FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 650.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 16
KiCo77 kaže...

Mislim da nakon sta upali igru moze ugasit VPN.. Ja nisam probavao, nisam htio ban riskirat

BTW, evo prvog tima 

Ovaj ukrajinac ima nevjerovatne statse, uspio sam ga ulovit nakon višesatnog traženja za max price buy now

Konoplyanka je bog otac na toj poziciji...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 16

jel se na ovoj temi pise ista o samoj igri osim u coinsima,kupovini igraca u futu itd?

11 1 hvala 0
14 godina
Mortiis kaže...

jel se na ovoj temi pise ista o samoj igri osim u coinsima,kupovini igraca u futu itd?

Imaš one koji pišu o FUTu i imaš one koji ne pišu o ničemu ali se svjedeno žale na ove koji pišu o FUTu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
FIFA 16

Hebote napravili od FUT-a znanstvenu fantastiku,a mod nemoze biti obicniji i laksi za skontat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

komentari?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
Mortiis kaže...

FUT je dio igre i gotovo... kad igram season javim se sa dozivljajima iz seasonu i to je to... FUT je popularniji i zanimljiviji.

17 godina
The Unforgiven kaže...
Mortiis kaže...

komentari?

Super ti je brzina neta 

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
crystal6 kaže...
The Unforgiven kaže...
Mortiis kaže...

komentari?

Super ti je brzina neta 

I ime squada haha

17 godina
FIFA 16
Nakon nekoliko promjena ovo je zadnje kaj sam složio i to je to kaj se fife tiče ove godine na računalu. Ionako ću većinu vremena igrati na PS4. Još mi je ostalo nešto coinsa pa kad cijene padnu, ako padnu idem na stoperski par koscielny / cahill te eventualno golman... trgovati na ovakvom marketu nema smisla tako da se neću niti truditi.
BPL1 BPL1
BPL2 BPL2
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pa odakle ti coinsa za ovakve dvi ekipe odma na pocetku. I nije mi jasno zasto uzet i pc i ps4 verziju.
17 godina
neaktivan
FIFA 16

kupio covijek pointse i roka

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
balky1911 kaže...
Pa odakle ti coinsa za ovakve dvi ekipe odma na pocetku. I nije mi jasno zasto uzet i pc i ps4 verziju.

kupiš pointse pa imaš i coinse. istina, nisam imao sreće u otvaranju packova ali uspio sam donekle spasiti stvar prvi dan trgovinom na marketu ali danas je to utopija s ovakvom mizernom ponudom. uzmem obje verzije igre tako kad se ne uspijem ugurati ispred tv, onda se povućem pred brojnijim protivnikom na računalo.. ženina je uvijek zadnja a računalo rezervni položaj..

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Jedva čekam da izađe igrica :) još trebam trejdat do Remya ali to je to.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Jesu li onda blokali kupnju preko Mexica ili još uvijek radi ?

0 0 hvala 0
14 godina
Flue kaže...

Jesu li onda blokali kupnju preko Mexica ili još uvijek radi ?

Radi, uzeo sam kolegi sa foruma danas

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Skinula se i updejtala verzija za ps4, od utorka ujutro kreće igranje :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ja uzeo u santca domenici pa sad kad me zovnu trčim po igru... Koliko je teška igra za PS4? Koju si verziju uzeo?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ja uzeo u santca domenici pa sad kad me zovnu trčim po igru... Koliko je teška igra za PS4? Koju si verziju uzeo?

Digitalna sa usa storea, skoro pa 20 gb sa updateom.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo i moje ekipe. ako ima ko koji prijedlog da se poboljsa jos samo recite?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 23:35 (orim0909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=j6mJdOlvnLVBV:FFA16PCC

Poboljšani Francuzi

nego, gledam po redditu, navodno će se već sutra od 4-5 popodne moć igrat igra ako se prijavi s azijske IP adrese, sumnjam da ću moći izdržati a da ne probam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Nije navodno nego je to tako uvijek... uzmes VPN, stavis indiju, meksiko ili koji je vec potreban... ugasis origin i upalis ga sa tim vpnom... pokrenes igru, udes unutra... izades van, ugasis VPN i igras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da, znam za to, 22.09 izlazi u mexicu,

ali tamo pišu da već danas (nisam skužio da je prošlo pola noći već) oko 16h se može igrat s azijskim IP-om, nemam pojma..
13 godina

Prosle godine ako se dobro sjecam igrao sam preko Kine nemogu se sjetit koliko dana prije, uz to i napravio preload isto preko Kine...

Ja uzeo boxed izdanje deluxe edition, pise da krecu slat 25tog, to je petak hebemu..nadam se da ce stic u subotu..ili ako posalju 23 ili 24 bilo bi jos bolje...

Origin ID: ReaLazio
10 godina
protjeran
FIFA 16

Dobio sam Messia ,Aguera i Curtoisa na 5 tekmi,ih sto ne moga da prodam mesaru !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

moze mi netko u PP poslati sigurnu jeftinu i dobru stranicu za kupovinu coinsa

Who bolan cares
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Dobro dođu ovi besplatni paketići :)

0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Što ti je život? Dobiješ nešto u jednom besplatnom packu što ja nisam dobio u 80 packova. Naime u 80 otvorenih packova najbolje što sam dobio je hamšik koji vrijedi 2000 coinsa te douglas costa, remy i walcott. Poprilično razočaravajuće. Sad mi je još ostalo otvoriti 80 packova na PS4. Valjda ću tamo biti bolje sreće... naravno ako mi pointse prebaci igra na fifu16 pošto su još uvijek u fifi15. Preko web appsa nisu mi prebaćeni. Kakve sam sreće možda i ostanem bez njih, tj. ostanu u fifi15...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Što ti je život? Dobiješ nešto u jednom besplatnom packu što ja nisam dobio u 80 packova. Naime u 80 otvorenih packova najbolje što sam dobio je hamšik koji vrijedi 2000 coinsa te douglas costa, remy i walcott. Poprilično razočaravajuće. Sad mi je još ostalo otvoriti 80 packova na PS4. Valjda ću tamo biti bolje sreće... naravno ako mi pointse prebaci igra na fifu16 pošto su još uvijek u fifi15. Preko web appsa nisu mi prebaćeni. Kakve sam sreće možda i ostanem bez njih, tj. ostanu u fifi15...

Da nebi bilo i ja sam otvorio jedno 80 paketića i najbolje što sam dobio su Cuardado i Schurle,ali sam si super momcad izgradio i sada mi je jos ovo doslo kao ogroman bonus za coinse :)

15 godina

Evo moje dvije momčadi koje imam sada kada sam ušao u 8. ligu.

Krenuo sam sa "talijanima" koje sam malo upgradeao, umjesto ovih "skupljih" prije su tu bili: Jovetić, Salah, Kishna, Mauri, Valero,..

Uglavnom moja preporuka su igrači iz talijanske ili španjolske lige. Ovi non-rare "španjolci" su zbilja jako dobri.

PS. Otvarao sam samo ove bespatne paketiće koji se dobiju svaki dan na webappu.

ser a ser a
bbva bbva
10 godina
protjeran
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Koliko si to platio mislim na pointse ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice