FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
maxy0 kaže...

jel kupovao tko s meksickog origina za 39.99$ a da je u zagrebackoj banci? sad vidim da me izaslo 276 kuna sveukupno sto bi znacilo da je tecaj dolara po njihovom 6.9!? 

pa i je, 6.82

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

Odigrao par komada,grafika mnogo bolja na demu !Po meni igra je  losija nego fifa 15 !

zato jer nema ping ponga,neznaš sloziti akciju bez l1trokut i nerazumijes se u nogomet!

Nemam skilla to stoji !

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
maxy0 kaže...

jel kupovao tko s meksickog origina za 39.99$ a da je u zagrebackoj banci? sad vidim da me izaslo 276 kuna sveukupno sto bi znacilo da je tecaj dolara po njihovom 6.9!? 

Cudno da mene je izasla 422kn super deluxe u zg banci a frendu 408 u erste.

14 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako sam imao warning na Fifi 15, je li se to prenosi na Fifu 16 ? Ne želim riskirati, makar ove godine neću kupovati/sellati coinse.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Za 2 pobjede u FUT Draftu sam dobio Premium Gold Pack i Jumbo PGP. 

A u njima ništa 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nista cudno :\
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Za 2 pobjede u FUT Draftu sam dobio Premium Gold Pack i Jumbo PGP. 

A u njima ništa 

ja izgubio odmah prvu i dobio Mirandu :D

13 godina
To u 5k gold packu?
15 godina
toninho kaže...
maxy0 kaže...

Cudno da mene je izasla 422kn super deluxe u zg banci a frendu 408 u erste.

ma kradu zesce, najskuplja banka s najlosijim uvjetima. neznam di mi je bila pamet kad sam otiso kod njih

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
neaktivan
FIFA 16

oće li vrijedit moje jadne studentske love? na fifi 15 sam jedno 154353 puta požalio dok sam fut igrao al aj nije mi sad tak puno žao. jel se da lijepo odigrat neka igra i akcije a ne samo lopte gurat pa će jedna proć? 

volim na posjed lopte igrat a fifa 15 mi je bila noćna mora zbog tog 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 0:17 (akantic).

0 0 hvala 0
17 godina
akantic kaže...

oće li vrijedit moje jadne studentske love? na fifi 15 sam jedno 154353 puta požalio dok sam fut igrao al aj nije mi sad tak puno žao. jel se da lijepo odigrat neka igra i akcije a ne samo lopte gurat pa će jedna proć? 

volim na posjed lopte igrat a fifa 15 mi je bila noćna mora zbog tog 

Zakaj bi ti bila noćna mora ako voliš igrati na posjed lopte? Što te u tome spriječavalo? I u fifi 15 si mogao odigrati lijepu akciju za gol.

11 godina
neaktivan

Nisam rekao da se ne može akcija napravit, ali koliko god se ja trudio s tim ispada da je baš uvijek bilo isplativije igrat high pressure sa brzim igračima. Naravno da možeš uvijek reć da nisam dovoljno dobar onda ili šta već, ali ako si igrao 15 valjda znaš na kaj mislim..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Bolje je u 16-ici definitivno, l1 + trokut nisam zabio niti jedan a bome ni primio nijedan gol.

Evo i Francuzića koji su nastali, osvojio 2. divizije zasad

ako neko ima preporuku što napraviti s Mirandom, nek puca, za Silvu nemam :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 0:48 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

hmm,meni su cijene pointsa iste na nasem i na meksickom originu,jel i vama tako?

bump...

ako nekom nije problem da provjeri...da nisu sve uskladili...

17 godina
akantic kaže...

Nisam rekao da se ne može akcija napravit, ali koliko god se ja trudio s tim ispada da je baš uvijek bilo isplativije igrat high pressure sa brzim igračima. Naravno da možeš uvijek reć da nisam dovoljno dobar onda ili šta već, ali ako si igrao 15 valjda znaš na kaj mislim..

Pa ne znam na kaj misliš jer ja isključivo igram na posjed i ne mogu se požaliti na krajnji rezultat takve igre.

14 godina
FIFA 16

Ne da mi se opet proxy instaliravat stvarno :/ Di kupujes, u web appu ili origin storu? Jesi probao oboje? Moguce i da su fixali cijenu, znam da sam citao nešto na fifa forumima o tome ali ne mogu sad to nac, mislim da je EA skuzio da im ljudi preko mexica kupuju.

BTW ste skuzili da na origin friend listi sad vidite i rezultat od vasih prijatelja u igri? Tocno pise sta tko igra haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
akantic kaže...

Trebao si demo probat, sam najbolje vidis.. Ali da, ove godine je puno bolja situacija i puno bolje prolazi pass igra. Doduše dodavanja su teža jer imaš obična dodavanja(X) i brza (X+R2) i protivnicki igraci su prilicno aktivni u presjecanju.

17 godina
neaktivan
FIFA 16

evo cijene fifa pointsa u mehiku, isto je i u cileu, isto i u americi

http://prntscr.com/8j0kdz

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Majka mu stara, pa da li je moguće u ovoj fifi zabiti longshot na drugačiji način od ovog standardnog, gdje uvijek lopta nekako pada pod prečku?

Fali mi oštrine u tim udarcima, a pogotovo u niskim. Ako netko u fifi zabije ili naleti na ovakav gol (sličan Tevezovom 1.), obavezno neka zalijepi u temu:

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 1:28 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

dakle zakasnio sam :(  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Udarce kao sta si spomenuo tevezov je tesko izvest u pravom zivotu, kao i udarce di se lopta dize onako postepeno i brzo, ovdje je slicno samo sta lopta dodje na svoju visinu, al nastavlja brzo tom istom, znaci ne krene odma padat. Probaj takav udarac izvest u pravom zivotu, dosta tesko, treba imat jaku nogu, precizan sut a isto tako i pun snage. Takve golove vecinom sam zabijao sa Ronaldom i ako neznam dal postoji nekakva mehanika za takve udarce, kao neznam drzat gljivu za nazad nakon suta, jer moguce je napravit i i onaj udarac di lopta se brzo digne i jako brzo spusti i zezne golmana jer misli da ce nastavit svojom putanjom ravno ili prema gore...

Sta se tice igra, vi koji igrate, utisci, passing igra? zatavranje igraca i opcenito brzina igraca? Je ok ili je EU opet usrao kao sa petnajskom?

Origin ID: ReaLazio
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc sam igrao preko Japana i Koree i ok je radila ,jutros dobijem mail da je igra spremna za play znaci 2 dana prije roka ?! :)

Nije losa igra ,nekako mi je grafila losija nego u demu ,reza mi je 1680x1050 ,nije full hd !

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 7:23 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Sta se tice igra, vi koji igrate, utisci, passing igra? zatavranje igraca i opcenito brzina igraca? Je ok ili je EU opet usrao kao sa petnajskom?

Pass,po meni je daleko neprecizniji pogotovo pass u prostor sa trokutom!Brzina igre je ok,dosta sporije nego fifa 15 ,penali opet bez veze

padaju ,tip dobio crveni a nije mog ni pipnuo cestito .Mislim da bas i ne zatvaraju dobro prostor jer cesto ostaju rupe nazad.

Team mate contain sa drugim igracem je izgubio smisao potpuno tako da ga ovde necu ni koristiti !

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 7:10 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
Trnjan kaže...

evo cijene fifa pointsa u mehiku, isto je i u cileu, isto i u americi

http://prntscr.com/8j0kdz

Koje pakete treba otvarata sa pointsima ?Od 300 ili neke druge ?

15 godina
Piše na fifa forumu da je još uvijek moguće igrati high pressure 90 minuta bez ikakvih posljedica. Jer naravno svaka momčad može držat takav tempo cijelu tekmu... Uz sporije i manje precizne passove teže je zadržat loptu, pa će opet svi exploitat high pressure. Kad dodam ove random penale koje suci dosuđuju, mislim da ću i ove godine preskočiti ozbiljnije igranje fife.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Evo cim se skupi kesa i ja cu je kupit pa jeli mi moze ko najjednostavnije opisat fut draft jer nerazumijem bas taj sistem

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
MaciStyle kaže...
Evo cim se skupi kesa i ja cu je kupit pa jeli mi moze ko najjednostavnije opisat fut draft jer nerazumijem bas taj sistem

treba ti 15 000 coinsa ili 300 pointsa da udjes ,onda ,valda izvlacis igrace i pravis tim od toga sto dobijes!

igras pa zavisno od rezultata dobijas razne poklone ! :)

15 godina
FIFA 16

Ljudi moze mala pomoc, naime frend pokusava uzet fifu16 preko mexica i kad normalno platimo ali uvijek faila transakcija. 

On ima racun u erste banci i povezana mu je kartica na paypal(ali nije kreditna). Znam da normalno doda fundse u steam wallet ali cini mi se da to radi problem. Je li moguce platit direktno preko kartice bez da se ide na paypal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
toninho kaže...

Ljudi moze mala pomoc, naime frend pokusava uzet fifu16 preko mexica i kad normalno platimo ali uvijek faila transakcija. 

On ima racun u erste banci i povezana mu je kartica na paypal(ali nije kreditna). Znam da normalno doda fundse u steam wallet ali cini mi se da to radi problem. Je li moguce platit direktno preko kartice bez da se ide na paypal?

Mislim da se moze platiti direktno bez paypal-a !Ja sam kupio na Mexicu i transakcija je prosla od 7-8 put !

Treba potrefiti kad da iskljucis Holu tacno .

15 godina
FIFA 16

A znam da, tocno prije nego se ide na chekout i na paypal treba isklkucit uzimao sam ja sebi dosta i uvijek proslo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice