FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FIFA 16

Na koju VPN adresu da stavim? Japan ili Korea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Odigram prvu FUT online draft tekmu, izgubim 2-1 (u zadnjoj sekundi mi lik Hulku skinuo zicer!), dobim dva gold packa i 1 silver, u prvom packu ovo :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 16

Meni receno da ce u santa domenici slat od 24tog...znaci moglo bi mi doc u petak 25tog , lijepo za vikend odigrat. Netko zna nesto o nekakvim updejtovima? Dal su mjenjali sta u njima, kao primjer brzinu to, ili je ostalo isto slicno sa demoa?

UPDATE:

Nasao..navodno je ovo...

Vi koji vec igrate VPN-a jel isto kao u demu, tj bar slicno brzina igraca ili su opet sve usrali i ubrzali?

http://i.imgur.com/8ytZoGe.jpg

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 18:51 (TheDarkSide).
15 godina
neaktivan
NIsu ništa ubrzavali
15 godina
FIFA 16

ja bih rado kupio fifu 16 ali jednostavno mi origin to ne dopušta -.-'

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 16

probaj drugi VPN, cesto hola vpn ne radi, disconect pa conect na vpn

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Zna bit problem u cookisema, cachu i tim stvarima jer ti zapamti sve otprije..

Ja sam imao taj problem kad sam kolegi kupovao i napravio sam fresh install mozille i iz prve uzeo

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2 utakmice, jedna u FUT-u, jedna u Seasonsu, 2 penala protiv mene za koje nisam apsolutno ništa napravio, njegov igrač se zabija u mene... nadam se da to samo ja nemam sreće...
15 godina
KiCo77 kaže...

Zna bit problem u cookisema, cachu i tim stvarima jer ti zapamti sve otprije..

Ja sam imao taj problem kad sam kolegi kupovao i napravio sam fresh install mozille i iz prve uzeo

probat cu na mozilu sad, isto preko hole? prosle godine sam ja kupio preko hole bez problema i evo sad nece...

15 godina
The Unforgiven kaže...
2 utakmice, jedna u FUT-u, jedna u Seasonsu, 2 penala protiv mene za koje nisam apsolutno ništa napravio, njegov igrač se zabija u mene... nadam se da to samo ja nemam sreće...

Daj nemoj me j da to nisu popravili... Odmah mi splasnuo entuzijazam da napravim preorder.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 16

evo uspio sam , zaboravio sam gasit holu na onom djelu za paypal 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
The Unforgiven kaže...

Daj nemoj me j da to nisu popravili... Odmah mi splasnuo entuzijazam da napravim preorder.

evo 3. za redom... ovaj put u 90+, držim l2 i stojim ispred njegovog igrača da ne puca, lik krene naprijed i penal....

15 godina
The Unforgiven kaže...
Hexfire kaže...
The Unforgiven kaže...

evo 3. za redom... ovaj put u 90+, držim l2 i stojim ispred njegovog igrača da ne puca, lik krene naprijed i penal....

još u demu sam imao puno "fifa 15" penala, dosta jadno, isto kao i golovi iz mrtvog kuta, golman ju odbija u gol

10 godina
protjeran
FIFA 16

Odigrao par komada,grafika mnogo bolja na demu !Po meni igra je  losija nego fifa 15 !

Moj PC  
0 5 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Evo ovako, odigrao sam 5 6 utakmica u FIFI 16 i mogu reći da sam začuđen kako je igra napravljena, kretnje igrača su puno prirodnije nego li je to prikazano u demo-u, malo su usporili igrače i to mi se sviđa, na prvu kada vam lopta dođe na krila izgleda kao da nema travnjaka pod loptom, to je malo losije napravljeno ali na kraju mi se oko naviknulo na to, ubacivanja su puno realnija nego li je to u FIFI 15 i 16 demo-u napravljeno, nema ping ponga što mi je jedna od najvažnijih karakteristika ove igre, sve u svemu čista desetka!! I na kraju postavio bih pitanje dečkima što su se ovdje raspisali oko promjene VPN-a da bismo mogli ranije igrati FIFU, a pitanje glasi: moram li, kad izađe FIFA u europi, i dalje igrati s prijavljenim VPN-om u Koreji ili mogu sasvim normalno igrati iz europe? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

Odigrao par komada,grafika mnogo bolja na demu !Po meni igra je  losija nego fifa 15 !

Nisu ti se prenesle postavke iz Demoa, da nisi mozda zaboravio rezoluciju promjenit?

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

zato jer nema ping ponga,neznaš sloziti akciju bez l1trokut i nerazumijes se u nogomet!

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 20:47 (hanteed).
12 godina
neaktivan
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

zato jer nema ping ponga,neznaš sloziti akciju bez l1trokut i nerazumijes se u nogomet!

Eeee koliko sam samo golova zabio u FIFA 15 na foru l1 + trokut. Iniesta l1trokut na Messija koji sve pretrci i zabije gol, tako sam zabio barem 30 golova...

11 godina
FanBoy kaže...
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

Eeee koliko sam samo golova zabio u FIFA 15 na foru l1 + trokut. Iniesta l1trokut na Messija koji sve pretrci i zabije gol, tako sam zabio barem 30 golova...

A jesi se nahvalio za 30 golova... Šta bi bilo da ih je bilo 300?

15 godina
FIFA 16

Jedno pitanje. Jel postoji kakav program za produžiti vrijeme u demo-u? Znam da su prije uvijek izlazili, a nisam baš pratio ovu temu pa neznam.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

J***** ovi golmani sve brane :O
Moram sto prije naucit izvodit kornere jer ih imam barem 20 po tekmi hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nemam skilla to stoji !

15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Jedno pitanje. Jel postoji kakav program za produžiti vrijeme u demo-u? Znam da su prije uvijek izlazili, a nisam baš pratio ovu temu pa neznam.

Ima par načina koliko vidim nakon malo guglanja. Ovo mi izgleda najbolje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FIFA 16

hmm,meni su cijene pointsa iste na nasem i na meksickom originu,jel i vama tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Mogu rec da je igra brutala za sad, igram na pcu samo fut ali solo season da malo coinsa nafarmam, finese shoot mi je prejak mozda i previse pa to svaka 3 leti u raslje dok obican sut mi je malo teze pogodit. Sve us vemu svida mi se pass igra strasno i to sto pace ne igra toliko veliku ulogu vise.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

J***** ovi golmani sve brane :O
Moram sto prije naucit izvodit kornere jer ih imam barem 20 po tekmi hahaha

Get EA'd mate!

nego, jel' ti igraš iz Sirije il' šta, ovakav lag nisam imao još nikad :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 21:53 (The Unforgiven).
14 godina
FIFA 16

Evo vec sam naletio na forumasa, ManChest Hair hahaha

Šteta šta je toliko lagalo, čak nam je i magla bila da ne mozemo normalno igrat 

Kakav je ono penal bio na kraju u 90toj, trebala su mi 3 boda za div title al pucao sam ti u sredinu jer je glupo bilo.. al zato ti onu obranu tap-ina na pocetku necu zaboravit haha

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam na koju foru ti njihovi serveri rade, što si bliže s nekim to više lagga :D

Sirigu obranio jedno 3 zicera, jedan s 3 metra haha nisam mogao vjerovat, a penal u 90+ da ni ne spominjem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Onda puno nas sa foruma na fut-u kad je vec vas dvoje spojilo :D

Da da kao i na fifi 15 sta si blize to veci lag

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 21:58 (pc_fan005).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

jel kupovao tko s meksickog origina za 39.99$ a da je u zagrebackoj banci? sad vidim da me izaslo 276 kuna sveukupno sto bi znacilo da je tecaj dolara po njihovom 6.9!? 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice