA 16

Igram ove online division utakmice i vecinom s ekipama u rangu Rome, Wolfsburga itd. Odigra sam par s Bayernom i sl. al vecinom naletim na Barcu/Real pa krece silovanje s Messijem/Ronaldom, ugl jel vi igrate non-stop na Ultra Attack ? Jer meni nije jasno kako ja nemogu prec j*beni centar jer mi igraci pre sporo primaju loptu dok me protivnik melje na mojoj polovici doduse samo s long shotom. 

I zasad na UT pokusavam slozit Serie A ekipu i prije koji dan u free packu dobijem S.Ramosa odmah prodan za 180k tako da sad vec imam solidnu ekipu, samo sto je Pogba pre skup a on mi je jedini igrac kojeg bas zelim. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Mortiis kaže...
dado16 kaže...
Bonjasky93 kaže...

pa to i je 100 put realnije a ne da non stop bombetine lete

Vidim ja opali sa 6-5 m ,golman uhvati ladno ! :)

10 godina
protjeran
JackD kaže...

Igram ove online division utakmice i vecinom s ekipama u rangu Rome, Wolfsburga itd. Odigra sam par s Bayernom i sl. al vecinom naletim na Barcu/Real pa krece silovanje s Messijem/Ronaldom, ugl jel vi igrate non-stop na Ultra Attack ? Jer meni nije jasno kako ja nemogu prec j*beni centar jer mi igraci pre sporo primaju loptu dok me protivnik melje na mojoj polovici doduse samo s long shotom. 

I zasad na UT pokusavam slozit Serie A ekipu i prije koji dan u free packu dobijem S.Ramosa odmah prodan za 180k tako da sad vec imam solidnu ekipu, samo sto je Pogba pre skup a on mi je jedini igrac kojeg bas zelim. 

Onom ko zna da igra ne mozes nista ,bukvalno ne mogu preci centar ,ljudi presjecaju svaku loptu.

Kako,zasto ,ne znam !Mislim da tu ima jos nesto ne samo ultra att. Custom podesenja pa naprave da

igraci " sjede " za vratom !

10 godina
neaktivan
FIFA 16
kada igram sa prijateljem kick off bolja je igra 100 puta a oniine...
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Zahvaljujuci draftu, dosao sam do Lacazette-a, sto mi je bio cilj. Sada moram naci nekog francuza na poziciji LM ili RM, kako bi ga uklopio u BPL squad. 

Igrao sam sa njim 2x u draftu i stvarno je paklen igrac. 

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Stvarno sam iznenađen da sve to ima jedan PS4... vražji su ti japanci...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Stvarno sam iznenađen da sve to ima jedan PS4... vražji su ti japanci...

I sta je sad?Isto PC samo nema windows vec neki svoj OS !

15 godina
FIFA 16

Imali ovdje tko da je probao Dybalu?

Malo mi je skup (20k) pa se nebi zaletio bezveze...

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

kakva smijeh od kompanije,zadnjih 5 utakmica me disconnecta nakon sta pobijedim(znaci utakmica zavrsi,treba mi izbacit meni di je statistika,replayevi ...),mislio sam da mi je internet kriv ili nesto.odem na forum(http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/bd-p/fifa-16-technical-issues-en) i vidim da svako malo ima isti problem,racunao sam,rekord mi je do sada trebao biti 88-4-12,ali zato sto igrica na koju sam potrosio 500 kn ne funkcionira normalno mi je 62-4-38 i dnf mi se nece unormalit do 2 mjeseca.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Imali ovdje tko da je probao Dybalu?

Malo mi je skup (20k) pa se nebi zaletio bezveze...

Da, zasad mi je odlican. Trpa u 16tercu, okretan je i brz, jedina mana mu je slaba PHY i lako mu je oduzet loptu ja ga koristim u 4-3-3 mozda bi bio i bolji u paru s drugim napadacem. Probaj ga lako ces ga prodat jer mu je cijena vise manje ista posljednih dana oko 19-21k.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
FIFA 16

4312 sa negredom :))))

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Danas mi je svaku tekmu protivnik dobio penal, sad zadnji sto sam primio, skoci mi igrac da glavom izbaci loptu i dva metra od njega pada protivnicki igrac i sudac svira penal. Mislim 5 utakmica za redom sitacije u kojima nisam taknuo igraca... Jednom primim loptu koju je protivnik uzaludno probo lobbed pass, i zagradim se sa stoperom, ovaj mi se zaleti u leda i penal. Kad inace izade neki prvi update, danas sam tolko skido sve s neba, da me neko cuo u ludnicu bi me poslo... Ak se ovak nastavi ovaj xbox gamepad bi mogo u tisucu djelova zavrsit, slusalice sam vec u zid zafitiljio neki dan... Ja nevejrujem ali sto duze igram imam osjecaj da mi sve losije ide

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam to pricao al me niko nije fermao dva posto i sad se i to vama desava, zaista sramota sta se desava . Platio sam uredno igru i zelim normalno da igram....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Pre lako se igra veliki pritisak u ovoj igri, treba napravit da ak tak igras u 60oj min su ti igraci gotovi i bok, a ne ovo, onaj zuti covjek za prednost mi se nemice iz kuta kad imam napad, igrac s kojim dodam bude uvijek pokosen, il se neko zabije u njega, ugl mozes ga zaboravit u daljnjem djelu akcije. Dode mi da si odem kupit ps4 ak su tamo igraci imalo normalniji, ovdje sto bolju diviziju igras sve veci ragbi igras, ja se uzaludno nado da cu u boljoj diviziji bolji nogomet igrat. Igra nije tolko losa kolko su ljudi odvratni, svi iskoristavaju svaku mogucu manu igrice. Prolazi nabac na drugu stativu? Ajmo benteke i druga stativa svaki napad. Zasto takvi ljudi igraju fifu zauvijek ce mi bit nepoznanica

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Mnogo sam razocaran u FIFU, posebno u FUT, jedva sam cekao kad ce izaci kad ono igraci skupi do neba, treba bukvalno svaki dan da igras ko lud da bi zaradio coinse i napravio solidan tim, pa jebeni Giroud kosta 5 puta vise nego prosli FUT.

Odustajem od FUTA-a i tuzan sam. I da, mater im jebem prokletu

7 1 hvala 0
14 godina
Bonjasky93 kaže...

Mnogo sam razocaran u FIFU, posebno u FUT, jedva sam cekao kad ce izaci kad ono igraci skupi do neba, treba bukvalno svaki dan da igras ko lud da bi zaradio coinse i napravio solidan tim, pa jebeni Giroud kosta 5 puta vise nego prosli FUT.

Čim hoćeš Girouda u momčadi znači da i nisi za nogomet.

Što prije shvatite da će EA bez obzira na potrošene novce, pare, skill i snagu ekipe koju imate u FUT-u pronaći način da vas je*e u zdrav mozak to bolje. Tješite se time da ima onih kojima se dešavaju i gore stvari. To je jednostavno igra koju svi volimo mrziti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
Bonjasky93 kaže...

Čim hoćeš Girouda u momčadi znači da i nisi za nogomet.

Što prije shvatite da će EA bez obzira na potrošene novce, pare, skill i snagu ekipe koju imate u FUT-u pronaći način da vas je*e u zdrav mozak to bolje. Tješite se time da ima onih kojima se dešavaju i gore stvari. To je jednostavno igra koju svi volimo mrziti.

Svi morate prihvatit činjenicu koliko god se pljuvalo po giroudu da je opet jedan od najboljih napadača premier lige jer nije slucajno dao prosle sezone 14 golova u premier ligi i takoder prije te sezone 16 komada ... tako da stvarno 

11 godina
FIFA 16

Dobar je Giroud u stvarnosti, ali u igrici nije baš...U igrici imaš bar 5 francuskih napadača boljih od njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 19:41 (Dr.Feel).

0 1 hvala 0
15 godina
Marijooo kaže...
Danas mi je svaku tekmu protivnik dobio penal, sad zadnji sto sam primio, skoci mi igrac da glavom izbaci loptu i dva metra od njega pada protivnicki igrac i sudac svira penal. Mislim 5 utakmica za redom sitacije u kojima nisam taknuo igraca... Jednom primim loptu koju je protivnik uzaludno probo lobbed pass, i zagradim se sa stoperom, ovaj mi se zaleti u leda i penal. Kad inace izade neki prvi update, danas sam tolko skido sve s neba, da me neko cuo u ludnicu bi me poslo... Ak se ovak nastavi ovaj xbox gamepad bi mogo u tisucu djelova zavrsit, slusalice sam vec u zid zafitiljio neki dan... Ja nevejrujem ali sto duze igram imam osjecaj da mi sve losije ide

ma ja vise ni ne reagiram na to.. postalo mi je pod normalno da toliko penala bude, sad me najvise zivcira sto mi golmani sve moguce suteve skidaju. 

Zasad najvece mane igrice su mi ti odvaratni penali i zaleđa. Ja ne razumijem sta su oni razmisljali dok su radili taj dio igre. 9/10 puta utakmica traje i po 10-ak sekundi nakon sta se dogodio.

Korneri su isto postali nemoguci za postici pogodak. Ako malo blize golmanu nabacis pokupi u 100% slucajeva a dok dalje od njega nabacis logicno je da ce uc 1 od 100 lopti. Zasad sam 2 gola s glavom zabio, a utakmica neznam ni ja koliko sam odigrao. Al mozda i bolje, nema nista gore kad iz kornera primis gol. Pasevi isto jako losi.

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Meni je ful zanimljivo kako oni brzi passevi imaju vecu jacinu nego kad pucas na gol.. a jos zanimljivije mi je kako kad das brzi pass igrac ljepo primi loptu i taj pass u 90% slucajeva zavrsi tocno u nogama igraca.. a kad ides npr s normalnim passom dodat na par metara fula igraca ili igrac ful primi sporo.. GJ EA

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 19:50 (Encyanix).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imam osjećaj da ću rokat ove godine.
Predobra mi je igra.
Zakon!!!
4-4-2 se vraća u modu.
Online omjer 2-1-1 sa sirotinjskom francuskom ligom. :-)
17 godina
Marijooo kaže...

To je draž ove igre. Izađem sam pred golmana i puknem ali golman dotakne loptu i ona lagano ide u praznu mrežu. Pritrčim s napadačerm koji je pucao da potvrdim gol kad se lik s leđa zabije u mene i baci me u gol i hladno uzme loptu i iznese je. Nema penala? Interesantno je to kojom su se logikom vodili što je a što nije prekršaj u 11 metara...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice