- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel počeo kome preload?
Piše mi preload: 18 September, 2015 7:00 ali jos ne mogu krenut sa preloadanjem?
Piše mi preload: 18 September, 2015 7:00 ali jos ne mogu krenut sa preloadanjem?
tak i meni..možda su krivo napisali..pa se misli na 7 navečer..bumo vidli
btw jel se zna do kad traje preorder..dok igra ne izađe il ima neki deadline?
Pa preorder traje sve dok igra ne izađe, nakog toga je order
Mislili su na večer, nemaju 24-satno vrijeme nego tako pišu... bar su onda mogli stavit PM da znamo
pa to sam i mislio..al frend hoće da mu uzmem prek hole i negdje čuo da se dns do 6 može preordat i sad me davi..pa rekoh da provjerim :D
pa to sam i mislio..al frend hoće da mu uzmem prek hole i negdje čuo da se dns do 6 može preordat i sad me davi..pa rekoh da provjerim :D
Dobra stvar onaj Hole :)
Ja sam probao Tor ,nesto slicno ! :)
Sa Mexicom sam ustedio skoro 40 e,
samo me cudi sto sam i ranije imao preorder ali mi nisu skinuli pare
sa kartice ?
Juce kad sam radio preorder jedno 7-8 puta nije proslo i
udjem u Origin client kao ono 7 preordera ,sreca pise pending ! :)
Brze bolje brisi karticu sa paypala !Sreca samo jednom su mi skinuli 59 $!
Vjerovatno i ne moze se imati vise od jedne fife 16 na jednom acc .
Sad ce opet sva djecurlija iz komsiluka da navali ,ode mi privatni zivot u K***c ! :)
Pazi da ne zalutaš sa tim Torom, svašta ima tamo haha
Pazi da ne zalutaš sa tim Torom, svašta ima tamo haha
Ako hoce da zezas nekoga Tor je full !Normalno neces predsjednike drzava i tako . hahahahah
Evo mojih momčina za početak:
https://i.gyazo.com/9e8e8a088b363a973adfc5abbc319cef.png
Planiram kupiti nekog boljeg vratara iz Ligue 1 jer su mi oba stopera iz navedene lige tako da će dobiti full chem. Isto tako ću prvom prilikom po Dioufa iz Stoke Citya, što će pak biti idealna kombincija sa Sako-om.
Moji pačenici...
Evo ja malo na patriotizam ove godine za početak
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=doefMzxwnLUOY:FFA16PCC
Evo ja malo na patriotizam ove godine za početak
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=doefMzxwnLUOY:FFA16PCC
ja isto svake godine složim naše, al nemožeš s njima puno, na žalost. Dođu neke ekipe protiv kojih s njima ne mozes apsolutno nista, i onda uvijek imam svoju pravu ekipu, a s nasima igram kupove i tako to :D
Dobio sam 5 paketica i nista korisno osim nesto ugovora ! :)
da li da prodam sve sto se moze pa da kupim nesto korisno ?
Poceo download za PC fife 16 ! :)
ja jos ni key nisam dobio. Uzeo preko g2a, zna li neko kad ce nam oni poslat key.
ja jos ni key nisam dobio. Uzeo preko g2a, zna li neko kad ce nam oni poslat key.
pošalji upit, najbrži način za dobiti odgovor..
dan kad izadje igra.
ja sam isto nazalost...moramo cekat 24, tek cemo tad dobiti
Ja jos nisam narucio, sutra planiram. Odakle da narucim onda? Jel ima gdje da cu dobit key u utorak?
BTW evo mojih startera:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jgl7YWfmnLUYg:FFA16PCC
ja se zeznuo pa onaj coin potrošio na draft na single player..nemojte napravit grešku ko ja 
ja se zeznuo pa onaj coin potrošio na draft na single player..nemojte napravit grešku ko ja 
i ja 
Ali nema veze :)
i ja 
hvala bogu pa nisam jedini
sad skupit 15k coina pa online napravit 
i ja 
Vec sam na pola puta :)
i ja 
Vec sam na pola puta :)
a kak?