FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 654.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

Citao sam neke reviewve od FIFE i PES-a..i za vecinu mogu samo rec, tj pitat, jesu ti ljudi uopce igrali te dve igre? Ili se nisu makli dalje od "Press Start" screena ? Znaci pazite vi ovo fifa je dobila minus jer je kao DEFANZIVNA igra dosadna jer su debili navikli da samo trce i trce a obrana kao da ne postoji, onda drugi minus je kao sta je igra usporena previse...a da je ostala kao fifa 15 onda bi citali "igra je prebrza"...mislm stvarno nebulozama kraj...ond ajedan review govori kako je pazite vi to golman u  PES 16 duplo bolji od fifinog..mislim sta ti ljudi koriste? vidim da je dobro...jesu oni vidli golmane u pes16? Pa golmani kad skoce ili se bace izgleda kao da lebde i lopta ispada kao raketa pored njih.

Neznam sta da mislim i ocekujem jer kad vidim ko recenzira danas igre, dodje mi muka...

Origin ID: ReaLazio
14 godina
FIFA 16

Imam problem s xbox 360 gamepadom samo u FIFI, naime kad želim napraviti neki skill igrač si automatski gurne loptu u for iako ja ne držim RT. Isto tako kod slobodnog udarca/kornera mi se automatski pritisne RT tipka. Jel zna netko rješenje problema?

papi batina izlazi kroz šiber i maše automatima
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Citao sam neke reviewve od FIFE i PES-a..i za vecinu mogu samo rec, tj pitat, jesu ti ljudi uopce igrali te dve igre? Ili se nisu makli dalje od "Press Start" screena ? Znaci pazite vi ovo fifa je dobila minus jer je kao DEFANZIVNA igra dosadna jer su debili navikli da samo trce i trce a obrana kao da ne postoji, onda drugi minus je kao sta je igra usporena previse...a da je ostala kao fifa 15 onda bi citali "igra je prebrza"...mislm stvarno nebulozama kraj...ond ajedan review govori kako je pazite vi to golman u  PES 16 duplo bolji od fifinog..mislim sta ti ljudi koriste? vidim da je dobro...jesu oni vidli golmane u pes16? Pa golmani kad skoce ili se bace izgleda kao da lebde i lopta ispada kao raketa pored njih.

Neznam sta da mislim i ocekujem jer kad vidim ko recenzira danas igre, dodje mi muka...

Ne, golamni se bacaju ko klade na pesu 

15 godina
FIFA 16

koji vpn client da instaliram?? da pokrenem igru

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne, golamni se bacaju ko klade na pesu 

Golman iz PES-a je u tajnoj suradni sa ovima iz Area 51, pa zato lebde lol...

14 godina
dejan1471 kaže...

koji vpn client da instaliram?? da pokrenem igru

Softether

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

Evo u jednoj momcadi mi je napadac Remy a u drugoj Cavani,u FIFI 15 je Remy bio bolji od Cavania u svemu osim pucanju,a sada Remy-a planiram prodat nakon 3 online tekme,nema gola,nema asistencija,katastrofa,dok sa Cavaniem imam 4 online tekme i u njima ima 7 golova i 2 asistencije.

meni koda s drvom igram, Fekir ga tere u svakom pogledu...

i jel' se može kako ova yebena magla isključit?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

pa fifa na normal speed je i dalje prebrza...

reci da je prespora mogu samo retardirana djeca koja ni neznaju sta je nogomet,a ne da su ga ikad gledali...

ja i fifu 15 i fifu 16 igram na slow...iako je fifa 16 po defaultu vidljivo sporija od fife15 (hvala bogu)

15 godina
FIFA 16

jel moguce odigrat normalan friendly match online u fifi 16 bez uzimanja i dobivanja bodova? preskocio sam fifu 15 pa mi treba malo da se ufuram

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

dal je netko od vas u ovih par dana probao kupovt preko mexičkog,meni baca ovu foru stalno,i baš sad kad hoću uzet sebi,već sam tri komada uzeo i sve uredno prošlo

Your order could not be completed. Try again. [ref. #5800] More Info

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

dal je netko od vas u ovih par dana probao kupovt preko mexičkog,meni baca ovu foru stalno,i baš sad kad hoću uzet sebi,već sam tri komada uzeo i sve uredno prošlo

zasto ti treba meksicki cekaj do ujutru i kupis na cjs keys i miran si zasto je svakome stalo da igra danas umijesto sutra 

14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel moguce odigrat normalan friendly match online u fifi 16 bez uzimanja i dobivanja bodova? preskocio sam fifu 15 pa mi treba malo da se ufuram

da ako imas prijatelje na originu da imaju fifu 16

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
mackocicko2004 kaže...
DEEMon kaže...

Evo mojih pulena.

Koliko kostaju ?imam ciglo 1100 coinsa !hahahahha

Mozda kupim za 20 e 2100 pointsa pa da okusam srecu ?!

To je 21. pack ,jbg valda bude nesto bar da se proda pa da skrpim BPL i dosta je za pocetak !

aj ne kupuj nista, jer mi se bas neda citat 15 stranica kako nisi nista dobio. Cuvaj coinse, slazi ekipu igrom i doci ces na svoje.

i ja se slazem zasto bacate pare na pointse ako ti neznas da igras i osvajas i zaradjujes dzaba je tebi 2 000 000 pontsa

14 godina
maxy0 kaže...

Da, imas Online Single Match, bio je i prosle godine.

13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...
lazicki88 kaže...

zasto ti treba meksicki cekaj do ujutru i kupis na cjs keys i miran si zasto je svakome stalo da igra danas umijesto sutra 

ne kužim zašto bi dao 290kn ako je na mexičkom 246kn 

10 godina
KiCo77, di to u opcijama ima online odigrat friendli tekmu? Ja imam PC verziju i nisam mogao to naci. Dok na fifi 14 su bile one sobe di si mogao naci i odigrati s nekim. U fifi15 mogu samo sa frendovima koji imaju fifu 15...
14 godina
iDelete kaže...
KiCo77, di to u opcijama ima online odigrat friendli tekmu? Ja imam PC verziju i nisam mogao to naci. Dok na fifi 14 su bile one sobe di si mogao naci i odigrati s nekim. U fifi15 mogu samo sa frendovima koji imaju fifu 15...

Na istom "kvadratu" je i Online Single Match i Friendly.. right stickom desno da prebacis kruzic

https://gyazo.com/125db58a6d3fba158f3d43682ff7c68f

https://gyazo.com/b5f9eba82368c8278bd14942dd7faca8

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 20:31 (KiCo77).
15 godina
neaktivan
jel' to samo meni sad se FUT izblesiro? znači zaštekali su mi coinsi na 26k, odigrao jedno 4 drafta prije nego su mi konačno uzeli 15k stvarno, dobio Depaya u jednom od packova, thanks EA :D
15 godina
KiCo77 kaže...
iDelete kaže...

Na istom "kvadratu" je i Online Single Match i Friendly.. right stickom desno da prebacis kruzic

https://gyazo.com/125db58a6d3fba158f3d43682ff7c68f

https://gyazo.com/b5f9eba82368c8278bd14942dd7faca8

Ali samo za FUT. Za normalno igranje više nema Online single match niti "soba". Imaš Seasons i Online friendlies. Bezveze.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 16

Kako namjestim kontrole kao u pesu, ne mogu nikako da namjestim imam obican đojstik, lani je bio neki program sa kojim se to radilo, pa ako je neko voljan da mi malo pomogne

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Customize controls, stavi na altetnate i zamijeni rb i rt.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

malo i meni sreće u packovima..u fifi 15 najbolji igrač sami khedira koji sam dobio
sad je bilo ibarba, ter stegena, jesus navas i neki pa se malo zaradilo da si složimo ekipu

francuzići francuzići
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 23:14 (guzda22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

ovi će penali bit kritični..  dok je protivnik bio u šesnaestercu samo sam stisno x za pressing na sekundu i malo ga gurno i penal

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Eto, nakon odigranih kojih 20 tekmi FUT-a i 10-ak seasonsa, neki kratki sažetak:

Prednosti:

- sporija igra koja zahtjeva više mozga, nema više prolaženja 7 igrača samo sprintom

- dodavanja su manje 'ping-pong', osjeti se kad se dodaje iz okreta, kad se dodaje slabijom nogom i takve stvari

- "l1 + trokut" skoro u potpunosti eliminiran, stoperi to čiste samo tako

- golmani više nisu za psihološko promatranje, čak bi rekao da su u nekim slučajevima otišli u drugu krajnost i brane predobro neke stvari, no otom potom*

Mane:

- suci su još uvijek retardirani što se tiče prednosti, još uvijek vraćaju faul dok su pustili prednost i nađeš se u čistoj šansi i sl. stvari

- golmani hvataju svašta*, npr. u punom sprintu se zaletim iskosa prema golu, napunim šut skoro do kraja, mislim sad će ga odnesti u gol skupa s loptom, kad ono majstor se ni ne pomakne i uhvati loptu, ko tu kog y...?

- glupih penala zbog random sudara u šesnaestercu još uvijek ima

- golmani na kornerima izletavaju van jedno 90% slučajeva, većinom uspiju boksat, no nekad se zna zaletit, "skužit" da je zajebo i ostat stajat na petercu, pa kako imaš sreće...

To je to od onog što sam zasad primjetio, sigurno sam neš zaboravio, al' eto, moji dojmovi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
I što ćemo sad?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
možda da nemaš tim s 85 ratingom u 9. diviziji bi i našlo nekog...
14 godina
The Unforgiven kaže...

Možda da je igra izašla bi i našao nekog haha

Ja isto jucer nisam nalazio u ovo doba

17 godina
KiCo77 kaže...
The Unforgiven kaže...

Možda da je igra izašla bi i našao nekog haha

Ja isto jucer nisam nalazio u ovo doba

Ovo je fifa15 a prije par dana sam govorio kako mi se to događa na pc gotovo svaku večer pa većina nije vjerovala. Rekao sam da ću prvom prilikom snimiti pa priložiti dokaz da ne lažem..

ovo će mi ostati simpatićna uspomena na fifu15, izgleda ništa bez mamića... kakva slućajnost da me s njim spoji.. gradski derbi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 0:17 (movie).
13 godina
neaktivan

To za L1+ Trokut po meni je cak i previse nerfano...da sad ama bas nista ne prolazi, cak ni kod "srednje" klase igraca, a kamoli svjetskih kao ramos i ovi...zna proc eventualno ako bas ti se potrefi da je branic jako daleko od igraca kojem se salje lopta. Isto tako primjetio sam da se iz nekog razlog anemoze kao prije digalonalno 1+Trokut. Prije sam znao sa RB-a sa njegove polovice prebacit diagonalo loptu skroz do LW-a, sad kad to pokusam on loptu najdalje salje do CAM-a..ili ST-a ako je vise nazad. Neznam dal su skroz ugasili tu opciju pasa, ili makar mogli su je pustit za dobre igrace, kao Xabi Alonso i tako te koji su to radili i u stvarnom zivotu.

Za golmane da boksaju je istina, cak bi se usudio rec nekad i previse...iako jedna od stvari koje mi se svidja kad golman skace da uvati loptu rukama, ako je ometan ili sa njim u skok ide drugi igrac, zna nekad ne uspijet uhvatit pa lopta mu "Ispadne" ili vidi da je nece mco sigurno uhvatit pa je boksa ili odbija od sebe dalje..nekad zna otic u korner a nekad zna i bezveze se odbit protivniku na nogu, al tako je kako je. U prijasnjim fifama golman kad bi skocio po loptu to se odma znalo to je to u ruke i idemo dalje...pa makar ga gurala trojca igraca on bi i dalje skozio u zrak uhvatio i spustio se bez problema..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Nema igrača jer u europi još nije vani, mslm kad izađe, pronalazit će u roku sekunde doslovno, tako je barem meni prošle godine, sad je suho i koliko sam vidio, na seasonsu ima oko 1.500 igrača na ps4, strpit e malo da ljudi kupe :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice