FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 614.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Skilledžija kaže...

Viva Mexico!!!!

Viva Dream!!!!

Odmah sve prošlo bez komplikacija :)

Samo pratite upute od Dreama i ne bi trebalo biti problema.

Dodjem do placanja sa paypal i onda nece vrati me korak nazad ,da ponovo platim?!

16 godina
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Viva Mexico!!!!

Viva Dream!!!!

Dodjem do placanja sa paypal i onda nece vrati me korak nazad ,da ponovo platim?!

Ili nemaš novaca na kartici ili nisi pratio korak po korak upute koje sam prije postao. Najbolje da kreneš od nule. Ne zaboravi ugasiti Holu kad dođeš do ispunjavanja podataka o plaćanju.

šumski put je bio ravan.
10 godina
protjeran
dreammaker kaže...
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Viva Mexico!!!!

Viva Dream!!!!

Ili nemaš novaca na kartici ili nisi pratio korak po korak upute koje sam prije postao. Najbolje da kreneš od nule. Ne zaboravi ugasiti Holu kad dođeš do ispunjavanja podataka o plaćanju.

Kad tacno iskljucim Holu?

16 godina

Klikneš na ikonicu hole u gornjem desnom kutu LIJEVIM klikom miša te u desnom gornjem kutu padajućeg prozora klikneš na simbol za gašenje.

šumski put je bio ravan.
10 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Klikneš na ikonicu hole u gornjem desnom kutu LIJEVIM klikom miša te u desnom gornjem kutu padajućeg prozora klikneš na simbol za gašenje.

Dobio sma mail sa preorder info i na originu mi se pojavila fifa 16 preorder ali mi nisu skinuli pare sa paypla-a ?

Da li je ovo ok ili treba da odmah skinu pare ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 17:14 (mackocicko2004).
17 godina
FIFA 16
Par primjera PS4 i PC marketa. Ne treba biti atomski fizičar da bi vidio gdje neće niti ove godine ponuda biti dobra niti market konkurentan
PS4 PS4
PC PC
PS4 PS4
PC PC
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Preloše.. ne znam sta drugo da kazem, pol dana blejim u taj webapp i imam osjecaj samo da mi je dan bezveze prosao

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 16

vec ptice na grani znaju stanje marketa na ps4/xbox i pc-a

nemoras stalno to naglasavat......

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Ljudi, jel još uvijek radi taj način kupovine preko meksičkog origina? Molim vas odgovor!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...
Meni na comanionu na mob nikako da udje u FUT. Samo pise ut getting started i tu pokazu sta je novo, nikako ne mogu uc.

Telefoni bez 1GB rama ne mogu pokretati companion fut 16

14 godina
playjob kaže...

Ljudi, jel još uvijek radi taj način kupovine preko meksičkog origina? Molim vas odgovor!

Zadnji post na prošloj strani

Skilledžija kaže...

Viva Mexico!!!!

Viva Dream!!!!

10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
playjob kaže...

Zadnji post na prošloj strani

Skilledžija kaže...

Viva Mexico!!!!

Viva Dream!!!!

proslo,placeno ,sad cekam SN ! :)

16 godina
movie kaže...
Par primjera PS4 i PC marketa. Ne treba biti atomski fizičar da bi vidio gdje neće niti ove godine ponuda biti dobra niti market konkurentan

Samo potvrđuješ koliko si fulao poantu prošle rasprave. Je*eš raspravu s nekim kome ni jabukama ne možeš pojasniti stvari..  

šumski put je bio ravan.
14 godina
FIFA 16

Prednost PC marketa je šta kad kupiš jednog dobrog silvera posjeduješ 100% istog, nikad lakše price fixanje 

BTW svako malo pretrazim ako je dosao koji agbonlahor, nikad ga nema, nisam nijednom jos vidio ni wellingtona silvu.. rip

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trnjan kaže...

Moram jer smo ušli jučer ili prekjučer u polemiku (Vrati se dvije ili tri stranice unazad) pa je netko rekao da će se sada market s PC-ija približiti marketu s PS4 jer se market s PS dijeli na PS4 i PS3 market..... evo vidimo kako se približava količinom i cijenama..

11 godina
neaktivan
iP 6 imam..
16 godina
movie kaže...
Trnjan kaže...

Moram jer smo ušli jučer ili prekjučer u polemiku (Vrati se dvije ili tri stranice unazad) pa je netko rekao da će se sada market s PC-ija približiti marketu s PS4 jer se market s PS dijeli na PS4 i PS3 market..... evo vidimo kako se približava količinom i cijenama..

Molim te daj mi usporedbu PS marketa prošle godine 17.9. i ove godine. Isto tako bi volio vidjeti usporedbu PC marketa na isti dan. Do tada ne fantaziraj..

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Samo potvrđuješ koliko si fulao poantu prošle rasprave. Je*eš raspravu s nekim kome ni jabukama ne možeš pojasniti stvari..  

Pa daj razjasni poantu približavanja marketa ako nisi mislio na količinu ponude i cijene? Što je osim tog dvoje bitno u ekonomiji igre? Sve nas interesira ponuda i cijena..

Usput,  KiCo baci pogled na agbonlahora na PS4 marketu

15 godina
Ne zaboravite ugasiti Holu, po mogućnosti maknuti skroz s browsera dok ste gotovi pošto free verzija koristi vas kao outpute za nekog drugog, tj. neko drugi bi mogao preko vašeg IP-a browsati po kojekakvim sumnjivim stranicama bez vašeg znanja.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Ne zaboravite ugasiti Holu, po mogućnosti maknuti skroz s browsera dok ste gotovi pošto free verzija koristi vas kao outpute za nekog drugog, tj. neko drugi bi mogao preko vašeg IP-a browsati po kojekakvim sumnjivim stranicama bez vašeg znanja.

jel dodje neka potvrda na mail product code ili sta vec?Pare su mi skinuli !

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Pa daj razjasni poantu približavanja marketa ako nisi mislio na količinu ponude i cijene? Što je osim tog dvoje bitno u ekonomiji igre? Sve nas interesira ponuda i cijena..

Poanta približavanja marketa? Apsolutno nebitan zaključak izveden iz razdvajanja PS marketa na dva dijela. Jedino što je dovelo do rasprave je što je tebe naljutila/zabrinula/izbacila iz takta mogućnost da se PC market po broju itema približi PS4 pa makar za neprimjetno.

Svako iole normalan i pribran bi pročitao moj post s razumijevanjem i na isti nebi imao što za prigovoriti. Ali čemu trud kad je tvoje ponašanje nejasno apsolutno svima u ovoj temi, i to već godinama.

mackocicko2004 kaže...
The Unforgiven kaže...

Pa igra bi ti trebala već biti u Origin clientu.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 17:55 (dreammaker).
14 godina
Da, zato moj redmi note 2 s 2gb rama isto ne moze skinuti fut app
17 godina
dreammaker kaže...

Molim te daj mi usporedbu PS marketa prošle godine 17.9. i ove godine. Isto tako bi volio vidjeti usporedbu PC marketa na isti dan. Do tada ne fantaziraj..

Kako da ti dam usporedbu kad nisam snimio te podatke. No iz ovo primjera je vidljivo da je i dalje velika razlika između PS4 marketa i PC marketa. Samo s prve stranice imaš 24 igrača naprema 7 s računala. Pa tome dodaj još drugu stranicu pa vidi kolika jre ponuda na PS4 a kolika na PC. I tako ti je na svim igračima koje sam uspoređivao.  Naravno, i cijene ne idu u korist računala što je isto vidljivo. Treba napomenuti da na PS4 trenutno ne možeš kupiti pointse do izlaska igre.

Samim time sasvim sigurno otvara se manje paketa nego što će se otvarati onog trenutka kada ćeš moći kupiti fifa pointse za razliku od računala gdje možeš nesmetano kupovati pointse. Nije mi nikada bilo jasno zakaj na PS ne daju prodavati pointse prije izlaska igre dok na PC to dopuštaju. Nije mi namjera prepirka, samo sam izrazio mišljenje pa na ovu temu neću više spamati grupu. nadam se samo unatoč svemu da ćemo svi uživati u igri.

14 godina
Ne mogu editirati na mobu tako da dupli post slijedi. Sad se pojavio na play storu ipak, ujitro je pisalo da nije podržan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
dreammaker kaže...
movie kaže...
dreammaker kaže...

Poanta približavanja marketa? Apsolutno nebitan zaključak izveden iz razdvajanja PS marketa na dva dijela. Jedino što je dovelo do rasprave je što je tebe naljutila/zabrinula/izbacila iz takta mogućnost da se PC market po broju itema približi PS4 pa makar za neprimjetno.

Svako iole normalan i pribran bi pročitao moj post s razumijevanjem i na isti nebi imao što za prigovoriti. Ali čemu trud kad je tvoje ponašanje nejasno apsolutno svima u ovoj temi, i to već godinama.

mackocicko2004 kaže...
The Unforgiven kaže...

Pa igra bi ti trebala već biti u Origin clientu.

ima ovo !kad ce doci product code posto su uzeli pare ?na paypal pise transakcija kompletna ali nemao ono shipped jos ?kako je kod vas ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 18:11 (mackocicko2004).
14 godina
FIFA 16

Ne pratim temu pa ne znam, ali moze li se igrat Ultimate team sa  verzijom? 

VISCA BARCA

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

kakav crni product code??? sta je sa tobom?? majko mila

dobio si igru na origin, kraj price.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Ne moze

Sve je ok, tako je i meni
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...

Ne moze

Sve je ok, tako je i meni

Ok,kad sam kupio Fifu 15i fifu 14  dobio sam product code na mail pa ukucas u Origin ,zato pitam !

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 18:14 (mackocicko2004).
14 godina
FIFA 16

I nakon sta si ukucao product code si dobio igru na isto mjestu gdje ti je sad došla fifa 16 direktno bez da upisujes kod.

Kad kupujes sa origina onda ti se odmah igra pojavi tamo, a kad kupujes sa neke druge stranice kljuc za origin igru onda moras prvo ukucat taj product code.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice